Miért van rasszizmus

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
nem teljesen mi tehtünk róla de nagyrészt mi,na de ez viszanyúlik pár száz évvel,amikor még nem tudta senki hogy ma mi lesz,és naggyon primitívek voltak az emberek a maiakhoz képest(máglyán égetés mert boszorka vagy ma már primitívség,és sztem aki vallásból háborút csinál szintén primitív)
mit tudsz te arról, hogy mit miért csinálnak a nagyok? 16-18 éves vagy.

Zizou5
köszönjük 😊

ok sry nem akarom elcseszni a topicot de csodalkozom azon ha 1 ember a cigokat nem utalja o.0
Shiwo
mondjuk érdekes dolog, hogy rasszizmus kapcsán egybõl elõjön a cigányozás..pedig sztem az emberek 98%-ának (ahogy nekem is)nem a bõrszinükkel van a baj, hanem a viselkedésükkel és életvitelükkel..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Igazából minden rassz között van normális, és nem normális ember, csak az arányok változnak. Én sem rajongok a cigányokért, de NEM gondolom azt, hogy mindegyik seggfej, és fel kéne húzni mindet.

bardocz
és a mai USA-baliek is franciák angolok voltak még régebben(de nagyrészt angol),délamerika más kérdés
nem ertem miert veditek oket
Zizou5
ne add alá a lovat kérlek. igazad van, de ne. 😊

persze, mindenrõl mi tehetünk. Csak azért utáljuk õket, mert sikeresek gazdagok és...jah és mondtam már, hogy mi tehetünk róla?

Azért teljesen hülyék ne legyünk.

Zizou5
légyszíves hagyjátok abba az ilyen fajta durva megnyilvánulásokat, nem ér annyit hogy bezárják a topicot.

nekem is van 1 cigo lany oszt tarsam jo fej meg minden de meg is benne van a ciganysag o is meg mondta minden ciganyba benne van hogy bunko talan 1000-bol 1 nem
dzsuvajoe
neked kéne a sziget közepén lenned mert ugyanakkora faszzoopo vagy mint õk (már ha azok?? és ha azok miért??? Gondolj bele??? Nyomorekk....) vagy még nagyobb

Engem előzz meg, ne a fogszuvasodást!

Gerbill
Hát Afrikából is az angolok és franciák csinálták azt ami. Maguktól lehet, hogy nem fejlõdtek volna gyorsan, de biztos, hogy ott is kialakult volna magától minden.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

cenobite
Te meg remélhetõleg kapod a büntetõpontot... Gyökér!

gamertag: kenobita

bardocz
hát akkor még ott jobb volt az élet,és nem verték meg õket hobbyszinten,nem kellett a gyapjúföldön szenvedniük 6-tól 22-ig mert a nagyúr úgy akarta,de mai szinten tényleg jobban jártak vele persze nem minden részen,ahol a határok olyanok mint amit vonalzóval húztak(afrikában)ott erõs hibát követtek el és jöttek vallási háborúk is persze nem olyanok mint araboknál de voltak
Ne vagyok az, de nem is vagyok olyan primkó, mint te.

cenobite
A Bronx-i példát csak azért hoztam fel, mert ott kb. annyi gond van a fekákkal mint itthon néhány helyen a romákkal. Nem volt még élõben tapasztalatom arrafelé, de ezt gondolom.

Léptem inkább ebbõl a topicból, mert tele van hülyeséggel.

Ramox
De emberek, "vannak jó cigányok is" gimnáziumba járok. 1=EGY=ONE! Cigány jár a suliba. Valahogy kis számról van szó, nemde? :S

te nagyon kemeny gyerek vagy ta'n cigany ? + tom hogy idossebb vagy nalam de inkabb aljatok ki cigok ellen ne 1mast basztassuk
xDSADASDddas

Zizou5
sajnos igaz :/

dzsuvajoe
Mert vannak hülye emberek ok-okozat

Davidus
inkább köszönjék meg hogy elvitték õket afrikából:p

V9ykn8_TZL0

Isten állatkertje nagy, ne várd el, hogy itt kultúrált beszélgetés fog folyni...

Davidus
<#felkialtas> hullás lesz itt😄

V9ykn8_TZL0

miért vannak hülye topicok?

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

dzsuvajoe
AZE LETTEk szar emberek mert kurvára elnyomták öket mert rabszolga sorba voltak taszitva es kb meg mindig abba vannak taszitva mert sokan utálják õket! Ugyanaz az túlélõmechanizums sztem!

bardocz
a négereket oda rabszolgának vitték,egyértelmû hogy nem szeretik a "fehér" embert,de itt nálunk meg azért nincs velük gond mert tanulni jönnek
Zizou5
MOST KÉREM HOGY FEJEZZÉTEK BE AZ ILYENFAJTA MEGNYILVÁNULÁSOKAT.kb én fogom kapni a büntetõpontot, mert ilyen paraszt 1-2 ember.

bardocz
ez f**zság,szétmenne a Föld,és az ilyen hozzászólásokat tényleg nem kéne erõltetni mert zárás lesz a vége meg bann
cenobite
Whoa! aztakurvamindenitdeodamondtad!

Gerbill
Ez megint az amit írtam, hogy a környék, a neveltetés a lényeg. A magyarországi négerek egyáltalán nem olyan gettókban élnek mint kint az USA-ban. Itt fõként orvosokként élnek négerek.

Ramox
Eddig nem hiszem h sok érv szólna a topic maradása meleltt :S

Bronx. Ha. Most a Feketékrõl annyit modnanék h ott nem õk tolakodtak oda be.... És PONT

ki irtanam a gecibe a sok fasszopo budos ciganyt kene csinalni 1 szigetet oda vinni az osszes ciganyt aztan azon lehetne tesztelni atom fegyvereket
Zizou5
undorító vicc -.-

dzsuvajoe
A cigányok azért vernek meg titeket h a renglétrán ne essenek teljesen vissza! H láásátok h ok is ittvannak és Nem tiporhatjak oket csak ugy foldbe! Túlélõmechanizmus!

bardocz
sátánista black-metal rulez<#banplz> én arab csávóval találkoztam az egyetlen furcsa dolog az volt hogy telefonba jobban értettem mit mond mint élõben😄 és õ is rohadt jó arc volt
Gerbill
A "cigányzene" általában magyar😊 csak a cigányok mûvelik. A 100 tagú cigányzenekar is nagyrészt régi magyar zenét játszik.

Ramox
Vagy esetleg egy fele ekkora Magyarország :S de ez már más téma és hanyagoljuk

Zizou5
Mert elég sok ember rasszista, és ez eddíg 1 nem feszegetett téma volt, mivel SGn nagyon helyesen bevan tiltva a rasszizmus, viszont ha óvatosan bánunk, nem rasszistáskodunk, akkor talán megmarad ez a topic, és mindenki leírhatja a véleményét ellenvéleményét. Ez egy elég foglalkoztatott téma a mai világban.

cenobite
Érdekes, hogy sokan úgy vannak itt vele, hogy hát a négerek azok milyen rendesek, normálisak. Stb... Kérdezz meg errõl valakit, aki Bronx-ban él, vagy akinek a fiát valami feka banda lõtte szarrá, vagy ilyesmi.
Félreértések elkerülése végett: nekem nem a színekkel/fajokkal/rasszokkal van bajom, hanem a szar emberekkel. Legyen az fekete/fehér/sárga/kék/zöld.

Minden térségnek megvan a maga utálnivaló faja. Nekünk is.

http://hvg.hu/hvgfriss/2007.17/200717HVGFriss106.aspx
amúgy el kéne fogadni hogy bizonyos fajok,etnikumok lehet hogy följebb állnak másokon(és ez nem csak a neveltetés és életkörülmények kérdése).

bigfoot
nem tom ilyet még nem tapasztaltam,ez gonosz lesz de olyan mintha magadra vennéd

Gerbill
De fehér emberbõl is van ugyan ilyen. Mint írtam ez nevelés kérdése. Az egyik volt osztálytársan tök hófehér, és teljesen úgy viselkedik, mint egy cigány úgy beszél, cigányokkal is barátkozik stb. Mert olyan környéken nõtt fel.

Ramox
Arra még annyit modnanék hogy a rasszizmus primitívség stb. Ha majd titeket röppentenek kórházba és aztán miután kijöszz uyganúgy az utcán látod azokat akik bántalmaztak, akkor majd meglátjuk h mi a véleményetek...

dzsuvajoe
MOndom NEM TOM hány országban van, csak sejtem, valszeg mindnehol feluti a fejét de MO-azert kicsit durva. Ilyen téren sok nincs! De zsidokkal mar PL sokkal talákoztam és kurvb ajo arcok nyista smucigsag! AMugy meg cigany zene RulZ!

bardocz
van pár skinhead haverom,de még senkit nem vertek meg ok nélkül mint a #4-es videóban látható,okkal meg nem jött ösze XD
bigfoot
sztem egy vicc ide vág
csináljunk egy hadsereget a cigányokból és támadjuk meg romániát
ha nyerünk miénk lesz Erdély
ha veszítünk miénk lesz Magyarország!

ajem kisa
Én Miskolc mellöl vagyok, ott is a postásnak nemkell sokat mennie, mert elémennek a romák a pénzért!