Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Egyszer volt, hol nem volt (hogy pontosabbak legyünk, 75 millió éve), volt egyszer egy idegen galaktikus uralkodó, akit Xenu-nak hívtak. Xenu gondjaira volt bízva a galaxis ezen részének összes bolygója, a mi bolygónkkal, a Földdel együtt, amit azokban az idõkben Teegeeack-nek hívtak.
Xenu-nak volt egy problémája. Az általa irányított 76 bolygó mindegyike túlnépesedett. Minden bolygón átlagosan 178 milliárd ember élt. A túlnépesedéstõl meg akart szabadulni, ezért volt egy terve.
Xenu teljesen átvette a hatalmat hitehagyottak segítségével, hogy megdöntse a jó embereket és a Hûséges Hivatalt. Aztán pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be jövedelem adó vizsgálatra, ahol helyette alkohol-glikol injekciót kaptak, ami megbénította õket. Aztán olyan ûrrepülõkre rakták õket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtómûvek)...."
Micsoda? Hogy ez egy buta történet?
Nos, mi is így vélekedünk. Noha, ez a történet a magja azon vallás hitének, amit Szcientológia-ként ismerünk.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
KoЯn
KoЯn
Bocs, de 9 évig tanultam hittant :c
(keresztség ugyanúgy van náluk, de ettõl nem keresztény)
KoЯn
Amibe akartam az az 'Általános eszmecsere' címû fórumban található meg.
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Nekem is ugyanez a véleményem róla.
Amúgy nekem nem a vallásos emberekkel van bajom, hanem azokkal akik már idegesítõen fanatikusok, és mindenkire megpróbálják ráerõltetni a faszságukat.
(vicc volt)
KoЯn
1) Én vagyok az Isten/Messiás/akármi (lehet válogatni)
2) A vallásomat minden problémára felhozhatom mentségként ( - Megeszed a spenótot? - Tiltja a vallásom!)
3) A hipokritészi eskü alapján bármikor radikálisan megváltoztathatom a véleményemet, akár visszamenõleg is, beleértve a vallásom tetszõleges csûrését, csavarását.
Ha nem lenne kereszténység akkor muszlim lenne, ha az se létezne akkor budhista, tökmindegy mi csak VALAMI amiben HINNI lehet.
És nincs ezzel egyedül, rengeteg embernek valós igénye hogy valami megfoghatatlanban hihessen és egy ezzel kapcsolatos csoporthoz tartozhasson szal vallás és egyház nélküli világ seholsem létezik mert nem létezhet!
Még mindig jobb a kereszténység mint pl a szcientológia...
A mormonokat azért nem utálom annyira, mert a tanaik azt mondják, hogy a családoddal foglalkozz, ne kizárólag a hittel.
Kevesebb hülyeséget tanítanak, bár tény, hogy undorító dolog az utcáról leszólítani embereket, és térítgetni.
KoЯn
De ne térjünk már el a tárgytól! 😄
KoЯn
ééééés
A prostitúcióval az igazi gond a járulékos bûncselekmények, a kerítés, emberkereskedelem, nemi erõszak, pedofília, némi kábszer stb stb kurva hosszú lista ami a prostitúció törvényszerû hozadéka MINDIG
Itt tényleg szektás módjára viselkednek, viszont annyira nem kártékonyak, mint a szci-k.
KoЯn
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Fõleg az építõkockás illusztráció... beszarás.
Õk árulják a világ legdrágább építõkockáit 😄
Mert azt LRH tervezte..
KoЯn
egyszer eltévedtem erre a kis oldalra: http://www.freeweb.hu/tanulasitech/
nézegessétek, feltûnik e vkinek hol a kakukktojás
aztán más érdekesség hogys annakidején még itt az sg cikkeknek az alján a keretes reklámokban sokáig ártatlannak tûnõ könyvet reklámoztak a szcientológusok, még lehet most is elõugrik néha az az ablak
De lényegtelen, én tipikusan a 3 katolikus egyházra mondtam, hogy nem pénzlopók, legalábbis nem annyira, mint a szekták.
KoЯn
egyébként lassan átmegyünk általános ateista topikba😊
Ha az erõszakért fogadnának el pénzt, vagy pénzért tennék, akkor lenne ugyanolyan.
Paráznaság is mindig lesz, de nem ugyanaz, mintha pénzért vennék rá az embert. Megcsalni meg lehet az embert élvezetbõl, de egy kurva sosem fogja szvsz élvezni, amit csinál, max a pénzért elviseli.
KoЯn
Az, hogy ki adja magának ezt a nevet (akár Baptista, akár Mormon), az az õ dolguk, de hivatalosan nem keresztény vallás egyik sem. Legalábbis itt nem.
KoЯn
Örültem is, hogy végül megengedték, hogy normális iskolába járhassak.
Az álszent erkölcsi vetítéseik, miközben verték, és lekezeltzék a diákokat; a szombati tanítás; a vasárnapi kötelezõ mise; a gyónás, áldozás... Gyûlöltem. Istenben sem hittem soha.
Viszont annyi pozitívum van, hogy ugyebár nem lopják meg az embert, illetve nem zaklatják azt, aki úgy dönt, hogy nem akar tovább hinni.
KoЯn
És odamennek az utcán is. Hozzám is odajöttek már, amikor egyszer egy padon ûlve egyedül vártam egyik haveromat. Egy 40 körüli nõ meg a 16-17 éves fia, és szórólapokat akart adni, és leszarta, hogy elmondtam neki 10szer egymás után, hogy nem érdekel, csak lerakta mellém a 3-4 szórólapját, ami természetesen a kukába landolt miután elmentek. Amúgy rengeteg fiatal járja így az utcákat. Fehér ing, nyakkendõ, sötét nadrág és vagy könyvekkel vagy szórólapokkal mászkálnak.
Szörnyen erõszakos emberek. Undorító amit mûvelnek.
de így már legalább tudok védezekezni.... mindenesetre szívbõl sajnálom minadzokat akiket ez behálózott.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
egyetértek veled, nem azért írtam amit írtam mert a prostitúció lelkes támogatója és használója vagyok😊
a keresztény vallási ideológián is ugyanolyan jóízûeket lehet röhögni mint a szcientológián
KoЯn
Teljesen magán dolog, ha valaki vallásos, amellett, hogy számomra egyszerûen nevetséges.
KoЯn
Nem tudom mi ez az egész, de az biztos, hogy itt valami nagyon durva tudatbefolyásolás megy, amit valamivel okoznak, hisz gondolj csak bele, ha ezt az ûrsztorit így beveszik, akkor a többezer éves biblia miért nem csigázza így fel õket?
Aztán ott van még az igencsak csábító különleges képességek.
Az ember mindig a környezetéhez idomul, ez természetes. Na most képzeld el, hogy ott vagy egy rakat szcientológus között, ott már nem képes az ember akkora ellenállást tanúsítani. Sõt talán még tetszik is neki! Mintha egy mesében lenne. Amikor a kisgyerek elképzeli, hogy õ Batman, de ez itt most tényleg így is igaz, hiszen többmillióan mondják. Mint amikor Potter megtudja, hogy õ varázsló. Itt az alkalom, hogy kilépjen a szürke hétköznapokból. Õ most egy frenetikus ûr-mítosz iganis való szereplõje. És még kap szuper erõket is! Halhatatlanságot, immunitást Xezer új érzékszervet, meg helyes kis ûrhajót. És egy idõ után már õ neveti ki az egyszeri halandót, akik nem olyan szerencsések, akik nem kiválasztottak, hanem ellenségek.
Véleményem szerint ahhoz, hogy ez az egyház elterjedjen, elõször valóban szükség volt hülyékre, de egy idõ után az inteligens emberek sem tudnak menekülni, épp a sok ember hatása miatt nem. A sok ember, a tömeg nagy erõ, ezt sokan nem veszik figyelembe. Ott nem mûködik csak úgy az én akarata, mint kényelmesen a gép elõtt ülve, filmeket nézve, meg a haverokkal lófrálva.
Ezen kívûl pedig valóban kell lennie valami módszernek, hogy ilyen könnyen hipnotizáljanak valakit, fogalmam sincs mi lehet ez.
A lényeg, hogy a tagok nem hülyék, hanem áldozatok, akik annyiban bûnösök, hogy türlemesen, udvariasságból végighallgatták és nem küldték el a szcientológia tagjait a halál f@szára. De ezek szerint ennyi már könnyen elég lehet nekik.
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.