772
Szcientológia - a káros \"egyház\" (inkább szekta)
  • Ronny
    Egy felvilágosúlt Szcientológus

When questioned by the interviewer about Scientology's core beliefs, he replied, "What it actually is is just sort of, uh, you know, I think it's about philosophy and sort of, uh, all these kinds of, you know, ideals that are common to a lot of religions."[11]
  • AranyKéz
    Miben más ? Nézz már utána egy kicsit. Tudod: tesztek, kísérletek.
  • Mirk
    beépítették az agykontrollt a szcientológiába, nagy cucc
  • Bandew
    Az más. AZ az agykontroll.
  • Marki
    Az egyik haverom belépett, és ugye ők akkor kapnak pénzt, ha másokat is beszerveznek..

Elhajtottam őket a francba, a haverban meg csalódtam egy nagyot..
  • jefferson83
    Igen ez valószínű, de ártani nem árt.
  • jefferson83
    Nagyon kapós vagy :)
  • Marki
    Attól függ.
    Jóindulatú daganat esetnén lehet hatásos, de rosszindulatú esetén is segíthet akár az akaraterő is.
  • AranyKéz
    NEM vezet gyógyuláshoz, csak a beteg érzi magát jobban tőle. Fejfájás esetében garantáltan használ, rák esetében baszhatod.
  • Marki
    Igen, a szintén erőszakos, beszervezős, és ugyancsak amerikai "vállalat", a Forever Living Producs is ebből táplálkozik.
    Ők is próbáltak beszervezni.. :|
  • jefferson83
    Üdv!
    Szemmel átfutottam a 60 új hozzászólást és hirtelen most csak egyre reagálnék. Hogyan is képesek gyógyítani a scik? Van egy olyan dolog az orvostudományban, hogy placebo. Bizonyítottan jó hatással van az emberre. Feltételezem, ha a beteg valamiben erősen hisz, akkor annak lehet gyógyító hatása még akkor is ha gyakorlatilag semmit sem csináltak vele. Ez már bizonyított. A megoldást én itt keresném és ezt jó dolognak tartom, egészen addig amíg a cél a gyógyulás és semmi több.
  • Ronny
    ott is kérdeztem dolgokat, de nem válaszoltál:D
  • Marki
    Nem volt nehéz dolga, mert az agyról írt tanulmánya csaknem megegyezett azzal, amit Freud írt anno; mint ahogy a Dianetika könyv is rá alapszik; csak éppen kifordítva, és a pszichológia ellen hangolva.
  • Saintgerman
    Erről már írtam a Szabadkőmûvesek/Illuminati topikban is. Hubbard (aki valójában Wilson) részt vett a Montauk Ultra-Projekben, ahol az volt a feladata, hogy emberek százait vezesse vissza előző életeikbe, akár millió évekre is vissza, és mindegyiknél ugyanarra az eredményre jutott...de ezt már leírtam az NWO-n is.
  • Ronny
    Bronfmann
  • Ronny
    amúgy ez a kis történet nagyszerűen beleillik az én világösszeesküvés elméletembe is.

"1981 <nagy><b>Bronfmann</></nagy>, a világ legnagyobb Whisky-gyárosa
  • Ronny
    akkor Hubbard agyában alapból nem volt blokád?
  • sz4bolcs
    óvakodj az idegenektől. xDDD
  • Ronny
    a németek olyan szinten hülyék lettek, hogy meg kell védeni őket saját maguktól. Még a végén tömegesen vennék föl a szcientológiát, nehogy már rájuk süssék a diszkiriminánks jelzőt.
  • Saintgerman
    Az OPNI esetét ugyan nem ismerem, de ha valami itt nemtörténhet meg, az csak azért van, mert már súrolná az emberek jóízlés határát, ami otthon manapság már alig ismert.
    Hubbard eredetileg felépített egy technológiát, az agyunkban lévő blokádok feloldására, amit a földi hatalmat bitorló "idegenek" helyeztek el, hogy rabszolgaként tartsanak itt minket. Tehát az eredeti célja jó volt. Erre a hatalom urai, az Illuminati is hamar rájött, és a CIA segíségével beépültek. 1981 Bronfmann, a világ legnagyobb Whisky-gyárosa felvásárolta világszerte a Sientologit, és azóta a világfasizmus egy részévé vált, úgy mint a politika, és az egyház, mivel az irányítói egy és ugyanazok.
  • Ronny
    trükkök?:DDD

túl sok filmet nézel
  • sz4bolcs
    aztán mehet anyucihoz sírni, hogy a gonosz bíró törvénytelenül járt el, és az egész romlott világ ellenük van. :)
  • sz4bolcs
    Azt bírom, mikor pár keményebb kezű bírónak elege lesz a játszadozásaikból, ahogy beperlik szerencsétlen kilépő tagot, és tövig szivatják a szcientológus alperest. :D
  • Marki
    Hát igen, de ott pl. nem történhet meg az, hogy a politika a kezükre játszik, mint itt, az OPNI esetében..
  • Saintgerman
    Nem csak teljesen, de egyáltalán nincs betiltva....inkább úgy fogalmaznák: figyelemmel kisérik tevékenységüket. Tenni ugyan nem tudnak ellenük, mert úgy mint a politikában, a mozgató "kezek" itt is a színfalak mögött vannak.
  • Marki
    Sajnos nincs teljesen betiltva, csaka rendőrség kiemelten figyeli őket.
    Az egyik lagnagyobb hivatalunk Berlinben van.
    Görögországban van teljesen megszűntetve.
  • Saintgerman
    Azt honnan veszed, hogy Németországban betiltott "vallás" ?!
  • Pluskast
    Azért annak valami oka biztos van, hogy Németországban betíltott vallás.... Pedig a mai német társadalomra sok mindent lehet mondani de azt biztos nem, hogy konzervatívok.
  • QuippeR
    azért ezt Péter, Pál meg társaik lehet megcáfolnák, hogy az adómentesség volt a fő mozgató erő :D
  • sz4bolcs
    ja szerintem is.
  • Marki
    Azért lettek egyház, mert így máshol nem kell mindenféle hivatali eljárás, hogy működjenek; másrészt adózniuk sem kell.
  • sz4bolcs
    mennyivel jobban hangzik, mint a "szervezet", vagy az "üzleti vállalkozás" :D
  • sz4bolcs
    Szerinted más egyház miért egyház?
  • Zsoltika 007
    Egyháznak is csak azért egyház mert így adómentes mint már írták korábban. :)
  • sz4bolcs
    Hubbard-ról íróként lehet csapnivaló volt, de egyházalapítónak..xDD
  • sz4bolcs
    Igen, ilyen gondolatom nekem is volt.
    Fölépítettek a valóságban egy fantasy világot.
  • homeless
    Most már én is így látom, hogy intelligens, jólképzett, okos emberekre hajtanak.

Amúgy valamelyik szintnek az a feltétele, hogy semmilyen kapcsolata nem lehet nem szcientológusokkal. Azért ez már kicsit dúrva. Ez tényleg olyan mint egy mmorpg csak élőben. Xp helyett pénz van. Ha összegyűlik elég "xp", akkor megcsinálhatod a questet, hogy lvl49 überxenu-warrior lehess.
    Quest:
    -Szervezz be még 3 embert
    -Szakíts meg minden kapcsolatot az elnyomókkal
    -Ha kész vagy beszélj az etikai tanácsadóddal(vagy mivel?)
    Új skill: testen kívüli érzékelés.
  • homeless
    Nem mindenkire, mert itt a fórumon egyesek szerint akik továbbképzésekre járnak azok gyenge jellemű emberek.
  • sz4bolcs
    Szerintem éppen az intelligens, jólképzett, okos emberekre hajtanak, akik úgy gondolják, hogy a világ romlott, és képesek olyan ügyben tevékenykedni, hogy jobb legyen. Ennek a megvalósítója természetesen egyedül az egyház.
    Tanításaiknak arra valók, hogy minél több embert szervezzenek be.
    Aki benne van, az hogyan látná kártékonynak? Mosolyogva odadja minden pénzét a szektának, hogy egyre magasabb szintre jusson, és ennek örül is.
    Minden oka meg is van rá, hiszen ami kell az ügy érdekében, azt mindent megkap, csak a világ megmentéséér kell foglalatoskodnia.

A család szétszakításos dolog úgy működik, hogy ha sikerül beszervezniük egy családtagot, akkor az vagy beszervezi a családját, vagy nagyon rövid időn belül elszakítják tőlük, és attól függően, hogy a családtagok hogy viszonyulnak a tagságához, az szerint minősítik őket elnyomónak, vagy beszervezhetőnek. Ha elnyomónak minősítenek valakit, akkor a vele való kapcsolattartást is megtiltják.
    Az auditálás nevű dolog pedig igen jól működik, olyan bűntudatot tudhat kelteni, hogy ahhoz képest a keresztény egyház pokla kismiska.
    Be kell vallania, hogy az egyház alapján elnyomónak minősített egyénekkel találkozott-e, ha hazudik, akkor azt a kis hazugságvizsgálójuk kijelzi, ha pedig igazat mond, akkor megdorgálják, elmondják neki, hogy miért nem jó neki. Ha elnyomókkal tart kapcsolatot az veszélyezteti a szent ügyet, és azt, hogy ő ebben szervesen részt vegyen. (Bár szerintem a szent ügy, és hogy ebben részt vegyen, az egy és ugyanaz.:)
    Azért kusza az egész, mert a vallási tanaik, és a "tudományuk" nagyon kapcsolódik egymáshoz. Most egy példával: Elmondják, hogy miért nem jó mindig orvosságot szedni, miért jobb a megelőzés, közben beszélnek arról, hogy a pszicológia sem jó, mert manipuláják őket a gonosz pszichológusok. Részigazságokkal operálnak, közben pedig úgy etetik, hogy máshoz ne tudjon szívesen fordulni segítségér, csak hozzájuk. Onnantól meg már egyenes út vezet a szektába.

folyt. köv.
  • Gnome
    és mint az ex-szcientológus milliomos mondta juszt műsorában, h kezdetekben elég jó dolgokat tanítanak és vanegypár álszervezetük ahol az üzletembereket is simán behálózhatják ezekkel...(business,marketing továbbképzések, stb.)...nagyonnagyon veszélyesek szerintem mindenkire..egyébként persze vannak jó dolgai is...Az említett Hitlernek is voltak jo dolgai....