90029
  • Skyline
    Egyetlen opció van. Tesselation ON/OFF.
  • Abu85
    Hány opció jelent meg a DX11 menüben?
  • Skyline
    Csináltam belőle képeket DX9 és DX11-ben,egymásmelérakva bennvannak valahol az Avp3 topikban olyan 18-19 óra magasságában mai nap.
    Én azt megértem hogy nemlehet only dx11-es game-t csinálni,de az eddigiek alapján a nagy reklámriportok amiben kifejtette vmelyik fejlesztő csóka hogy mekkora újítások lesznek az Avp3-ban és hogy szarráveri a konzolverziót...Nos semmi...
    Dx9 vs Dx11...Nagyon nézve életszerübb fények a DX11-en...Itt ott egy két élesebb textúra ennyi...A gyorsabb futás is kilőve,lassabban fut dx11 alatt a játék...
  • berlinboy6329
    A Vantageben lehet állítani,h DX9 v DX10 vagy ez ONLY dx10?MErt ha igen,akkor....

DX10ben nem megy a ps2 emulátor,kiirta 2x is,h végzets hiba után állt helyre az ati képillesztő(Remélem nem öli meg a karit)

Vszont a Vantage hiba nélkül végigfutott,7365 Ponttal.
  • pxxl
    link
  • berlinboy6329
    Érdekesmód CSAK akkor szart be állandóan,ha az emulátor grafikai pluginja DX10-re volt állitva.DX9-ene gyelőre megy a játék hiba nélkül..Hogy van ez?
  • berlinboy6329
    Eddig tartott a garancia....Visszajött a kártya,elinditottam a PS2 emulátort,betöltöttem a God of War 2-t,betöltöttem egy állast.Ugrottam egyet,meghalt az egész,aztán kijött a tálcán,h az ATi képillesztő végzetes hiba után állt helyre....Szevasz..Még emgy a kértya,de ez mi a fasz?Ki se cserélték?Vagy mi?Cserekártyával simán ment,itt meg...Már megint..Szerintem megint be fog szarni..
  • WinStar
    de ahoz nem találok linket...tudnál dobni nekem eggyet? :)
    Megköszönném :)
  • pxxl
    na ahhoz aztán kell a 10.2...
    bőven jó a 9.8 vagy alatta valamelyik.
  • rvn
    Hát leszedtem a legujjabbat de semmi változás kéri az ATIPDLXX.dll-t ha bemásolom akkor meg "Acess violation...." hibát ir ki nekem. Valami ötlet?
  • WinStar
    nah,bocsi hogy most írok,szóval a 10.2-es ugyebár telepitőcsomaghibát ír ki...én meg új driver frissitést akarok a gépemre. 32 bites XP-m van(Professional) és HD2400-as(AGP)-hez keresek friss,új drivert :)
  • rvn
    Sztem kevés a 2,3 Ghz 3ig nyugodt szivvel meghuzhatod nem lesz semmi baja.
  • Klemice
    OFF: pendriveból mik a gyorsak? sandisk 16 gigással szemezek, cruzer u3, kösz
  • nonicks
    olcsóak már a hd5xxx széria tagjai?:D
  • M412305
    Szia!Ezt a kártyát ki fogja tudni a Core2Duo E6550 2,33 Ghz procim tuning nélkül, vagy szükség lesz tuningra? Az alaplap Asus p5k 4 GB ddr2 800 Mhz RAM-al.
  • [HUN]FaTaL
    4850
  • [HUN]FaTaL
    Van, a legújabb verzió (illetve jópár korábbi is megy már), amennyiben az UACot kikapcsolod. Illetve UACcal is megy csak nem tud automatikusan indulni a winnel.
  • M412305
    Sziasztok!
    Melyik az erősebb kártya? A HD4850 DDR3 512 MB vagy a HD5670 1024 MB DDR5?
  • MerlinW
    Jííháááá
  • pxxl
    öröm és bódottá
  • MerlinW
    Végre

[root@mwpc:/home/documents/downloads]# ./ati-driver-installer-10-2-x86.x86_64.run
    Created directory fglrx-install.bCesJV
    Verifying archive integrity... All good.
    Uncompressing ATI Proprietary Linux Driver-8.702...................................................................
    ........................................................................
    .....
    ==================================================
    ATI Technologies Linux Driver Installer/Packager
    ==================================================
    Detected configuration:
    Architecture: i686 (32-bit)
    X Server: X.Org 7.4 and later releases
    Removing temporary directory: fglrx-install.bCesJV

display: :0.0 screen: 0
    OpenGL vendor string: ATI Technologies Inc.
    OpenGL renderer string: ATI Radeon HD 4800 Series
    OpenGL version string: 3.2.9551 Compatibility Profile Context

• rvn
    Üdvözletem a nagyérdemünek. Arra lennék kíváncsi, hogy van e ATT ami win7 64 bit alattt müködik vagy müködésre lehet e bírni valami módon?
  • sith7
    Off

Segítségeteket, vagy ötleteket szeretnék kérni az alábbi problémában
    A szükség /munkára is kell a gép/ törvényt bont alapon a következő helyzetbe kerültem:

Elromlott az fsp tápom ventije, így gariba kicseréltetem, ennek intézése folyamatban van, erre az időre a haverom adott egy másik tápnak nevezett dolgot... LC Power 500 - ast...
    tudom, tudom ne is mondjátok, mondom a szükség nagy úr, nem tuningolok vele, semmi game, csak word + net

A probléma:
    A külső vinyót nem ismeri fel, nem kapcsolja be, nem olvassa be külső meghajtóba egyik usb port se
    Lehúztam már minden házventit, egeret, bill. - t, de még így se...
    Ennyire kevés amper maradt benne, hogy erre sem képes már ?
    A vinyó jó, más gépen kipróbálva

Mit lehet tenni ? /másik táp nincs/
    Fontos dolgok vannak a vinyón, mindenképpen kellene

On
  • KaszaN
    Na megnéztem telepítések és törlésnél. Nekem 3.5 van.
  • Solten
    XP-nel szukseges a Catalyst rendes mukodesehez (2.0), a 3.0-t mar alapbol tartalmazza a Pista. Szoval tegy egy probat, telepitsd: link, majd a drivert.
  • KaszaN
    Az nemtudom mi, de biztos van ha eddíg minden működött.
  • [HUN]FaTaL
    Abba superb van (FSP beles). Nyugodtan megveheted a cuccokat. :)
  • Solten
    .net framework telepitve van?
  • KranaZoli #52812
    Melyik az a 10.3 béta?!?!
  • strebacom
    No mi van a 10.2-vel jó vagy nem nekem megfelel a 10.3 beta.....sok lama...láma, teveség.....
  • SZilaJMaGGoT
    Köszönöm a segítséget, akkor már csak az anyagiakat kell előteremtenem... :D
  • Solten
    Siman befer.
  • KaszaN
    Valaki segítsen! Feltettem az új Catalys-t és újraindítás után a kép átált a leglacsonyabb felbontásba és 4bites színbe. És egyből indítás után mindenfélét kiír hogy új hardver telepítése során probléma lépett fel valami catalyst hiba meg mittomén még mik. És letöröltem újratettem de nemváltozott semmi. Leszedtem feltettem a régit de még mindíg ugyanolyan és nemtudom megcsinálni. :S
  • MR ME
    olyan mint nekem, giga superb 460w, procim is E8400, simán elég neki
    az h be fog e férni, sztem igen, de nem láttam élőben azt a házat
  • SZilaJMaGGoT
    Azaz nem csak "asszem", hanem ilyenem van. :)
  • SZilaJMaGGoT
    Asszem giga gz x3. Nemtom abba milyen táp van, csak, h 460-as... :D
  • SZilaJMaGGoT
    Mondjuk atx házba csak belekell férnie valahogy... :S
  • Solten
    Uhum. Milyen haz, milyen tap.. (marka, tipus)?
  • SZilaJMaGGoT
    E8400-am elég lesz a jövőben egy 5850-hez? Meg a 460as táp ugyebár. A másik dolog amin agyalok még, hogy a kártya befér e majd a gépházamba :S...
  • pxxl
    már tegnap :)