90029
-
#51351 hát pedig most nem a samu elött ülök, ez egy színhelyesre kalibrált monitor. (eyeone-al) muhahahaa :D ok, kicsit pirosabb is lehetne, de ez még nem rózsaszín. szerintem inkább világos barnás piros, és világosabb bőrszín.
ps.
akarni a wc-n kell :D szokták volt mondani -
#51350 Drága barátom! A Samsung-oddal [mellesleg, korábban én is 24" HS-est akartam] komoly bajok vannak :))))))
A szemedet nem bántom, mert tudom, hogy jó.
-
Solt #51349 Hááát, pedig nálam is inkább rózsaszín mint piros! :)) Hasonlítsd az ATI logóhoz... ;) -
#51348 #dc5141, #ffd3ce nem rózsaszín :D
rózsaszín az kb #ffcee6, #dc4191
állíccsad befele a monitorodat de rendesen :D -
#51347 A banner óriási - csak ne lenne rózsaszín :)))
A vérvörös jobban állna neki.
Videoseven 19" és BenQ 20" monitoron is rózsaszínű - egyedül az "sg" pirosabb kicsivel...
Solten mindig meg tud lepni minket - vajon, ezt hogy érte el az oldallal kapcsolatban?
-
#51346 az lehet én nem szűrök semmit :) -
Solt #51345 Itt nézz körül... -
Brian13 #51344 Igen az ATI illesztővel volt baja...
Amugy Win7-et használok, konfig: MSI 770-c45, AMD Phenom II x2 550 BE, Gigabyte HD 5770 (referencia hűtős, nem a tokos féle), és van mellé Egy Samsung 2GB 1330MHz RAM, kb igy ennyi a lényeges azt hiszem...
Ha neked is volt akkor megoldást tudsz rá? Vagy nálad is megy a jólbevált reset? Csak mert nem hiszem hogy hosszu távon ez jót fog tenni a gépnek... -
#51343 Gondolom azt írta ki, hogy az ATI illesztőprogram nem válaszolt, vagy vmi ilyesmit.
Én is tapasztaltam már ilyet a HD5850-esemmel. Gúgliban is utána néztem és nem egyedi probléma. Sok-sok Discussion Group-ban beszélgetnek hasonló problémákról.
Milyen a vasad, OS?!
Szerintem nem VGA probléma lesz. Remélem a 10.1-es Cata majd hoz változást. Jó driver-nek néz ki, mert végre hó végi megjelenés lesz, nem hó eleji, vagy közepi. :)
Próbálkozhatsz esetleg hotfix-el ati.amd.com-ról a 9.12-eshez, vagy a 10.1-es béta driverrel is. Azt tapasztaltam, hogy érdemes.
Nálam nem fagyott ki teljesen (2, 3 esetben max), hanem kb. amit Te is írtál, majd helyreállt a game.
Persze lehet VGA hiba is, de nagyon hasonlóakról számolnak be többen is. Érdemes esetleg benchmark, VGA teszt progikkal próbálkozni és várni a 10.1-esre, lassan majd be kell esnie. :) -
Brian13 #51342 Reset... Probaltam varni vele de nem reagalt semmire. Egyszer pont kilepesnel volt es akkor kilepett asztalra hibauzenettel, hogy vmi leallt de pontosan nemtudom mi :( parazok mert nemszabadna neki,nem egy gagyi katya. ( bocs az ekezeter haver ipodjarol irok) -
#51341 Egyelőre várj még a 10.1-es Cata-ra.
Ez után a képernyő után kifagy a rendszer és reset, vagy magához tér még a gép?! -
#51340 Hmm, TDU topicban is el van csúszva nekem. Igaz nekem ki van szűrve a reklám, lehet hogy ott kavar be valami. Mindegy, nem érdekel különösebben :) -
#51339 -
#51338 -
#51337 nálam operával jó... -
Brian13 #51336 Hali!
Egy Gigabyte hd 5770 videokártyám van, új a vas, eddig ment szépen, viszont ma elkezdett "szarakodni", játék közben (kipróbáltam többel is) egyszer csak puff vmi enyhe szinü háttér egy picit csikos a képernyő és se kép se hang... Azt szeretném kérdezni hogy ez hardveres probléma vagy leeht köze máshoz is? (directx frissitve van) -
#51335 Háááát, be, sza*ok.
Best topic ever! -
BIZ0906 #51334 Kicsit vörösebb lenne mint a banner még faszább lenne :) -
#51333 No. Ez ma jutott eszembe... :) -
#51332 Jut eszembe:
Ez régebben is itt volt?!
-
#51331 Nem tudok vele mit kezdeni sorry, chrome-al, tuzrokaval, sexplorerrel nezve: nincs elcsuszva. -
#51330 Igaz elvesztem a procik között, bocs. :)
HKC az fos, próbáld ki másik táppal, de én is a VGAra gyanakszom. :(
OFF: Solten, Opera alatt az új sg.hu fejléc picit el van csúszva, mozgasd a képet egy picit feljebb (a főoldalon jó). :) -
#51329 Azon gondolkodom h HKC tápja van és h nem e lehet esetleg az a hibás a dolgokban. Lehet majd leviszem neki a tapod egy próbát megérhet.
[HUN]FaTal: Nem nem e6600 at cseréltem e5200 ra hanem p4 et cseréltem e5200-ra ,mert a srac irta h p4 3,2GHZ-je van és olyan volt nekem is. -
#51328 Lecseréltél egy e6600at egy e5200ra? Minek? Az E6600 jobb. -
#51327 Hello. Ha csak nem tudja megszerelni... :) Ugy nez ki, a VGA-nak annyi. Ez volt a gond b.nom zsir uj laptopjanal is kekhalal, fagyasok, furmarknal bekrepalt a rendszer, kis negyzetek stb. Kicsereltek egy masik zsir uj gepre btw. -
#51326 Igaz sry. 51322-re valaki? -
#51325 különbség -
#51324 Érezhetően jobban mennek. Nekem is ugyan ez a proci volt mielött e5200 re cseréltem. Van a 2 között külömbség. Mondjuk nekem aza proci egy hd3650 et hajtott és nem tudta kihajtani rendesen, szal lehet ennek is köszönhető a külömbség. -
#51323 Üdv! Szeretnék egy kicsit tuningolni gépemen és egy kis segítséget kérnék.a gépem a következő:alaplap asus p5pl2-e ,p4 3,2 ghzt hyperthreading-es proci, ati x1950 pro 512 mb vga,2 gb ram,x-fi xtremegamer hangkártya...
proci cserére gondoltam.az alaplapom 65 nm,core 2 duo e6700-ig támogatja a 2 magosokat.e 6600-ra gondoltam ami 2,4 ghz-en ketyeg.Arra vagyok kíváncsi, hogy jobban mennének a játékok mint a p4-es procival ? érezhetően jobban ? mert ma már elég soknak 2 kell a maximális grafikához vagy 2 kellene a minimumhoz.
félig meddig ide tartozik mivel atim van :) -
#51322 Hello! Havernak van 4670 VGA-ja, az vele a probléma, hogy néha kifagy vele a rendszer és nagy valószínüséggel a videokari a hibás, mert cpu terhelésnél semmi gond, de mikor játszik vagy ráengedi a furmarkt-ot akkor megdöglik hiba 55 fokos. Gari már nincs meg, Win7 et használ. Valakinek vmi ötlet? -
#51321 hát, ha nem használsz kényszerített aniso-t, akkor az is jó :) -
#51320 Megkapta a 9.12-t -
Dobronski #51319 4850-nek mehet a 9.8- vagy 9.9. -
#51318 Srácok!
Az új meghajtó program mikor jön?
Szűz windows van és csak a legfrissebbet szeretném felrakni! -
BIZ0906 #51317 Használom. A többi csak felesleges szemét és minden rendben :) -
#51316 Hi. Torold a francba, valami adware-hulladek. Nekem a pisixet tette fel automatice valamelyik tre game, leszedtem es ment a jatek (emlekeim szerint). Tehat a program-listaban pisix neven futott... -
#51315 -
BIZ0906 #51314 Hát nekem még nem produkált semmi gondot. Remmélem nem is fog :) -
#51313 Ez physx. Akkor ennek is valami olyasminek kell lennie. De ez nemveszik össze az ati driverrel? -
BIZ0906 #51312 Hát van egy ilyen amit ha nem teszel fel akkor egy-két játék nem indúl el mert fent kell hogy legeyn ez a szar. Én erre tippelek.