Szcientológia a káros egyház
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
When questioned by the interviewer about Scientology's core beliefs, he replied, "What it actually is is just sort of, uh, you know, I think it's about philosophy and sort of, uh, all these kinds of, you know, ideals that are common to a lot of religions."<11>11>
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.
Elhajtottam õket a francba, a haverban meg csalódtam egy nagyot..
KoЯn
A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Jóindulatú daganat esetnén lehet hatásos, de rosszindulatú esetén is segíthet akár az akaraterõ is.
KoЯn
ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL
Õk is próbáltak beszervezni.. :|
KoЯn
Szemmel átfutottam a 60 új hozzászólást és hirtelen most csak egyre reagálnék. Hogyan is képesek gyógyítani a scik? Van egy olyan dolog az orvostudományban, hogy placebo. Bizonyítottan jó hatással van az emberre. Feltételezem, ha a beteg valamiben erõsen hisz, akkor annak lehet gyógyító hatása még akkor is ha gyakorlatilag semmit sem csináltak vele. Ez már bizonyított. A megoldást én itt keresném és ezt jó dolognak tartom, egészen addig amíg a cél a gyógyulás és semmi több.
KoЯn
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
"1981 <nagy><b>Bronfmann</></nagy>, a világ legnagyobb Whisky-gyárosa
Hubbard eredetileg felépített egy technológiát, az agyunkban lévô blokádok feloldására, amit a földi hatalmat bitorló "idegenek" helyeztek el, hogy rabszolgaként tartsanak itt minket. Tehát az eredeti célja jó volt. Erre a hatalom urai, az Illuminati is hamar rájött, és a CIA segíségével beépültek. 1981 Bronfmann, a világ legnagyobb Whisky-gyárosa felvásárolta világszerte a Sientologit, és azóta a világfasizmus egy részévé vált, úgy mint a politika, és az egyház, mivel az irányítói egy és ugyanazok.
Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.
túl sok filmet nézel
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
KoЯn
Az egyik lagnagyobb hivatalunk Berlinben van.
Görögországban van teljesen megszûntetve.
KoЯn
“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”
The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.
KoЯn
i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360
Fölépítettek a valóságban egy fantasy világot.
Amúgy valamelyik szintnek az a feltétele, hogy semmilyen kapcsolata nem lehet nem szcientológusokkal. Azért ez már kicsit dúrva. Ez tényleg olyan mint egy mmorpg csak élõben. Xp helyett pénz van. Ha összegyûlik elég "xp", akkor megcsinálhatod a questet, hogy lvl49 überxenu-warrior lehess.
Quest:
-Szervezz be még 3 embert
-Szakíts meg minden kapcsolatot az elnyomókkal
-Ha kész vagy beszélj az etikai tanácsadóddal(vagy mivel?)
Új skill: testen kívüli érzékelés.
Tanításaiknak arra valók, hogy minél több embert szervezzenek be.
Aki benne van, az hogyan látná kártékonynak? Mosolyogva odadja minden pénzét a szektának, hogy egyre magasabb szintre jusson, és ennek örül is.
Minden oka meg is van rá, hiszen ami kell az ügy érdekében, azt mindent megkap, csak a világ megmentéséér kell foglalatoskodnia.
A család szétszakításos dolog úgy mûködik, hogy ha sikerül beszervezniük egy családtagot, akkor az vagy beszervezi a családját, vagy nagyon rövid idõn belül elszakítják tõlük, és attól függõen, hogy a családtagok hogy viszonyulnak a tagságához, az szerint minõsítik õket elnyomónak, vagy beszervezhetõnek. Ha elnyomónak minõsítenek valakit, akkor a vele való kapcsolattartást is megtiltják.
Az auditálás nevû dolog pedig igen jól mûködik, olyan bûntudatot tudhat kelteni, hogy ahhoz képest a keresztény egyház pokla kismiska.
Be kell vallania, hogy az egyház alapján elnyomónak minõsített egyénekkel találkozott-e, ha hazudik, akkor azt a kis hazugságvizsgálójuk kijelzi, ha pedig igazat mond, akkor megdorgálják, elmondják neki, hogy miért nem jó neki. Ha elnyomókkal tart kapcsolatot az veszélyezteti a szent ügyet, és azt, hogy õ ebben szervesen részt vegyen. (Bár szerintem a szent ügy, és hogy ebben részt vegyen, az egy és ugyanaz.😊
Azért kusza az egész, mert a vallási tanaik, és a "tudományuk" nagyon kapcsolódik egymáshoz. Most egy példával: Elmondják, hogy miért nem jó mindig orvosságot szedni, miért jobb a megelõzés, közben beszélnek arról, hogy a pszicológia sem jó, mert manipuláják õket a gonosz pszichológusok. Részigazságokkal operálnak, közben pedig úgy etetik, hogy máshoz ne tudjon szívesen fordulni segítségér, csak hozzájuk. Onnantól meg már egyenes út vezet a szektába.
folyt. köv.
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Kifejtem ha érdekel bárkit is!
Szerinted minden ember hülye, aki a szcientologiába belépett, és csak átmosták az agyukat, hogy úgy lássák, hogy ez tényleg jó, közbe átverik õket? Nemhiszem."
Hitlert miért követték több millióan?