90029
-
#62433 na olyan is volt nálam de csak 1 napig, azon javítottak már? Mert kiadás után kb fél évvel volt nálam (legalábbis aszem :D) me akko még rá vótam indulászva, aztán ott el is ásta magát az egész, 3g-t azért próbáltam ki, mert aztmondta haverom hogy ez így már tök más, és tök jó, hát nekem nem jött be, de van olyan is, ami nem konkrétan ájfon hiba, de nekem ez a képernyőt tapicskolva irkálok nem tetszik, így a bill nélküli készülékek ki is estek :) -
#62432 Nekem még a jó öreg 2G-van:) -
#62431 Jo cucc az ajfon, csak miutan kezembe vettem a Galaxy S-t valahogy nem nagyon akartam visszavagyni a hozza kepest nehezkes es ormotlan 3G-re... :) A 4G pedig benan nez ki, "tul szogletes", nekem bejon a 3G formaja, lekerekitett, gombolyded, sokkal jobban a kezbe simul. -
#62430 Ott ül körülötted 600 másik ember ne kezdesz el kiabálni :D
Gyakszikat, meg más egyetemisták tartják (najó csak 2 gyakorlatomat, de a többisem egy öregember)
Velük lehet menni sörözni :D
egyik legjobb arc: Novák Gábor (na őt meg ha akarnád sem mernéd oltogatni XD) -
Gibor #62429 Elég volt túlélni a középiskolát és egy korrupt vizsgát átszenvedni, ezután már valahogy nincs kedvem a sulihoz. Jeles szakmunkás papírt kellet volna kapnom, csak a gyakorlati oktatóm látta hogy mindenem 80% felett volt ezért lehúzták gyakorlatból, és az a vicc hogy 64% ot írtak a bizonyítványomba és közbe 72 még úgy is hogy levitték... És persze meg volt az okuk lehúzni a fél osztály eredményét, mert ha kapok egy jeles bizonyítványt akkor nagyon olcsón hozzá tudtam volna jutni egy minősítéshez, most is megtehetem de olyan 100-150k. -
#62428 Negyedmilliós tandíjak mellett nem oltanál te ott senkit:) -
#62427 Oltogathatod a tanárt de a büdös életben nem lesz akkor diplomád. :-) Nem középiskola. -
Gibor #62426 Ahogy ismerem magam én ott oltanám a tanárt :DDDD -
#62425 Én 3 éve ájfonozom és elképzelni sem tudom, hogy váltsak. Ízlések és pofonok. A "játékszer gazdag kisgyerekeknek" pedig cseppet baromság, de erről ne nyissunk itt (se) vitát. Elnéző leszek most és nem veszem magamra a sértést:)
Egyébként ájfonnal is lehet netezni, és Androidot telepíteni natívan:) -
#62424 van ott unalom, számítógépes architektúrák előadáson pl :D
(legutóbb a kenyérsütő processzoráról beszélt a tanár, bár max nem megyek be :)) -
Gibor #62423 Hát sok sikert hozzá :D Az én kezembe csak szét törne az ilyen, nagyon nem szeretem az ilyen bonyolult telefonokat, elég a gép itthon :D Amúgy soha nem voltam és nem is leszek egyetemen, de eddig minden ismerős azt mondja hogy ott nincs unalom :D -
#62422 Sok itdőt töltök bent az egyetemen (nincs időm hogy hazajöjjek órák közt)
Mivel hallgató vagyok, így az egyetem területén van wifi elérésem, és ezáltal ki tudom tölteni a szabadidőm+unalmas előadásaimat, netezéssel és hasonlók, programozást pedig ubuntun tanulok, így előadáson, ahol nincsenek gépek, tudom nézni amit a tanár csinál, és mégsem egy noti ára volt, kb ezért :)
N95-öm van a htc-m pedig valahol az óceán felett közelít hozzám (remélem :D), namármost n95-el a netezés sem egyszerű, mert nem úgy kezeli a symbian a netet mint egy rendes oprendszer, és minden progi külön net kapcsolatot létesít, nem a teló netét használja, és nem tudom megadni a felhasználónevem, és jelszavam sem, így nem enged netezni :/ -
Blum #62421 " HTC ultra high touch hiper pad"
:DDDD -
Gibor #62420 És mindez minek? :D Van egy Nokia 6234 em már nemtudom hány éve, azzal telefonálok, és van GPS amivel tájékozódom ha kell... Ezen felül már fogalmam nincs mire lehet jó egy ilyen HTC ultra high touch hiper pad akármi. -
#62419 nálam volt egy 3g 4 napig, mégsem kedveltem meg, játékszer gazdag kisgyerekeknek, azt ennyi.
Valahogy a HTC touch pro 2 jobban megfogott, win mo 6.5 és android is fut rajta (android még kicsit bugvas, de javítják folyamatosan) + még ottvan ubuntu és win 95 (:D:D::D), ezek nem emun futnak, hanem natív, bebootol a linux rendesen. Na meg a majdhogynem teljesértékü bill, na az kell :) -
#62418 -
most lepuktál ájfón fan vagy -
#62416 Óó hidd el nekem, csak addig utálod amíg nem birtoklod:) -
#62415 tuti irigy vagy, az iphone tulajokra XD
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!meg tirexire, de most nem róla van szó :D -
goso #62414 hát jó talán most éppenséggel nem lenne jó választás az i7 egy 30 kilós kártya mellé én szerintem ha az nvidia kiad jövőre egy 5870 es teljesítményű szart ami kicsivel olcsóbb lesz mint az ati akkor a már amd kénytelen lesz levinni az árát + 1 év sok idő szóval akkorra max 40 kiló lesz a kártya ha most veszel egy i 7 et meg jövőre 40 ért (jó legyen igaz túloztam a 30 al) egy 5850 et akkor most nem értem mi a probléma -
#62413 anyám, na most megyek el aludni :D szóval ipon
egyáltalán hogy a picsába írtam iphonet mikor rühellem az apple cuccait, na mindegy :D -
#62412 Az iphone?? -
#62411 yep, ugyanitt vettem és valószínű az iphone is innen rendeli -
#62410 Aha. -
balazsgigi #62409 ez az? -
#62408 Ezt linkeltem az előbb. -
#62407 Azt én se vágom, h mit zavar az sokakat, h mert terhelés alatt így meg úgy hangos a VGA hűtése. Basszus, játszani nem néma csöndben szokás... -
#62406 Ilyen:
Ha meg nem az ynfc-t küldik akkor küld vissza, hogy nem azt rendelted. -
balazsgigi #62405 Köszönöm! -
#62404 Nem, rossz a kép. Ugyanez az YNFC van nekem is, gyártó oldalán nézd meg a képet, két slotos. Nagyon jó a hűtése, jelen pillanatban 36 fokos és 19%on megy a venti és halk is. 65-70% körül jön meg a hangja de azt csak extrém hajtás közben éri el. Meg játék alatt egyébként is elnyomná a hangja. -
balazsgigi #62403 Tunig nem lenne. -
#62402 Akkor hajrá. :) -
balazsgigi #62401 Azt 24-ért tudnák szerezni,2év garival,dobozosan. -
#62400 Egyrészt ez a képen tévedés, a 4850 nem így néz ki, hanem így. A képen a 4830 van, ilyenem van nekem. És biztosíthatlak, h annak sincs semmi baj a hűtésével. Lehet, h tuningra nem jó, de alapórajelen teljesen ok. -
balazsgigi #62399 Akkor azt mondjátok jó az XFX változat? -
#62398 Nem tudom rossz-e, de tény, hogy rossz irányba fújja a meleget:) -
balazsgigi #62397 Nem ennek rossz a hűtése?Mintha azt olvastam volna. -
#62396 Inkább ez sztem. -
balazsgigi #62395 Hát nekem most x2 5600+ 2,9 hajtaná meg egyenlőre legalábbis. -
#62394 Én 8500 GT-t váltottam HD 4830-ra, végül is hasonló szitu. Hát ég és föld a 2 kari, pedig nekem még egy alapos CPU limitem is van sok esetben, szóval lenne még kakaó a karimban, amit nem tudok kihasználni egyelőre sajna.