Szcientológia a káros egyház

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Egy felvilágosúlt Szcientológus

When questioned by the interviewer about Scientology's core beliefs, he replied, "What it actually is is just sort of, uh, you know, I think it's about philosophy and sort of, uh, all these kinds of, you know, ideals that are common to a lot of religions."<11>

Miben más ? Nézz már utána egy kicsit. Tudod: tesztek, kísérletek.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

beépítették az agykontrollt a szcientológiába, nagy cucc
Bandew
Az más. AZ az agykontroll.

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Az egyik haverom belépett, és ugye õk akkor kapnak pénzt, ha másokat is beszerveznek..

Elhajtottam õket a francba, a haverban meg csalódtam egy nagyot..

KoЯn

Igen ez valószínû, de ártani nem árt.

A Földet nem nagyapáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Nagyon kapós vagy 😊

Attól függ.
Jóindulatú daganat esetnén lehet hatásos, de rosszindulatú esetén is segíthet akár az akaraterõ is.

KoЯn

NEM vezet gyógyuláshoz, csak a beteg érzi magát jobban tõle. Fejfájás esetében garantáltan használ, rák esetében baszhatod.

ONE DAY IGNUS WILL KILL YOU ALL

Igen, a szintén erõszakos, beszervezõs, és ugyancsak amerikai "vállalat", a Forever Living Producs is ebbõl táplálkozik.
Õk is próbáltak beszervezni.. :|

KoЯn

Üdv!
Szemmel átfutottam a 60 új hozzászólást és hirtelen most csak egyre reagálnék. Hogyan is képesek gyógyítani a scik? Van egy olyan dolog az orvostudományban, hogy placebo. Bizonyítottan jó hatással van az emberre. Feltételezem, ha a beteg valamiben erõsen hisz, akkor annak lehet gyógyító hatása még akkor is ha gyakorlatilag semmit sem csináltak vele. Ez már bizonyított. A megoldást én itt keresném és ezt jó dolognak tartom, egészen addig amíg a cél a gyógyulás és semmi több.

ott is kérdeztem dolgokat, de nem válaszoltál😄

Nem volt nehéz dolga, mert az agyról írt tanulmánya csaknem megegyezett azzal, amit Freud írt anno; mint ahogy a Dianetika könyv is rá alapszik; csak éppen kifordítva, és a pszichológia ellen hangolva.

KoЯn

Errôl már írtam a Szabadkômûvesek/Illuminati topikban is. Hubbard (aki valójában Wilson) részt vett a Montauk Ultra-Projekben, ahol az volt a feladata, hogy emberek százait vezesse vissza elôzô életeikbe, akár millió évekre is vissza, és mindegyiknél ugyanarra az eredményre jutott...de ezt már leírtam az NWO-n is.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

Bronfmann

amúgy ez a kis történet nagyszerûen beleillik az én világösszeesküvés elméletembe is.

"1981 <nagy><b>Bronfmann</></nagy>, a világ legnagyobb Whisky-gyárosa

akkor Hubbard agyában alapból nem volt blokád?

sz4bolcs
óvakodj az idegenektõl. xDDD

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

a németek olyan szinten hülyék lettek, hogy meg kell védeni õket saját maguktól. Még a végén tömegesen vennék föl a szcientológiát, nehogy már rájuk süssék a diszkiriminánks jelzõt.

Az OPNI esetét ugyan nem ismerem, de ha valami itt nemtörténhet meg, az csak azért van, mert már súrolná az emberek jóízlés határát, ami otthon manapság már alig ismert.
Hubbard eredetileg felépített egy technológiát, az agyunkban lévô blokádok feloldására, amit a földi hatalmat bitorló "idegenek" helyeztek el, hogy rabszolgaként tartsanak itt minket. Tehát az eredeti célja jó volt. Erre a hatalom urai, az Illuminati is hamar rájött, és a CIA segíségével beépültek. 1981 Bronfmann, a világ legnagyobb Whisky-gyárosa felvásárolta világszerte a Sientologit, és azóta a világfasizmus egy részévé vált, úgy mint a politika, és az egyház, mivel az irányítói egy és ugyanazok.

Az emberiség nagy tragédiája, hogy a hazugság vált mérvadóvá, a gondolkodókat pedig konteó hívöknek titulálták.

trükkök?😄DD

túl sok filmet nézel

sz4bolcs
aztán mehet anyucihoz sírni, hogy a gonosz bíró törvénytelenül járt el, és az egész romlott világ ellenük van. 😊

sz4bolcs
Azt bírom, mikor pár keményebb kezû bírónak elege lesz a játszadozásaikból, ahogy beperlik szerencsétlen kilépõ tagot, és tövig szivatják a szcientológus alperest. 😄

Hát igen, de ott pl. nem történhet meg az, hogy a politika a kezükre játszik, mint itt, az OPNI esetében..

KoЯn

Nem csak teljesen, de egyáltalán nincs betiltva....inkább úgy fogalmaznák: figyelemmel kisérik tevékenységüket. Tenni ugyan nem tudnak ellenük, mert úgy mint a politikában, a mozgató "kezek" itt is a színfalak mögött vannak.

Sajnos nincs teljesen betiltva, csaka rendõrség kiemelten figyeli õket.
Az egyik lagnagyobb hivatalunk Berlinben van.
Görögországban van teljesen megszûntetve.

KoЯn

Azt honnan veszed, hogy Németországban betiltott "vallás" ?!

Pluskast
Azért annak valami oka biztos van, hogy Németországban betíltott vallás.... Pedig a mai német társadalomra sok mindent lehet mondani de azt biztos nem, hogy konzervatívok.

“Ha meg akarod nevettetni Istent, mesélj neki a terveidr?l.”

QuippeR
azért ezt Péter, Pál meg társaik lehet megcáfolnák, hogy az adómentesség volt a fõ mozgató erõ 😄

The problem is not the problem, the problem is your attitude about the problem.

sz4bolcs
ja szerintem is.

Azért lettek egyház, mert így máshol nem kell mindenféle hivatali eljárás, hogy mûködjenek; másrészt adózniuk sem kell.

KoЯn

sz4bolcs
mennyivel jobban hangzik, mint a "szervezet", vagy az "üzleti vállalkozás" 😄

sz4bolcs
Szerinted más egyház miért egyház?

Zsoltika 007
Egyháznak is csak azért egyház mert így adómentes mint már írták korábban. 😊

i7 3930k/Asus Sabertooth X79/16Gb/R9 290/850 Evo/Win10x64/ Mb Pro 15", iPad 3rd gen X360

sz4bolcs
Hubbard-ról íróként lehet csapnivaló volt, de egyházalapítónak..xDD

sz4bolcs
Igen, ilyen gondolatom nekem is volt.
Fölépítettek a valóságban egy fantasy világot.

Most már én is így látom, hogy intelligens, jólképzett, okos emberekre hajtanak.

Amúgy valamelyik szintnek az a feltétele, hogy semmilyen kapcsolata nem lehet nem szcientológusokkal. Azért ez már kicsit dúrva. Ez tényleg olyan mint egy mmorpg csak élõben. Xp helyett pénz van. Ha összegyûlik elég "xp", akkor megcsinálhatod a questet, hogy lvl49 überxenu-warrior lehess.
Quest:
-Szervezz be még 3 embert
-Szakíts meg minden kapcsolatot az elnyomókkal
-Ha kész vagy beszélj az etikai tanácsadóddal(vagy mivel?)
Új skill: testen kívüli érzékelés.

Nem mindenkire, mert itt a fórumon egyesek szerint akik továbbképzésekre járnak azok gyenge jellemû emberek.

sz4bolcs
Szerintem éppen az intelligens, jólképzett, okos emberekre hajtanak, akik úgy gondolják, hogy a világ romlott, és képesek olyan ügyben tevékenykedni, hogy jobb legyen. Ennek a megvalósítója természetesen egyedül az egyház.
Tanításaiknak arra valók, hogy minél több embert szervezzenek be.
Aki benne van, az hogyan látná kártékonynak? Mosolyogva odadja minden pénzét a szektának, hogy egyre magasabb szintre jusson, és ennek örül is.
Minden oka meg is van rá, hiszen ami kell az ügy érdekében, azt mindent megkap, csak a világ megmentéséér kell foglalatoskodnia.

A család szétszakításos dolog úgy mûködik, hogy ha sikerül beszervezniük egy családtagot, akkor az vagy beszervezi a családját, vagy nagyon rövid idõn belül elszakítják tõlük, és attól függõen, hogy a családtagok hogy viszonyulnak a tagságához, az szerint minõsítik õket elnyomónak, vagy beszervezhetõnek. Ha elnyomónak minõsítenek valakit, akkor a vele való kapcsolattartást is megtiltják.
Az auditálás nevû dolog pedig igen jól mûködik, olyan bûntudatot tudhat kelteni, hogy ahhoz képest a keresztény egyház pokla kismiska.
Be kell vallania, hogy az egyház alapján elnyomónak minõsített egyénekkel találkozott-e, ha hazudik, akkor azt a kis hazugságvizsgálójuk kijelzi, ha pedig igazat mond, akkor megdorgálják, elmondják neki, hogy miért nem jó neki. Ha elnyomókkal tart kapcsolatot az veszélyezteti a szent ügyet, és azt, hogy õ ebben szervesen részt vegyen. (Bár szerintem a szent ügy, és hogy ebben részt vegyen, az egy és ugyanaz.😊
Azért kusza az egész, mert a vallási tanaik, és a "tudományuk" nagyon kapcsolódik egymáshoz. Most egy példával: Elmondják, hogy miért nem jó mindig orvosságot szedni, miért jobb a megelõzés, közben beszélnek arról, hogy a pszicológia sem jó, mert manipuláják õket a gonosz pszichológusok. Részigazságokkal operálnak, közben pedig úgy etetik, hogy máshoz ne tudjon szívesen fordulni segítségér, csak hozzájuk. Onnantól meg már egyenes út vezet a szektába.

folyt. köv.

Gnome
és mint az ex-szcientológus milliomos mondta juszt mûsorában, h kezdetekben elég jó dolgokat tanítanak és vanegypár álszervezetük ahol az üzletembereket is simán behálózhatják ezekkel...(business,marketing továbbképzések, stb.)...nagyonnagyon veszélyesek szerintem mindenkire..egyébként persze vannak jó dolgai is...Az említett Hitlernek is voltak jo dolgai....

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

Gnome
nemértelek titeket...baluman dod55....ami emberi életeket tesz tönkre(anélkül, h õk tudnának róla) abban nincs semmi jo...lengjen már ez a szemed elött amikor rájuk gondolsz ne a "szeressd felebarátid" féle eszme....basszus ezek családokat szakítanak szét....ennyire naiv nemlehet vki..már szinte idegesítõen naiv egyébként😊

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

sz4bolcs
Na ez az igazi butaság, nem az, amikor a naív ember belép az egyházba...

Csak azért "válaszoltam" mert nem rossz a példa! Hiszen Hitler is tömegeket mozgatott meg a céljai elérése érdekében. És be is jött neki!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Költõi kérdés volt.

Ron Ragm
Rengeteg weboldal, híradás, beszámoló született (javaslom a http://www.xenu.net oldal olvasgatását, vagy akár csak rákeresni a googleban) az adományok során keletkezett hatalmas adóságokból, nem megfelelõ idõben történt (muszály scis emberhez vinni) kezelés miatti elhalálozásokról, az egyház által okozott fenyegetésekrõl vagy esetleg konkrét bûncselekményekrõl, mind egymást támasztva alá, hogy csak az e-meternek nevezett hazugságvizsgálóról ne is beszéljek. Ezek a srácok mocskosan dolgoznak, úgy vezetnek végig az alagúton hogy mire rájössz hol vagy már azt sem látod honnan indultál ( "The only way you can control people is to lie to them." - L. Ron Hubbard), ha kicsit is megkérdõjelezed õket az elején addig zaklatnak amíg erejük bírja (személyi köri eset), és igen, van olyan ismerõsöm aki ha máshol nem is, de "dr." lenkein keresztül kapcsolatba lépett már a dologgal és mégha nem is úgy van ahogy nekem errõl tudomásom van, senki sem szeretné közeli ismerõseit fölösleges veszélynek kitenni olyan dolog miatt amire valójában nincs is szükségük hm? L. Ron bátyó tényleg beletalált a közepébe ezzel az ötlettel, de ez nem jelenti azt hogy nem az lesz az elsõ dolgom hogy veszek egy lángszórót amint ezek komolyabban elkezdenek itt ténykedni.

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

Hitler is tökéletesre csiszolta az emberek befolyásolását! Órákat, napokat gyakrolt tükör elõtt. Nem véletlen!

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Ráadásul Én is tudok "kézrátéttel gyógyítani" pedig nem is tanultam soha!

Ez kb. olyan mintha a Jehova Tanuit felvérteznénk a Pránanadi-s baromságokkal. Mind a kettõben van/volt ismerõsöm.
Kifejtem ha érdekel bárkit is!

"Szerinted azok akik Hubbart -ot követték, azok hülyék voltak, és egy teljesen alkoholista embert követtek? Nemhiszem.
Szerinted minden ember hülye, aki a szcientologiába belépett, és csak átmosták az agyukat, hogy úgy lássák, hogy ez tényleg jó, közbe átverik õket? Nemhiszem."

Hitlert miért követték több millióan?

Balumann
értelmesebben leírva:

*Állandóan hívják, hogy segítsen ha valakinek nagy fájdalmai vannak, nagyon beteg, vagy lelki problémáik vannak. Eddig fogalma se volt semmi ilyesmi kezelésekrõl, most meg látszik rajta, hogy tudja mit kell tennie, ért hozzá.