147
Vámpírok és Vérfarkasok harca
-
#27 yep. egyetértek... a gém jópofának tűnik. a sunyi csalókat banolják. dont worry be happy ^^ peace! meg ilyenek... -
#26 Jelzem, az erkölcstelenség, vagy amoralitás legkisebb jelére IS azonnal le kell csapni amennyiben ez lehetséges, mert csak így lehet elejét venni a továbbiaknak. :D -
#25 Rém 1xű, szólni kell a gém adminjainak, hogy töröljék ezt a sunyi kis idiótát, aki csal a játékban IS. Megszegte a szabályzatot tehát mehet a lecsóba.
A topic meg maradhat, mert nem a gém hibája, hogy egyesekbe zéró erkölcsi érzék szorult. Csak a kezdő hozzászólást kell átírni, banerbe betenni a hivatalos linket és el van intézve! -
#24 No sebaj, egy ban-t biztos megért.
A topic szvsz maradjon, hátha valaki kedvet kap hozzá. -
#23 Márminthogy sunyi kis görényenek áll a világ?! Tudod, hogy ha véded őket, akkor valószínűleg te magad is az vagy?! -
Thanatos #22 #18
élelmeseknek csak éppen még a játéknak a sjaát szabályzatával is ütközik amit csinált... -
Goth #21 élelmesnek áll a világ. -
#20 Talán ha közölte volna velünk, hogy mivel jár, ha a linkre kattintunk.
Sunyiság powa. -
#19 figy, kb mint mikor voltak az iylen autószépségversenyek NFShez. úgy nyertek hogy szóltak havernak hogy szavazzanak rá. most ez hol fair? szerintem ugyanolyan ez a 2 dolog... -
#18 "Tipp: ezt a linket hozzáadhatod honlapodhoz, aláirásodhoz vagy megadhatod barátaidnak. Ne használd fórunokom, vendégkönyvekben vagy chat-en. Aki igy használja a linket figyelmeztetés nélkül törölve lesz. Ha valaki a linkedre kattint, meg lesz marva, ezért te zsákmányt és aranyat kapsz."
idéztem a hivatalos oldalról -
#17 igen másik nemtommenyinek meg elrontod mondjuk a játékát. -
Goth #16 Nem értem, miért kell egyeseknek ilyen fasznak lennie. Miért fáj az valakinek, ha másnak jót tehet, amikor neki nem kerül semmibe. A szempontodból teljesen mindegy melyik linket használod, és valakinek örömet is szerzel vele. -
#15 Sztem a topik maradjon, szvsz nem reklám, nem is volt még ilyen topik, topiknyitó meg feltételezem elolvasta a játék oldalán, hogy azt a linket fórumokba NE másolgassa be. -
#14 miért járna? nemgondolod hogy ez csalás? mármint nem is csalás de szerintem sunyi előnyszerzés... -
#13 #2, #11 -
Kiado #12 Én sem, ennyi előjog nem jár, hogy témanyitás miatt legalább lehessen saját linket használni!? -
#11 Me' pontokat kap érte azért. -
Goth #10 még mindig nem értem, mért számít reklámnak. Ennyi erővel az összes játék topikja az. -
#9 Szal ez egy ilyen gém? aszittem már ezis ilyen gagyiság mint az agyszívós meg stb -.- furcsálltam is hogy haverom linkel ilyet mert nem szokott :D de ha ilyen szöveges RP akkor már megértem ^^ -
#8 Szal mi legyen, zárjuk, töröljük, hagyjuk? -
#7 majd az onbucman xD -
#6 Dehogynem. Ez tisztességtelen előnyszerzés ÉS reklám egyszerre. Majd a helyiek eldöntik mi legyen veled. -
FLeK0 #5 Mielőtt minden hülyegyerek ilyeneket kezd linkelgetni, valahogy szűrni kéne a bitefight szót a fórumban. -
#4 Miért lenne reklám? Akkor close-olhatnák az összes játék topikot, és weboldalas topikot. -
Kiado #3 Mivel nem volt róla még téma és én csináltam, szerintem ennyibe nem rokkan senki bele, hogyha az én címemen keresztül nyitja meg a game-t :) -
#2 Am EZ a cím,és ha az 1#-ben megadott linkre kattintasz akkor gyarapatítod a pontját!!!!
SZVSZ ez reklám nem? -
Kiado #1 Szöveg alapú játék.
Végre magyar nyelven is lehet játszani. Csinálsz vámpírt, vagy vérfarkast, támadod a másik fajt, felszereled fegyverekkel stb.
Dolgozol, hogy pénztkeress, klánbalépsz, saját menedékedet fejleszted.