77
-
#77 Amennyiben valaki szereti HP Lovercraft történeteit, szóljon néhány jó szót az Amnesia mod készítőjének, hátha kap egy kis inspirációt a mielőbbi befejezésre.
http://www.moddb.com/mods/the-elder-sign-the-asylum-episode-1
http://www.frictionalgames.com/forum/thread-9468.html -
#76 Hello
Már a játék vége felé járok de van egy kis gondom
A tengeralatjáró lövi szét a berendezést, minden hullik szét és potyog a fejemre menekülök kifelé de egy bizonyos helyen mindig meghalok akármit is csinálok-.-
Utánaolvastam és azt írják hogy játékhiba és hogy próbálkozzak csak mert valahogy átenged csak azt lenne jó tudni hogy hogyan -
szergely1992 #75 Hello
Felraktam a játékot az első bejátszás lemegy, utána elkezd tölteni és kidob exe. hibával.
Ez mivel lehet kiküszöbölni? -
Gobbo #74 Ehhh... hibas a jatek. Megneztem a youtube-on, hogy mi a fenet kene latnom. A sziget a 3 vilagito gombbel nekem nem latszik :(.
Tud valaki esetleg javitast a jatekhoz valahinnan?
koszi -
Gobbo #73 Sziasztok!
A hajon vagyok es amikor a hullamoknal az agyut kene kezelni belenezek, zoom-olok de sehol az isten haragjaban sem latom a 3 kek gombot vagy celpontot... hol vannak? Tudna valaki segiteni ebben? -
torsa #72 http://www.pcguru.hu/pcguru/leiras_vegigj.php?id=18&page=1&nev=vegigjatszas
Itt egy teljes végigjátszás a játékhoz, aki most kezdené el vagy végérvényesen elakadt annak nagyon jól jön! szerintem csoki játék volt. majd üssétek be youtube-ra hogy: Call of Cthulhu: Destiny's End. lehet valakinek tetszeni fog.
jó játékot mindenkinek! -
medve15 #71 Köszi de már meg van a kód 1846 a könyvben volt benne az utolso oldalon -
medve15 #70 Valaki tudna segiteni? Ott akatam el hogy ki kel nyitni a börtünben a széfet csak nem tudom a hejes kódót. -
medve15 #69 Kösszi szépen -
torsa #68 csak add oda neki a fényképet amit Ruth-tól kaptál. ennyi. hát a zárkombinációsra már nem nagyon emlékszem. de asszem csak az egyiket kell ellentétesen forgatni a többit azonos irányba -
medve15 #67 Helló mindenkinek!
Kérnék egy kis segitséget ott akadtam ell hogy a cellábol a pasitn nem tudom kiengedni mert nem bizik bennem és nem jön ki most mit kell itt tenni. Előre is kösszi. -
gerze #66 Sziasztok!
Nem rég kezdtem játszani ezzel a játékkal,nagyon baró csak sok a buktató(vagy én vagyok a tudatlan)a templom alatti kriptában a széf kódja oké hogy 3-1-5-7 és hogy az órával megegyezően kell kezdeni de utána merre és hányszor, mert nekem az öt milliomodik variációra sem nyílik.
köszi -
torsa #65 gondolom már túl jutottál rajta de ha még nem akkor. a feszítővassal próbáld meg. én most kezdtem el vele játszani szerintem nagyon király. bár most elakadtam. ez a kocsi menekülős valahogy nem nekem való. sose szerettem az ilyen meneküléseket -
DangerFox #64 és nekem is elkellne egy kis segítség, miután Briant megszöktetem a börtönből elfut egy ajtó elé amin nincs kilincs, és be van zárva, és nem tudom hogyan tovább,van valami rács amit valószínűleg csatornafedélnek használnak :D, de puszta kézzel nem bírja megemelni, Brian meg b***ik rá, nem követ..., mit tegyek, valaki segítsen pls -
DangerFox #63 3-1-5-7 és az óramutató járásával azonos irányba kell kezdeni -
Gilgamesh #62 Kedvenc lovecrafti játékom. Persze irtó kevés van belőlük, tekintve az öreg visszaadhatatlan stílusát, művei hangulatát, a téboly oszlopos szerepét a történeteiben. Ez a játék azonban remekül vissza tudja adni mindezt, bár tökéletes feldolgozásról még mindig nincs szó. Nálam 5+ az 5-ből. -
sirGalahad #61 Nagyszerű alkotás!
Most már akár magyar felirattal is élvezhetitek... :] -
szurka #60 én is elakadtam:P Még csak a templom alatt vagyok a kriptában, és nemtom kinyitni a széfet. A számostáblára rátettem a képeslapot, de 1szerűen nem gyüvök rá a számsorra. Plíííz heeelp. Amúgy hatalmas játék, rég borzongtam ennyire -
#59 Üdv mkinek! Volna egy kis problémám... Az Esoteric Order Of Dagon fejezetnél vok és nem tok ott továbbjutni, hogy: Kiszabadítottam Mackeyt a "börtönből" és amikor elindulunk az épület felé (ugye ahol majd felkell emelni az a kőtáblát az ő segítségével) az előzőleg kirobbantott folyósónál, ahol a tengeri csillagok vannak, nem akar tovább követni :S megáll egyhelyben és a csigalépcsőn már nem jön utánam :S Most ez vmi bug, vagy nekem kéne még csinálni vmit? :S Ha bug akkor valaki megtudna dobni egy mentéssel? :S Mert 2 mentést vezetek, de sajnos mind a kettő annál a résznél van és ez már vagy 68% előről meg nincs türelmem elkezdeni (nincs rá időm :S). Szal aki tudna segíteni az írjon pls. Előre is köszönök mindent :) -
jeti00 #58 na ez már egy raj játék :) én nagyon élveztem -
komaromi33 #57 :)
-
komaromi33 #56 csá
Légyszi segítsen valaki találtam egy széfet és nem tom a kombinációt ha valaki tudja segítsen előre is kösz!!!!!!!!!
csá
-
varga renato #55 sz jo ez a játék -
ferceg #54 Siman fut. Bar alt-tab-ra fagy sajnos.
Fosatos. Foleg, amikor bevagja kulonfele viziokat, amint a haztetorol lesnek.
Meg a halott kislany nevetese.
-
Szefmester #53 ügyesen.. vista nélkül :D -
stain #52 Hogy a retekbe kell rávenni ezt a bughalmazt, hogy elinduljon? "Unable to find a suitable video setting" Kb mindenkinek, aki megpróbálja elindítani. -
Broken #51 Valóban nem mai darab, de felejthetlen, grafikájával sz.tem semmi probléma, ehhez a stílushoz és hangulathoz ilyen grafek kell. V. mi marha nagyot alkottak ezzel a játékkal, nem az a doom féle :"de beszartam, mert előugrott egy zombi", hanem olyan sötét, gonsoz hangulata van, ami játék közben szinte ráborul az emberre, mint egy sötét lepel. Izgalmasabb jelenetknél pedig szabályszerűen a főhőssel egyszerre emelkedik az ember pulzusa. A történet izgalmas, rejtélyes, misztikus és sötét, mint maga a pokol. Legjobb, amivel eddig játszottam! -
Apex7 #50 Hát az tény és való hogy a játék régebbi, de ha van jó sztori akkor nem igazán számít az 2-3 év. Vannak akik még mindig Diablo II-est nyomják és már kijött egy rakás 3D-s motorú hi-graf játék, mégis az éményt képtelen visszaadni.
Én olvastam az eredeti Lovecraft novellát és nemigazán akaródzott lámpát oltani utánna, feltételezem ezzel más is így van.
Emígy a játéknak jó a grafikája, bár medium beállításokon játszottam, és pár karaktaer arca majdszétesett, meg vibrált, de az egy 1.0-ás verzió volt még akkor.
-
fourgee #49 VISTA-n semmi sem fut :) A régi gagyi, noname hálókártyámat felismeri, viszont a 965-ös Intel integrált cuccot nem... A noname kártyám Win98 logós, ezt a lapot meg asszem Vista logóval reklámozzák. De nem olyannal, ami épp csak elég neki, hanem ami full jó alá... Lehet hogy csak frissíteni kellene neten a drivereket, de ha egyszerűen nem ismeri a hálócuccát, hogy a rákba menjek fel vele netre? És rádásul full legális a VISTA-m... Kösznöm, kösznöm! -
#48 Vistán futhat, ha olyan régi?:) -
#47 #23 alapján neked sem, vagy nem nagyon figyeltél, mikor a tanító néni azt mondta, hogy ha fogalmazást írsz, akkor olvasd át még egyszer, mielőtt beadod :) -
Radi #46 Who you gonna' call? -
Goth #45 :DASDdD -
Goth #44 ezekből a képekből kurvára nem látni semmit. szal gondolom a játék is ilyen... túl sötét :/ -
skristof #43 új?
hát ez jó.. bár relatív :) -
Venice #42 Hát nem tudom nekem annyira nem jött be a game lehet hogy a Fear meg az Undying gyenge hozzá képest de szerintem a legdurvább horror game a Condemned Criminal orgins még mindig amúgy jó meg a Penumbra Overtune bár még nem sok időm volt tolni -
tttttom #41 szerintem ez jó gém :) -
#40 Én is olvastam, de annak ellenére még bejött a játék. :)
gyuri12: ezeken a "kis" malőrökön már nem kéne meglepődni, volt már itt durvább is, lesz is még...
Főleg amíg olyan "hozzáértő" cikkírók akadnak errefelé. -
Bohun #39 Csak én olvastam az eredeti Innsmouth-os novellát/kiregényt? :P -
Szefmester #38 A Super Mario-ról vagy a Pac-Man-ról nem akar valaki nagytesztet írni tök jó játék mindkettő és nemrég kaptam meg.. én meg akitől kaptam mindíg a legújabb megjelenés előtti cuccokat kapom meg..