Solarah Online MMORPG

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

light00
A diablo az rpg játékok szülöatyja, lehet a mostani viszonyok között nem rpg-nek minösül, de az ö korában ö volt az egyetlen és igaz rpg-isten...

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Shiwo
az már inkább..bár az vhogy nem ragadott meg..a morrowind alapot még csak-csak végigszenvedtem, de a kiegekhez már nem volt türelmem..az oblivion meg minimum grafon is úgy szaggat nálam mint a nokedli..

RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../

Shiwo
<#worship><#worship><#worship>

jóhát diablo mint rpg: valahol el kell kezdeni 😛
fallut (Y)
magus totyik is van, de az is inaktív 😄 az is ott van a kedvencek között...

Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!

Bocy
mágus totyik 😄😄😄:

Bocy
a morrowind az vizsont már rpg sztem fõleg mivel tod alakitani ha van türelmed

különbenis: Heil Sogron!

Shiwo
van külön magus totyik is asszem...

Shiwo
ááááááááááááááááá

diabló mint rpg...nah, ettõl mindig behalok...nem akarok megbántani senkit, de a diabló az egy agyatlan hack@slash, amiben questeket ugyan kapunk, de azok megoldhatósága szinte totálisan lineális, és az rpg-hez leginkább annyiban van köze, hogy fejlõdik benne a kari...nálam a számítógépes rpg a fallout-nál (nem a tacticsnál...) és a baldur's gate-nél kezdõdik..

Bocy
ja

ez igaz, de ilyenekrõl adddig nem tudsz amíg meg sem ismered 😛

Bocy
direkt kiemeltem h SZERINTEM 😄😄

Bocy
amugy én a morrowindal kicsit bele tekintettem ebbe a model+textúrás világba és ha volt 1 jó kezelõprogim teszem azt TES + photosop vagy corel akor nem volt probléma mármint a textúrás része modelezni azt nemtudok 1xer odada haverom a 3dmaxot 😄 és hát körökön kívül mást nem tudtam csinálni 😄

PíszLávJuniti
már 10 éve is divatban volt :o

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bocy
valószinüleg biztos rengeteg modelt kell csináljanak

á én csak magus-hoz értek, a többit névrõl hallottam csak 😊

Bocy
de én ürlök végre nyitomttam 1 topicot aminek van értelme 😄

PíszLávJuniti
szerintem inkább modellezni kéne nekik segítség képpen, 3Ds, Maya, Blender..

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler

Bocy
ja értem amugy azt tutdtam h az az alapja a papiros de az annyira nem tetszett meg az SZERINTEM :d mikor divatban volt fõleg én akor még kicsi voltam hozzá 😄 kb 6 éve leglábbis akor minden hol azt hallotam h mindki rpg rpg rpg zik 😄 én is akartam de nem tudtam szerezni és abbamaradt de helyette számitógépen ynomta :d rage of magest diabló2-t meg még 1-2 iet de a papirosból kimaradtam😄

Shiwo
hébe-hóba...legutóbb pl. Stargate-et meséltem a haveroknak az új WoD szabályok alapján 😊 de ezt mondjuk asszerepjáték topicban kéne kitárgyalni, az ugyis pang manapság 😞

Shiwo
Nuke rendszeresen (legalábbis gondolom, hogy rendszeresen 😊 játszik valódi, papírrokkal, kockákkal , 4-5 valódi játékossal és 1 rekesz sörrel megspékelt valódi szerepjátékot (rpg eredetileg nem egy számítógépes kreálmány...), ahol is õ gyakran KM-ként, azaz kalandmesterként tevékenykedik, és a játékostársai, akik 1-1 szereplõt személyesítenek meg, õk a kalandozói..

úgy hogy kialakult egy baráti kör így osztálytársakból-évfolyamtársból, és nekik szoktam elég sokszor én mesélni, és így becézgetem õket, így T/3 -ban. 😛

szoktál-e mesélni? 😛

Shiwo
jó, hát annyira nálunk se rossz a helyzet 😄 csak néha 😛

Bocy
jézusom ebbõl 1 szótsem értek 😄 hh vannak kalandozóid? 😄

Shiwo
mondjuk mi azért is áltunk át könnyebben, mert 6 éve a dnd 3. kiadásával (is) játszunk, ami ügyebár d20..

nálunk szerencsére nincsenek ilyen gúnynevek, engem általában (remélem) szeretnek a kalandozóim 😄 😛

Shiwo
egyes berkekben kis mészáros is avagy a köcsög mesélõ 😄

szintet lépsz. rajzoláshoz meg sok szerencsét 😉
ha nem érettségiznék, én ezt a manga-anime japános rajztechnikát gyakorolnám, csak ugye idõhiány :\

Bocy
az jó és csak be kell scennelni és ennyi? mert akor az szuper valahogy megoldom csak kell 1-2 jó5let 😄

Bocy
remélem pénz azért lesz, amugy képzettség ponot gondolom ugy szerzek h megyek és ölök vagy varázaolgatok?

rajzolj, ha tényleg szép, és olyan, akkor egy késõbbi fázisban talán hasznát is veszik...
de akkor már szerintem ne egyet.

képzettségpont. ebbõl lehet venni képzettségeket 😛

Bocy
mert akor rajzolok valami szépet 😄

Bocy
én rajzolni tudok de az ér valamit?ha rajozolok 1 szép páncélrt akor azt beküldhetem vagy mi?

Bocy
KP ?

sajnos nem 😞
se rajzolni, se programozni, se zenélni se semmit se tudok :C
semmi hasznosat nem tudnék adni nekik, csak egy-két pályázatra ha kiirnak beadni cuccot, segíteni ennyi.
pedig szivesen segítenék énis, elhiheted 😊

kérdezz nyugodtan segítek(ünk) ^^

Bocy
hehe ez tök jó köszi a helpet :d amugy gonolom neked tecick ez a cuccos nuke 😄 te nem vagy ennek tagja? mármint a fejlesztõknek? én is szivesen lennék ...

kilométer... 😛
najó csak a te kedvedért: kaland mester, evlielg (mesélõ...)

\"Hány fokon üzemel egy x2 4400+ proci átlag normál üzemmódban? De jó, oké, megnézem akkor az amd.com ot. Azt hittem van vki aki megnézi helyettem, te láma válaszoló.\" bye ent

KM = GM = kalandmester, játékmester, mesélõ = game master ,dungeon master...

** you gained 1 db level bázze *** 😛

honnan tudtaaaaad? 😛

VÉGRE VALAKI!!! 😄
aszittem eretnek és áruló vagyok, hogy egyedül én mesélek Fehér könyv szerint 😊

Bocy
amugy Wander vok ottan 😄 te meg gondolom nuke? 😄

Bocy
amugy mi az a km? meg van 1 pár rövidités amit nem értek mert én ezzel a magusal nem foglalkoztam sohasem, viszont a leritak alapján meg a morrowindhoz fog hasonlitnai meg az oblivonhoz részben persze pl te csinálsz magadnak spellt az fejlõdik amit használsz de ez cska jó

Shiwo
neked lehet, de mi már áttértünk az új d20 rendszerre, és a régit kicsit problémás hozzá használni...szal a "tucatlények" kidolgozása is marad a szegény KM-re...

azt írták, hogy nem fog egyik eddig könyvbe öntött magus szerepjátékhoz SE hasonlítani a játék rendszere... amit az elképzeléseik alapján leírtak, nem is lenne nagyon kivitelezhetõ.

mianeved.

Bocy
amugy ez a magus rpg rendszer nekem tökre ismeretlen de majd utánanézek biztos érdekes de ennyire nem vok fan szeretem látni amit csinálok :d nem csak számokat 😄

Bocy
én már irtam a fórumba is most mek megnézemhátha válaszoltak rá 😄

Bocy
már nemazért de tökre szolid az oldala semi villogás csillogás mint a kinai koreai .... -okon és az meg a másik h !magyarok! 😄 és nagyon szépek azok a képek amik fent vannak, de nem vágnak fel.
szerintem jólehet és ha fizetõs is lesz biztos nem lesz annyira dárga amint a többi mmo fõleg a wow bár ez csak tipp, ha fizetõs lesz , és ez még télleg messze van 😄