90029
  • blackparty
    Köszi a tippet, akkor én is megpróbálkozok vele :)
  • grebber

GTX 460 verő lesz elvileg a 6770.Remélem valami értelmes árat adnak meg majd neki!Várom ezerrel!
  • Blum
    Én az ati.amd.com-ról szedtem le. És ba**ott jó!! Legalábbis nekem. Maffia 2-ben hozott 5-8+ FPS-t. Ami nekem elég jól jött. Most full grafikán tolom 30-35FPS-el
  • blackparty
    Sziasztok! A 10.9 es driver az ATI oldalán csak 54 mb, az AMD oldalán meg 116 mb. Tehát a mai napi feladvány: Mi a különbség a kettő között? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Lám-lám... hiba a legjobb Radeont lecserélni a legjobbnak kikiáltott nVidiára cserélni :)
  • arty
    "Köv problémám 1 Gtx 480-nal ha kimaxolom a grafikát akkor "eltűnik" a kép. 64 Bit-es Win7-t használok. Valakinek valami ötlete a problémára ? Most cseréltem videókártyát előtte 1 5870-nel tökéletesen működött "

Dirt2 topik :)

csak h legyen ilyen is :P
  • Solten
    Jó reggelt.: tölthető a 10.9

Catalysttel alapoz az őszre az AMD

• balazsgigi
    kösz!
  • IMYke2.0.0.0
    HD4850-esedhez kapsz majd egy DriverCD-t.
    Arról felteszed a drivert, és ha hiányzik még a gépedről, rendszeredből valami, akkor frissít.
    Ezután meg, ha éppenséggel (és ez így lesz) nem a legújabb Catalyst van a lemezeden, eldöntheted kell-e neked az aktuális, vagy sem.
  • balazsgigi
    És lehet hülye kérdés,de mit kell,majd feltelepíteni(csak a catalyst drivert)?
  • balazsgigi
    Oké,köszönöm!
  • pxxl
    jó hát, én úgy szoktam ilyen esetben, hogy ha lehet akkor egy üres szálra kötöm. (nem 2 vinyó meg 6 ventillátor után pl)
  • balazsgigi
    Hali!
    Lenne még egy kérdésem!Ilyen tápom van.Holnap jön a 4850-em,és azt kérdezném,hogy kössem rá,mivel ezen nincs 6 pin-es kábel.Jó,ha mindkét végét molex-ba kötöm?Vagy tápcsere?
  • Lacee86
    Hát jelenlegi legerősebb egy GPU-s Radeon azért megérdemli még ezt a címet sztem. :)
  • mflex #62459
    Az 5870 meg valóban durván jó kártya az 1 magosak között, nem sokkal "gyengébb", mint a 480, de a fogyasztásával agyonvág mindent.
  • mflex #62458
    5970 2/4gb
    gtx 480

kb 100/120k
    95k

2 hónappal ezelőtt ennyiért tudtam hozni.
  • IMYke2.0.0.0
    A jelenlegi csúcsragadozó egy két-GPU-s szörnyeteg (5850-es alapokon).
    Ergo, az 5870-es igenis (még) csúcskártya.
  • kifli
    csúcs vga-k közé tartozik az 5870?
    Vagy az oda már nagyon gyenge? XD
  • MerlinW
    Nem átköltözik a driver, hanem pusztán kap egy kis Valve támogatást:)
  • IMYke2.0.0.0
    Éljen! Akkor velem mi lesz, szegény otthoni gépemmel? :)
    Persze, a kérdés triviális, mert megmarad az "offline" driver beszerzés is.
  • MerlinW
    Ez pedig egy érdekes AMD fusion cikk
  • MerlinW
    Woah!:)

Automatikus AMD video driver frissítés Steam-en (Opcionális)

10.9-re már frissíthetünk Steam alól:)
  • pxxl
    minek vennél i7-et ha a 30.000-es vga-d letérdel egy játéknál

indexet meg azért veszed mert kötelező, az hogy vannak parasztok akik nem használják az más téma.
  • mflex #62450
    Ha csúcs VGA kell valakinek, azt tudok szerezni, de mostanában biztos nem foglalkozok ezzel, lefoglal a család, a munka és főleg az építkezés:)
  • goso
    lényegtelen ezt nem megérteni kell pénz kidobás az autósok nagy részének az index is csak azért veszik meg mert muszáj úgyse használják szal ennyi erővel te meg veszel egy i7 et
  • MerlinW
    500/485 az erős 97%, ez azért durva:)
  • [HUN]FaTaL
    Ja félreértettem amit írtál, mert olyan kárörvendő volt hogy "perszepersze még csak most jelentették be" :)
  • IMYke2.0.0.0
    Nincs félreértés: én a 90% hatásfokkal rendelkező, és még forgalomban nem lévő fejlesztésről beszélek.

Míg ezek a PC tápok:

"A két család tagjai között további különbség, hogy a Gaming tápegységek 80% körüli hatások mellett üzemelnek, így 80Plus minősítést kaptak, az Extreme modellek viszont 85% körüli hatásfok mellett dolgoznak, így kiérdemelték a 80Plus Bronze minősítést."
  • [HUN]FaTaL
    De a táblázatban ilyen sehol nem szerepel. Az a felvett-leadott teljesítmény különbségére vonatkozik. :) A ráírt érték 90%-t képes lehet leadni.
  • IMYke2.0.0.0
    Na, arra is gondoltam - kutya se tudja miért 80-ast írtam, hiszen a táblázatban lévő számokra reagáltam...
    Na szóval, ilyen tápok még nem léteznek, forgalomban. Ez a lényeg.
  • [HUN]FaTaL
    Te miről beszélsz? Az a 90% volt :)
  • IMYke2.0.0.0
    Kár, hogy még csak most jelentették be azt a technológiát, melynek révén valóban 80%-os teljesítménnyel képesek dolgozni a tápegységek...
    Én a táblázatokat igencsak erős fenntartással fogadom.
  • Blum
    Off:

Van új PowerColor tápegység! Elég finomnak tűnik...:)

• pxxl
    "Másik lehetőség, veszel valami neppertől elfogadható árban."

pl tőled
  • mflex #62439
    A kormány "mesterségesen" fogja tartani 280-320 között a forint/euró árfolyamot (lehet még több is lesz), tehát erre nem sok esély van, ha emelkedik 10 ft-ot az ojró, már is egy másik árkategóriába fog esni az ára. Nem ezzel van a baj, mert lehet, hogy az ATI árat csökkent, viszont te azt itthon nem fogod észrevenni.

Természetesen új VGA ár alatt értendő, amit írtam...

Másik lehetőség, veszel valami neppertől elfogadható árban.
  • IMYke2.0.0.0
    Szerintem is jól látod.
    Bazi drága, és jelen állás szerint nagyon erős CPU egy átlag gépben, átlagos VGA-val "lebutul", és értelmetlen.
  • arty
    és a ma drágán megvett i7 egy évig malmozna ... még mindig nem látom ennek értelmét :)
  • MerlinW
    Én sem költök 80 felett telefonra. Az a lélektani határom:)
  • kifli
    egyszer majd megtapizok egy 3gs-t, meg fanatikus ismerősöm (akitől kaptam kölcsönbe pár napra a telókat) minden bizonnyal vesz egy 4g-t nemsoká, szal azt is megnézem, bár addigra már megjön az gépem is :)

A 3gs-t má ő is lehúzásnak tartotta :D
    én mindet annak tartom, mert ár/értékben nem a legjobbak -SZÁMOMRA-
  • MerlinW
    Hajaj, 2.0-ás szoftvertől kezdve már tuti volt. Most a 3.1-nél lett vége a támogatásának - gyak ugyanazt tudja mint a 3G - hardver is egyezik, a különbség a 3G támogatás és a GPS chip. Ja és a szappantartó ház:)
    A mai napig a legstrapabíróbb, stabilabb modell a 2G:)

Ezért mondom hogy ízlések... mondjuk 2havonta írok 1 SMS-t (inkább felhívom a másikat), de nekem a telefont elfordítva két kézzel a querty-n kényelmesebb, mint az egy gombon 3 bötü megoldás:)