THIS IS SPARTAAAA!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ott is ezt monta magyarul, az üvegfal mögött...
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
A Heroes 1x11-es részében Sylar azt ordítja, hogy "MY name is SYLAAAAR!!"
Azt a jelenetet át lehetne alakítani <#rolleyes>#rolleyes>
De kedvem már nincs, hogy meg is valósítsam 😄
http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
Mindenkinek igaza van, mindenkinek nagy fasza van Senkinek sincs saját neve, jó modort meg egye-fene
This is IACOOOON!!!
\"Do not go gentle into that good night.\" (Dylan Thomas)
http://www.lohere.net - a MagyarChan
++
______________________________________________________________________________________________________________________________________

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Pestről Hazajövet mondtam magamban:Huzasd ki 4,5,6 padlógáz,pici fék vissza 5,4,3,2 éles jobbra,gáz 3,4,5,6 több gáz,nagyon gáz,vissza 5,4,3,2,1 másszunk ki a sóderból!
Most már mind1.Kéne ihlet.Mivel nincs,gondoltam PSelgetek már,és átalakítottam.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun
++
az azért volt turbán flóri, mert urbán flóriánnak hívják azt, akirõl csinálták...
X360 powaa... Nokia forewa Taste me you will see / More is all you need / Dedicated to / How I\'m FUCKING YOUUUU - on 14th May

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
inkább legyen az h 10 alkotásból 1 tetszik 9 eröltetett, minthogy halott topik legyen ebbõl...
(szerintem)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Voltak itt nagyon jo, es OTLETES alkotasok, de mostmar tokmindegy, mit irtok Sparta helyett? Addig oke volt, hogy Bartha, Pápa, ezek meg tetszettek, de mostmar minden van, aminek semmi koze a Sparta hangzasahoz.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pain is inevitable. Suffering is optional.
1.kurva nagy a mérete.
2.nem illik hozzá a font.
3.kicsit azért télleg nagy lett a neved. sztem kicsinyítsd vagy vedd le.
4.azért nem rossz😊
Pain is inevitable. Suffering is optional.