77
-
archkoven #37 Hahahahahaha!
Hogy hajba tud kapni egy buta kis játékon a sok pattanásos orrú pubertás!:D -
#36 gagyi cikk -
fourgee #35 "A városban mindenki nagyon furán viselkedik, senki nem mond semmit, mindenki úgy viselkedik, mint egy zombi. Az épületek nagy része lepukkant"
Emberek, ez BUDAPEST!!! -
Zoleeca #34 Egy ilyen játéknál ez a grafika tökéletes. HPL és CoC rajongóknak kötelező darab, a hangulata zseniális, és minden más is klappol. Az elején tökre élveztem a fegyvertelen/lőszertelen helyzeteket, amikor trökkösen kellett végig "thief"-elni a pályákon, viszont a végefelé már eléggé a hentről szólt (nem vittem teljesen végig egyéb elfoglaltságok miatt). De ettől függetlenül nagyon jó játék.
A cikket én sem értem, mármint hogy miért csak most. Én is felkaptam a fejem, mert azt hittem valami folytatás :D
De sajna nem :( -
aDannyBoy #33 , az Undying pedig vidám történet ___ahhoz a sötét hangulathoz képest___, amit a Bethesda új kalandja költöztet a játékos szobájába
nektek meg nyelvtan órátok nem volt általános iskolában, -
#32 Jah, az, h. a F.E.A.R. esti mese, azt aláírom, de Daninak valszeg nem volt soha gyerekszobája ha az Undying szerinte vidám. :D -
#31 "az Undying pedig vidám történet"
Azért ennyire nem kell túlozni..! -
gyuri12 #30 akkor: gagyi a cikk,mert fikázza a grafot,pedig egy elég régi játékról van szó,és azért írtam azt hogy,"hogy kerül ez ide",mert ha már pc-n is kintvan egy éve,miért most írnak róla egy cikket,és fikázzák a grafikáját.
és itt viccből legagyiztál,és én szacsinak írtam a dolgokat,nem neked(csak te is "beszóltál"[viccből] és te voltál föntebb,és a te hsz-edre válaszoltam,pedig az annyira nem is neked szólt:)
de mostmár tényleg abbahagyom... nem gondoltam volna,hogy abból a kis nyúlfarknyi mondtaból,ennyi gépelés lesz...:) -
#29 magyarázd meg kérlek mit nem értek
"gagyi a cikk... hogy kerül ez ide?" egy ilyen nyúlfarknyi mondattal még talán megbírkózom -
#28 Amúgy tényleg nagyon jó kis játék! Lehet, hogy fel is rakom megint. -
gyuri12 #27 akkor még mostsem érted:) de igazad van,hagyjuk abba -
#26 "Nem hatásvadász ijesztgetéssel éri el a célját, hanem egy teljesen gonosz és horrorisztikus világ elénk tárásával. Borzongj és nyomozz." --- ha ilyen, akkor hozza a Lovecraft könyvek hangulatát. -
#25 Igaz h. elég sötét és félelmetes a játék, de tuti nem játszom végig mostanában még 1*. A legtöbb helyet elég 1* megcsinálni (nekem legalábbis), főleg h. a kisebb bugok, lassabb irányítás, v. esetleg a szűkös időkorlátok miatt könnyen beakad a karakter vhova, és lehet újból próbálkozni...
Viszont az Undyingot minden évben előveszem. Éjjel az igazi. :D
Egyébként készülget Barker bácsi következő műve is, ami remélem megközelíti az Undying színvonalát. :) -
#24 A cikket gagyiztad le,én erre reagáltam,egy szót nem szóltam a játékról.Ennyit a te szövegértésedről. Na béke, csakhogy tiszta vizet öntsünk a pohárba, soha nem tartottam magam feljebbvalónak azért mert valaki fiatalabb nálam -
#23 szerkeszeteket :| -
gyuri12 #22 lessétek meg a cod4 trailerjét! -
#21 az ovist én írtam (:
ez az 'én vagyok az okosabb, nem pedig te' is tipikusan jellemző a fiatalokra... (:
a játék meg inkább a második éve felé közelít, nem hogy a harmadik... -
gyuri12 #20 igaziból,nem neki szántam,csak ő volt föntebb:)(ha a lustaság fájna,mi?)
és az hogy: "attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok"
az szacsinak szólt:) (ő mondta nekem,hogy "ovisoknak nem kéne")
tehát,most csak nem fogalmaztam,és nem írtam le elég világosan... -
Loverman #19 "attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok"
nos ez ott dől meg, hogy Sith ezzel-> ^^ fejezte be mondandóját, azaz nem komolyan mondta. te meg komolyra vetted és megsértődtél. ez a különbség ;) -
Loverman #18 A F.E.A.R. esti mese, az Undying pedig vidám történet
na ez megmosolyogtatott -
gyuri12 #17 nem a játékot gagyiztam le vazze!hanem,azt hogy a kedves cikkiró fikázza a grafikát,mikor már vagy 3 éves a gém! meg azt,hogy csak most írtak róla cikket!
és nem vagyok ovis!attól hogy fiatalabb vagyok mint te,lehet hogy okosabb vagyok! legalábbis szövegértésből biztos,mert nem mondtam,hogy gagyi a gém... -
#16 Face game, megnézzük -
#15 #13 , #14 már nem volt felesleges ez a cikk :) -
#14 teccik, kipróbálom -
#13 Hééj, ez kell nekem! :) -
#12 Jobb később, mint soha :D -
#11 Elég kicsi a gépigénye, tehát akkor a másik gépen 60% eséllyel futni fog. Elg jónak tűnik, majd kipróbálom :) -
#10 itt csak te vagy a gagyi ^^ -
#9 próbáltad már a játékot?
mondjuk ovisoknak nemkéne... :C -
gyuri12 #8 gagyi a cikk... hogy kerül ez ide? -
#7 Nagyon jó játék, igazi, sötét hangulattal. Bár az itt-ott újratermelődő ellenfelekért kár volt sajna. A realisztikus sebzés és a "megőrülés effekt" zseniális!
Kár hogy még nem játszottam végig :( -
#6 Jó kis játék volt, nekem is tetszett. De én se tudom hova rakni ezt a cikket... -
#5 Marhanagy hangulata volt szerintem, remek játék, bár csak kisebb rétegnek szvsz -
Sance231 #4 Elég régi játék már (2003-as asszem), de PC-re csak tavaly hozták ki. Nekem tetszett, bár rövid, a vége kicsit összecsapottnak tűnik, és tuti, hogy nem fogod elővenni még1x. Eredeti Lovecraft hangulatot nem tudja visszadni, de megközelíti, úgy gondolom. -
senoy #3 "2007-ben még egy jó történethez is dukálna valami komolyabb grafikai motor."
Mielott a cikkiro lefikazta volna ezt a rohadt jo jatekot,nem artott volna utana nezni a megjelenesi datumnak.
Ugyanis PC-re 2006 marciusaban jott ki,viszont xbox-ra mar 2005 novembereben.
Egyebkent szerintem nagyon nagy jatek. -
#2 De tavalyi.Először azt hittem valami folytatás, pedig az jó lett volna:) -
#1 ööö ez nem tavalyi játék?