Call of Cthulhu: Dark Corners of the Earth
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amit nem tudunk az erkölcsök útján megtenni, azt nem szabad a törvények útján megtennünk. A fehér ember nagyon ért a pénzcsináláshoz, csak ahhoz nem ért, hogyan kell elosztani.
Viszont az Undyingot minden évben elõveszem. Éjjel az igazi. 😄
Egyébként készülget Barker bácsi következõ mûve is, ami remélem megközelíti az Undying színvonalát. 😊
War, war never changes... War doesn\'t determine who was right, only who is left.
PSN ID.: Beegabor
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
ez az 'én vagyok az okosabb, nem pedig te' is tipikusan jellemzõ a fiatalokra... (:
a játék meg inkább a második éve felé közelít, nem hogy a harmadik...
:-O http://www.ashes.hu O-:
és az hogy: "attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok"
az szacsinak szólt😊 (õ mondta nekem,hogy "ovisoknak nem kéne")
tehát,most csak nem fogalmaztam,és nem írtam le elég világosan...
nos ez ott dõl meg, hogy Sith ezzel-> ^^ fejezte be mondandóját, azaz nem komolyan mondta. te meg komolyra vetted és megsértõdtél. ez a különbség 😉
na ez megmosolyogtatott
és nem vagyok ovis!attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok! legalábbis szövegértésbõl biztos,mert nem mondtam,hogy gagyi a gém...
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
- Kukurikú törökcsászár, add ide a védelmipénzt! - Nem adom bize! - Akkor ereszd ki begyem a tisztiorvost!
Kár hogy még nem játszottam végig 😞
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Mielott a cikkiro lefikazta volna ezt a rohadt jo jatekot,nem artott volna utana nezni a megjelenesi datumnak.<#violent>#violent>
Ugyanis PC-re 2006 marciusaban jott ki,viszont xbox-ra mar 2005 novembereben.
Egyebkent szerintem nagyon nagy jatek.<#nyes>#nyes>