John Rambo (2008)

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

a hentelések egy kissé horroros beütésûek 😊
Challanger
Hát ez enyhén korhatáros lesz<#eplus2>
Spriccol a vér, hullanak a fejek...ez kell ide<#violent>
JonDavis
WOW ez odabas..
Tisztára mint egy Grindhouse 2<#taps>

shaba23
jólesz az😊 kellemesen véres😊
Magoo
Az már tuti!
Máshol is írtam már de ide is írom....kb ilyen szintet várok az AVP2-tõl is! 😊
Stallone marhára beindult basszus!

3 és fél perc a filmbõl!!!
Nagyon odavág kurva nagy film lesz!!!

mark oh
az elözetes biztos hogy kamu.de ettöl függetlenül kiváncsi vagyok a filmre

Choke off

filmbeli képek!!

Teaser
Vagy igazi vagy nem! 😄

Jaja!!!

Prince of Máté
Fasza, már nagyon várom😊

BiG G
guteskind, ich glaube du hast angst von mir >DDDD

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

bertino
még le se forgatták, nyugi... Balboát is sokan leszarozták elõször
aztán meg jött a kellemes csalódás

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Bucser
Áhh ez így szar😞 Már alapsztorinak. Ha Rambo kiképzõszerepben lenne vagy valami hasonló akkor okés. Vagy éppen a háborús veterán lelki rokkantságának szálár ahajtanának rá mint az elsõ részben. De így, hogy megint háborúzni megy...

Áhhh.. Pedig a Balboa jó volt.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

A Rambo 4 forgatása a napokban kezdõdött meg Thaiföldön, Stallone mellett Matthew Marsden, Sam Elliott és Sai Mwang kapta a fõbb szerepeket, a premier 2009 elejére várható.

Mint az bizonyára senkit se lep meg, a film története némileg hasonlít a Rambo 2 és 3 részére, legalábbis ami az elejét illeti.
Rambo ismét a világ zajától visszavonulva él, de újból akad munka a számára, amit természetesen csakis õ tud elvégezni. Ezúttal egy emberjogi szervezet képviselõi akadnak rá, akik egy segélyszállítmányt próbálnak meg eljuttatni a polgárháborús Burma egyik éhezõ népéhez, de a szállítmányt elfogja egy csapat kormány ellen lázadó bandita, és a kísérõket túszul ejtik.
Persze Rambo-ra vár a feladat, hogy kiszabadítsa õket, és ezúttal sem tud nemet mondani a felkérésnek.
Mint ebbõl is sejthetõ, ismét egy a Rambo 2 hangulatát idézõ „dzsungel kommandós”film készül, némileg modernebb tálalásban, mivel mostanában inkább már a terrorizmus elleni harc izgatja jobban az amerikai közvélemény hangulatát, mint a vietnami háború.

A Comingsoon moziportál értesülései szerint a Millennium Films, az Emmett/Furla Films és az Equity Pictures közös projektjeként elkészül a Rambo 4.

A mintegy 50 millió dolláros költségvetésû produkció fõszereplõje ismét Sylvester Stallone lesz.

A történetrõl egyelõre annyit lehet tudni, hogy középpontjában John Rambo, a vietnámi háborús veterán áll, aki visszavonultan és békésen tengeti életét az Egyesült Államokban. Egészen addig, amíg egy eltûnt lány miatt ismét akcióba nem lendül, hogy saját kezével tegyen igazságot.

A filmet 2006 tavaszán kezdik forgatni Mexikóban, a rendezõ személye egyelõre még kérdéses.

[Walaki]D`Lair
Ha lesz olyan jó, mint a Balboa, akkor minden elismerésem Sztállóne bástyáé...

MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi&#8482; HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu

mark oh
én vároma filmet<#eljen>.nem tudom mi a szart kell mindent leszolni.<#boxer>

Choke off

Istencsászár
Erre van kitalálva a mai technika😊

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Zsolti9014
Szerintem ezek a filmek kifejezetten az elõzõ részek kedvelõinek szólnak, az igazi fanoknak.
A Rocky Balboát is leszólták sokan, nekem mégis nagyon tetszett!

Hajrá Magyarország!

zaki
De aok nem félmesztelenül mentik meg a világot... 😄

Pontosan!

hunbasser
nem,sztem minden ilyen filmjét be akarja fejezni.

a Rockynál is úgy volt,h 1,2,3,4,5 és most ugye volt a Rocky Balboa.
ez is Rambo 1,2,3 és most John Rambo.tehát több Rocky és Rambo film már nem lesz,így fejezi be õket.

ReaL MaDRid x siempre

schrank
most mit baszogatjátok a radzsermúr se 20 évesen lett dzsémszbond meg a brúszvillisz is a tizenhatblokkban

schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"

De ahoz képest hogy 60 múlt!! Nem csak ül a pénzén!
Szerintem nagyon király lesz csak attól félek a kora miatt nemfog rohangálni benne!

ezeken a képeken (fõleg oldalnézetben) valami hihetetlenül látszik hogy elszállt az idõ Stallone feszítõs szerepei fölött :/

kíváncsi vagyok mit hoznak ki a témából negyedjére, de sok jóra nem számítok így 60 fölött tõle 😞
Eccsém, te egyre hülyébb vagy..
Na mind1..

A képek jók.

schrank
tényleg ki lesz a fõgonosz csak nem "hunyadi õrmester" <#vigyor5>

báttyó02
rocky balboa után azt mondom hogy ha ezt is olyan szinten hozza,akkor minden tiszteletem az övé (mondjuk amugy is)

Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -

Davidus
😄DDDDDDDDDDDDDDDDD

V9ykn8_TZL0

Sir Quno Jedi
Öreg harcos nem vén harcos ám! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

schrank
ugye az elsõ képen az nem a filmbéli fiatalkori klónja csak egy szimpla kaszkadõr <#zavart2>

quack
nem tudom mi bajod van, az új Rocky is jó volt...

PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.

bakvarnyu
Én örülök a filmnek.

Vagy csak unatkozik!

Képek a Forgatásról😄

További képek!!

barnie1990
Úgy látszik,Stallone nem adja fel,vagy nagyon leszegényedett...

Zene nélkül mit érek én?

mesor
<#violent><#taps><#worship>

Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4

ÖÖÖ..Én cs be szoktam rambózni...HEHEH..
No de , nem is tudtam, hogy le..
Ez jóhír..

Picar77
Jaj ez már szánalom <#falbav>

()() (^^)

Aki nem ismerné a RAmbo 4. része!! Ha valki bármit tud a film forgatásáról vagy bármi mást írja meg😄Imdb

← ElőzőOldal 4 / 4