428
miért van rasszizmus?
-
nem tudom hogy te hogy élnél ha télen nem lenne fűtésetek, az apád elgépezné a pénzt amit kaptok segélyre, és nem vehetnél évente új cipőt? én rasszistának mondom magam, mert nem szívlelem egyáltalán őket, de ... ez nem a mi hibánk, nem is az övék, legalább is nem a 6 éves gyereké, aki má felfogta a világot -
amerikaiak :D csak egyszerűbb úgy leírni ^^ -
Pszt, terjeszkednek... :) -
anyit olvastam a topikot hogy erről fogok álmodni :D és jó8 -
Noodlee #223 "Amerikák"?
wtf r u talkin about? :P
Tudtommal csak 1 amerika van. -
beszéljünk az amerikákról. mét utálják olyan sokan az amerikákat? :CCc
lehet h ez még nem rasszizmus, de nagyon sok embert ismerek, aki rosszul lesz, ha kapcsolatban kell felük kerülnie, vagy szóba jönnek.
én ismerek párat, jó fejek. az a legviccesebb, amikor azt mondják, hogy nincs kultúrájuk, milyen buták, stbstb..
ték -
és annak a fehér haverodnak akinek nem volt szgépe az is ilyenné vált??
a szegénysék csak egy ok ami mögé rejtőznek!
ha elmennének dolgozni,nem segélyekből élnének ami a 20+ gyerek miatt van,nem lopkodnának,nem lennének mocskosak,tanulnának,akkor senkinek sem lenne velük baja -
F1re #220 hmm ez jo lehet iennek kene lennie az osszes cigonak es minden jo lenne :D
na en mar mek jo8 mindenkinek es ovakodjatok a cigoktol :D -
Természetesen, de ha az arányokat nézzük, akkor a cigók viszik a pálmát.
Mielőtt én lennék a nagy rasszista: Van cigány származású ismerősöm és érdekes módon ő nem köpköd, kiabál, hanem dolgozik a családjáért. -
ehhe nálunk aranyos romák vannak mindig szólnakk valamiért (pl lóg a cipőfűződ) a kilencedik kerületben. mindig rájuk mosolygok mondom kösz és elmegyek.
poén látni az arcukon, h nem ezt várták. komolyan még egy sem kötöszködött -
F1re #217 ezzel teljesen 1et ertek foleg az elejevel -
osztács lezs -
szerintem ez a tökéletes válasz rá -
F1re #214 ha mar itt tartunk vigyazatok mert ha 1 ember meg kur 1cigany lany fizetnie kell es van hogy van olyan cigany naogyon ritka akibol nem nezed ki hogy cigo veletlen meg kurod a csajt direkt kihasznalja es par napon belul jon 3-4 benga alat hogy fizesel mert meg kurtad a lanyom nekem ezeket a cigo csaj oszt tarsam mondta :D -
Vannak normális kissebségiek, de sokkal több rossz hatás éri a társadalmat tőlük, mint jó! Például Magyarországon a feketebőrüeket nem utáljuk(szerintem), mert nem ér minket a velük kapcsolatos rossz hatás!
Amerikában pl a romáktól nem éri őket rossz hatás, így nem is utáljákőket, ott ebben a szegénységi pozícióban a fekete bőrüek szerepelnek. A rasszizmus oka: másodsorban a másság utálata, de ha nem lopnának-csalnának, nem lennének mások, legalábbis nem tünne annyira fel, ezért is a legfőbb ok a hátrányos helyzet, a szegénységük! Gyerekkoromban volt tv-hifi-számítógép a szobámban, de nem hinném el hogy egy magyarországi roma, vagy egy amerikai feketebőrűeknek 30%a ezt elmondhatja magáról! -
Elnézést késő van.
Így már mindjárt más.
Akkor csak a nincs összetartást mondanám.... -
"ÉS itt nem a támadó cigányokra gondolok." -
ez rendbe is van.
tapló csicskaság viszont ugyanúgy rá lehet sütni a "fehér" emberek nagy részére is. -
" hogy ha megüt vki egy "fehér" embert az utcán akkor senki vagy max 1-2 ember segít neki. " azt nem mondtad h a vki is fehér... -
de mit félsz a cigányoktól, ha egy fehér elkezd verni egy fehér embert?
Meg a törvénytől mit félsz?
-
Engem nem érdekel a bőrszín, hanem az "életstílus".
Van fehér cigány is.
Az meg, hogy a tapló csicskaság fogalma egybeforrt a cigánysággal... hát megdolgoztak érte. -
1. A cigányoktól
2. A törvénytől -
mitől félünk? -
Hát persze, mert köztünk nincs összetartás, vagy/és félünk. Ezen kéne javítani h a saját hazánkban ne féljünk. -
be kéne vezetni a souths parkos támadni akar jelszót Magyarországon -
jha igen, kezet fogtak?
Az igazán értelmes dolog miatt verekedhettek...
Ha már vmiért verekedek vkivel, azzal biztos nem fogok utána kezet -
azt észrevettétek már, hogy ha megüt vki egy "fehér" embert az utcán akkor senki vagy max 1-2 ember segít neki.
ha vki megüt egy cigányt az utcán és vannak ott más cigányok is, akkro azok azonnal megvédik.
ÉS itt nem a támadó cigányokra gondolok.
-
Ronny #200 értem, akkor beszámítjuk neked:) -
Nézd: láttam oylat h fehér vert fehér embert, de ők mindig úgytávoztak (mikor láttam is za incidenst) h beismerték a dolgokat, kezet fogtak stb. -
Hát végülis 2 tankot szerzünk és bennevok, az már bőven interkontinentális :D -
Ramox: attól, hogy valaki nem utálja a cigányokat, mert teszem azt nem verték meg, vagy van annyi intelligenciája, hogy látja, hogy a "fehér" emberek is ugyanazt megcsinálják, mint a cigányok nem cigány.
-
F1re #196 van hogy bennem is ez van de sajnalnam azt a reszet aki normalis -
Goth #195 mit nekem szolnoki, azt hittem interkontinentális hadsereget szervezünk. -
Én is kedvet kaptam. Van itt Szolnoki? XD -
-
Sok a duma, mikor megyünk cigányt ütni? :) -
Kb most jön majd a zárás-törlés :D csak az off megy :D -
"(Oláh cigok meg a testveruket is megolik)"
Miért nem teszi ezt a többi is?:(
-
Goth #189 a réz is barna ^^ -
"Mifojik Gyönygyösön, odakéne má' figyenni!!!":P