90029
-
#52760 jah, és nem is sok értelme van... 24"-en :)))
-
#52759 hát nekem végül is tökmind1, mert nincs dx11 :D -
#52758 "mert ez nem működő csúszka (volt, 10.2ben úgy tűnik javítva lett)" jah fel is toltam 16-ra :D -
#52757 arra már van egy új crack, de ott meg ha továbbmész utána fagy meg vhol :D -
#52756 Tehát:
- A driverből kényszerített AF semmilyen kártyával
- Semmilyen játék alatt nem működik
Akkor az a driver szar? Igen.
Kérdezem én: Akkor mi a lóf*szért van még benne a CCC funkciói között? Ha valamilyen magasabb cél érdekében szűntették meg akkor vegyék ki onnan, mert ez nem működő csúszka (volt, 10.2ben úgy tűnik javítva lett). -
#52755 Akkor várok...
Itt... viszont vki mintha vmi megoldás félét írna erre a Flashlight problémára. -
#52754 nem lett volna kötelességük ? :D
egyáltalán, drivert irni kötelesség ? akkor minek csinálják ?
vagy miért nincs HIVATALOS info, az AF-ről, ha ezt valami egyéb, magasztosabb cél érdekében "kapcsolták ki" ?
nem lehet, hogy mégiscsak az van a dolog mögött, hogy a sok uj ficsör miatt LESZARJÁK a kevésbé cimlapra érdemes, korábbi hibákat ?
és miért baj, hogy ezt felemlegetjük 1-1 uj, továbbra is fos driver kapcsán ? -
#52753 TDU alatt AF volt, de a driverből kényszerített AA botrányos, marad a 9.8 nálam. :) -
#52752 hazaértem megnézem !! nagyon bizakodok ! :D -
#52751 első töréssel valami mentési problémák voltak. asszem a razor féle krekk a jó :)
dx11-ben meg mindenkinek lefagy flashlight használatkor pl :) -
#52750 Csodás, most AA nincs. Na jó befejeztem, vissza 9.8.
Szerk.: Azért Arty próbáld ki, nekem FS9 alatt nincs AA, gondolom avval nem játszol, az qrva régi játék, más alatt lehet, hogy működik. -
#52749 VAN (!) AF! -
#52748 Az élet NAGY problémái [AA/AF]... Haiti-n meg éhen pusztulnak a gyerekek...
-
#52747 Most töltöm az AVP3-at, hát nem tudom meló végére lejön-e a 16GB. Kötve hiszem. :( De van olyan is, hogy Crack only. Van vmi gond esetleg az első töréssel?!
Őszintém mondom, hogy sokat várok(vártam) ettől a game-től. Azonban olvasgatva a game topic-ját nagyon megoszlanak a vélemények a grafikáról. Ill. elég sokan panaszkodnak laggolásra, fps esésekre, stb...
Úgy látom innen is próbálták már páran (Merlin; Kula) ha jól tudom Streba is. És sajnos itt sem azt olvasom, hogy "szép" lenne a game.
Néztem pár jútyúbos videót is, ahol megvoltak a fenti problémák. Okés, lehet crack hiba, de talán olyan is írta a game topic-jába, akinek eredeti van, bár ebben nem vagyok biztos.
Bocsi az off-ért, de gondolom sokan vártátok ezt a game-et és itt legalább ATI-sok vagytok, kúrvára nem érdekel, hogy nV kártyával milyen problémák vannak...
Ill. most ezt nem teljesen értem, hogy DX11 módban kivág, nem is indítható, vagy mi a rák van?! -
#52746 "Milyen videokártya?" topigban egy újabb zöldhályogos mókaficek -
#52745 Ha csak szétbarmolni tudják a drivereket akkor mi a fasznak támogatja az új driver a régi szériát?
Egyébként ötös sorozattal sincs AF tehát a driver szar. -
#52744 több nap? -
#52743 azt ha a szar törés miatt ki fog dobni a picsába téged is, mint ahogy mindenkit aki dx11el indítja :D -
#52742 Rendben, de ha eldurran a win a drivercseréktől akkor a Flight Simulatoromat te telepíted újra (több nap meló) :D -
#52741 decc rájt -
#52740 akkor használd a régi drivert, ilyen egyszerű
tehát ha vmi pluszt kaptál eddig, most pedig nem kapod meg (biztos van vmi oka, nem látsz be a driverfejlesztés mögé) és ezért siránkozol, akkor mekkora köcsög az ati, vagy pedig te siránkozol egy olyan dologért amit nem is lett volna soha kötelességük adni neked pluszba? -
#52739 A 2010-es driverek már a HD5-ösökre koncentrálnak. Minden HD4-essel lehetnek gondok.
A dilettáns driver-író csoport pedig, remélem, egyre ritkuló létszámmal ráébred, hogy dolgozni is kéne, nem csak kamuzni.
-
#52738 Ja a nagy csomagot... de komolyan már a konyhakést nézegetem a fiókban, mert reggel óta kinlódok ezzel a rohadt driverrel!!
A 9.12-ig semmi probléma nem volt vele, utána mikor frissítettem a 10.1-re majd 2-re azóta meg hibaüzenettel indul a gép, nem tudja betölteni a mom-ot... gondolom azért nem érhető el a CCC. Úgyhogy fogalmam sincs mit csináljak vele...
Egyáltalán kik csinálják ezeket a legujabb drivereket, analfabéták? Mert az ati is elismerte hogy a 10.1 nem sikerült valami jól. -
#52737 ha dx 10.1es kártyával elindítom az avp dx11et az akkor mit eredményez? -
#52736 agp-s hotfix? EZ? pistáhozt meg win7hez vagy EZ xp-hez? -
#52735 minek neked a hotfix? CF-ben használsz atikat? és nem jó a Mass effect 2ben az élsimítás? cask mert pont erre van a hotfix :) -
WinStar #52734 bocs 10.2 :D -
#52733 Én ezt egyszerűen megoldottam: Classic Media Player Home Cinema helyett [ami DXVA-t akar használni] a The KMPlayer-rel nézek MINDEN filmet.
Abban pedig beállítottam a HD-filmek hardware-es gyorsítását, stb. és gond nélkül megy minden filmem.
-
WinStar #52732 Sziasztok.Felraktam a 10.1-es hotfix-et de telepitőcsomag hibát észlelt.Mi lehet a gond? :S
32 bites géepm van és azt tettem fel. -
#52731 nem, AA azokban a játékokban nem lehetséges, sem a régi, sem az uj driverrel
9.8-at használok és csókolom, de ... azért zavar, h kékhalál a jutalmam, ha valami DXVA-t akarna használni ;) -
#52730 első dolgom volt a tdu miután feltettem a 10.2-t, már csak fatal miatt is :D csak este nem volt már kedvem kommentálni. jelentem semmi változás :) vagy van, de nem látom a fától az erdőt :D nekem ugyanaz mint volt. jah és fps sem esett, talán még kicsit több is lett, de lehet h csak becsapom magam a vágyaimmal :D -
torok6 #52729 Sziasztok! Melyik ATI drivert kel felrakni a 57,4mb vagy a 71,3mb és mi a különbség? És ti hogy szoktátok felrakni a drivert mert nekem nem engedi néha? Nekem már nincs is több monitoros megjelenés az új driver-ben -
#52728 A nagy csomagot töltötted le?
-
#52727 Azt nem tudja valaki hogy mikor a legújabb driverre frissítettem (10.2) mért nem jeleníthető meg a catalyst control center? Nem látom lenn a tálcán az ikonját és a gyorsmenüből sem tudok belépni, mert nem reagál semmit mikor rákattintok. -
#52726 A DX11 újításai nem is a grafikában keresendők - bár, én is elvárnám, hogy csillogjon-villogjon, és áll-leejtősen nagy különbségeket produkáljon -, mert ezt már annak idején is kitárgyaltuk, hogy a DX10.1 és a DX11 között nem történt akkora váltás, mint a DX 8.1 vs DX 9.0, vagy a DX 9.0(c) vs. DX 10 esetében...
Ellenben, gyorsabb és hatékonyabb kódot, teljesítményt és programozhatóságot [fejlesztőknek orgazmus] ígértek, és állítólag ez működik is.
A világ alig több mint 5%-ának áll rendelkezésére olyan hardver [ugye: 1.000.000 + eladott HD5xxx-s kártya], ami ki tudná használni ezeket a feature-öket... értelemszerű, hogy nem tehetik meg, hogy DX11 Only játékot dobnak ki...
-
Skyline #52725 Nem nagyon szeretném lelombozni a lelkes dx11 videóok rajongóit,de AvP gyakorlatilag Dx9 és Dx11 alatt szinte egy az egyben ugyanúgy néz ki...
Hajszálminimálisan jobbak a fények (alig érzékelhető,screenshotokban is épphogy kijön), itt ott élesebbek a textúrák szinte semmivel,ráadásul nemhogy a teszellációval gyorsabb lenne,kb 10 fps-el lasabb is mint dx9 alatt...
A nagy beharangozott AvP dx11 nagy kamu.. -
#52724 Akkor - ha jól értelek - régi driver-rel az Unreal Tournament III-ban, Gears of War-ban, Frontline: Fuel Wars-ban (stb. UE3-motor), TDU-ban is van élsimítás [meg handjob], míg az új generációs driverekkel, és VGA-kkal ez eltűnt?
Ésszerű megoldásnak tűnik akkor az, amit én csinálok: 9.8-as driver és csókolom.
A HD5xxx-ösök meg szívjanak :)
-
#52723 tehát ha a régebbi driverrel valami működik, az ujjal nem, akkor is a játék fejlesztőjét kell szidni? nem értünk egyet. -
#52722 van hát: igénytelenség -
#52721 na, ezt bontsuk kétfelé:
- AF-et bármelyik nem-af játékra rá tudtam 9.9 előtt erőltetni, a kapott minőség pedig 1:1 ugyan az volt, mint azoknál a játékoknál, ahol ezt az OPTIONS menüben tettem meg
- AA detto, de szerencsére azért ez általában ott van az OPSTIONS-ban, ergo kevésbé problémás
(nem mossuk egybe fentieket a néhány kivétellel, ahol valóban tech okokból nem megy az AF/AA - mert jelenleg ott sem megy, ahol ennek SEMMI akadálya, a töketlen ati driveren kívül)