90029
  • IMYke2.0.0.0
    Csak ennyit tudok hozzáfűzni:
  • gameplusz
    Háhá, sikerült 690 II Advanced-et szerválni :P
  • pxxl
    na most csekkold :) kicsit javítottam rajta. még a lokó nem az igazi :/
  • berczely
    Gyoh simán!
  • fook
    szerintetek az XFX Radeon HD 4890 850M 1024MB DDR5 jó kártya ? Megérné a 36.000 ftot ?
  • arty
    iszonyat mi mindent feltesz, ha csak next next finish-t nyomsz, ez szerintem tök felesleges. azt kell feltenni, amit tudod, h kelleni fog. az pedig jóesetben egy darab MPCHC.exe :))
  • berczely
    Na akkor már megérte
  • MerlinW
    Klite-al nekem még nem skerült sosem, elég alapos telepítője van.
  • arty
    ha az extra képkimeneteket nem használod ki, akkor semmit nem érsz vele :) (jade: ha vga-t cserélsz, annak eladása és az uj megvétele közt is lesz géped ;) nameg, ha elromlik a 4850 és gariztatni kell, stb)
  • MR ME
    nem érsz vele sokat, szvsz akkor jársz a legjobban ha letiltod
  • berczely
    Csőzet!

Most veszek egy új alaplapot Asus M4A785TD-V EVO-t és van rajta gyárilag egy HD4200-as vga.Na most ez mit ad nekem?Melléteszem a 4850-et akkor ezek mennek valami közös módban vagy ez csak egy ilyen HTPC ficsőr hogy a lapon a VGA?

• MR ME
    így van, én mindig külön pakolom fel az x264,xvid,divx hármast és kb ennyi
  • mflex #57371
    Még nem, majd kipróbálom :)
  • arty
    kliteal jol haza lehet vágni egy gépet :) (meg ugy minden kodekpakkal)
  • MerlinW
    +1 Én is azt használom.
  • Solten
    Jah, most szuperul latszik. Ezt probaltad mar: link? Full pack, es Media Player Home Cinema-val nezd a vidit.
  • Solten
    A betuk tul aprok, a kastelyos kep tul kicsi, vagy pixeles, a menugombok feliratai okesak (meretre), de azok is "pixxel"-esek... :DD Amugy pofas.
  • mflex #57366
    :)
  • Solten
    Buszke Rad a szakvezetoseg... :)
  • kifli
    azt nemtudod megcsinálni, hogy mikor a logo mérete változik, ne recés legyen, hanem homályos a széle?
  • IMYke2.0.0.0
    Én ilyesmire mertem gondolni:

• kifli
    sodrófa van?
  • R420
    Köszi mind a kettőtöknek madj még körbe nézek és veszek egy újat mert a HD3870 már szarakszik:S.
  • SZilaJMaGGoT
    Ez vagy esetleg ez. Én az előbbit venném, mert csak 3 ezerrel több és 1 gigás...
  • pxxl
    jah látom látom alakítottam rajta kicsit :) ez van ekkkora a logo -.-
  • redmonk
    link
  • mflex #57357
    Nem lehet csak úgy kiküldeni. :D
  • R420
    Hali!
    Szeretnék venni egy új videó kártyát 30000 ft-ért.
    Ha tud valaki valami jót írjon.
    Köszi!
  • mflex #57355
    Nem vertem, védtem :)
  • IMYke2.0.0.0
    Maxi... maxi... semmi sem villan be... SZERENCSÉRE :)
    Várjunk csak: alvilágba mész embert verni? Akkor veled sem találkoznék szívesen sötétben... tuti 2-ajtós emberke lehetsz :)
    Én már töpörödöm, pedig test építettem [ahhoz nem kellett féltenem a lábamat, passzív erősítés]... izom csak mutatóban van rajtam :)

• redmonk
    ejha hát nem leszakadt az ég itt a Balatonnál...amúgy az oldal bejövős a főzéshez meg annyit, hogy nagyon jó zacskós óriás májgombóclevest csináltam...
  • kifli
    Mutasd meg ki az úr a háznál, vedd fel a kötényt és küld ki a konyhából :D
  • IMYke2.0.0.0
    Én is rendmániás vagyok: főzés közben takarítgatok magam körül, zacskóba hámozok, tasakokat, leveleket stb. alaposan becsomagolok, hogy ne árasszanak szagokat a szemetesben, és persze, a mosogatás nálam is napirenden van.
    Főzés után ugyanis már nem sok kedvem van foglalatoskodni ilyesmivel :)
  • mflex #57350
    Névről nekem nem ismerős így senki, egy MAXI nevezetű alvilági figura viszont igen! :DD
    Ott vezettem le és vezetem le, manapság is a feszültséget.
  • SZilaJMaGGoT
    A logó mozgás közben elég pixxelesnek tűnik... :) Am jó, nekem tettszik!
  • mflex #57348
    Manapság már be sem engednek a konyhába, mert ott ragyogni kell mindennek, én meg, ha főzők akkor aztán van rendetlenség, de akkoriban ezt így szoktuk, szoktam meg, mert főztünk, a konyha úgy nézett ki, mintha gránát robbant volna benne, de amikor a vendégek elmentek, akkor persze jött a rendrakás, takarítás és utána minden ragyogott megint. A párom meg úgy tevékenykedik ott, hogy főzés, mosogatás közben is, mindig rend van, egy rendmániás wazze! :D ááá, néha kikészít ezzel.
  • IMYke2.0.0.0
    Csak kérdés/észrevétel: a logot (A Ló Horse)-t (amennyiben kép, és sejtésem szerint igen) nagyobb felbontásból kellene kicsinyíteni, de legalábbis a flash animot jobban időzíteni.
    A gomb kijelöléseknél én alkalmaznék mondjuk árnyékot a betűkre, hogy kiemelkedjenek.
    Amúgy, szerintem, nincs vele baj, kellemes lap.
  • kifli
    nemrosz, mondjuk mikor bejön A ló felirat, akkor az kicsit pixeles, szal így recés a széle. Amúgy jó, de még megnézem párszor hátha találok valamit :D
  • pxxl
    off

http://pixxel.comli.com/alo/

vélemény? a megrendelő mozgékony oldalt akar...

on
  • kifli
    azse rosz :D