Miért van rasszizmus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pont magaddal mondasz ellent! Ha nincs tapasztalatod, akkor miért mondod ezt?😉
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!
#60: SZVSZ nem sok helyen van iylen... (Ahova nem akaratukon kívül kényszerültek)
Sajna ez van, ezellen csak az összetartás segitene, dehát mi Magyarok inkább nyeljük a sz**rt!😞
V9ykn8_TZL0
Sok confighúszár ide írja a configját/ ,,I,, (-\'-) ,,I,,\\ (Pedig mindenki leszarja...) \\ (O_o) / -This is SPARTAAAA!!! / ,,I,, (-,-) ,,I,,\\
OTT A PONT!
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
A cigókat, meg az arabokat itt sem szeretik, mert lopnak, nemcsinálnak semmit, csak kölköket (vagy mit)!
A romák itt, mint a blöffben lakokocsikban élnek fõleg, mindig vándorolniuk kell, és ha betérnek egy városba, akkor ott mindig eltünik pár dolog (ahol élek itt it ez van), és itt is bunkok, de a rendõrök valamilyen szinten fenyitik õket, nem gumibottal, de leglább ha elkapják, akkor ott eljárás indul ellene, nemugy, mint otthon, hogy kiengedik x óra után, mert nincs kedvük papirokat töltögetni a rendõröknek!
gamertag: kenobita
Downhill!!
Van pár olyan aki tényleg rendes és becsületes, mert tanul azért hogy jobb jövõje legyen. Az egyik ismerõsöm pl cigány származású és mégis orvosi diplomája van, amiért megdolgozott. Mondok egy sztorit én is: anno úgy 2 éve egy autós elütött egy cigánylányt(kisebb horzsolásokkal megúszta) a közeli faluban, és ezért elég durván megverték a sofõrt(eltörték a kezét, orrát, pár bordáját). Utóbb kiderült, hogy nem az autós hibája volt. Sztem ha nem lennének ilyen ellenségesek, akkor egész jól meglennénk.
Más országokban is vannak, és ott sem szeretik túlzottan õket pl: Hollandia.
gamertag: kenobita
Azt nem értem mi ez a nagy csinadratta-e körül. Kérdezz meg egy cigányt, egy négert, egy sárgát mi a véleménye rólunk. Hidd el nem fogsz jó véleményt hallani. Ugyanugy megvan bennük mint bennünk Persze ha megvan.
Szóval õk is ugyan ugy rasiszták mint mi ha azok vagyunk. Nézd meg cigány és cigány egymás között különbséget tesz. Néger és néger ugyszintén. Ha annyira mindenki egyenrangu lenne senki nem tenne különbséget, de az emberek különbséget tesznek.
Én nem vagyok rasiszta de a normális szin a fehér!
Üdv.
Downhill!!
ups and downs
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler