Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

akkor még mostsem érted😊 de igazad van,hagyjuk abba

Z
"Nem hatásvadász ijesztgetéssel éri el a célját, hanem egy teljesen gonosz és horrorisztikus világ elénk tárásával. Borzongj és nyomozz." --- ha ilyen, akkor hozza a Lovecraft könyvek hangulatát.

Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.

Esrohnoil
Igaz h. elég sötét és félelmetes a játék, de tuti nem játszom végig mostanában még 1*. A legtöbb helyet elég 1* megcsinálni (nekem legalábbis), fõleg h. a kisebb bugok, lassabb irányítás, v. esetleg a szûkös idõkorlátok miatt könnyen beakad a karakter vhova, és lehet újból próbálkozni...
Viszont az Undyingot minden évben elõveszem. Éjjel az igazi. 😄
Egyébként készülget Barker bácsi következõ mûve is, ami remélem megközelíti az Undying színvonalát. 😊

War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.

Seth
A cikket gagyiztad le,én erre reagáltam,egy szót nem szóltam a játékról.Ennyit a te szövegértésedrõl. Na béke, csakhogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, soha nem tartottam magam feljebbvalónak azért mert valaki fiatalabb nálam

PSN ID.: Beegabor

Sadist
szerkeszeteket :|

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

lessétek meg a cod4 trailerjét!

szacsi
az ovist én írtam (:

ez az 'én vagyok az okosabb, nem pedig te' is tipikusan jellemzõ a fiatalokra... (:

a játék meg inkább a második éve felé közelít, nem hogy a harmadik...

:-O http://www.ashes.hu O-:

igaziból,nem neki szántam,csak õ volt föntebb😊(ha a lustaság fájna,mi?)
és az hogy: "attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok"
az szacsinak szólt😊 (õ mondta nekem,hogy "ovisoknak nem kéne")
tehát,most csak nem fogalmaztam,és nem írtam le elég világosan...

"attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok"

nos ez ott dõl meg, hogy Sith ezzel-> ^^ fejezte be mondandóját, azaz nem komolyan mondta. te meg komolyra vetted és megsértõdtél. ez a különbség 😉

A F.E.A.R. esti mese, az Undying pedig vidám történet

na ez megmosolyogtatott

nem a játékot gagyiztam le vazze!hanem,azt hogy a kedves cikkiró fikázza a grafikát,mikor már vagy 3 éves a gém! meg azt,hogy csak most írtak róla cikket!
és nem vagyok ovis!attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok! legalábbis szövegértésbõl biztos,mert nem mondtam,hogy gagyi a gém...

JZO
Face game, megnézzük
Seth
#13 , #14 már nem volt felesleges ez a cikk 😊

Frosty01
teccik, kipróbálom

practitioner of the forbidden arts of death

cr3ativ3
Hééj, ez kell nekem! 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Voltan
Jobb késõbb, mint soha 😄

"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"

cr3ativ3
Elég kicsi a gépigénye, tehát akkor a másik gépen 60% eséllyel futni fog. Elg jónak tûnik, majd kipróbálom 😊

- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!

Seth
itt csak te vagy a gagyi ^^

szacsi
próbáltad már a játékot?
mondjuk ovisoknak nemkéne... :C

:-O http://www.ashes.hu O-:

gagyi a cikk... hogy kerül ez ide?

Atisz
Nagyon jó játék, igazi, sötét hangulattal. Bár az itt-ott újratermelõdõ ellenfelekért kár volt sajna. A realisztikus sebzés és a "megõrülés effekt" zseniális!
Kár hogy még nem játszottam végig 😞

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Lacc
Jó kis játék volt, nekem is tetszett. De én se tudom hova rakni ezt a cikket...
Seth
Marhanagy hangulata volt szerintem, remek játék, bár csak kisebb rétegnek szvsz

Elég régi játék már (2003-as asszem), de PC-re csak tavaly hozták ki. Nekem tetszett, bár rövid, a vége kicsit összecsapottnak tûnik, és tuti, hogy nem fogod elõvenni még1x. Eredeti Lovecraft hangulatot nem tudja visszadni, de megközelíti, úgy gondolom.
"2007-ben még egy jó történethez is dukálna valami komolyabb grafikai motor."
Mielott a cikkiro lefikazta volna ezt a rohadt jo jatekot,nem artott volna utana nezni a megjelenesi datumnak.<#violent>
Ugyanis PC-re 2006 marciusaban jott ki,viszont xbox-ra mar 2005 novembereben.

Egyebkent szerintem nagyon nagy jatek.<#nyes>
Dynamic
De tavalyi.Elõször azt hittem valami folytatás, pedig az jó lett volna😊
Alwares
ööö ez nem tavalyi játék?

Xbox360 gamertag: Alwares, Nintendo Wii Lenovo Thinkpad T400

← ElőzőOldal 2 / 2