90029
  • blackcalibra
    Köszi, de nagyon kellettek a srácok is itt a fórumon hogy jól tudjak dönteni!
  • Blum
    Jó döntés! :)
  • blackcalibra
    Megrendeltem!
    http://amorfnet.hu/components/com_virtuemart/shop_image/product/41138.jpg
    Ez lett végül is, a héten megérkezik, szombaton már meg is kaparintom.

Köszönöm szépen a segítségeket!

Át lehet írni a kis ATI logó alatti szöveget.
    VTX3D VX5770 1GBD5-H PCIE tulaj.
  • MerlinW
    5670 lassabb, mint a 4850. Ismét felhozhatom VTX-et, 22-ért 4850-et, 33-ért 5770-et kapsz.
  • lo9in
    a régi 7600gt-m egy szinten volt játékok alatt a HDD-vel , de mióta 3850em van muszáj alul járatni a HDD-t mert csak így kompatibilisek egymással , ha egy szinten lennének kártyát nem kezelné az alaplap és úgy még a monitor se működne
  • mflex #63109
    Nagyon vigyázni kell mostanában az ilyen anomáliákkal, ne adj isten, ha a HDD még a processzort is beéri, vagy esetleg még le is hagyja, akkor öntudatra ébred a gépe, akkor aztán még a pentagon cyber részlege is kivonul a személy lakásához!

Na jól van, elmegyek inkább aludni, mert jön Soltenbá, aztán jól picsán rúg! :D
  • IMYke2.0.0.0
  • Klemice
  • mflex #63106
    Meg különben is, a vinyója nem érné utol a memóriát, ezért felejtős, ha meg utolérné, akkor lehagyná a VGA-t is, és az már nagyon veszélyes, ezért semmilyen vétel nem ajánlott.
  • lo9in
    ha csak nem akarsz használtan venni, mert akkor 4870
  • lo9in
    afelett elsiklottam

akkor mindenképpen az 5670 1gb
  • arty
    és az kijön 25-26 ezerből?
  • lo9in
    DE mivel ez ati fórum törekedjünk arra
  • lo9in
    gtx460 768mb a legjobb arról az oldalról , de persze fogalmam nincs milyen géped van így lehet totál kevés a kártya neked, vagy akár túlzás.
  • lang14
    Sziasztok,

ezen az oldalon megmondanátok melyik jó vétel. Eddig nvidiám volt és azt is nagyon régen vettem, totál le vagyok maradva.

http://www.freesector.hu/

Köszi
  • lang14
    Iponról azzal a hűtővel amit te is linkeltél megéri tehát.

Nem akarok 25-6nál többet rááldozni.
  • MR ME
    régi powercolor és msi kártyák fele kuka volt ha jól tudom :D
  • Nightt
    Nekem ez a kartya van 1 Gigas valtozatban. A huto egy kicsit tenyleg hangos (bar engem nem zavart), de jol huti a karyat. En azota legyereltem a hutot egy ilyenre, ez sokkal halkabb...

De 26 sok ezert a kartyaert, az iponban 23k. 26ert mar 1 Gigasat lehet kapni.
  • Klemice
    7ezret rádobsz 5770 egy gigás
  • lang14
    Sziasztok, erről tudtok valami jót mondani?
    Mgéri-e megvenni?

Másik topicban azt mondták elég hangos ez a zalmann hűtő. Erről tudtok valamit? Vagy rendeljek hozzá másik hűtőt, lehet ezt cserélni simán, nem?

http://www.pc-trade.hu/belso/index.php?action=bovebb_informacio&id=6968&mid=4&almenuid=17
  • kifli
    hát nemtudom, azért volt amelyik gyártónak kb 2x annyi kártyája ment tönkre mint másiknak, legalábbis emlékeim szerint volt nagy különbség egyesek közt.

Bár gari megvan mindnél...
  • Solt
    Én is be akartam rakni, de ugye mégis más, ha a főnök offol! :D
  • blackcalibra
    Ez lesz uraim!
    Holnap meg lesz rendelve, ennyiért oké a dolog, főleg hogy nem is rossz szerintetek.
    Mondjuk még egy bizserkábelre be kell ruháznom mellette, mert úgy nézem a honlapjukon hogy az nincs hozzá a dobozban.
  • Gibor
    Szerintem hülyeség számolni hogy melyik gyártónak mennyi megy tönkre, körülbelül ugyan az az esély mindegyiknél.
  • kifli
    "minden gyártónak át kell mennie az AMD minőség ellenőrzésén"

Azért vannak megbízhatóbb és kevésbé megbízható gyártók, régebben volt ati vga gyártókról eg grafikon, hogy kinek hány %-ban hibásidik meg a kártyája, bár ez nem biztos hogy sokat számít, mert sapphire elég jó pozícióban vlt, nekem mégis tönkre ment a 4850-ük, a garancia hálistennek megvolt még, és mondjuk a vram probléma nem is biztos, hogy a sapphire hibája.

Pont tegnap néztem és a gépen még mindig ott van a matricájuk, habár most gigabyte vga van a gépben :)
  • MerlinW
  • MerlinW
    "VTX3D Partners With Arctic Cooling For HD4870 Series
    Fri 21 Aug 2009

Manila, Philippines -- VERTEX3D, a new expected brand of AMD graphics card, today announced the partnership with leading cooling solution provider, ARCTIC COOLING, ready to bring a premium cooling solution of HD4870 series, provides a perfect combination of ultimate gaming performance and the coolest operating environment.

VTX3D HD4870 clocks in with a 770MHz core speed and 900MHz of memory speed that provides a superior gaming performance. In addition, VTX3D HD4870 is equipped with ARCTIC COOLING Accelero TWIN TURBO Pro cooling solution, with dual 92mm fans to increase air flow at low fan speed and 4 heatpipes to reinforce its cooling performance. VTX3D HD4870 cooling solution offers a surprisingly quiet operation for gamers to immerse themselves in the gaming world.

“Our goal was to provide a superior performance with faster and cooler environment,” said Willie Huang, Sales Director of VTX3D, “With the partnership of the leading cooling solution provider, ARCTIC COOLING, I believe we can easily achieve that!”

VTX3D HD4870 is compatible with Microsoft DirectX 10.1, PCI Express 2.0, on-chip HDCP, built-in HDMI with 7.1 surround audio, and also supports Shader Model 4.1, Universal Video Decode 2, and ATI CrossFireX technology, ready to tackle all the intense 3D games.

For more information, visit www.vtx3d.com."

Az alkatrészekből ítélve nem lehet rossz. Beterítették az egész világpiacot (Techpowerup fóruma szerint az ACooling mellett a Powercolor is partner) és veszik, mint a cukrot. A megbízhatósággal kapcsolatban, minden gyártónak át kell mennie az AMD minőség ellenőrzésén, így emiatt kevésbé kell aggódni. No meg ott a 2 év garancia:)
  • kifli
    XFX a referenciamodel (gyári értékek), annál nemhiszem hogy lasabb lenne, sőt...
    33 butaság nem megrendelni azonnal, mielőtt elfogy :)
  • Klemice
    én inkább 4850et vennék 30ezerért
  • blackcalibra
    Most néztem én is, nagyon olcsó.
    Viszont nem tudok túl sokat a gyártóról.
    Azt igen hogy eléggé új a piacon, de hogy teljesítményben mit nyújt esetleg egy XFX-hez képest, vagy hogy mennyire megbízható azt sajnos nem, nem találtam róla eddig itthoni tesztet, bár lehet csak vaksi vagyok, előfordult már.
    Mondjuk akkor a hűtésre nem lenne panasz, de jó lenne mondjuk teszteredmény összehasonlítva más kártyákkal, stb.

Vagy TE/TI mit tudtok erről a kártyáról?
    Mert ezzel elégedett lennék ám. Ha jó!
    Most segítsetek, aztán már nem zavarlak titeket többször ezzel.
  • Solten
    Na ez a VTX rendesen alaporkol a piacnak az arakkal... :)
  • MerlinW
    Ezt sasold. Olcsóbb és Artic Cooling pörgő hűti.
  • blackcalibra
    Az első képen szereplő kártyáról beszélünk ugye?
    Mert azt berendelem valószínűleg.

Nézegettem még Sapphire kártyát is de annak egy 50 Watt+ ír táp terén.
    Pedig azok is tetszetősek, főleg a Vapor-X kb. 42-ért.
  • Solten
    kapcsolodo tema: link
  • kifli
    Szeva nekem ez a hűtő van a kártyámon, idle 40fok, játék közben sem melegszik fel túlságosan, és nem is hangos, előnye, hogy kifele nyomja a házból a meleget.
  • kifli
    perk nélkül is ment a dolog, a perkes részt még vágom, multiztam én cod4-el, csak a bugokba már nem nagyon mentem bele :)

Azthiszem akinek nagyon magas fps-e van nem is a földön, hanem fölötte fut ezért nincs hangja sprintelés közben. De mondom nem töltöttem annyi időt a bugok kihasználásával :)

Rendes cod4 war cfg-ben, ezért is van lekorlátozva 125-re az fps...
  • blackcalibra
    Mivel nem nagyon van már abból a frankó XFX 5770-ből 36-ért az iPonon, ezért ezt nézegettem még.

Milyen ez a hűtő?
    Jobban hűthet mint az olcsóbb társáé?
    Ez a kártya ugye drágább kb. 2ezerrel.

Vagy honnan lenne még esetleg érdemes rendelni, ahonnan árban is esetleg szóba jöhetne a dolog, ja és persze ahol esetleg lenne ebből a kártyából:
  • pointer4
    Kérte valaki Pubi? :)
  • bakkerman
    az egy perk volt bá,valami silence volt a neve
  • ajem kisa
    A nemhallható futás az opció volt a kod4ben, a magasra ugrás pedig a krízisben volt!