Solarah Online MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Asztali számítógép. Egér. Billenyt?zet. Hangfal. SHARP számológép. Heil Sogron!
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
RPG, Photoshop, \../, `;,,;´ ,\../
azóta is várjuk..
\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Én szurkolok, ha f2p lesz, csináljanak õk is "item mailt" vagy elfogadható korrekt módon azért tegyék lehetõvé a szerverek, adminok, fejlesztõk díjazását, tényleg jól hangzik a teljesen ingyenes szó, de a szerverek se jóindulattal mûködnek.:)
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Szerintem ez így, ilyen formában nem igaz.
[/spam]™
Elsõ a biztonság! - Avira Premium Security Suite megfelelõ beállítással - más semmi.
(way of crime)
Szerinem marhajólesz igaza kellenének hozzáértõ emberek is én is mennék csakhát sajna :D nem értek annyira hozzá de aki érti és teccik neki az sztem beszállhatna
-Ingyenes lesz
-Több fajta grafikus nézet
-Hatalmas világ :D
és a leg érdekesebb hogy a M.a.g.u.s nevü asztali rpg az alapja ha jól értem viszont nagyon hasonló lesz a morrowindhoz vagy oblivonhoz a fejlõdés akit érdekel olvassa el a GYik-et benne van minden
Remélem jólessz!! :D max 2 év... :)