1670
További kommentár nem szükségeltetik
-
#988 Fene! Nem tudom feltölteni amit csináltam :(
-
#987 Aki kíváncsi... -
#986 Vagy a háttér legyen egy ürgelyuk ahonnan 300 hörcsög néz kifelé :D -
Szuperkaraj #985 -
#984 this is répaaaaa... -
#983 répa legyen a szájában
-
#982 -
gyuri12 #981 ajjajj:D -
#980 nah akkor itt a vol.2
valakinek 5lete mivel lehetne mégjobb?
-
#979 folytattam a hörcsög-köcsög-lionájdeszt, most már még durvásabban néz ki :D holnap vagy ma befelyezem aztán linkelem :) -
#978 nem véletlenül vagy jó photoshopos (Y)
#961 ios teccik
-
#977 NEm mondtam hogy nem tetszik. Csak hogy túlkombináltam. De ez a Spártai hörcsög LOL -
#976 yum yum :ADSAdsadasd -
gyuri12 #975 hát ez nagyon hejj dolog derék ember vagy koma!:D -
#974 :DDD -
#973 igazából sokkal jobbra akartam, beszőrőzni az egész fejét, csak meguntam, aztán lehet hogy még folytatom este... egyenlőre pihi :)
/egész szakállat átrajzolnám olyan szőrösre mint az orcáján, akkor má jobb lenne, továbbá a haját egészet kiszőkítani, stb, nagy bozontos szemöldökök :) szóval még van mit dolgozni vele, de mind1 ... :D -
#972 hehehe:) ez már hozzád méltó munka :) -
#971 ez de lol:)))))9 -
#970 szóval nem tetszett az előző képem? :D
/csak unatkozok :D
-
#969 :/ -
#968 Elnézve ezt a képet lejátszódott bennem valami. A 300 azon jelenete, mikor Leonidas eldobja a lándzsát... Az meg elvéti Xerxést... Moat képzeljétek hozzá, hogy ezután Leo a hálóvetőjével eltalálja X-et, és magához húzza, és egy pókháló gubóban felakasztja fejjel lefelé, egy lámpaoszlopra. :D
Vagy már megint túl termékeny a fantáziám? -
#967 OFF:
Az íróról
Magyar H.P.L. oldal
Ez utóbbin olvashatsz is novellákat tőle.
Kezdetnek ennyi megteszi.
ON: -
gyuri12 #966 jah...hol találok olyan könyveket? milyen könyvek azok egyébként?:D -
#965 Egy kis előolvasottság kell hozzá, mégpedig H.P. Lovecraft mester műveiből.
-
#964 Lol :) -
#963 Ezek szerint nem olvastad ezeket a rajzokat ^^
G! -
#962 yum yum -
#961 hmm, unatkoztik, vár a barátnőjére, látta ezt a képet, beugrott neki ez a topic, átrajzolta a száját, aztán berakta linoájdeszt, és lett ez...
elmegy -.-
-
#960 Yum Yum:DDD -
gyuri12 #959 akkor jól látom,hogy ezt az új képet,csak én nem értem?:D -
#958 Anyway: yum-yum -
#957 hehe :D -
#956 Haha, ez jó! :D -
#955 -
gyuri12 #954 hát persze!:D amúgy mit keres ott a háttérben aza szar zászló?:/ valaki csinálja már meg,valami HAJRÁ SPARTAAAA-ra:D -
#953 ÉS figyelitek ahogy Spárta lenyomja Kóreát? :D -
gyuri12 #952 kettő in ván mi?:D jó lett:D -
#951 This is!!! -
braaa #950 :)
-
#949 vagy ha máshogy nézzük CICCCCCCA!