90029
  • Solten
    A joeletbe... most esett le mirol is irkaltal... (gyors vagyok... ). Zold pistinek nem kell kep, anelkul is tudja hogy naggyon szeep, naggyon szuper...
  • pxxl
    hát de pikcsör nélkül vaktába rendeljen a jóember egy világmegváltó vga-t?
  • Laci82
    Sziasztok.
    4770-re tudtok,rendes és elfogadható árú hűtőt?
    Ez a refkóhűtő hangos és ...... is
  • erieskrisz
    Köszi
  • Solten
    Link (pl). 4770/4850, 30k-ert kaphato 512-es 5750 is.
  • erieskrisz
    Oké kérdezek jobbat van mondlyuk 25-30k videokarira mit ajánlotok
  • Solten
    4670-re felesleges az 1GB.
  • erieskrisz
    Jol van most nézem az 1Gb is csak 20 k bocsi
  • erieskrisz
    Kösz igen ám de az csak 512 es nem 1 GB es
  • Solten
    Hi, ennyiert kapsz ujat is, AC hutovel: link.
  • Solten
    Hivatalos HD 5830 specifikációk, néhány új kártya

Debutalas: Febr. 25.

• erieskrisz
    Sziasztok érdeklödnék hogy egy His ATI HD4670 IceQ 1GB 18 ezret megér e használtan vagy ennyi pénzért kapok jobb karit is biztos van itt sokk hozzáértő
  • Gideon Wieth
    Jó :D Nekem ez az elsőm ilyen hiperkomoly gépem, egy nyarat dolgoztam érte :D még csak most kezdem felfogni mi hogy működik ,egyenlőre ez a keretes megoldás a legnagyobb gondom :S
  • Blum
    Amikor haverom DELL 2407WFP-jét megláttam,hogy D-Subon van bekötve,majdnem megvertem :D
  • Solten
    Ne dodozz, Euro... 5970-et kapsz 145e Ft-ert ami messze nem 700€...
  • Gideon Wieth
    Szóval akkor vagy új típusú hdmi kábel vagy DVI kábel és elmegy a gondom így ? Azért kérdezem mert nem szeretnék megint potyára több ezer forintot kidobni :) Először sima monitorkábellel volt odakötve /dsub asszem a neve - a kékre gondolok/

Akkor mondták az emberek, hogy bűn azzal rákötni legyen HDMI vagy DVI. :-)

A régi hibám amikor megvettem a gépet, és először használtam az volt, hogy bekapcsoláskor felzúgott a vidikártya ventillátora nem kaptam képet és az oprendszer se bootolt be... Erre mondták hogy vegyek HDMI kábelt. Vettem. Nem történt javulás, másik ötlet volt hogy frissítsem a BIOS-t. Hát az is megvolt, na azóta már rendesen bekapcsol a gép csak nagy ritkán történik meg a hiba amit említettem. Illetve volt még egy másik zavaró tényező pl Crysisnál volt nagyon zavara a függőleges csíkok játék közben. Átlátszó szellemképszerű csíkok mint egy régi rosszul behangolt tv-n. Ez utóbbi egyenlőre eltűnt :-) Előbbi sokak általá COLD BOOT nak nevezett hiba pedig állítólag szériahiba amibe az én kártyám pont beleesik :S

Szóval ez a történet, a kérdéseim meg fennállnak :)
  • Solten
    A joeletbe.. hasznalj ertelmes bongeszot...

• Solten
  • Solten
    Irtam hogy atszamitva NALUNK (vagyis Magyarorszagon). Ezt ugy kapod: Dollar egy-az egyben Eurora atvalt plusz kalmar haszon...
  • genric
    szevasztok!
    Holnap érkezik meg a megrendelt HD5770-em.Tudnátok mondani valami programot,drivert ami jól jön majd hozzá?
  • pointer4
    1.3a verziójú HDMI kábelt használj, mert az az alattiak nem viszik át a 1080/60p-t. Gondolom kisebb felbontással nincs gond.
  • pxxl
    én ati dvi-hdmi átalaktót, és hdmi kábelt használtam (mivel nincs a kártyán hdmi) szval nem hiszem h az lesz a megoldás :(
  • arty
    gyanusan samsung gond, samu lcdtv-t használok és ugyan ilyen gondom van/volt :(

(a régi samu tvvel nem csinálja, csak az uj hdmi1.3-assal)

használj DVI-HDMI kábelt!
  • Sharks
    És a pár héttel ezelőtti hírekkel kapcsolatban tudnál valami infót adni? Vagyis, hogy adnak e valamelyik verzióhoz strandpapucsot? Csak azért kérdezem, mert nemsokára itt a nyár és biztos, ami biztos, én kettőt is vennék belőle, ha adnak hozzá, mert sosem lehet tudni... el lehet hagyni, meg bringázás közben leesik az ember lábáról, de hát tudjátok ti is, hogy megy ez... Szóval várom a fejleményeket!
  • Blum
    Öröm erre hazaérni.
  • pxxl
    a Silent edition-t hozzáraknám :D tuti lesz vagy 10dB 110%os vetni fordulaton :)
  • MR ME
    kb, biztos sokan fogják megvenni :D
  • IMYke2.0.0.0

A Fermi-ből készítenek majd:
    - egy 64 bitest: az lesz a belépőszint. [Később, jó szokás szerint átnevezik 2x]
    - egy 128 bitest: középosztályba. [Később ezt átnevezik 4x]
    - egy 256 bitest: felső-középosztályba. [Ezt csak 2x nevezik át]
    - egy 512 bitest: hát-mer-mié'-ne [Ezt a Fermi 2 megjelenésekor átnevezik a fentieknek megfelelően, és összesen 8x]
  • IMYke2.0.0.0
    S körülbelül ilyen alternatívákra számíthatunk az ánusztól:
    ASUS [kódszám] nVidia Ferminator 480 GTX Saturnus Edition 4 GB DDR5 Gamer Overclocked.
  • IMYke2.0.0.0
    Mert azt meg dilettánsok készítették. Azért.
  • MR ME
    az oké, csak most így nézzük reálisan a dolgokat...az ati nem csak 5970et dobott piacra, nem azzal kezdte, ezek meg kihozzák aranyáron a saját kártyájukat, mit akarnak elérni vele? mert azt azért beláthatod h nem sokan fogják venni, mert egyszerűen nincs értelme ilyen erős kártyának, tehát még mindig maradni fog az 5870-5850, nem értem a stratégiájukat, saját magukat ássák el mégjobban, mégha meg is veri a fermi az 5970-et, még akkor is meg vannak lőve keményen, de elmondhatják majd magukról h övéké a legerősebb kártya a piacon, csak éppen közben az ati már minden szegmenst elárasztotta kártyákkal...én azt hittem egy olyan 5870 ára és teljesítménye körűl lesz, akkor még vették is volna az emberek, bár gondolom lesz ebből is majd több féle, de arra megint várjunk hónapokat?
  • grebber
    Nem kell azért túlozni.Meglehet nézni hogy a HD 5970 mennyibe kerül az is 700dodo. És 160 ezer alatt vannak nálunk.
    Szal itt már csak az dönt hogy melyik a jobb és szinte biztos hogy az 5970-es.
  • pxxl
    mert? ugyanazt tudja mint a dvi, csak hangot is továbbít? sok értelme van a monitorba vezetni a hangot ami tud vagy 2-3W-ot, közben meg ott van a 2.1, 5.1, 7.1 stb...
  • gameplusz
    Hát ezt azért nem mondanám...
  • pxxl
    mikor kipróbáltam a hdmi-t nekem is ez volt. nem volt kedvem szarakodni vele, így visszaraktam a dvi kábelt. am is felesleges a hdmi sztem.
  • Gideon Wieth
    Sziasztok!

Remélem tudtok segíteni :-)

Nyár végén vettem egy új gépet, monitorral. Lent van a konfig. A problémám a következő lenne. A monitorra HDMI-HDMI kábellel van rákötve a gép. Ha nem állítok semmit akkor 1920*1080as felbontásra állítva a kép fekete csíkokkal keretezett és nem tölti ki teljesen a monitort. Játékoknál egyre gyakrabban fordul elő, hogy directx 10 alatt //de kilencnél is volt rá példa/// felállítom a felbontást 1920ra, és a monitor csak 1080iben jeleníti meg, azaz megint ott van a fekete sávos keret ami nagyon zavaró. Valaki nem tud erre valami megoldást ? Jelenleg a kép az ati catalystnál overscalingel van széthúzva de gondolom ennek nem így kéne lennie :S
  • MR ME
    180 ropi
    biztos sokan örülnek h vártak rá
  • pxxl

"picture unavailable"
  • grebber
    GTA 4 graf modhoz még ez is kevés lesz lehet :(
  • Klemice
    Inkább egy őrületes bringagép, az is ződ és még a sötétben is világít.