428
miért van rasszizmus?
-
#187 azok rézbőrüek :P -
#186 szolis magyar :D -
Goth #185 indiánok -
F1re #184 -
#183 segítek, barna bőrük van és nem négerek^^ -
F1re #182 ennyi :D -
Goth #181 hollandok -
#180 lusta vagy egy kettőspontot és 2 kérdőjelet írni ?
"..a skinek: miért? jó emberek?.." -
#179 hülye magyarok:D -
#178 az emosokat végképp hagyjuk ki a témából. ne a divat emokat hanem az igazi vérbeli lelki emosokat. Nekik megvan az okok h miért oylanok amilyenek. -
#177 nem is az öszesre mondom,vannak ilyenek is,azok a csóró fajták akik vbk-t isznak mert arra van csak pénzük,és én se tudom mi közük van hozzá... -
Noodlee #176 Biztos nagyon jó emberek, engem is csak szeretetből vertek össze :P -
#175 valszeg csak balhét akartak...ennyi erővel beleköthettek volna abba is, hogy miért nincs rajtad sapka...az ilyen emberek sem érdemelnek jobbat, mint a "cigány-viselkedésü" emberek.. -
#174 Rejtvény:
Székesfehérvár belvárosában vagyunk. Emberek járnak kelnek, minden békés. Ekkor anya és lánya 50m-ről el kezd beszélgetni egymással oda nem illő hangnemben.
Vajon milyen nemzetiségüek voltak? -_- -
Goth #173 a punkok nem szükségszerűen kommunisták... de megvan itt Magyarországon is sajnos ez a réteg. És spec soha nem értettem, hogy miféle köze van a punk életérzésnek a kommunizmushoz :/ -
#172 emo-t meg azért nem verik meg mert úgyis öngyilkos lesz:D amúgy meg sztem is tök mind1 mit mondott volna olyan kedvük volt hogy valakit megvernek ő volt a legközelebb... -
F1re #171 haveromnak meg csinaltak Skinhead haveromhoz oda ment 3 cigany mert gyereket fulra katonai ruci acelbetetes alap skin ruha volt meg kerdeztek hgoy te utalod a ciganykat gyreek meg a szemukbe modnta hogy igen azt erre elkezdtek verekedni de szrencsere gyerek nyert inkabb bar en a verekedes utan talalkoztam pont a gyerekkel elege tele votl sebekkel de makja volt
tolem meg kerdeztek volna en inkabb kussoltam volna -
#170 Egy a baj. H általánosítunk, ahogy én a cigányokkal, Ti a skinheadekkel... Ennyi. Lusta vok leírni h a skinek miért jó emberek. sajnálhatjátok :D -
Noodlee #169 Semmi előzménye nem volt. -
#168 Ha van rajta sapka azért, ha nincs azért:) -
#167 ugyanez... ute drukkerek megtámadtak: fradista vagy? nem. alap, hisz voltam 30an, és mi meg 3an... néha muszáj -
F1re #166 Fontos Punk-bol tobb fajta van amirol ti beszeltek punk az az a Punk akik a bunko kocsog regi fajta punkok a nagy tarejos hajuak de vannak a normalisak a deszkasok meg az osszes tobbi punk az minde normalis + ezek a nem tom hogy hivjak oket Punk tarejos hajuak fullra ellensegeik a skineknek -
#165 ilyenkor mindegy mit mondasz ütnek:p -
Goth #164 :O és nem volt semmi előzménye? Egyszerűen csak neked mentek mert te nem azt szereted amit ők?
Nah hát ezek nem csupán kopaszok voltak, hanem faszfejek is. Az ilyenek miatt vetül rossz fény a skinheadekre. -
#163 Ez oylan kaliberű hüyleség volt mintha:
Oda mentek volna a cigányok és megkérdezték volna h utálod e őket. SZVSZ lehettél volna okosabb is -
#162 Mondjuk nekem aztán mind1 kit utálnak :) Legyen az ő bajuk. -
F1re #161 ebbol latszik hogy idiotak sok skin csak kemenykedesbol levagja a hajat Oi core-t halgat megy bandaba semmit nem tud a tortenelemrol de latja hogy a japokat meg verik akkor most os is meg ver 1 rockert csak hogy a skin tarsainak vaganykodjon
de vannak normalis skin-ek is
ebbol latszik feher nep se jo persze de akkor is a budos cigok jottek ide nem mi mentunk hozzajuk -
#160 punk-ok a skinheadeket utálják és visza egyik azért a msáikat mert fasiszta,másik mega zért mert kommunista... -
Noodlee #159 Oda jöttek hozzám, és megkérdezték, hogy a rock zenét szeretem-e.
A válasz után jött a verés.
Ennyi. -
#158 Én eddig hallásból tudok erről, nem volt tapasztalatom, de így van. Meg fordítva is. -
Noodlee #157 Punkokról nem írtam semmit, mert nincs mit. -
F1re #156 en cigo oszt tarsam ezt igy mondta hogy a feherek sokkal masabbak mert ha 2 feher verekszik utana par nappal mar kezet fognak ujra baratok sokkal baratsagosabbak de a cigok (Oláh cigok meg a testveruket is megolik) es tud ra tobb peldat is mert ö cigo es 100% cigo suliba jart :D -
#155 Ha maradt még egy kis cement, beleönteni gyorsan vagy 2-3 zsákkal:D -
Noodlee #154 Szvsz nem vicces.
Az én agyamat is elöntötte volna a xar. -
#153 mintha ők nema rock-nak egy alfaját hallgatnák... -
#152 miért a punkok megverik a rockereket ? ez nekem ujdonság ! -
Noodlee #151 Engem pl azért vert meg egy 20-30 fős kopasz banda, mert a rock zenét szerettem... -
Goth #150 :DASDdd bazmeg, ez vicces :D -
#149 hát pedig elég nagy "érc" mert nem mondjuk xbox játékokrol beszélgetünk, hanem az élet ügyes bajod dolgairól :) -
F1re #148 persze nekem van eleg sok skinhead ismem azok mindig meselnek es sokszor olyanokat amikre en nem buszkelkednek na mind1 en mint mondtam fiatal vok nicns nagy tapasztalatom nigak meg japcsikkal kapcsba de cigokat orokre megutaltam