90029
-
#52800 269 euro, szóval mégsem 315 :) -
#52799 Megjelent az új ATI Catalyst 10.2 -
Solt #52798 Szép, meg jó, meg oké... de ahogy látom, pár százalékkal tud többet mint a referencia... viszont az ára nem pár százalékkal több! :D -
#52797 Sapphire HD 5850 Toxic teszt
-
#52796 Ez a Pillangó-effektus. Megszületett és annak következményei vannak. -
#52795 billgécc okozza a hálozati hibákat és ő irta a fos TC-t is? :D -
#52794 Radeon HD 5870 Eyefinity6 Edition: Március 11 -
#52793 Én is az voltam, sokáig. Míg úgy nem jártam, mint most Te. ;-)
-
#52792 Tudom-tudom, csak L.U.S.T.A. vagyok. :D -
#52791 FlashXP-t kellene használnod.
-
#52790 Őőőőőő, csak annyi kieget fűznék hozzá, hogy Én eddig DX11-ből a STALKER COP-ban kóstoltam bele. FPS persze, hogy kevesebb tesszellációval. Állítólag DX9 és DX11 között ott sincs sok különbség. Először olyan verzióm volt, ami DX10-es volt, végigtoltam, tetszett. Aztán hozzájutottam a DX11-eshez és ezek a hajszálnyi különbségek együttesen nem kicsit tették "szebbé" a küllemét. Textúrák élesebbek, szebb és kontrasztosabb színek.
Na, mind1, az AVP3-at úgy is meglesem. :D
A retkes f*szába ennek a kúrva letöltésnek, hogy b*szná szájba a jó édes Bill Gates-t!
8h-kor elindítottam a letöltést. Nem torrent, mert azzal nem pöcsölök, hanem FTP szerverről. Itt hagyom a gépet, visszajövök, erre a 19.-nél nem szét szakadt a kapcsolat. Sima TC, ami meg nem konnektál újra. Faxxxom!!! -
#52789 Felesleges trollkodas a tipikus nvidiastol. Savanyu a szolo v. ilyesmi. -
#52788 Jatszottal vele? -
#52787 O hat ez mar "100" eves game... :) De mai napig se kell szegyenkeznie, a hangulata meg iszonyat jo. -
#52786 én ilyenekkel nem találkoztam, az új crack az jó volt, addig meg nem jutottam még el ahol írta egy srác h kifagyott neki, de mint írták ez nem is attól volt
legújabb pisix meg dx meg már rég fennvan a gépemen, úgyhogy azok nélkűl nem is próbáltam meg játszani :) -
#52785 Mer':
-
#52784 az avp3... -
#52783 Az AF szerintem mindenhol fontos. Talán Guru aki AA és AF nélkül game-ezik, mert Neki ez a perverziója. -
#52782 És úgy(így) már nem fagy a game, vagy még így is?!
Ill. egyéb proglémák?! Laggolás; FPS ingadozás?! -
#52781 Mi készült direkt ATIra? A pisix szoftver kell ahhoz hogy egyáltalán prociból tudja számolni a cuccot ha ati vga van a gépedben ennyi...
#52779: Imyke írta hogy az AFnek semmi értelme 24"-on. Erre írtam hogy akkor már inkább az AA-nak van kevesebb értelme. -
#52780 de ez most direkt ati-ra keszult akkor mer van benne megis az nvidia keze? -
#52779 Ezen most Én pislogtam. PhysX-es game az AVP3?!?! :(
Kúrvára nem tudom megérteni, hogy minek DX11 mellé PhysX?! Ezért link-eltem a Metro 2033-at is. Eltekintve a STALKER hibáitól, amik szerintem nem lennének ha nem Ukrán fejlesztő csapatról lenne szó, mind abban főleg a Clear Sky óta, mind egyéb game-ek bizonyították, hogy DX-el is megoldható mindenféle fizikai fícsőr.
Fatal
Már elvesztem itt az eszmecserétekbe. :D
AF az mindig jó, max-on. A HD sorozatú kártyáknak bőven meg kell bírkózni velük. Az AA meg azt mondom, hogy sajnos néha még 1920x1080 mellé is jól jön. Igaz: HD 5850-essel semmi teljesítmény csökkenést nem tapasztalok, ha rajta van egy 2x AA, vagy nincs. Fölötte már értelmetlen. Ahhoz már nagyon balfasz game-nek kell lennie.
Gondolom Ti is vmi hasonlókról írogattatok.. -
Solt #52778 Ezt az HD-n nem kell az AA dolgot én nem igazán értem... :) Nekem a 22 colos monitoron (1680x1050) ugyanúgy látszanak a recék, mint anno a 19 colos (1280x1024) monitoron. Attól, hogy egy 24 colos monitornak 1920x1080-s a felbontása, még ugyanúgy recés... nem? Mert ugye hiába emelkedett a felbontás, nőtt a méret is... a több pixelt nagyobb felületen kell megjeleníteni...
Anno egy 17 colos crc-n nem volt mindegy rece szempontjából, hogy 1024x768, vagy 1280x1024 a felbontás... ott számított, mert a méret az azonos maradt... -
#52777 én sem, értelmetlen vita lenne. -
#52776 fel kell tenni sajnos, a legújabb pisix és legújabb dx-el nekem is megy normálisan -
#52775 Vicces fazon, már nem is reagálok a hszeire. :) -
#52774 mirrors edge-hez is kellett :) -
#52773 4850 - semmire sem jó
1 évig volt, sajnáltam eladni annyira jó kis kari volt
5850 mert a remény hal meg utoljára.
semmi bajom nem volt vele eddig, pedig nem egy játékkal játszottam már vele, még a nagy NV logós cryostasis is simán futott, és ezzel asszem h kommentáltam az utána leírtakat is...
de legalább egy értelmes mondat elhagyta a száját, mindenki azt vesz amit akar, értelmetlen ez az ati vs nv vita, úgyse lehet meggyőzni őket, ha akar akkor vegye azt aztán jónapot
arra meg h 4es sorozat után az 5ös teljesítményben alig hozott valamit arra meg csak kacc kacc -
#52772 Nem kell, de muszáj - enringyia keze munkája és a szoftveres fizika miatt [amiről tudjuk, lehetne hardveres, akkor is a CPU számolná! Lásd sokkal-sokkal korábban, és nemrégiben linkelt cikkeket!].
-
#52771 Kell. -
#52770 ati kartyahoz is kell tenni physx-et? -
#52769 Röviden: user error.
Kifejtve: Második mondattól beindult az "anti-enringyiás olvasás módom".
Ennél pedig hangosan felröhögtem. Tényleg, nem vicc:
"4850 - semmire sem jó"
Bőszen: ez egy ******.
Szerk.: Nehogy mások jó ízlését sértsem.
-
#52768 Nem én írtam, hanem sokan mások korábban hogy alig látszanak a recék. :)
Az AFnek szemmel látható különbsége van 24"-on is. -
#52767 Ezt én se értettem... Valahogy elbeszél.
-
#52766 Ne várj, razor és arra az általad említett krekk, legújabb physx driver, legújabb directx, és menni fog. -
#52765 "Aminek fullhd alatt talán kevés értelme van az az AA."
Ezt most nem értem Fatal. FullHD alatt kevés értelme van az AA-nak?! Biztos ezt akartad írni?!
Pixxel
A driver-es részérel picit együtt kell, hogy értsek. -
#52764 Kihozták nagy dérrel durral az ötezres sorozatot. Teljesítményben szinte alig van előre lépés max a DX11,az meg jelenleg semmi.Ráadásul tele van hibás kártyákkal... -
#52763 "Az elmúlt hónapok gyakorlata alapján új driver nem jelenhet meg anélkül, hogy néhány fontosabb címhez ne nyújtana teljesítménynövekedést és ez most sincs másként. DiRT 2 esetében a Radeon HD 5970-es, Radeon HD 5800-as vagy Radeon HD 5700-as sorozatú videokártyát tartalmazó rendszerek ideális esetben akár 8%-nyit is gyorsulhatnak az új driverrel. A Unigine Heaven tesztprogramja e DirectX 9-es módban CrossfireX konfigurációkon az eddiginél jelentősen gyorsabban fut, amennyiben Radeon HD 5700-as vagy Radeon HD 5800-as sorozatú kártyákból álló konfigurációval próbálkozunk. A gyártó sajnos nem számszerűsítette a várható növekedés mértékét. A Battleforge Radeon HD 5870-es kártyákból álló CrossfireX rendszereken akár 6%-kal, míg a Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena Radeon HD 5970-es videokártya esetén ideális esetben 4%-kal fut gyorsabban, mint a korábbi, azaz a 10.1-es driverrel." -
#52762 Hát szerintem akkor vak vagy. Aminek fullhd alatt talán kevés értelme van az az AA. :) -
#52761 Naccerű.
Metro 2033 is támogatni fogja a DX11-et. Érdekes, mert itt meg az nV keze van a game-ben.