90029
  • strebacom
    Nekem nem jelzett, a nod....de a játék megy, az a lényeg....
  • strebacom
    Catalyst 10.3pre (8.71)

• pxxl
    jah lehet az lenne a vége
  • KranaZoli #52917
    Most telepítem az AVP3-at.

Ha gondom lesz, ide jövök sírni...
  • rumkola
  • Klemice
    Aztán megint költözöl a pincébe? :D
  • pxxl
    ne idegesíccsé h 70ezer az ára...

valaki nem akar venni egy 4870 toxicot?
  • strebacom
    Meg... faxa kártya az már biztos....
  • strebacom
    Nagyon faxa az AVP3 és milyen jól fut dx11-ben....sokkal szebb mint dx9-ben....még csak meg se terheli az 5870-et max 55C a höm. játék alatt...
  • MerlinW
    Ha van 70k-d VGA-ra akkor igen. Mondjuk én 90 alatt még nem láttam (ha ÁFA-t nem számoljuk akkor láttam:)).
  • Zs0lt1
    Szevasztok a HD5870 megéri a 70+ pénzt?
  • Solten
    ;)
  • sith7
    Nagyon köszönöm a kimerítő választ
  • Skyline
    Az pedig nemhinném hogy nagy elvárás lett volna hogy legalább egy olyan MI,legalább az a dinamizmus/játékmenet benne legyen mint a régi avp-kben...De semmi nincs benne,minden oldalt vérbe butítottak és még a sajátosságukat is elvették..
  • Skyline
    Pont azért vagyok a főfő,mert egy szégyen amit az Alien és a predator oldallal leműveltek mind mozgás,mind játékmenet mind pedig HANG terén.
  • Solten
    785G chipsetes alaplapra van integralva a HD 4200. 3 GB meg boven eleg, az asszony Pavilion DV6 (785G + HD4200)-jaban is annyi van es repeszt rajta a Win7. 32bites op.rendszer melle hulyeseg 4GB RAM.
  • sith7
    Köszi

Ne nevess ki, de ezekből melyik a hd4200 - es ?

Úgyis erősebb, ha a geforce mellett +1 gb ram van ?
    Ismerős akar laptop - ot venni, és az egyikben

HD4200 van , 3 Gb rammal
    a másikba
    Geforce 8200, 4 Gb rammal

Én látatlanban is a radeont mondtam neki, de húzza a száját, hogy "de 4 gb ram"
    Mondtam neki, az is max. 3,25 lesz neki, mert csak 32 bites oprendszere lesz
  • MerlinW
    A mai 64k-s demok azért csalókák. 64-k-ban többnyire csak DX függvények vannak kiadva. Régen ugye minden vektoros és bitmap objektumot lekódoltak 64k-ban, most már csak azt mondják, hogy (hasraütött példa) ddraw(0,1,212,31) és a kocka dinamikus fényekben tündökölve bolyong a képernyőn:) Tehát a mai 64ks demok gyakorlatilag 100+MB-osak, hiszen DX/OpenGL nélkül nem futnának:)

Ettől függetlenül valóban jópofák, és többnyire az ötletet, a demo "történetét" szoktam figyelni, az a lényeg:)
  • Solten
    Hi. Termeszetesen a HD 4200... :) (link)
  • Solten
    Klassz
  • sith7
    Sziasztok

Melyik erősebb ? /remélem a radeon/

Radeon HD4200 vs Geforce 8200
  • Solten
    Allat a logo... :)))
  • Solten
    Nah, pedig azt hittem ennyi fps utan mar megtanult jatszani is. De ez tole idegen mufaj.
  • mflex #52897
    A 2-es kép nagyon "félős" hangulatos! Tetszik! :)
  • MR ME
    vhogy nem tudom elhinni h nem vártál sokat, mivel te vagy a főfő aki fikázza orrba szájba az egészet
    nem tetszik nem játszod ennyi
  • Skyline
    Én nem sokat vártam,csak azt a szintet amit a régi Avp-k hoztak,de azt a szintet nagyon nem hozza.
  • MR ME
    pár kép avp3
    1680x1050, dx11, minden full

kép 1
    kép2
    kép3
    kép4
    kép5
    kép6
    kép7
    (itt az ajtónál az nem grafikai bug, hanem kőtömbök :D)
    kép8

játékélmény nekem bejön, bár még csak a marine-al toltam eddig, grafika sem olyan szörnyű, és simán 60 fps-el fut a vsync miatt :)
    szvsz nem lett ez rossz, csak sokan sokkal többet vártak tőle, vagy egyszerűen csak jó fikázni egy játékot mint minden új játéknál szokott lenni...
  • Skyline
    Ha nem lenne a mesterséges intelligencia rettenetesen buta benne,az alien nem lenne egy pofozógép akkor még talán jó játék is vállhatott volna belőle. A grafika nem rossz a fények miatt,a karakterek nagyon jól ki vannak dolgozva a táj jó de nem tökély.
    Én imádom az alien és a predator filmeket,ezért számomra kifejezetten sértő viszont hogy az alien és a predator hangjait is lecserélték az eredetihez képest ritkagagyi hangokra. A predator pedig irreálisan gyors multiban főleg,ráadásul nevetségesen néznek ki a marine és a predator mozgásai kívülről nézve. Gyakorlatilag egy rakás dologgal szemen köpték az alien és a predator világ kitalálóit....
  • mflex #52892
    Megnéztem a videót, mert alien fan vagyok :), de nem hugyoztam össze magam tőle, átlagos grafika, agyatlan lövölde, amit leszűrtem belőle, de lehet tévedek, bár 1080-ban néztem, talán a 2560X1600-as felbontás kicsit javít rajta.
  • pxxl

• KranaZoli #52890
    Mi ez, vmi szerepjáték?! :D

Nekem mondjuk nem tűnt rossznak ez a gameplay videó. :)
    Viszont érezni benne a döcögést, ami azért nem túl biztató amikor ilyen erőmű van a game alatt. :(
  • Klemice
    remek, csak varázsol és varázsol, rivet gun-t upgradeli, és egy big daddy is 5 percbe telik neki ..
  • Skyline
    Röhögni fogsz de állítólag a nyelvi file-ok....:D
    2-3 nagyvideó van a jtákban az összes többi ingame grafos.

Rlslogra sorra pakolták fel a 6-7 gigás változatokat,mindegyiknél kiirogatva milyen nyelvi fájlokat szedtek ki....:)
  • KranaZoli #52887
    Azt nem értem benne, mert még mindig hátra van 1,7GB, hogy mi a rák 16GB benne?!

Nem hiszem, hogy bármi indokolna ekkora méretet. Tőlem legyen 100GB, de akkor legyen Hi-Fi, még a csend is legyen olyan, hogy az ember lelki nyugalmat is találjon benne. :D Ill. minden textúra, mint az életben. Ekkor azt mondom, okés. 1ébként el nem tudom képzelni mihez kellhet 16GB. Az kibaszott sok. Amit engedni sejtet, tömörítetlen videók pl. Mi a szarnak?! A game nézzen ki ütősen, stb, stb...
  • IMYke2.0.0.0

• Skyline
    Őh...Azért az hogy a dx11-nek annyi értelme van mint a gagyX-nek azért az nem teljesen fedi a valóságot.
    Dx11-es Nvidia is lesz egyszer (talán:D),az is csak be ffektel 1-2 dolgot amíg a dx9-es konzolos a fő multiplatformok.
    GagyX viszont éppenséggel fizetett processzorbutítás bebizonyítva. Az összes GagyX-re hegyezett játékban a többmagos cpu-kban lekorlátozzák a szálatak,ráerőltetve a játékot arra hogy az Envidija fizikai gyorsítója végezze a fizikai számításokat--> Ati így persze hogy szaggat ha egy 4 magos cpu-val alatta csak 1 magot ha használ szerencsétlen játék és nincs ami elvégezze a fizikai számítást...HAVOC egy mezei kétmagos cpu mellett szebb jobb és ráadásul gyorsabb fizikát tud lenyomni mint a gagyX-nak nevezett cpu butító fizetett nvidija szemét valaha is fog.
    Azt pedig hogy mi a leggyorsabb egy dolog. Az nvidia rendszerint egy adott radeon kártyájank a teljesítményével egyenlő nvidia karit mindig drágábban ad mert egy pénzéhes szartetű cég az egész...
  • Klemice
    számomra az év játéka a bioshock 2 :D
  • pxxl
    loool tartja a célkeresztet lennt, és megvárja míg belefut az alien
  • IMYke2.0.0.0
    Képek alapján [meg villogó segítségek stb.] a tiniknek készült... azok közül is az IQ-light-osoknak.
    De, majd, olcsósított verzió beszerzése után döntök, addig maradnak a silány képek, videók.
  • Klemice
    szvsz elég kaka lett ez az avp