90029
  • gameplusz
    De tudtam... csak szar volt az íze :)
  • kifli
    egy videókártyának a javításával eleve kellemetlenséget okoznak, mivel addig nem tudod használni a gépet, attól hogy konkrétumok nincsenek, még nem azt jelenti hogy addig javítja ameddig akarja, 1 hónap után ha bíroságra viszed, akkor ők is a te javadra döntenek, én ipon-nál 1 hónap után mondtam hogy inkább adják vissza a pénzt, felajánlottak cserét, amit nem ogattam el, így visszakaptam a pénzt, és vettem 0ft ráfizetéssel 4850 helyett 5770-et.
  • arty
    amit nem kell visszaadniuk, hivatkozahtnak rá h dolgoznak a javíttatásán... :(

az "új" törvényben nincsenek konkrétumok! :(
  • arty
    antibiotikumot nem szedni ostobaság - tudtad? (biztos nem)
  • arty
    Nyugodj békében. Ámen.
  • kifli
    haivatalosan 2 hét alatti javításra kell törekedniük, és nem okozhatnak jelentős kényelmetlenséget, ezért írtam a 4 hetet, 4 hét után, írsz nekik egy levelet, hogy elállsz a szerződéstől, és akkor szépen visszakéred a pénzedet.
  • IMYke2.0.0.0
    Jól időzített a vírus :)(
  • MerlinW
    Nem a leghasznosabb időtöltés, de előferdül.. Jobbulást.
  • gameplusz
    Bő egy hónapja dettó ilyennel voltam itthon táppénzen. Elmentem dokihoz, írt antibiotikumot, 3 nap után jobban lettem. Szerintem kifeküdhető alapból is, mert nem szedtem túl szorgalmasan a gyógyszert :D
  • mflex #57414
    :D
    Na, kösz az infót, megyek lefekszem, mert a monitor fényét sem bírom már, de jó, hogy szabadságon vagyok! :@
  • MerlinW
    Mielőtt elfújod, próbáld meg előtte az orrodat is belefújni:) Igaz úgy kevésbé repül messzire
  • mflex #57412
    Egyébként a klíma jutott akkor az eszembe, mikor tüsszenteni kezdtem folyamatosan, de azt viszont furcsállom, hogy ennyire? 2X100-as csomagot már elfújtam :(
  • Solten
    Hat eleg sz@r lehet a tuzfalad Teshow ha ilyen egyszeruen bekaptal egy virust... :))

Amugy a klima lesz a ludas szvsz.
  • MerlinW
    H1N1 (há egyen egy...) még most is van, csak megritkult az időjárás és a sok védőoltás miatt. Annak max az újabb válfaja fog kitörni megint, a régi idővel "éhenhal":) Hála az égnek a hamus levegő sem tesz jót a virnyáknak, az pedig most van rendesen mindenfele.
  • mflex #57409
    Ez igaz, holnap el is megyek, ha nem javulok, csak érdeklődtem, hogy Ti hallottatok esetleg, hogy járvány lenne, furcsállom is mert én legalább 5 éve nem voltam ilyen influenza szerű tünetekkel beteg! :S
  • Solten
    Nem garantalt.
  • IMYke2.0.0.0
    Simán okozhatta a klíma. Én nem tudok vírnyóról.
    A HINI - állítólag - újra kitörhet.
  • MerlinW
    Szerintem jobban jársz, ha egy doki véleményét kérdezed:)
    1-2 napig rendszeres forró fürdő, 40%-os alkohol + tea. Ha nem segít irány a rendelő.
  • arty
    idei első klímázás? lehet valami randát benyaltál belőle, azt tudni kell h brutális dolgok élnek ám ott! :)
  • Solten
    Egyeb usb eszkoz se mukodik?
  • arty
    már nincs sajnos 4 hetes határidő ... törekedniük kell rá ... ami akár éveket is jelenthet, aztán ha akarsz, mehetsz a biróságra :)
  • mflex #57402
    Hali! nagyon off:

Van mostanában valami influenza járvány, mert én nem hallottam róla. ????
    2 napja kezdődött, először csak tüsszentés és pár óra múlva már ki is ütött, a qrva lázamat egyszerűen nem tudom letornázni, csak néha sikerül, olyan náthás vagyok, hogy már alig látok, füleim bedugulva, amit eszem annak az ízét nem érzem. 2 napja pár percre a kocsiban magamra nyomattam a klímát, de ez tényleg csak pár perc volt, attól megfázhattam volna ennyire? ha igen, akkor öregszem tényleg :ss, ha nem, akkor viszont rendesen beszoptam valamit!!! :@@
  • kifli
    visszakérheted az akkori árát, ha nem tudnak ugyanolyat adni, vagy megjavítani 4 héten belül.
  • pxxl
  • fook
    Jajjjdejó :D:D Megtaláltam a vidkari garancia levelemet :D ezen az áll hogy :2010.12.26. Ez azt jelenti hogy az akkori árán kicserélik egy másik termékre ?:)
  • fook
    Spire SP-ATX-420WB
  • Barny
    CCC 10.6 Alpha
    Bocs ha mar volt
  • pxxl
    attól függ milyen márka :D
  • fook
    420as táp elég a 4890-nek ?:)
  • PeeTeR
    van egy kis problemam. delelott elment az eger es azota nem hajlando megmozdulni egyik USB porton sem. Unknow Device -nak irja folyamatosan es amikor bedugom is azt irja hogy ismeretlen eszkor blablabla...
    az eger jo mert hamar-gyorsan ki lett probalva masik gepen is.
    ezen nem lett telepitve semmi illetve torolve sem. csak fogta magat beallt alaphelyzetbe a kepernyo kozepen es ugy maradt.

tudnatok valami okosat mondani? google nem tudott semmi ertelmeset :(
    windows 7 64bit
  • kifli
    szerintem 4890 ha régebbi játékokkal játszol, és nem számít a fogyasztás, 5770 halkabb, kicsit alacsonyabb a teljesítménye (bár dx11-ben nagyon ottvan a 4890 közelében tesztelláció nélkül) keveset eszik, és nekem eddig nem volt gondom semmivel 1920x1080-ban. Bár a jövőben nemtudom milesz. Ezeket a szempontokat vizsgáld meg, amúgy énis ezek közt gondolkodtam :)
    (nem konkrétan ugyanezek közt, de 4890 vagy 5770 közt)
  • gameplusz
    Jófele húz, ha képes vagy lemondani a DX11-ről...
  • fook
    Na akkor :D:D
    -Sapphire Radeon HD 5770 OC Vapor-X 1024MB 36.000
    -Sapphire Radeon HD 4890 OC Vapor-X 1024MB DDR5 37.990/34.000
    -Asus HD 4890 1GB GDDR5 38.000
    Szerintetek ?:) Nekem a 4890 Vapor-hoz húz a szívem, de kiváncsi vagyok a Ti véleményetekre is , szerintem jobban értetek hozzá :)
  • kifli
    off:
    Holnap, vagy jövő hét elején jön a q9550-em :)
  • Solten
    Nekem sem. Egy kodek pack ami abszolute nem vagja tonkre az op.rendszert... :)
  • Solten
    Szvsz valamit kezdj mar az apro, pixeles betukkel.
  • gameplusz
    DE! :D Iponba beállítottam az árfigyelőt, s lám... érdemes volt 3 óra alvás után felkelnem...
  • pxxl
    téháiksz
  • MR ME
    nem lehet az egérgörgővel görgetni a szöveget :|
  • IMYke2.0.0.0
    Gondolom, nem magyar földön...