90029
  • MaSzKa
    felesleges környezetszennyezés amit az ürge művel
  • MerlinW
    Törje össze, bánom is én, de legalább valami kreatív módon csinálta volna.. pl a zsebébe teszi és ráfekszik a vonatsínekre.
    Vagy ráköti a hűtőt és a strandpapucsot madzaggal a biciklire, leszereli a féket a bringáról, és leindul egy meredek lejtőn, aminek a végén éles kanyar van és lehetőleg az szalagkorlát nélküli.
  • MaSzKa
    egy a gyerek nem normális

szétveri azt a fasza cooler-t amit el tudott volna adni akkor 1500-2000Ft-ért

hogy ezzel milyen nagyot tett, mert megteheti, mert gazdag

arra nem jöttem rá, hogy kinek akar ezzel példát mutatni
    és arra sem, hogy mi volt ezzel a célja
  • pxxl
    azt nézd meg ahol a kórájhét procit csomagolja ki. aszongya ez a hűtő az lga-é a másik meg a 1366-osé :D
    lga = 775-ös foglalat :D
  • MerlinW
    Lennének ötleteim, de ez mégis csak egy kultúrált fórum...
  • kifli
    az a tuti hogy neki a processzorfoglalat a hűtő dobozában volt, szal ha nem veszi meg a hűtőt akk hova teszi a procit? :D
  • MerlinW
    Áh, a játékok nem tartoznak az ASVA hatókörébe, a Windóza meg "oridzsinál":)

"Oridzsinál"-ról jut eszembe LGA foglalat megvan?:) Aszongya "eöl dzsí a" Háromból két bötüt angolul, egyet magyarul ejt:D
  • kifli
    nem asszem vann valami 320-as g92(!!!) gpu-val :D
  • Klemice
    gtx 3xx kimarad vagy mi? :D
  • Metalmilitiakid
    akkor jól gondoltam thx azért
  • [HUN]FaTaL
    Jött, de szarok. A 9.8 a legjobb még mindig.
  • MaSzKa
    Friss információk érkeztek a sokak által várt Radeon HD 5830-ról is. Az előzetesen pletykált adatok továbbra sem változtak, így előreláthatóan 1280 aktív shader processzort rejt a kártyán található Cypress lapka, amelyekhez 60 textúrázó csatorna társul. A ROP blokkok esetében nem történt letiltás, így megmaradt a 32 darab blending egység és a 256 bites memóriabusz. A magórajel várhatóan 750 MHz lesz, míg a GDDR5 szabványú fedélzeti memória effektív 4 GHz-en fog ketyegni. A kiszivárgott adatok szerint a termék hivatalosan február 25-én rajtol, tehát ha mindez igaz, akkor már nem kell sokat várni rá.

Az elkövetkezendő időszak már így is eseménydúsnak tűnik, de ne feledjük el, hogy az új generációs GeForce GTX 480 is a CeBIT-en fog bemutatkozni. Az NVIDIA már hivatalosan is megerősítette, hogy a kártya tömeggyártása megkezdődött, így márciusban az üzletek polcaira kerülhetnek az első szállítmányok. A várható teljesítménnyel és az órajelekkel kapcsolatban továbbra sem szivárgott ki új információ, ám ahogy azt korábban megírtuk, a rendszer maximálisan innovatív lesz.
  • MaSzKa
    ::::XD

a láma Tikekszi
  • Metalmilitiakid
    kijöttek most ezek a 10.x es driverek , hd4850 hez is jött ki új ?
  • Dobronski
    Erre nincs smiley.
  • MR ME
  • Klemice
    :D:D:D
    igen azokban a videókban fejlettebb, embrióból átmegy töppedt ikerszarkómába
  • MR ME
    hmmm, biztos ez? :D
    én mindig azt hittem h a releaser csapatot reklámoztatja a köcsög :D
    most nézem még weboldala is van, le vagyok maradva xD
  • kifli
    a reloaded cimke már rájöttem azt jelenti hogy az egy újabb videó a játékból :)
    de ettől függetlenül warez :D
  • MR ME
    ezen énis gondolkoztam amikor folyamatosan reloaded címkével kezdi a videóit...én tuti röhögnék ha vinnék a kórájhetét :D
  • Klemice
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Mit szólna ha az ASVA kopogtatna nála?..
  • MR ME
    ésmég fel is veszi videóra h mekkora láma
  • MerlinW
    Végigszenvedtem a kórájhét sorozatot (guilty pleasure).. Igazi tuningművész a srác:) Persze a lényeg, hogy tudja mit csinál:) Mindig bírtam azokat az embereket akik leülnek csinálni valamit, amihez nem értenek, természetesen úgy, hogy az előttük levő részletes leírásba bele sem lapoznak:)

Ez kb olyan mint, amikor útmutató nélkül raksz össze egy IKEA-s szekrénysort:D
  • Sharks
    Én igazából attól félek, hogy ha erről tudomást szereznek a hivatalos szervek, hogy milyen videókat készít, akkor nem csak a felsőoktatásba akarják majd bevezetni a kötelező pszichológiai vizsgálatot, hanem a számítógép-vásárlók körében is :D Egyébként meg ma már csak az nem celeb, aki nem elég hülye hozzá, ez is elférne még köztük... aztán nézhetnénk a "Tirexi az operabájon" c. videókat, ahol fekete p-vel, meg győzikével bohóckodnak... ha már ilyen jók vagyunk a közönségességben, akkor legyünk világbajnokok ria ria hungária
  • Klemice
    de ha mcdc reppel tireksziről akkor "híres" lesz és még jobban fog dagadni a seggfeje
  • Sharks
    Srácok, nagyon beindult a fantáziám, hogy mit kéne csinálni ezzel az emberrel, de perpillanat a legértelmesebb ötletem az, hogy ezt a videót, meg még pár másikat (én nem ismerem, ez az első videó, amit láttam tőle, ill. a kóóóóóóórrrrráááááááááájjjjjj 7 világát, amit Soleten linkelt a másik topic-ba) el kéne küldeni MC DC-nek. Azt hiszem ő tudná úgy igazán megfogalmazni, amit érzünk!
  • Skynet
    Hidd el: bárhova mész több lesz.:)
  • m1garand
    "AZÉRT HŰT ILYEN SZARUL MERT RÉZ VAN BENNE" az agyában meg ólom van azért ilyen.....
  • Sharks
    Őőőőőőőőőőőőőőőőőőőőő... jó. Igazából még keresem a szavakat arra, amit ezen a "Tirexi"-videón láttam, de nem is tudom, hogy lehetne erre valami épkézláb magyarázatot találni. Azt hiszem, átküldöm inkább az FBI-nak ezt a linket, talán ők tudnak vele valamit kezdeni. Az ilyenek miatt akarom elhagyni az országot, hátha máshol kevesebb az ilyen eltorzult-agyú állat, de egyenlőre csak reménykedem ebben
  • Klemice
    Nézd meg a videót, ne velem kötekedj, és megérted, hogy a link elnevezése már önmagában oltás...
  • pointer4
    Nem állítom, hogy normális a gyerek, de ha már belekötsz, akkor olyan miatt tedd, amiben igazad is van
    Nyelvtan óra, 7. osztály.
  • Met
    meg a 200 forintos tescos hosszabbító
  • Klemice
    Nembaj, megvígasztalja anyuci, vesz neki egy nvidia kulcstartót, ja nem bocs csinál egye az egyik gtx-ből
  • kifli
    a tirexiszájtra mostantól regelni kell, mert unja hogy nem ért vele mindenki egyett :D
  • Met
    ja, a körme is olyan mocskos
  • Solten
    Alap. Ilyen komoly vashoz a hajtek gamerszek is befigyel:

• Klemice
    Én ilyen nem naprakész profilt nem is jelölök be, még nem írta át hogy 12 giga ram, milyen ember az ilyen? :D
  • Skynet
    TESSÉK, lehet jelölni...
  • Klemice
    Esztergályos vagy mi a szösz létére úgy kalapál mint egy 8 éves
  • Met
    fasza szőnyegek vannak a villában