John Rambo (2008)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spriccol a vér, hullanak a fejek...ez kell ide<#violent>#violent>
Máshol is írtam már de ide is írom....kb ilyen szintet várok az AVP2-tõl is! 😊
Stallone marhára beindult basszus!
Nagyon odavág kurva nagy film lesz!!!
filmbeli képek!!

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
aztán meg jött a kellemes csalódás
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Áhhh.. Pedig a Balboa jó volt.
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Mint az bizonyára senkit se lep meg, a film története némileg hasonlít a Rambo 2 és 3 részére, legalábbis ami az elejét illeti.
Rambo ismét a világ zajától visszavonulva él, de újból akad munka a számára, amit természetesen csakis õ tud elvégezni. Ezúttal egy emberjogi szervezet képviselõi akadnak rá, akik egy segélyszállítmányt próbálnak meg eljuttatni a polgárháborús Burma egyik éhezõ népéhez, de a szállítmányt elfogja egy csapat kormány ellen lázadó bandita, és a kísérõket túszul ejtik.
Persze Rambo-ra vár a feladat, hogy kiszabadítsa õket, és ezúttal sem tud nemet mondani a felkérésnek.
Mint ebbõl is sejthetõ, ismét egy a Rambo 2 hangulatát idézõ „dzsungel kommandós”film készül, némileg modernebb tálalásban, mivel mostanában inkább már a terrorizmus elleni harc izgatja jobban az amerikai közvélemény hangulatát, mint a vietnami háború.
A mintegy 50 millió dolláros költségvetésû produkció fõszereplõje ismét Sylvester Stallone lesz.
A történetrõl egyelõre annyit lehet tudni, hogy középpontjában John Rambo, a vietnámi háborús veterán áll, aki visszavonultan és békésen tengeti életét az Egyesült Államokban. Egészen addig, amíg egy eltûnt lány miatt ismét akcióba nem lendül, hogy saját kezével tegyen igazságot.
A filmet 2006 tavaszán kezdik forgatni Mexikóban, a rendezõ személye egyelõre még kérdéses.
MSN:[email protected] | http://walaki.deviantart.com/ | japánautóbuzi™ HUNAKAMO drift.racing | www.drifter.hu
Choke off
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
A Rocky Balboát is leszólták sokan, nekem mégis nagyon tetszett!
Hajrá Magyarország!
a Rockynál is úgy volt,h 1,2,3,4,5 és most ugye volt a Rocky Balboa.
ez is Rambo 1,2,3 és most John Rambo.tehát több Rocky és Rambo film már nem lesz,így fejezi be õket.
ReaL MaDRid x siempre
schrank[HUN] \"kiakirály\" \"jobb ha az okos hülyéskedik mint ha a ....\"
Szerintem nagyon király lesz csak attól félek a kora miatt nemfog rohangálni benne!
kíváncsi vagyok mit hoznak ki a témából negyedjére, de sok jóra nem számítok így 60 fölött tõle 😞
Na mind1..
A képek jók.
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
PSN(US): QuackyHU Silence is golden. Duct tape is silver.
No de , nem is tudtam, hogy le..
Ez jóhír..