Szcientológia a káros egyház

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

JohnnySmith
Érdemes elolvasni aki akar röhögni!

"Egyszer volt, hol nem volt (hogy pontosabbak legyünk, 75 millió éve), volt egyszer egy idegen galaktikus uralkodó, akit Xenu-nak hívtak. Xenu gondjaira volt bízva a galaxis ezen részének összes bolygója, a mi bolygónkkal, a Földdel együtt, amit azokban az idõkben Teegeeack-nek hívtak.

Xenu-nak volt egy problémája. Az általa irányított 76 bolygó mindegyike túlnépesedett. Minden bolygón átlagosan 178 milliárd ember élt. A túlnépesedéstõl meg akart szabadulni, ezért volt egy terve.

Xenu teljesen átvette a hatalmat hitehagyottak segítségével, hogy megdöntse a jó embereket és a Hûséges Hivatalt. Aztán pszichiáterek segítségével emberek millióit hivatta be jövedelem adó vizsgálatra, ahol helyette alkohol-glikol injekciót kaptak, ami megbénította õket. Aztán olyan ûrrepülõkre rakták õket, amik pontosan úgy néztek ki, mint a DC8-asok (csak nem légcsavarok voltak rajtuk, hanem rakétahajtómûvek)...."

Micsoda? Hogy ez egy buta történet?

Nos, mi is így vélekedünk. Noha, ez a történet a magja azon vallás hitének, amit Szcientológia-ként ismerünk.

Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)

hát, ez szány xDD ki akarok tölteni egy ilyet.

#266 <#smile>

KoЯn

Igen, teljesen más a 3 katolikus egyház, a gk-knál pl. nincs cölibátus.

KoЯn

szerintem meg szépen együtt nézzünk utána aztán majd okoskodunk ha van rá bizonyítékunk😊
a reformátusok is keresztények

most látom, hogy igazad van a keletei katolikus egyházakkal kapcsoaltban... többet nem okoskodom😊

akkor mi ketten valami tök más dolgot tanultunk😄

A református protestáns vallás.
Bocs, de 9 évig tanultam hittant :c
(keresztség ugyanúgy van náluk, de ettõl nem keresztény)

KoЯn

lol
van benne valami, hogy nem lehet túl nagy élmény büdös és kövér családapákkal hálni😊

kevered a szezont a fazonnal😊 A református egyház is keresztény egyház, mint ahogy a kopt és a szíriai egyház is az. Nincsen három katolikus egyház csak egy (a Római).

wantonly
Wiki-n találtam. Néhány lefotózótt szcientológiás kérdõív-lap. Kicsir rossz minõség, de azért olvasható. Azért elég sok infót megtudnak így, legyen mivel zsarolni...

1
2
3
4
5
6
Rossz fórumba is 😛
Amibe akartam az az 'Általános eszmecsere' címû fórumban található meg.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

rossz topikba
Hoppá, rossz fórumba írtam véletlenül.

wantonly
Én majd a halálom elõtti pillanatban térek meg. Nem veszthetek semmit. <#idiota>
"Anyád keresztanyja egy balfasz (sry)"
Nekem is ugyanez a véleményem róla.

Amúgy nekem nem a vallásos emberekkel van bajom, hanem azokkal akik már idegesítõen fanatikusok, és mindenkire megpróbálják ráerõltetni a faszságukat.

Errõl speciel nem tudtam; még a végén belépek 😄D

(vicc volt)

KoЯn

Az én vallásom 3 egyszerû dologból áll:

1) Én vagyok az Isten/Messiás/akármi (lehet válogatni)
2) A vallásomat minden problémára felhozhatom mentségként ( - Megeszed a spenótot? - Tiltja a vallásom!)
3) A hipokritészi eskü alapján bármikor radikálisan megváltoztathatom a véleményemet, akár visszamenõleg is, beleértve a vallásom tetszõleges csûrését, csavarását.

A mormonok többnejûsége véletlen sem hülye tanítás...

Anyád keresztanyja egy balfasz (sry)

Ha nem lenne kereszténység akkor muszlim lenne, ha az se létezne akkor budhista, tökmindegy mi csak VALAMI amiben HINNI lehet.

És nincs ezzel egyedül, rengeteg embernek valós igénye hogy valami megfoghatatlanban hihessen és egy ezzel kapcsolatos csoporthoz tartozhasson szal vallás és egyház nélküli világ seholsem létezik mert nem létezhet!
Még mindig jobb a kereszténység mint pl a szcientológia...

minden vallásos / szektás az 😄

A mormonokat azért nem utálom annyira, mert a tanaik azt mondják, hogy a családoddal foglalkozz, ne kizárólag a hittel.

Kevesebb hülyeséget tanítanak, bár tény, hogy undorító dolog az utcáról leszólítani embereket, és térítgetni.

KoЯn

de idegesítõek
aki nimphomániás, az felad egy hírdetést, vagy valami, nem képes lefeküdni bárkivel, vállogatás nélkül...

De ne térjünk már el a tárgytól! 😄

KoЯn

azért akarják mindenhol megfékezni a prostitúciót mert egyrészreõl megalázó a nõkkel szemben

ééééés

A prostitúcióval az igazi gond a járulékos bûncselekmények, a kerítés, emberkereskedelem, nemi erõszak, pedofília, némi kábszer stb stb kurva hosszú lista ami a prostitúció törvényszerû hozadéka MINDIG

Jah, bár az õ vallásuk azért más. Legalábbis Jutah államban, ahol indul.

Itt tényleg szektás módjára viselkednek, viszont annyira nem kártékonyak, mint a szci-k.

KoЯn

Sadist
Honnan tudod, hogy nagy részük nem nimfomániás, és köti össze a kellemest a hasznossal? 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Sadist
A mormonok 😄 Azok még egy rohadt népség, aki fehéringes nyakkendõs suttyókat lát vaskos könyvekkel közeledni, az meneküljön minél elõbb 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

jajjjjj, nekem is van egy kisebb könyv róla, hát elképesztõ...

Fõleg az építõkockás illusztráció... beszarás.
Õk árulják a világ legdrágább építõkockáit 😄
Mert azt LRH tervezte..

KoЯn

egykét érdekesség:
egyszer eltévedtem erre a kis oldalra: http://www.freeweb.hu/tanulasitech/
nézegessétek, feltûnik e vkinek hol a kakukktojás

aztán más érdekesség hogys annakidején még itt az sg cikkeknek az alján a keretes reklámokban sokáig ártatlannak tûnõ könyvet reklámoztak a szcientológusok, még lehet most is elõugrik néha az az ablak
Figyelj, a református sem keresztény vallás, pedig mégse az az újkeltû filozófia.

De lényegtelen, én tipikusan a 3 katolikus egyházra mondtam, hogy nem pénzlopók, legalábbis nem annyira, mint a szekták.

KoЯn

De keresztény. A szekta azért van idézõjelbe, mert igazából ez egy hitgyülekezet. Nem egy új vallás. És tõlük is komoly pénzeket szednek be, de ezt nem úgy kell elképzelni, hogy megparancsolják nekik, hogy most adjál pénzt vagy takarodj, inkább addig agymossák õket amíg önszántukból nem adják oda a fizetésük nagy részét.

igaz

egyébként lassan átmegyünk általános ateista topikba😊
A kettõnek köze nincs egymáshoz.
Ha az erõszakért fogadnának el pénzt, vagy pénzért tennék, akkor lenne ugyanolyan.

Paráznaság is mindig lesz, de nem ugyanaz, mintha pénzért vennék rá az embert. Megcsalni meg lehet az embert élvezetbõl, de egy kurva sosem fogja szvsz élvezni, amit csinál, max a pénzért elviseli.

KoЯn

sok mindent behelyettesíthetsz.

a két dolog közt hatalmas a különbség
emberölés is van, volt, lesz!Most akkor mégis mi a francnak próbáljuk megfékezni? A prostitució megalázó helyzetbe kényszeríti a nõket(többek között). Ebbõl a szempontbók most teljesen mindegy(hogy az elkurvúlt világunk hatására), õk ezt éppen valami felemelõ/hasznos vagy éppen becsülendõ dolognak élik meg.

Akkor az nem keresztény, legfeljebb a neve az. Ami hivatalosan keresztény vallás, az a Római-, Görög-, és Örmény katolikus vallás.

Az, hogy ki adja magának ezt a nevet (akár Baptista, akár Mormon), az az õ dolguk, de hivatalosan nem keresztény vallás egyik sem. Legalábbis itt nem.

KoЯn

Nekem ne mondd, az anyám 9 évig járatott katolikus iskolákba, úgyhogy tudom, mekkora szemétláda, hazug banda.

Örültem is, hogy végül megengedték, hogy normális iskolába járhassak.

Az álszent erkölcsi vetítéseik, miközben verték, és lekezeltzék a diákokat; a szombati tanítás; a vasárnapi kötelezõ mise; a gyónás, áldozás... Gyûlöltem. Istenben sem hittem soha.

Viszont annyi pozitívum van, hogy ugyebár nem lopják meg az embert, illetve nem zaklatják azt, aki úgy dönt, hogy nem akar tovább hinni.

KoЯn

Tévedsz! Anyám keresztanyja valami keresztény "szektának" a tagja. És amióta tag több millát befizetett. Mióta meg nyugdíjas a nyugdíjának x%-át teszi be. Õket azzal etetik, hogy ezt nemes célokra fordítják. Amikor nagyapám beteg volt ilyeneket dumált neki, hogy jézus már vár téged, stb... Szánalom.
És odamennek az utcán is. Hozzám is odajöttek már, amikor egyszer egy padon ûlve egyedül vártam egyik haveromat. Egy 40 körüli nõ meg a 16-17 éves fia, és szórólapokat akart adni, és leszarta, hogy elmondtam neki 10szer egymás után, hogy nem érdekel, csak lerakta mellém a 3-4 szórólapját, ami természetesen a kukába landolt miután elmentek. Amúgy rengeteg fiatal járja így az utcákat. Fehér ing, nyakkendõ, sötét nadrág és vagy könyvekkel vagy szórólapokkal mászkálnak.
Szörnyen erõszakos emberek. Undorító amit mûvelnek.

BiG G
uramatyám... végigolvastam Tóta cikkeit, meg a blogbejegyzéseit, a rémálom c. blogot is, meg vmi angol okfeltáró flashvideót is néztem.... ez hihetetlen.

de így már legalább tudok védezekezni.... mindenesetre szívbõl sajnálom minadzokat akiket ez behálózott.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

amugy ték
nekem nem
egyetértek veled, nem azért írtam amit írtam mert a prostitúció lelkes támogatója és használója vagyok😊
persze nem húznak ki pénzt az emberekbõl - és itt véget is érnek a különbségek.
a keresztény vallási ideológián is ugyanolyan jóízûeket lehet röhögni mint a szcientológián
igen, bár biztos rosszul esik 😊

KoЯn

nyilvánvaló
Engem speciel ugyanígy dühít, hogy emberek százmilliói képesek a bibliában hinni, meg bevenni a minden maszlagot a feltámadásról, a szeplõtelen fogantatásról, Lázár feltámasztásáról, stb. Csak a keresztények mégsem házalnak, nem szólítják le az utcán az embereket, és nem húznak ki több tízmilliót az emberekbõl.

Teljesen magán dolog, ha valaki vallásos, amellett, hogy számomra egyszerûen nevetséges.

KoЯn

Bandew
Ez az egész ûrsztori tényleg egy baromság, de mégis valamiért úgy érzem, hogy hülyeség lehülyézni azokat az embereket, akik ezt bekajálják, mivel ezt nem sima gyõzködéssel adják be nekik, hanem valami nagyon sötét, gerinctelen módon, amire a legtöbb ember nem tud nemet mondani.

Nem tudom mi ez az egész, de az biztos, hogy itt valami nagyon durva tudatbefolyásolás megy, amit valamivel okoznak, hisz gondolj csak bele, ha ezt az ûrsztorit így beveszik, akkor a többezer éves biblia miért nem csigázza így fel õket?

Aztán ott van még az igencsak csábító különleges képességek.
Az ember mindig a környezetéhez idomul, ez természetes. Na most képzeld el, hogy ott vagy egy rakat szcientológus között, ott már nem képes az ember akkora ellenállást tanúsítani. Sõt talán még tetszik is neki! Mintha egy mesében lenne. Amikor a kisgyerek elképzeli, hogy õ Batman, de ez itt most tényleg így is igaz, hiszen többmillióan mondják. Mint amikor Potter megtudja, hogy õ varázsló. Itt az alkalom, hogy kilépjen a szürke hétköznapokból. Õ most egy frenetikus ûr-mítosz iganis való szereplõje. És még kap szuper erõket is! Halhatatlanságot, immunitást Xezer új érzékszervet, meg helyes kis ûrhajót. És egy idõ után már õ neveti ki az egyszeri halandót, akik nem olyan szerencsések, akik nem kiválasztottak, hanem ellenségek.

Véleményem szerint ahhoz, hogy ez az egyház elterjedjen, elõször valóban szükség volt hülyékre, de egy idõ után az inteligens emberek sem tudnak menekülni, épp a sok ember hatása miatt nem. A sok ember, a tömeg nagy erõ, ezt sokan nem veszik figyelembe. Ott nem mûködik csak úgy az én akarata, mint kényelmesen a gép elõtt ülve, filmeket nézve, meg a haverokkal lófrálva.
Ezen kívûl pedig valóban kell lennie valami módszernek, hogy ilyen könnyen hipnotizáljanak valakit, fogalmam sincs mi lehet ez.

A lényeg, hogy a tagok nem hülyék, hanem áldozatok, akik annyiban bûnösök, hogy türlemesen, udvariasságból végighallgatták és nem küldték el a szcientológia tagjait a halál f@szára. De ezek szerint ennyi már könnyen elég lehet nekik.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.