THIS IS SPARTAAAA!!!
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Morpheus vagy The ringbearer betütípus? Mindegy, nekem tetszik ^^
mellesleg a nevedet kár odatenni, szerénység nagyobb erény, mint az hogy egy banneren kinn legyen a neved, hidd el 😉
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
2, mérete télleg elég nagy
3, nevet nem szoktak bannerra írni, de ha mégis, akkor is szolidabban
4, muszáj pontos jé :c
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
nem tom mi baj vele
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
#705: TEW meg neszójábe XD ez ugy basz oda ahogy van😊
\"Nicholas Sarkozy, pourquoi ton pére a foi la Hongrie?\"
RIP www.memod.co.uk RIP || Darkmod http://www.thedarkmod.com/
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
HÁT ITT EGY BANNER!
(sztem kurv ajo lett)
Aztán Berakni!!! 😉
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Az élet semmi, csak egy árnykép, a gyengék menedéke, ami persze nem védheti meg őket. \"Az ember nem hal meg olyas valamiért,amiben ő maga nem hisz\" - A.H. Heil Sogron! ๏̯͡๏)
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
sehol se találom ennek a képnek a nagy változatát. vki nem linkelné be esetleg?
a szerkesztett képekbõl meg nemtom kivenni, mert hol kicsi, hol le van vágva a fejébõl egy darab:]
Pain is inevitable. Suffering is optional.

http://www.lohere.net - a MagyarChan

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
a védelem nem túl erõs, de amig nem csinálok jobbat megteszi.
nemkell visszaélni vele 😊
az oldalt a reset után visszaállítom!
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
- Honnan tudjátok, hogy boszorkány? - Engem gyíkká változtatott! ... de már elmúlt...