90029
-
#63154 Szívesen. -
Tomy Lee #63153 Ohh,akkor inkább nem piszkálok bele mert fontos az fps multi játékok miatt!
Köszi! -
Solt #63152 Jaja... 16 már golyó érett! :D -
#63151 16 felett nézelődök... :)
válasz 2-re: - [[[]]]]
-
#63150 ahm gáz...:/ majd jön valaki, mai csajok elképesztőek. én a helyedben 18-20 körül keresgetnék :D 16 még belefér :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
válasz 2:
azt hittem kilukadt... -
#63149 Olasz bácsiba visszaszeretett és kinn él Milano közelében.
Azóta meg már annyira beleszoktam a magányba [meg hát, házinyúlra nem lövök - munkahely, falu], hogy csak néha napján hiányzik nagyon egy élettárs.
[A keksz az sűrűn, de "evvan".]
-
#63148 Amennyiben nem tapasztalsz(/tál eddig) anomáliákat, akkor nem kell hozzányúlnod a CCC-hez.
Átnézni nem árt.
Első lépésként elmondható, hogy a Catalyst minden alapértelmezett beállítása az optimális teljesítményt [a sok változó periféria miatt] célozza be, az automatizmusok mellett is.
Tehát, ha neked a monitorod színhője nem felel meg, a gamma stb., akkor első körben a monitoroddal, majd csak után a Catalyst Vezérlőpulttal machinálj!
A 3D-s teljesítmények, a képernyő felbontás/frissítés értékek alapértelmezett számadatait sem érdemes piszkálni [kivéve, ha gond van].
Ha "minél több FPS, annál jobb"-elven gondolkozol, akkor kifejezetten felejtsd el a csúszkák maximális értékekre húzogatását - sokkal-sokkal erősebb VGA-kat is meg tud fektetni néhány opció [16x élsimítás, stb.], nagy monitor mellett.
-
#63147 am mi lett az előzővel? -
Tomy Lee #63146 Sziasztok!
Van 1 hd 4830 1gb-os vga-m és kérdezném,hogy control centerben állítsak e át valamit vagy hagyjam úgy default módban ahogy van.
Gépem még dual core proci e7400 2.8ghz,4gb hyper memory dd2 1066mhz és ha átállítom akkor attól érek el minőség javulást?
Köszi -
#63145 -
#63144 Az egy dolog, hogy türelmetlen vagyok, de pedofil, na az nem. -
#63143 óvodák környékén nézted már? -
#63142 én is csak befele sírok kívülről kemény vagyok mint állat -
#63141 Ó, Te szegény... biztosan "közben" is fájt...
Én az ilyesmit is férfiasan viselném, csak lenne már (újra) :)))))
-
#63140 jójó, de utána...most is pl szétmegy a hátam annyira fáj meg ez a sok karmolás mire begyógyul...hja mind1 is megyek picit dolgozni -
#63139 Én is szívesen csinálnék "mást", de nincs kivel... [a "mivel" megvan].
Szép magyar nyelvünk :) -
#63138 Kibővítettem az előző hsz.em:)
Nemigen van jobb dolog a "más"-nál, így teljesen jól tetted:) -
#63137 szval akkor jól jártam h nem néztem, hanem inkább mással foglalkoztam -
#63136 Áhh, gáááz:) A végén Merlin halandó lett, tehát dráma:) Az utolsó lovagot kővé dermesztette egy medúza, a lovag fia pedig a hercegnőt húzogatja azóta. Merlint megszállta a könyv, a könyvet a hercegnő odatűzte egy kőszoborba az excalibur-ral, oszt az ott maradt. Merlin így meghalt harmadszorra is, de feltámadt, mint halandó. Kb ennyi:)
Zs kategóriás TV cucc volt. A színészek botrányosan teátrálisak voltak, a szinkron pedig még rosszabbá tette:) -
#63135 jó kis kártya ez hallod, elkezdtem szemezni vele, de nincs gond a mostanival :) nem fogott ki rajta eddig semmi -
#63134 Ja... kábé mint egy Porsche 911-est egy Trabant Hycomathoz mérve...
-
#63133 wow most néztem egy 460 vs 5770 tesztet, impressive -
rumkola #63132 39-ért meg gainward gtx460-at... -
#63131 Te Merlin! mi lett a könyveddel? 7végén volt a Merlin könyve című film a tv-ben, csak (szó szerint) elb_sztam az időt és nem láttam a végét -
#63130 best buy még mindig -
#63129 35 korul lehet 5770-et kapni, en most azt vennek. -
#63128 Én mondjuk a 4850 szemezek. köszi a segítséget. -
#63127 Újonnan: 4850, 5750,
Használtan: egy kifogott 5770
-
#63126 Sziasztok szeretnék venni 1 vgat és segítséget kérnék ti mit ajánlotok. Most 1 AMD Phenom x2 550 cpu van a gépbe és 1 hd4670 ez helyett kellene valami ami megállja a helyét és jóval nagyobb teljesítményű és olyan 30000ft keret lenne rá. Előre is köszönöm -
#63125 akkor majd vehetjük az nvidia nvidia szarforsz gecikaki569-et -
#63124 emlékeztet ez egy kicsit a 3DFX egykori lépésére :) -
A HÍR FORRÁSA, A CIKK FOLYTATÁSA
-
#63122 te megtudod azt mondani, hogyha valaki lecseréli a hűtőt a kártyán?
ramhűtő sünik-et meg lehet venni és elég felragasztani (ph-n én 80ft/db áron vettem)
A referencia 5770-en sincsenek ram hűtő sünik, de nem szokott gond lenni vele, az én karimon se nagyon melegek a sünik játék közben, nemhiszem hogy nélkülük gond lenne. -
#63121 Mivel ez a kártya ezzel a hűtéssel van így nem nagyon van választás.
Ez van. -
strebacom #63120 "Gépházban orkán tombol"-az nem ugyanaz, ezt te is tudod, a hütöcsere helyett vettem volna olyat amin a ramok is hütve vannak gyárilag, mert a buherával ugrik a gari.....
-
#63119 Gépházban orkán tombol, ráadásul hűtőt is lehet cserélni rajta ha arról van szó, de szerintem nem lesz ezzel gond. -
#63118 Hűha, az érdekes lesz.
De majd fogok írni valamit a kártyáról, sok hasznát nem fogjátok venni annak a beszámolónak. -
strebacom #63117 Ha arról van szó, ami képen van akkor nincs a ramokon hütés, miért jó ez ???
-
Kérünk majd részletes beszámolót róla:) -
#63115 Vtx 4850, ezek szerint jó vétel.