90029
-
#54013 Annyira röhej ez az nvidia driver probléma . Vajon erre mit mond tirexi barátunk, hogy most az ati alázó cég ilyen baklövést követett el ?Túlmelegedést okozhat a legfrissebb NVIDIA driver
tudom volt már... -
#54012 "Bár úttörő és rendkívül ambiciózus fejlesztés, a játékok terén nem fog áttörést elérni az NVIDIA Fermi, avagy GF100. A GeForce GTX 400 sorozatként piacra kerülő chip nagy, ezért drágán termelhető, miközben teljesítménye jelentősen elmarad az NVIDIA saját várakozásaitól is. Ezt a tervezettnél alacsonyabb órajelek és a drasztikus architektúraváltás miatt nem elég optimalizált driverek együttesen magyarázzák. Az első DirectX 11 API-t támogató GeForce kártyák legalább fél évvel később érkeznek a boltokba mint a Radeon 5000 család, de sem gyorsabbak, sem olcsóbbak nem lesznek."
Mintha irtam volna hogy 3 eves architekturahoz egyszerubb drivert farigcsalni (ma kiderult hogy meg igy sem lehetetlen szamukra hogy elbaltazzak), ezert lehet kevesebb a driver gond mint a pirosaknal... :))) -
#54011 Tudjuk ezt mar reg ota... (mikor is kiszivarogtak a konkret specifikaciok) -
#54010 Eztetet én nem tudtam, sorry... :=(
Flamethrowers delete :)
-
#54008 Van kulon topikja az emberszabasunak (a gumiszobaban termeszetesen), oda plz... -
#54007 milyen játék? -
#54006 várható volt
kiadnak egy közel 5870 minőségű kártyát ami 5970 árban lesz, melegszik és zabál mint a picsa...sokat érnek vele -
#54005 Írta:
Felhasználó | 2010-03-05 14:18:58
Hogy rá vannak izgulva erre a játékra. XD --- [én teszem hozzá: AC2]
Nekem egy videó lesz azt delete. XD
-
Apocalipto #54004 Nem érdemes várni a legújabb GeForce kártyákra -
#54003 -
#54002 -
#54001 jah, keresek is bele valami régebbi celeront, igaz más a foglalat, de majd belekapálom!
az opera volt a hunyó... -
#54000 nRingyiásoknál sem kell félteni a driver-részleget: biztosan EZT nézegetik, folyamatosan, esetleg EZT... vagy EZT... -
#53999 Az. Jelenleg. -
Dobronski #53998 Nekem nincs vele semmi baj opera-val. -
#53997 Vigyázz, Te most a világ leggyorsabb böngészőjét szidod :))))
-
#53996 "Nemrég számoltunk be a 196.75-ös GeForce driver megjelenéséről, ám a mai napra már eltűnt a meghajtó a vállalat szerveréről. Az adatok szerint a Blizzard talált egy problémát a rendszerben, ami szerencsétlen körülmények között a grafikus processzor meghibásodásához is vezethet. A játékok fejlesztésével foglalkozó vállalatnál észrevették, hogy az eszközillesztő képtelen a kártya ventilátorát dinamikusan vezérelni, aminek hatására a számítógép indulásakor beállított értéken jár a légkavaró." (PH!)
Es a Blizzard veszi eszre... :D
-
#53995 szaropera ez nem driver gond lesz :D -
#53994 Én azért - őszintén - elfogadnék egy ilyen koriander7-st... egy 30"-es S-PVA monitor előtt vígan ellennék azokkal kis reccenésekkel :)))))
-
#53993 Uristen... Mar a marketingeseik se a regiek... :D -
#53992 A korajhet 975 nem birja a flash-t...
#53969: annyi koze van hozza a GPU-nak hogy ra tud segiteni (a lejatszasra). -
#53991 "Medievaldragon jelenti, hogy valamit nagyon csúnyán elszúrtak a legújabb NVIDIA driverben. A hírek szerint a legújabb verziószámú csomag feltelepítése után egyes gépekben gyakorlatilag megsült a videókártya!"
Na ez érdekesen hangzik... Sült dzsiforc vacsira. -
#53990 Ettől tartottam.
Mostanság meg majd a benzin árának felkúszásával minden mást is jól a pofánkba drágítanak a szemetek... előrejelzések szerint, akár 350 Ft/liter is lehet nyáron.
[Engem csak közvetve érint a dolog -> se jogsi, se autó]
-
#53989 Volt egy ilyen sejtésem, de nem akartam Opera-flame-et :)
-
#53988 Igen, az FF alatt semmi akadást nem vettem észre, hát ezek szerint a flash-el az operának gondjai vannak! Nem is kicsi! -
#53987 most sem olcsóbb... -
#53986 Én ezt is megértem, de ha egyszer előnyre tettek szert azzal, hogy jobb VGA-t tudnak gyártani, mind sebességben és árértékben egyaránt, akkor pont maga a driver-rel akarják az egészet szétcseszni? -
#53985 Majd mindjárt felrakom azt is, természetesen mac alatt mind a safari, opera, ff, mint vaj. -
#53984 Hát, fogalmam sincs. Lehet, azért kényelmesedtek el a szokásosnál is jobban, mert az nRingyia szart se csinált eddig - de azt sűrű átnevezgetésekkel :_)
-
#53983 Opera csak (a világ jelenlegi leg)gyorsabb, de nem feltétlenül jobb, mint a Tűzróka... :)
-
#53982 Aha, és szerinted az mikorra várható, mármint, hogy képesek lesznek odafigyeléssel használható driver-t is írni, és közben nem a titkárnőt dugják az íróasztalon? -
#53981 Legutolsó, sokkoló (!) élményem a gyerekre költés témában az, amikor a pécsi T.E.S.C.O-ban egy fiatal - vélhetőleg egy egész hordányi gyereket nevelő (a mennyiségből ítélve) - pár bevásárolt a pelenkák, gyerekkütyük osztályán... mivel közvetlenül mögöttük álltam a szerény kis [természetesen hatalmas, hogy a vásárló a megtöltésére kényszert érezzen] gurulós kosarammal, így döbbentem láttam, amint exponenciálisan nöcekszik az "ÖSSZESEN" számértéke... egy csomag [nem tecsós] pelenka majdnem 5.000 Ft-ba fájt már akkoriban!!!
-
#53980 10.2, de most IE alatt meg rendesen ment, az előbb az opera 10.5-ös verziójával néztem , na én ezt már nem vágom! :DDD -
#53979 jah abból a ~40ezerből? :D hűha...
#53977: nem kérdés h minden pénzt megér :) -
#53978 Melyik driverrel megy a kicsike?
-
#53977 A gyerekre pillantva, szerintem - mert én nem vagyok apuka - úgy érzed, minden pénzt megér.
A PC is, de ő másképp :)
-
#53976 Majd a családi pótlékból. -
#53975 Na megnéztem én is, szóval proci magok 9% alatt, viszont VGA 25% load-on van és szaggatott, szóval ez tuti, hogy driver probléma! -
#53974 én kiegészítem ezt azzal hogyha lesz rá pénzem :D sokba kerül a kölyök. :/ aztán mire valami hasznot is hozhat... -
#53973 Én már csak akkor veszek HD5xxx-est, amikor nincsenek szívókák a driverrel