Bitefight: Vámpír VS Vérfarkas

← ElőzőOldal 3 / 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

De, most is buktam 400 aranyat, pedig megvan.

szia kiado!

nem azt mondtad, hogy nem mûködik jól a kincsesláda?
Rendeltem pokolkristályokat, megvan kincsesláda is, de idegesít, hogy X éve fut a game és televan még mindig bugokkal, amit a külföldi fejlesztõk nemképesek kijavítani, a harcrendszer egyenesen kiakaszt. Pedig amennyi pénz bejött nekik, igazán kapkodhatnák magukat.

BlackShadow
hát én most vizsgák/zh-k/pótzh-k miatt csak fejlõdgetek, de már szemezgetek rendesen a szerepjátszós klánokkal, ill a fórumon belüli szerepjátékos falucskával 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Egyébként valóban fura, nem olyan összetett, mint más hasonló játékok voltak, amikkel korábban játszottam, de azért addiktív, úgyhogy prémiumot is betoltam😄, no meg 3-4. hely adott😛
Top1 a klánunk végre 😊
Következõ szint 110 ezer arany.

annyira azé nem jó 😛

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

no, senki nem játsza? csak reklámnak kellett a topik?😄
Az, hogy egy ember fordította nem mentség, annyiból jobb, hogy legalább csak egy hülye van: )
Elég szánalmas az oldal maga, az már egyszer igaz: )
Amúgy olyan warriors-os játék kábé, de azért most elvagyok vele
Kb. 1 hete indult, vagy picit több, de az angol változat már nagyon régóta megy, onnan lett lefordítva magyarra, 1 ember fordította elvileg, szóval el lehet nézni ezeket a hibákat 😄

BlackShadow
tyí már ripityára szaggattam 2 vérfarkast 😄
az a kár h televan fordítási hibával az oldal, nameg elgépeléssel 😊

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Pheaper
sztem jah

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

bigfoot
ez olyan mint a larkinor?

xD itt egy jatekrol kéne pofázni 😄

(o^^)o amit eddig láttam konzolon fps-t az mind moha volt....Megyek Oszt Hentelek Action..... o(^^o) by:kiskorúbézoltán

nah, akkor dícséretnek veszem. htx -.-

Sir Quno Jedi
Senki nem mondta, hogy rossz.

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

sunyi kis görénynek lenni miért rossz? -.-

Sir Quno Jedi
Mittomén. Aki éppen kéznél van! 😄

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

és akkor kinél kezdjük?😄
armageddon666
yep. egyetértek... a gém jópofának tûnik. a sunyi csalókat banolják. dont worry be happy ^^ peace! meg ilyenek...

@

Sir Quno Jedi
Jelzem, az erkölcstelenség, vagy amoralitás legkisebb jelére IS azonnal le kell csapni amennyiben ez lehetséges, mert csak így lehet elejét venni a továbbiaknak. 😄

Sir Quno Jedi
Rém 1xû, szólni kell a gém adminjainak, hogy töröljék ezt a sunyi kis idiótát, aki csal a játékban IS. Megszegte a szabályzatot tehát mehet a lecsóba.

A topic meg maradhat, mert nem a gém hibája, hogy egyesekbe zéró erkölcsi érzék szorult. Csak a kezdõ hozzászólást kell átírni, banerbe betenni a hivatalos linket és el van intézve!

0Fritz0
No sebaj, egy ban-t biztos megért.
A topic szvsz maradjon, hátha valaki kedvet kap hozzá.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

Sir Quno Jedi
Márminthogy sunyi kis görényenek áll a világ?! Tudod, hogy ha véded õket, akkor valószínûleg te magad is az vagy?!

élelmeseknek csak éppen még a játéknak a sjaát szabályzatával is ütközik amit csinált...

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

élelmesnek áll a világ.

0Fritz0
Talán ha közölte volna velünk, hogy mivel jár, ha a linkre kattintunk.
Sunyiság powa.

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

armageddon666
figy, kb mint mikor voltak az iylen autószépségversenyek NFShez. úgy nyertek hogy szóltak havernak hogy szavazzanak rá. most ez hol fair? szerintem ugyanolyan ez a 2 dolog...

@

zvaragabor
"Tipp: ezt a linket hozzáadhatod honlapodhoz, aláirásodhoz vagy megadhatod barátaidnak. Ne használd fórunokom, vendégkönyvekben vagy chat-en. Aki igy használja a linket figyelmeztetés nélkül törölve lesz. Ha valaki a linkedre kattint, meg lesz marva, ezért te zsákmányt és aranyat kapsz."

idéztem a hivatalos oldalról

Chaos Anno Domini

armageddon666
igen másik nemtommenyinek meg elrontod mondjuk a játékát.

@

Nem értem, miért kell egyeseknek ilyen fasznak lennie. Miért fáj az valakinek, ha másnak jót tehet, amikor neki nem kerül semmibe. A szempontodból teljesen mindegy melyik linket használod, és valakinek örömet is szerzel vele.

zvaragabor
Sztem a topik maradjon, szvsz nem reklám, nem is volt még ilyen topik, topiknyitó meg feltételezem elolvasta a játék oldalán, hogy azt a linket fórumokba NE másolgassa be. <#felkialtas>

Chaos Anno Domini

armageddon666
miért járna? nemgondolod hogy ez csalás? mármint nem is csalás de szerintem sunyi elõnyszerzés...

@

0Fritz0
#2, #11

Én sem, ennyi elõjog nem jár, hogy témanyitás miatt legalább lehessen saját linket használni!?

wantonly
Me' pontokat kap érte azért.
még mindig nem értem, mért számít reklámnak. Ennyi erõvel az összes játék topikja az.

armageddon666
Szal ez egy ilyen gém? aszittem már ezis ilyen gagyiság mint az agyszívós meg stb -.- furcsálltam is hogy haverom linkel ilyet mert nem szokott 😄 de ha ilyen szöveges RP akkor már megértem ^^

@

Kandurex
Szal mi legyen, zárjuk, töröljük, hagyjuk?

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Tatyla
majd az onbucman xD

PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA

Sir Quno Jedi
Dehogynem. Ez tisztességtelen elõnyszerzés ÉS reklám egyszerre. Majd a helyiek eldöntik mi legyen veled.

Mielõtt minden hülyegyerek ilyeneket kezd linkelgetni, valahogy szûrni kéne a bitefight szót a fórumban.

zvaragabor
Miért lenne reklám? Akkor close-olhatnák az összes játék topikot, és weboldalas topikot.

Chaos Anno Domini

Mivel nem volt róla még téma és én csináltam, szerintem ennyibe nem rokkan senki bele, hogyha az én címemen keresztül nyitja meg a game-t 😊

Pigo
Am EZ a cím,és ha az 1#-ben megadott linkre kattintasz akkor gyarapatítod a pontját!!!!

SZVSZ ez reklám nem?<#nemtudom><#conf>

A tudás olyan, mint a körömlakk. Az alkohol lemossa!!!

Szöveg alapú játék.
Végre magyar nyelven is lehet játszani. Csinálsz vámpírt, vagy vérfarkast, támadod a másik fajt, felszereled fegyverekkel stb.
Dolgozol, hogy pénztkeress, klánbalépsz, saját menedékedet fejleszted.

← ElőzőOldal 3 / 3