90029
-
#53131 Bazmá! 2 GB RAM Ehhez már kötelező a 64 bites oprendszer. Pedig már azt hittem meglepem magam vele karácsonyra! -
Solt #53130 Nem azt írta Solten, hogy mennyi lesz mire ideér, hanem, hogy átszámítva annyi... átszámítva nem annyi! ;) Más kérdés, hogy mennyi lesz mire ideér...
Részemről sajnálom, hogy ilyen drága, mert így még árverseny sem lesz... vehetem meg 90ezer körül az 5870-t! :S :D -
#53129 és az áfa meg a vám meg a kisker és a nagyker haszna hol marad?
az usd-t nálunk sajnos euro-ba kell számolni
az olyan 180eft -
BIZ0906 #53128 A külföldiek hozzászólásait olvasva sem túl bizakodóak a nagy Zöld sikerében. Azért ez már dúrva. -
Solt #53127 ~207.-Ft a dollár... "csak" 140ezer körül van összesen...
Bár az is barom, aki látatlanba előrendeli! :D -
#53126 Hohho emberek, Fermi elorendelhetoooo...!!!
link
Atszamitva nalunk potom ~190e Ft... -
#53125 add oda bodrinak használat után, játszon vele kicsit :D -
#53124 szóószpark ennél már csak a cherokee hajtampon volt jobb xD -
#53123 http://www.youtube.com/watch?v=eFITCMvSvXs -
#53122 El is fogadom, de most hallottam egy jó szót ezekre: Ratyiság és ragyi emberek akik így élnek. És elítélhetem Őket, elítélhetem a kispöcsöket, akiknek ez jelenti az Én kiteljesedését, ui. Én is voltam kis pöcs. Csak akkor érthetem meg a kis pöcsöket, ha Én is voltam kis pöcs. De erre nem vagyok büszke. off-off-off... Teljesen felesleges erről csetelni, ez egy Fórum.
-
#53121 Én elfogadom azokat az embereket akik elítélik a "káros élvezeteket", azonban nekik is el kell fogadniuk azt a tényt, hogy teljesen felesleges több ezer éves, sokkal időszámításunk előtti emberi szokásokat ilyen módon elítélni. Mert tetszik, vagy nem tetszik, ebben az esetben Te vagy kisebbségben. Már a piramisok felépítése előtt is az ital, a természetes drog és a nők/férfiak voltak az ember első számú kikapcsolódásai. Erről lehet beszélni, el lehet ítélni, de kb annyira lehet támadni, mint a vallást. Van, milliárdok élnek vele, ennyi - "deal with it" :)
Egyébként ez a szubjektív világnézet nem túl egészséges ám. Nyiss a világ felé, és élvezd a változatosságát:)
No, de ez már tényleg nagyon OFF:) -
#53120 szerintem inkábbb az az élt hogy az ember, magára, haverokra költi a pénzt, és elmegy sörözni, biliárdozni, bulizni haverokkal, sokkal jobb, mint otthon űlni és nyomkodni a gombokat. Sokkal több élménye lesz az embernek ha haverokkal van, esetleg életében 1x 2x kipróbál egy kis füvet stb (nem mondom hogy legalizálni kell, mert akkor a szokásos átesikamagyar a ló túloldalára lenne). De majd később, egy osztálytalálkozon, mennyivel jobb már azon röhögni mennyi baromságot csináltatok. És ha nem leszel kemény drogos vagy alkoholista, akkor a fű és a pia hozzájárul ehhez, a cigiről nemtudok mit mondani, mert igazából értelmét nemlátom. -
#53119 Hi, GPU-Z-vel probald (banner). -
#53118 Hát ha Neked ez az élet, akkor szomorú vagyok. :( Ez bizony kúrva nagy "életcél". Lehet, hogy az Én értékrendszeremmel van probléma, de ezek mint szociális ténykedések?! :O És ez az élet?!
Én ezek mindig csak ámulok és bámulok, de nem csodálkozom, csak újra és újra csalódom az emberekben... Nálam a bagó; pia és fű egy szinten van.
Gyenge ember, aki bagózik, iszik, drogozik. Régen szar, ha ahhoz el kellene szívnom vmi szart, hogy jó kedvem legyen. A bagó kevésbé káros, mint a pia és pia kevésbé, mint a fű de legalizáljuk a füvet is. Nevetséges! Szánalmas!
Ja, és ami felkújra az agyam, ha vki erre még büszke is. T-Rex már rég nem foglalkoztat és már nem tudom melyik a nagyobb probléma: Maga a srác, vagy azok akik napokig tudnak recskázni Rá. ?! -
#53117 Szevasztok
Vettem 1 5770-es videókártyát, de nem látja az Everest és azt akarom kérdezni, hogy van-e az ATI-nak kártyafigyelő programja? -
#53116 bagó; bebaszás; bulik hányásig; kinek nagyobb a pénisze alapon felpróbálni igénytelenebbnél-igénytelenebb fiatal csajokat; füves cigi; haverokkal elütni az időt suli után; kábítószer; stb... "
Hunyjunk szemet afelett, hogy dohányzom, ill. vegyük ki a drogokat.
A többi mind "egészséges" szociális tevékenység. Legalábbis mind életrevalóbb program mint a monitor előtti barnulás. Főleg a "fiatalcsajfelpróbálós - haverozós - szórakozás". Ezzel az erővel nekem is máshol lenne a helye a kezemnek:) De nemnincs ott, hiszen ezt hívják életnek. Kaja, pia, nők, haverok, buli, fant... immár évezredek óta:) -
#53115 Hát no comment az eszmefuttatásra. Egyébként meg egy alap intelligenciával rendelkező embernek 100 évig kéne rendszeresen rombolnia az agyát, hogy ennek a baromarcúnak a szintjére jusson. A videókkal egyet értek, csinálja csak, de komolyan azt gondolod, hogy ezzel fejlődik valamilyen irányba? Mert röhögni még jók ezek, de arra viszont nagyon. Bár én csak napi egyet tudok megnézni, mert eltart egy darabig, még azt feldolgozom és belehalnék a röhögésbe 2-től, de ma jön a 3. rész. Szépen lassan haladok. -
#53114 Hát akkor röhögjetek, de ne cseteljetek. -
#53113 a warez az nagyobb off, mint tirexi :D
mert tyrekszin csak röhögni lehet -
#53112 Baszki! Nem unjátok még ezt a T-Rex gyereket. Bevallom Én is OFF-oltam rendesen az AVP3 warez-al, de már napok óta ezzel a pöccsel tököltök. :(
Lépjetek már tovább rajta, nagyvonalúan. :D
Védelmében... :)
Elnézvén a mai fiatalságot, akik mindenféle cél és ambíció nélkül tengetik napjaikat, az ilyen fajta hozzáállás néhány fokkal jobb! Kúrva sok fiatal pöcs nem tud mit kezdeni az idejével és elbassza hasonlóan fontos dologra az "életét": bagó; bebaszás; bulik hányásig; kinek nagyobb a pénisze alapon felpróbálni igénytelenebbnél-igénytelenebb fiatal csajokat; füves cigi; haverokkal elütni az időt suli után; kábítószer; stb... Na, az ilyen kis pöcsöknek kellene a kezüket a valagukba dugni vagy ledobálni Őket vmelyik magaslatról és abban gyönyörködni melyik hogyan fröccsen szét amikor földet ér. Mert ezek a kis pöcsök fogják majd nemzeni a következő generációkat és ezt továbbgondolva ez több mint szomorú.
De szerencsére van egy kisebb fajta remény, akik találnak Maguknak vmi illúziót az életben, ez bármi lehet ami építő. A testépítéstől a virágkötészetig Én lexarom csak vmi olyan legyen, ami "izzadság" szagú. Sajnos a többség nem szereti az izzadság szagú dolgokat. :(
Ergo, ha T-Rex "barátunk" a fentieket igyekszik távol tartani Magától és minden pénzét a szgépébe öli és jútyúb videókat, meg faszom tudja még miket készít, hát tegye! Legalább egy picit építi a szürkeállományát azokkal szemben, akik csak rombolják. Inkább ilyen emberek nemzenek majd gyereket, mint a fos hulladék kispöcsök.
Ennyi!
-
#53111 Áhhá, ez pech. Mondjuk ennek a Xeonnak már le kellett volna állnia magas hőmérséklet esetén. P4 óta ez alapfícsör. -
#53110 Ezt írja a blogon:
"Malware killed this chip
Blown-cpu
Well, sort of.
There’s so much malware these days (our own repository is over 22 million samples) that managing it can be quite challenging.
We routinely scan our repository to optimize our VIPRE engine, and a few days ago, the server croaked and the chip smoked. Literally.
IMG00422123999234994
(One thing I’d never experienced before was the stench of a fried CPU. Even after a full day, one of our IT guys brought it upstairs and it stunk to high heaven.)
If you’re curious, this was a XEON dual-core 3.2 with 3 gigs of Ram. 6 TBs of DAS, in a Dell 2650 chassis. I suppose a newer system would have shut down automatically at a high temperature, but this was an older server.
Alex Eckelberry"
-
#53109 Azmiaz? Rossz oldalra nyomta a pasztát?:D -
#53108 Szerinted is kérdezzem meg őt?...
Profitól nem szégyen tanulni...
Nem romboljuk a topic méretét...
-
#53107 Ami ha emlékeim nem csalnak ~40 fokon tartja. Ennyi. Persze mindenki tisztában van vele, hogy műbalhézott a srác. Csakhát gyenge probálkozás volt. Ha ugyanezt csinálta volna, pl a GTX-el, az még tetszett is volna..:)
"Ez mi ez? Envidia? Komolyan gondolják, hogy én EVVEL fogok jácccanii? Áhháá ott egy kalapács!"
Szóval sz@rból várat építeni ebben az esetben igen könnyű:D -
#53106 Hát ja... valami proli család csinálhatta, mert nálunk sem divat így disznót [malackát] feldolgozni...
-
#53105 biztos nem réz van a hűtőjében. kalapáccsl meg lehet nézni!!! -
#53104 ezek milyen újparasztok? sterimobbal tisztítják a malacot, adidas cipő mivan? a cocit gyökérkefével kell lesikálni pörzsölés után...de rég voltam ilyen rendezvényen :D de valahogy nem vágyom mostanában rá :D -
#53103 Akkor én mekkora májer vagyok, ha sima E8400-et überbrutál 3.0 GHz-en hajtok, és gyári hűtővel?
-
#53102 Azt már meg sem merem említeni, hogy pl. jóöcsém is sima Intel hűtővel használja az E8200-es prockóját 3,6Ghz-en, és "normális" 50-55 fok körül van úgy, hogy egyetlen oldallapi venti van a házban.
Logikusan nem egy komoly tuninghűtés, de alapvetően semmi baj az Intel procikhoz mellékelt darabokkal. Halkak, sokáig élnek, megfelelően hűtenek feszültségemelés nélküli tuning esetén is. -
#53101 Mondd, hogy nem ezt akarod azzal a késsel elérni...!(?)
Hát mi lenne velünk nélküle: T-R-Xi -
barmi #53100 pffff.... rákenyheted a hajadra a csomagolást ! -
#53099 ouutt a kalappáccs. nyissuk ki azzal. hö-hö szarul hűt ez is hö hö réz van benne.
valaki adjon már egy böllérkést -
#53098 Azért a mentségére had jegyezzem meg a zöld-szemes ostorosnak, hogy ez már "exkluzív" csomagolásban van. -
Dobronski #53097 Nekem meg OEM volt a procim. Nyertem. -
#53096 sztem a doboz kibontása is egy teszt volt. legalább is egy vesszőfutás, kálvária ha úgy tetszik. nem mostanában bontottam ki proci dobozt, de nyáron mikor raktam össze a gépet, hát nem okozott problémát felmérni a szitut és megoldani 10mp alatt aből 7 mp az volt h megcsodáltam az X4 feliratot minden oldalon :D -
#53095 -
#53094 Azt is mondja többek között, hogy viszonylag könnyebb megoldást választ a kibontásnál, mint a legutóbbi processzor-tesztnél. Ezek szerint ez processzor-teszt??? Mert akkor várjuk az eredményeket, konfúziókat is! Had röhögjünk tovább... -
tmisi #53093 Ja eladná, még gazdagabb lehetne. -
#53092 Nem gazdag, csak egy uberkocka agyhalott, gyakorlatilag minden penzet a gepre kolti. Nyilvan anyuciekkal lakik a "villaban".