Miért van rasszizmus
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
nem tudom hogy te hogy élnél ha télen nem lenne fûtésetek, az apád elgépezné a pénzt amit kaptok segélyre, és nem vehetnél évente új cipõt? én rasszistának mondom magam, mert nem szívlelem egyáltalán õket, de ... ez nem a mi hibánk, nem is az övék, legalább is nem a 6 éves gyereké, aki má felfogta a világot
Pszt, terjeszkednek... 😊
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
"Amerikák"?
wtf r u talkin about? 😛
Tudtommal csak 1 amerika van.
wtf r u talkin about? 😛
Tudtommal csak 1 amerika van.
beszéljünk az amerikákról. mét utálják olyan sokan az amerikákat? :CCc
lehet h ez még nem rasszizmus, de nagyon sok embert ismerek, aki rosszul lesz, ha kapcsolatban kell felük kerülnie, vagy szóba jönnek.
én ismerek párat, jó fejek. az a legviccesebb, amikor azt mondják, hogy nincs kultúrájuk, milyen buták, stbstb..
ték
lehet h ez még nem rasszizmus, de nagyon sok embert ismerek, aki rosszul lesz, ha kapcsolatban kell felük kerülnie, vagy szóba jönnek.
én ismerek párat, jó fejek. az a legviccesebb, amikor azt mondják, hogy nincs kultúrájuk, milyen buták, stbstb..
ték
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
és annak a fehér haverodnak akinek nem volt szgépe az is ilyenné vált??
a szegénysék csak egy ok ami mögé rejtõznek!
ha elmennének dolgozni,nem segélyekbõl élnének ami a 20+ gyerek miatt van,nem lopkodnának,nem lennének mocskosak,tanulnának,akkor senkinek sem lenne velük baja
a szegénysék csak egy ok ami mögé rejtõznek!
ha elmennének dolgozni,nem segélyekbõl élnének ami a 20+ gyerek miatt van,nem lopkodnának,nem lennének mocskosak,tanulnának,akkor senkinek sem lenne velük baja
hmm ez jo lehet iennek kene lennie az osszes cigonak es minden jo lenne 😄
na en mar mek jo8 mindenkinek es ovakodjatok a cigoktol 😄
na en mar mek jo8 mindenkinek es ovakodjatok a cigoktol 😄
Természetesen, de ha az arányokat nézzük, akkor a cigók viszik a pálmát.
Mielõtt én lennék a nagy rasszista: Van cigány származású ismerõsöm és érdekes módon õ nem köpköd, kiabál, hanem dolgozik a családjáért.
Mielõtt én lennék a nagy rasszista: Van cigány származású ismerõsöm és érdekes módon õ nem köpköd, kiabál, hanem dolgozik a családjáért.
Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.
ehhe nálunk aranyos romák vannak mindig szólnakk valamiért (pl lóg a cipõfûzõd) a kilencedik kerületben. mindig rájuk mosolygok mondom kösz és elmegyek.
poén látni az arcukon, h nem ezt várták. komolyan még egy sem kötöszködött
poén látni az arcukon, h nem ezt várták. komolyan még egy sem kötöszködött
MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá
ezzel teljesen 1et ertek foleg az elejevel
ha mar itt tartunk vigyazatok mert ha 1 ember meg kur 1cigany lany fizetnie kell es van hogy van olyan cigany naogyon ritka akibol nem nezed ki hogy cigo veletlen meg kurod a csajt direkt kihasznalja es par napon belul jon 3-4 benga alat hogy fizesel mert meg kurtad a lanyom nekem ezeket a cigo csaj oszt tarsam mondta 😄
Vannak normális kissebségiek, de sokkal több rossz hatás éri a társadalmat tõlük, mint jó! Például Magyarországon a feketebõrüeket nem utáljuk(szerintem), mert nem ér minket a velük kapcsolatos rossz hatás!
Amerikában pl a romáktól nem éri õket rossz hatás, így nem is utáljákõket, ott ebben a szegénységi pozícióban a fekete bõrüek szerepelnek. A rasszizmus oka: másodsorban a másság utálata, de ha nem lopnának-csalnának, nem lennének mások, legalábbis nem tünne annyira fel, ezért is a legfõbb ok a hátrányos helyzet, a szegénységük! Gyerekkoromban volt tv-hifi-számítógép a szobámban, de nem hinném el hogy egy magyarországi roma, vagy egy amerikai feketebõrûeknek 30%a ezt elmondhatja magáról!
Amerikában pl a romáktól nem éri õket rossz hatás, így nem is utáljákõket, ott ebben a szegénységi pozícióban a fekete bõrüek szerepelnek. A rasszizmus oka: másodsorban a másság utálata, de ha nem lopnának-csalnának, nem lennének mások, legalábbis nem tünne annyira fel, ezért is a legfõbb ok a hátrányos helyzet, a szegénységük! Gyerekkoromban volt tv-hifi-számítógép a szobámban, de nem hinném el hogy egy magyarországi roma, vagy egy amerikai feketebõrûeknek 30%a ezt elmondhatja magáról!
ez rendbe is van.
tapló csicskaság viszont ugyanúgy rá lehet sütni a "fehér" emberek nagy részére is.
tapló csicskaság viszont ugyanúgy rá lehet sütni a "fehér" emberek nagy részére is.
Divatcsapatok OLÉ!
" hogy ha megüt vki egy "fehér" embert az utcán akkor senki vagy max 1-2 ember segít neki. " azt nem mondtad h a vki is fehér...
de mit félsz a cigányoktól, ha egy fehér elkezd verni egy fehér embert?
Meg a törvénytõl mit félsz?
Meg a törvénytõl mit félsz?
Divatcsapatok OLÉ!
Engem nem érdekel a bõrszín, hanem az "életstílus".
Van fehér cigány is.
Az meg, hogy a tapló csicskaság fogalma egybeforrt a cigánysággal... hát megdolgoztak érte.
Van fehér cigány is.
Az meg, hogy a tapló csicskaság fogalma egybeforrt a cigánysággal... hát megdolgoztak érte.
Hát persze, mert köztünk nincs összetartás, vagy/és félünk. Ezen kéne javítani h a saját hazánkban ne féljünk.
jha igen, kezet fogtak?
Az igazán értelmes dolog miatt verekedhettek...
Ha már vmiért verekedek vkivel, azzal biztos nem fogok utána kezet
Az igazán értelmes dolog miatt verekedhettek...
Ha már vmiért verekedek vkivel, azzal biztos nem fogok utána kezet
Divatcsapatok OLÉ!
azt észrevettétek már, hogy ha megüt vki egy "fehér" embert az utcán akkor senki vagy max 1-2 ember segít neki.
ha vki megüt egy cigányt az utcán és vannak ott más cigányok is, akkro azok azonnal megvédik.
ÉS itt nem a támadó cigányokra gondolok.
ha vki megüt egy cigányt az utcán és vannak ott más cigányok is, akkro azok azonnal megvédik.
ÉS itt nem a támadó cigányokra gondolok.
Divatcsapatok OLÉ!
értem, akkor beszámítjuk neked😊
Nézd: láttam oylat h fehér vert fehér embert, de õk mindig úgytávoztak (mikor láttam is za incidenst) h beismerték a dolgokat, kezet fogtak stb.
Ramox: attól, hogy valaki nem utálja a cigányokat, mert teszem azt nem verték meg, vagy van annyi intelligenciája, hogy látja, hogy a "fehér" emberek is ugyanazt megcsinálják, mint a cigányok nem cigány.
Divatcsapatok OLÉ!
van hogy bennem is ez van de sajnalnam azt a reszet aki normalis
mit nekem szolnoki, azt hittem interkontinentális hadsereget szervezünk.
Sok a duma, mikor megyünk cigányt ütni? 😊
a réz is barna ^^
indiánok
<#zavart2>#zavart2>
ennyi 😄
hollandok
lusta vagy egy kettõspontot és 2 kérdõjelet írni ?
"..a skinek: miért? jó emberek?.."
"..a skinek: miért? jó emberek?.."
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../