193
Jonh Rambo (2008)
-
Wampa #113 Hi
A film jó,a kritikái is jók....van pár értelmiségi hülye aki fanyalog,hogy asszondja
micsoda dolog egy valós konfkliktusba helyezni a történetet,mert ez undoritó módon használja ki egy nép nyomorát.Bullshit....ez minden konfliktusra igaz,legalább Stallone felhivja rá a figyelmet.A film acio részét még ez a kritikus se merte leszólni.Lehet fanyalogni,de nyilvánvaló, ha a mai Hollywoodi szeméttel összeveted,hogy egy klasszis filmje.
A háboruban meg folyik a vér,viszonylag kevés ember tudja átlőni a vállát mint Brúszvilisz úgy hogy percek alatt semmi baja.
A rendezésre,a hangokra, az effektekre,csak azt tudom mondani csúcsprofi.
A történet lezárul,nem erőltetett csavarral,hanem k..va jó zenével zár a kör.
Ezzel és a Balboával Stallone megmutatta miért az aki.
Agyatlan hentelés?Ez nem igaz ,de amugy is ki az a hülye aki Shakespeare királydrámát vár Rambo cimen?
Szerintem mindenki nézze meg.
-
#112 hja kirva jo a film..csak ugy hullanak az emberi huscafatok.jo volt nagyon jó volt.tudtam hogy jó film lessz,de most csak azt tom mondani hogy vszínű hacsak tehetem(ném) megnézem(ném) a moziba is. :) -
#111 szal megnézted ? mindenképp megéri a mozi, ugye ?
szerk.: ték -.- -
#110 kicsit véres a film, de hát ezt vártuk :) -
#109 A pilóta volt ,más nem,az nem halt meg. Viszont eszembe jutott még az erdőben,amikor vadásztak rá, ott is meghalt valaki, bár azt nem ő ölte meg hanem a társai,mert elnézték -
#108 De a helikopter nem zuhant le, csak kiesett a rendőrcsóka belőle ha jól emléxem. -
aadam #107 most hogy mondod én is ugy emlékszem hogy nem csak egy embert ölt meg.aszem ketten voltak a helibe.bár már elég rég láttam. -
#106 Rambo 1-ben csak 1 ember halt volna meg? Akkor nagyon rosszul emlékszem. Egy volt aki a heliből kipottyant, ez oké. Nekem úgy rémlik hogy a serif is meghalt, vagy csak szépen szitává lőtte a lábát? (erre emlékszem hogy alulról lőtte meg) Nem emlékszem hogy hordányon vitték volna el. De mondom, valszeg rosszul emlékszem,már soksok éve hogy láttam -
Hoz_Hun #105 Ja és szeretném moziban is megnézni, mert MEGÉRDEMLI. :) -
Hoz_Hun #104 Megnéztem és nagyon jó lett a 4. rész. Olvastam előtte jó kritikákat, úgy hogy úgy ültem le elé hogy jó lesz, de ez még annál is jobb lett. Igazándiból nem tudom miért, mert a történet semmi különös. Azt hiszem a rendezése teszi. Olyan elégeddet voltam a végére, Rambó lerendezi a dolgokat rendessen. Igazándiból talán azért, mert elégtételt szolgáltat a film. Legalább filmben legyen már ilyen... és van. kjaaahahahahaa -
#103 Öregkorára Rambo már csak pólóban tud hentelni?:) Azért a 4-es és a 5-ös is üt:) -
#102 Ha tényleg megcsinálnák az 5. részt és Rambo az USA-ban fenyítene, kíváncsi vagyok, hogy Stallone elvállalná-e megint a ződsapkás veterán szerepét. Cikk
Egyébként Rambo 4 ütött rendesen. -
#101 amugy meg most nézem hogy ma tették fel.szal nem kell itt osztani az észt,ha régebb óta fenn lett volna akkor oké,de így csak psszt neked :D
amugy a hosszupuskan is itt van már a felirat. -
#100 hja,csak az a bibi hogy én kerestem,nem véltelen irtam be hogy aki hamarabb talál akkor tegye már be ide.:)Nem vagyok olyan, hogy csak ugy kérjek mindent mielőtt nem teszek semmit annak éredkében ,hogy megtaláljam.azaz most is kerestem csak nem találtam:Dazért köszi.
"Annyi Rambo feliratot kapsz hogy térdig fogsz járkálni benne"
ja okés:D csak nem mind1 meik rambohoz megy a felirat,mert nekem a legujabbhoz kell.de mégegyszer kössz. -
Seten #99
Egyébként meg ha felirat, akkor hosszupuska. Vhogy mindig ők a leggyorsabbak. :)
-
#98 Lol... A Google azért mérföldekkel jobb, mint az SG keresője. Hidd el ha kipróbálod legalább eccer, Annyi Rambo feliratot kapsz hogy térdig fogsz járkálni benne.
Rambo IV
-
#97 kössz.ezzel a hsz-el beis tehetted volna ide :) -
#96 Én találtam, csak szét kell nézni. -
taylorp #95 Én sem találtam sehol Mondjuk mindenképpen megnézem a moziban is, már csak pár nap. -
#94 ha esetleg lessz felirat,akkor legyen már szíves szólni aki hamarabb hozzájutna nálam:) mert én még nem találtam.de gondolom a hazai bemutato előtt ne is várjuk.:?!:S -
#93 ratatatatatatatatatatatatataaatatatatatatataaaatttataaatatataataaatatataaattaataataaaaa
-.- -
#92 IMDB-n durván jól áll, remélem moziban büntetni fog rambo bácsi. -
taylorp #91 Feliratról tud valaki valamit? -
aadam #90 Aszem ez tömény gyilkolászás. -
saw123 #89 sejj :) -
#88 -
#87 reméljük tömény gyilkolászás lesz :DD -
#86 80 perc mi a?...bazz, miért nem rögtön fél órás? röhej., -
#85 kössz az infot:D nekem jo lenne ha meglenne vhol angolul is és jo minőségbe...sztem jo az igazi angol hanggal.magyar szinkron rámegy és hát igy veszt az élvezhetőségéből egy icipicit(gondolok itt a dzsungeles jelenetekre)...az tuti hogy nagy film lessz. -
#84 aha, közben megtaláltam, a port.hu szerint február 7 :) -
#83 engem csak egy valami érdekel: mikor lesz az igazi magyarországi premier? :D -
bcrics #82 Kösz...Várjuk a filmet... -
Seten #81
Határozottan tetszett. Bár olyan gyorsan vége lett, hogy észre sem vettem az elmúlt (eznemtom spoilernek számít-e) 1óra20percet.
A befejezés is frappánsra sikerült.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!gondolom az a nagybátyja farmja lehetett Arizonában
-
Rohamoszti #80 Ma délelőtt néztem premier előtti vetítésen méghozzá a Művész moziba :D
LIGHT SPOILEREK MAXIMUM
Na megvolt! és bizony azt kell mondanom gyerekek, ez egy KÖTELEZŐ FILM és igen, tényleg nagyon brutális... semmit nem vágtak ki ami az internetes trailerben benne volt és azokon kívül is rengeteg a naturalista gyilkolás. Nagyon oda rak az Oldszkúl akciófilm érzés. Konkrétan amikor Stalone előbújik a Burmai katona mögött az egész terem tapsolt Egyébként az a rész egy rohadt izgalmas jelenet középső fele nem viccelek ott majdnem leizzadtam előtte
A zene is nagyon ott volt a végén szabályosan megmozdít az emberben valamit mint a Rocky 6 Egyébként felirat és minden nélkül játszották nekünk teljesen tisztán és a film címe John Rambo volt és nem simán Rambo.
A film vége pedig ad egy keretet a 4 résznek szóval kétlem, hogy ezekután csinálnának még 1 részt. Kétlem egyébként, hogy az utolsó pár perc ne dobogtatná meg a Rambó rajongók szívét ;)
Egyébként nem tudom, lehet nem is itt vetette fel valaki, hogy miért nem ment már vissza Amerikába ahol már másképpen gondolkodnak a vietnámi katonákról. Nos arra is kapunk egy lol választ. :D Szerintem roppant jól bemutatja a Burmai helyzetet, és rambó filmhez képest viszonylag hihető marad a film, Stallone nem egyedül öli meg a világot mint ahogy a trailer sugalta hanem vannak társai, sőt a végén egy lázadó hadsereg is segítségére van, de azért természetesen Rambo szerzi a legtöbb frag-et, hehe :D
/LIGHT SPOILEREK MAXIMUM
Kérdezzetek nyugodtan ha akartok -
saw123 #79 megkezdődött.....
a user kommentek eddig pozitívak nagyon! Rambo a császár! lenyomja még 120 cm Krisztiánt is...talán...:) -
#78 Azért ez legyen inkább Jerry Goldsmith érdeme. -
#77 ha már ennyire vágod a zenét..esetleg te nem tudnál nekem segiteni abban hogy ilyen filmbetétdalokat honnan tudnák szerezni?pl.nincs kettő négy nélkül..stb Bud Spencer és Terence Hill közös filmjei,McGyver,The A-Team,Dallas,Vad Angyal...stb ...nem divatos de naon jól jönnének..
bocs az offért de hát na ..:)))) -
Csaba007 #76 Soundtrack
Ritka király a zenéje:) -
#75 nemtudja vki a játékdiőt? mert imdb nem irja még és nemtalálom és kéne :D -
#74 Ilyen besorolást kapott a film: "strong graphic bloody violence, sexual assaults, grisly images and language"