772
Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
  • Tetsuo
    Vajon mért?
  • sz4bolcs
    Mert szerintem nem viccesek.
    Ha rossz a levegő, akkor nyugodtan menj ki wc-re, nézd meg a pelenkád.
  • Saintgerman
    Szabolcs !! Nem veszed észre, hogy itt is csak a levegőt rontod ?! Mért nem ûzöd a kedvenc szórakozásod és mész szomszédfalvakba idegen temetésekre röhögni ??!!!
  • sz4bolcs
    ahaaaa.. te is a pillantó kutyában nevelkedtél...
  • Saintgerman
    Rosszul gondolod ! Semmit sem írányítanak a zsidók, ők csak "parasztok a játékban". Általában ők is csak annyit látnak az egészből, amennyit egy juhfarmon a puli. A birkáknak pedig az 'összeesküvés' egész életükben csak elmélet marad.
  • AranyKéz
    Okééé, és gondolom azt az összeesküvést zsidók irányítják, és világuralomra törnek. Aham.

Egy összeesküvéselmélet sem hiteles zsidók nélkül.
  • sz4bolcs
    azt azért megnézném, amint épp egy pár orvost tanítanak erre a technikára. xD
  • Marki
    gratulálok..
  • jefferson83
    hmm...
  • Saintgerman
    Itt van a legnagyobb hiba. Sajnos a közvélemény úgy tartja, hogy még mindig van egy 'álam', ami a pogárai érdekeit képviseli. Sajnos ez már csak illúzió. A valóság az, hogy a politika a korporáció kiszolgálója, az álam polgárainak érdekeit teljes mértékben figyelmen kívül hagyva szolgálja ki a nemzetközi pénzoligarchiát, az illuminatit.
  • AranyKéz
    Nem tiltja a törvény hogy "vallási" szervezetek belepofázzanak állami dolgokba ?
  • Saintgerman
    Már várható volt, hogy az illumanati az okatást is teljes mértékben átvegye. Ehhez persze már L. Ron Hubbardnak már semmi köze. A tulajdonos 33°-os sz.k. Broufmann-nak is csak érintőlegesen.
  • Picizöldfül
    Pls Read this
  • sz4bolcs
    Nem én akartam iwiw-vel bizonyítani, nem tartom bizonyító erejűnek, csak elképzelhetőnek tartok ilyen viszonyt köztük.

Ahhoz, hogy ilyen magas szintű szcientológus kapcsolatba álljon valakivel, minimum követelménye, hogy az ne legyen a szci rendszer ellensége, és minthogy eléggé érdek központuak a szci kapcsolatok, ebből feltételezhető, hogy lehet valami Marki álláspontjában.

Nagyon ügyelnek arra, hogy a szektások még csak kapcsolatba se kerüljenek olyanokkal, akiknek kicsit is rossz véleményük van a szci egyházról, különben jön a bűntudat a gyóntató auditáláson.
  • jefferson83
    Azért nálunk a tanárnak elég volt az iwiw. A csákó írásbeli zh-ra mást küldött maga helyett,hogy biztos meglegyen. A tanár megnézte iwiwen az illetőt azt kijött, hogy nem is úgy néz ki mint a képeken LOL :DD
  • Gnome
    az lehet de azis vicces, h ezt te az iwiw-el akartad bizonyítani:)
  • sz4bolcs
    Tudd ezek mennyire belterjesek?
  • Bandew
    Én nem mondtam, hogy ez nem így van. Csupán viccesnek tartom, hogy az iwiw (és társai) ekkora nyomozási erővel bír. Ezt még a South Parkban is kifigurázták.
  • sz4bolcs
    én is így gondolkodok, bár nem az egyetlen, vagy a legnagyobb oknak tartanám egy-egy szcientológus munkálkodását..
  • homeless
    Ha az ibm-hez meg az apeh-hoz(meg még ki tudja hova) befészkelték magukat, akkor egy pártba miért ne tudnák?

Én nem szeretem az összeesküvés elméleteket, de azt simán el tudnám képzelni, hogy szcientológusok miatt zártak be bizonyos kórházakat.
  • Marki
    Azért gondolkozz is egy kicsit, plz
  • sz4bolcs
    azért lehet benne valami, mert ezek a szektások tűzzel-vassal hadakoznak a gyógyítás ellen..
  • Bandew
    Micsoda bizonyíték!!!
    Én is akkor tudtam meg, hogy járok a barátnőmmel, miután bejelölte, hogy "kapcsolatban"...
  • Marki
    Korábban szóba került, hogy a politika kapcsolódik-e a szcientológiához.

Nem kicsit, nagyon.

Nagy Tamás, a hazai szcientológia "egyház" egyik főkolomposa az iwiw-en 3 kormánypárti politikussal is ismerettségi viszonyban van, 3 kormánytaggal. Úgyhogy ezek után senki ne kérdőjelezze meg, hogy van-e köze az egyháznak pl. az eü szétveréséhez!
  • macleod2005
    Elmesélek egy történetet:
    Egyszer engem meg egy jóbarátomat is be akartak szervezni. Hát nagyon félrenyúltak. (lehet szidni nyugodtan tudjuk hogy amit tettünk rossz, meg is bűntettük érte magunkta :D) volt ugyanis egy növényünk (white-widow ... tudja aki tudja) nemrég érett meg és fogyasztható állapotba került, kipróbáltuk, úgy indultunk útna, és itt jönnek a képbe a sci-k, ugyanis kitöltették velünk a tesztet, ugye mi nem anyátunk, mert hát minek mi nagyon jól érezzük magunkat, szeretünk mindenkit... Szokásos kérdésekugye a boldogságról (hát én perpill nagyon boldog voltam) meg a szokásos bűncselekményes kérdések ( fű áthúzva, nagy betükkel melléírva hogy semmi), a nevet direkt hagytam a végére, mert azért annyira hülye nem vagyok. Következő képpen nézett ki: név: Grimmjow Jaggerjack cím: Hueco Mundo, Aizen vára (szintén, aki érti, érti), utána jöttek a műszerükkel, na nekem az volt a ko. Ahogy megláttam azt a "műszert" (azért idézőjelbe mert én építettem már vákuumcsöves erősítőt, tudom mi az a műszer ....) olyan röhögőgörcs jött rám, hogy leestem a székről, és haverom húzott ki a szabadba miközbe fetrengtem, ráadásul ő is röhögött, amitől őpersze én meg mégjobban Nagy élmény volt, talán még a sci-knek is...
  • Marki
    cikket nem találtam.. Magát az egysoros hírt meg nem akartam bemásolni, inkább az egész témát.

Reméltem, hogy lesznek benne érdemleges megnyilvánulások, dehát index...
  • Calver
    most filózok... te egy fórumtémát akartál linkelni, vagy egy indexes hírt és véletlen lett fórumtéma belőle?
  • Marki
    Hát, ehhez csak annyit lehet hozzáfűzni:

Index...
  • jefferson83

Így kell ezt csinálni (idézet a fórumról):

"Oszt ugyan miert kerulnek bajba,probalna engem teriteni valaki.Ugy kivagtam eddig az ilyeneket mint macskat szarni. Gondolod ha 40 ev kommunizmus nem tudott megteriteni akkor az ilyen kis szarhaziak meg tudnak?"

• Marki
    [URL=http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9163230]A szcientológia fedőszerveként működő "jó közérzet központ" a budaőrsi, csepeli, kecskeméti és szegedi TESCO-ban.[/URL]

Na basszus
  • Inquisitor
    Kamu? Nem hinném.
    Mondjuk egyszer látnál egy "asist"-ot, ahogy egy perc alatt helyreránt rosszullétből vagy síkrészeg embert kijózanít ... ;)
  • AranyKéz
    Úgy értettem hogy ugyanúgy kamu.
  • Inquisitor
    Annyira nem volt szar író, mert a Háború a Földön elég jó, de olyan gagyi a szuper főhős benne, hogy örömmel vettem volna ha a könyv végén felfordul, és eszméletlen, hogy milyen "szerethető" gonoszokat alkotott mellé. :D
  • Inquisitor
    Teljesen semmi köze az agykontrollhoz, más kérdés, hogy a saját proagandájuk szerint az agykontroll erősen káros, bizonyos szempontból meg tényleg.

Elvileg mindenféle budhista és egyébb régi ázsia "módszert" kotyvasztott az alapító, legalább is saját célozgatásai alapján. Némelyik jól tájékozott "joghurt ezos" arc szerint jó részt Kabala is beleesett a főzőüstbe.
    De hiába loptak össze, majd fejlesztettek tovább működő módszereket, ha áthágtak egy halom szabályt, és az egészet arra használják, hogy amerikai stílusú szuper EGO-t fejlesszenek az OT arcaiknak. Azok meg némi víg és könnyed időszak után zuhannak szépen felhőmagasból arcra betonba.

Másrészt mennyire bízhatsz olyanok etikájában, akik pénzért árulnak "megváltást"? ;)
  • sz4bolcs
    ?
    Dehogynem.
  • AranyKéz
    Pontosabban ugyanúgy nem működik.
  • sz4bolcs
    Szerintem tök mindegy, kinek az érdeme, ugyanúgy működik.
  • Bandew
    Abban, hogy ez egyáltalán nem a szcientológusok érdeme.
  • sz4bolcs
    mit is jelent ungarise nyelven?
  • AranyKéz
    Júj