90029
  • IMYke2.0.0.0
    Giga Szána-dék, akinek sosem mondjuk ki a nevét...
  • Klemice
    http://www.youtube.com/watch?v=Y_Z_h6g4f_s

dikert nem linkelve.. tirexi.. videó elején a 4 sarokban: fullhd bluray thx dolby... jézus isten
  • IMYke2.0.0.0
    Félreérthető voltam. Nem a WRZ-mániákusság mondatta velem a dolgot.
    Az a düh, amit akkor élek át, amikor a lemezen lévő 4-9 GB-nyi anyag fele (néha több) renderelt (és az idiótább fejlesztőknél ezek néha három felbontásban és képarányban) videókból áll...
    ...amikor, már az "alap" játékos VGA-k is képesek olyan számítási képességekre, melyekkel valóban real time, lehetne ezeket filmszerűen renderelni...
  • arty
    "hogy komolyabb tömörítési eljárással készítsék el a TELEPÍTŐket, hát még a forrásokat!]"

a nagy átlagon max pár megát tudsz tovább tömöriteni, viszont irreálisan megnő a gépigény a kitömörítésre ...

a nagy játékméret ugy is csak a warezosok nyomora, miért kellene ezzel foglalkoznia a kiadonak?
  • pxxl
    nem baj, majd jönnek a 2-3-4 lemezes dldvd-s játékok míg nem lesz alap a bluray minden háztartásban :)
  • arty
    "2. Amíg a 8800GT-mel tudok játszani addig minek váltsak."

nem is ezzel van a gond szerintem (nekem is volt 88gt és felesleges volt lecserélnem) ;)
  • hiper KOCKA
    "Mivel 100ezer fölött még ha milliárdos lennék se adnék ki VGA-ra,mert hülyének engem nem nézzenek."

Ha milliárdos(!) lennél...? Sztem annyi pénzt el sem nagyon tudnál költeni, a kamatjából vehetnél havonta több vga-t is... még gépet is.
    Én tuti vennék, mert ha már minden mást megvettem ugyan mire költsek. Csokira nem költhetem az egészet.
  • IMYke2.0.0.0
    Igen, nekem is ilyen gondolatsorok futnak át a buksimon, amikor látom, hogy egy szaros Venetica 22 ezer tömörítetlen fájlt másol fel a gépemre...
  • pointer4
    Nem tom emlékszel-e, volt egy időszak, amikor már kb 1 cd-t nyomtak a játékok. Elég sok gagyi játék nézett akkor úgy ki, hogy volt egy exe a lemezen, egy könyvtár tele wav-al, egy másik bmp-vel, egy harmadik meg mpg-vel. :D
    Keressek elő egy ilyet ? :D

Nő a tárolókapacitás, nő a sávszél, lustul a programozó :D Azért a 32 meg 64kbyte-os demók még a mai napig megtudnak lepni :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én 36. éves vagyok, de még mindig rohadtul zavar az a dilettáns eljárás, amivel a silány [gyakorlatilag arra sem veszik az energiát, hogy komolyabb tömörítési eljárással készítsék el a TELEPÍTŐket, hát még a forrásokat!] terjesztést megoldják.
    HD-videókat is be lehet nyomorítani, és ha nem is apróra, de lehet. Emellett, inkább abba fektetnének pénzt és energiát, hogy NE előrerenderelt filmekkel kelljen megtölteni környezetszennyező lemezeket (egy is bőven elég), hanem írjanak olyan programokat, motorokat, amikkel ugyanaz - ha nem jobb! - elérhető realtime, a gépemen.

Mert már a GeForce 256 és GeForce 2 GTS óta azt olvashatjuk, hogy Real Time ide-oda...
  • pointer4
    Ezt mondtuk régen a CD-s, majd a 2 cd-s, azután az 1 dvd-s játékokra is :D
    Hány éves vagy te hogy ez téged zavar? 80 ?
  • pxxl
    gondolom a fullhd(?) videók miatt, mert végre!!! nem gagyi kis videó van felhúzva 1920-ra.

am poén, reggel kipróbáltam, (végre lejött...teleíptés is majd 40-50 perc ) és akadozott néha. mondom LOL, felnyomtam a vga-t OC-re, úgy is. ok, akkor proci 3.0-ról 3.4-re, vga vissza 2D profilra, így már jó :) am stabilan tartja a 35+ fps-t. 1920x1080, full beállítással.
  • KranaZoli #52868
    Mi a faszom 16GB ebben a qrva AVP3-ban?! 1 DVD lejött, a 2. már kb. félig. Beszarok, Blue Ray-en fognak már kijönni a játékok, vagy mi a fasz?!
  • grebber
    Túlzottam elvakít titeket ez a nagy ATI sztárolás.
    Mutass linkeld azt ahol az Nvidiát istenitettem hogy jobb gyorsabb olcsóbb mint az ati!!
    Szó nincs ilyenről.Persze hogy az ati a gyorsabb MOST hiszen nvidiának még nem jött ki az új VGA-ja.
    Meg hiába gyorsabb a nekünk már dájrekixtizenegyes a VGA-nk ha lószarra sem mész vele.
    Kb annyi az értelme az eddigi dx11-et támogató game-eknek mint a PhysX-esnek.Abban legalább nem nagyítóval keresed a különbséget!
    Tehát nagyon benézhettetek valami amiért állandóan felhozzátok a témát.
    Jobb az ATI MOST ennyi. De kb csak a nem normálisak cserélik le az eddig jól bevált vgajukat ezekre a felesleges csodákra.
    És ha a Fermi netán veri majd az 5870-et akkor milesz? Semmi.Mert azt is magasról leszarom.
    1. Mivel 100ezer fölött még ha milliárdos lennék se asnék ki VGA-ra,mert hülyének engem nem nézzenek.
    2. Amíg a 8800GT-mel tudok játszani addig minek váltsak.

És lehet ezzel a monologommal nem vagyok egyedül hanem "sok más nvidiás" ,(mert ahogy nézem itt ha valaki kiáll valamiért akkor már egybe forrt a nevével szerintetek),de lehet ők belátták már hogy felesleges erről papolni,és úgy néz ki csak én vagyok ilyen fasz hogy leállok vitázni!

• M412305
    Sziasztok! A HD4670 videokariról mi a véleményetek? Mennyire megbízható kártya? Melyik gyártótól érdemesebb venni? Asus vagy Sapphire? Üdv
  • arty
    mintha az ATI nem sz*pott volna velük ...
  • MerlinW
    Az nem olyan vicces, de megteszi:)
  • MaSzKa
    ja adjon neki Solten
    egy kis nvidia logot

• MerlinW
    Mindenki magára mutogat utoljára. Nincs ezzel semmi gond, ilyen az emberi természet
  • MaSzKa
    Az NVIDIA a TSMC-t hibáztatja a gyenge ellátásért
  • MerlinW
    Bannerbe a "HD SERIES" szöveg mellé kellene egy kis zöld téglalap "és egy kis grebber" felirattal..:)
  • MerlinW
    Há' lapzárta van té':D
  • MaSzKa
    Grebber-nek

XD

"Azt csak a rend kedvéért jegyezzük meg, hogy a jelenleg forgalomban lévő leggyorsabb egymagos GeForce-nak esélye sincs ellene, de ezt már tudjuk, a kérdés az, mit tud majd felmutatni a Fermi. "
  • Abu85
    Leghamarabb hétvégén tudok ezzel foglalkozni, de majd lövök egy screent.
  • Skyline
    Azon a fórumon is csak 1etlen ember állítja a többivel szemben ezt az opciót...Szóval ha DX11 gép közelébe kerülsz várom a képet,kíváncsi vok...:)
  • MaSzKa
    http://www.hoc.hu/teszt/563-neheztuzerseg-hd-5970-hd-5870-crossfire-hd-5850-crossfire/1-bevezetes.html

ezek se várták meg a cat 10.2-t :S

Nehéztüzérség: HD 5970, HD 5870 CrossFire, HD 5850 CrossFire
  • Skyline
    Miből jöttél rá?
  • MR ME
    sztem ez fake
  • Abu85
    Szoftveres hibába még nem szoktak beledögleni a kártyák. Összeomlott a driver és a Recover nem tudta megmenteni. Ennyi.
  • berlinboy6329
    Jó nem is az,h ps2 emuval végzetes hibát produkált,hanem,hogy ez a végzetes hiba "nomrális-e"?Tehát attól,h ezt kiirta 2x is, nem fog meghalni a kártyám 1-2 héten belül?Először csak ps2 emuval csinálja,aztán ki tudja mivel,aztán paff...Ha már másnak is csinálta,és leirja,h aztán mégbirta jósokáig,akkor +nyugszok...
  • Solten
  • Abu85
    Szerinted melyik gyártó teszteli a drivereit PS2 emulátorra. :)
  • Abu85
    Nem az otthoni gépnél vagyok, itt nincs DX11-re lehetőségem.
    Ezt tudom belinkelni, ahol erről beszélnek. Van Tessellation, Advanced Shadows és AA opció.
  • pointer4
    Jááá, így már hihhető :D
  • berlinboy6329
    Senki?
  • Skyline

• Skyline
    Úgy...Erről képet pls,ilyenről nem tudok,főleg hogy Shadows-t az alapmenüben lehet állítani és nagyonfrankó ígyis..:)
  • pointer4
    Képet, vagy meg se történt! :D
  • Abu85
    Az eredeti verzióban van még AA és Shadows is.
  • pointer4
    1. Tessellation on/off.