90029
  • IMYke2.0.0.0
    Szívesen.
  • Tomy Lee
    Ohh,akkor inkább nem piszkálok bele mert fontos az fps multi játékok miatt!
    Köszi!
  • Solt
    Jaja... 16 már golyó érett! :D
  • IMYke2.0.0.0
    16 felett nézelődök... :)

válasz 2-re: - [[[]]]]
  • pxxl
    ahm gáz...:/ majd jön valaki, mai csajok elképesztőek. én a helyedben 18-20 körül keresgetnék :D 16 még belefér :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!

válasz 2:

azt hittem kilukadt...
  • IMYke2.0.0.0
    Olasz bácsiba visszaszeretett és kinn él Milano közelében.
    Azóta meg már annyira beleszoktam a magányba [meg hát, házinyúlra nem lövök - munkahely, falu], hogy csak néha napján hiányzik nagyon egy élettárs.
    [A keksz az sűrűn, de "evvan".]
  • IMYke2.0.0.0
    Amennyiben nem tapasztalsz(/tál eddig) anomáliákat, akkor nem kell hozzányúlnod a CCC-hez.
    Átnézni nem árt.

Első lépésként elmondható, hogy a Catalyst minden alapértelmezett beállítása az optimális teljesítményt [a sok változó periféria miatt] célozza be, az automatizmusok mellett is.
    Tehát, ha neked a monitorod színhője nem felel meg, a gamma stb., akkor első körben a monitoroddal, majd csak után a Catalyst Vezérlőpulttal machinálj!

A 3D-s teljesítmények, a képernyő felbontás/frissítés értékek alapértelmezett számadatait sem érdemes piszkálni [kivéve, ha gond van].
    Ha "minél több FPS, annál jobb"-elven gondolkozol, akkor kifejezetten felejtsd el a csúszkák maximális értékekre húzogatását - sokkal-sokkal erősebb VGA-kat is meg tud fektetni néhány opció [16x élsimítás, stb.], nagy monitor mellett.

• pxxl
    am mi lett az előzővel?
  • Tomy Lee
    Sziasztok!
    Van 1 hd 4830 1gb-os vga-m és kérdezném,hogy control centerben állítsak e át valamit vagy hagyjam úgy default módban ahogy van.
    Gépem még dual core proci e7400 2.8ghz,4gb hyper memory dd2 1066mhz és ha átállítom akkor attól érek el minőség javulást?
    Köszi
  • pxxl
  • IMYke2.0.0.0
    Az egy dolog, hogy türelmetlen vagyok, de pedofil, na az nem.
  • kifli
    óvodák környékén nézted már?
  • pxxl
    én is csak befele sírok kívülről kemény vagyok mint állat
  • IMYke2.0.0.0
    Ó, Te szegény... biztosan "közben" is fájt...
    Én az ilyesmit is férfiasan viselném, csak lenne már (újra) :)))))
  • pxxl
    jójó, de utána...most is pl szétmegy a hátam annyira fáj meg ez a sok karmolás mire begyógyul...hja mind1 is megyek picit dolgozni
  • IMYke2.0.0.0
    Én is szívesen csinálnék "mást", de nincs kivel... [a "mivel" megvan].

Szép magyar nyelvünk :)
  • MerlinW
    Kibővítettem az előző hsz.em:)

Nemigen van jobb dolog a "más"-nál, így teljesen jól tetted:)
  • pxxl
    szval akkor jól jártam h nem néztem, hanem inkább mással foglalkoztam
  • MerlinW
    Áhh, gáááz:) A végén Merlin halandó lett, tehát dráma:) Az utolsó lovagot kővé dermesztette egy medúza, a lovag fia pedig a hercegnőt húzogatja azóta. Merlint megszállta a könyv, a könyvet a hercegnő odatűzte egy kőszoborba az excalibur-ral, oszt az ott maradt. Merlin így meghalt harmadszorra is, de feltámadt, mint halandó. Kb ennyi:)

Zs kategóriás TV cucc volt. A színészek botrányosan teátrálisak voltak, a szinkron pedig még rosszabbá tette:)
  • Klemice
    jó kis kártya ez hallod, elkezdtem szemezni vele, de nincs gond a mostanival :) nem fogott ki rajta eddig semmi
  • IMYke2.0.0.0
    Ja... kábé mint egy Porsche 911-est egy Trabant Hycomathoz mérve...
  • Klemice
    wow most néztem egy 460 vs 5770 tesztet, impressive
  • rumkola
    39-ért meg gainward gtx460-at...
  • pxxl
    Te Merlin! mi lett a könyveddel? 7végén volt a Merlin könyve című film a tv-ben, csak (szó szerint) elb_sztam az időt és nem láttam a végét
  • Klemice
    best buy még mindig
  • Nightt
    35 korul lehet 5770-et kapni, en most azt vennek.
  • morphologu
    Én mondjuk a 4850 szemezek. köszi a segítséget.
  • IMYke2.0.0.0
    Újonnan: 4850, 5750,
    Használtan: egy kifogott 5770
  • morphologu
    Sziasztok szeretnék venni 1 vgat és segítséget kérnék ti mit ajánlotok. Most 1 AMD Phenom x2 550 cpu van a gépbe és 1 hd4670 ez helyett kellene valami ami megállja a helyét és jóval nagyobb teljesítményű és olyan 30000ft keret lenne rá. Előre is köszönöm
  • Klemice
    akkor majd vehetjük az nvidia nvidia szarforsz gecikaki569-et
  • arty
    emlékeztet ez egy kicsit a 3DFX egykori lépésére :)
  • IMYke2.0.0.0

A HÍR FORRÁSA, A CIKK FOLYTATÁSA
  • kifli
    te megtudod azt mondani, hogyha valaki lecseréli a hűtőt a kártyán?
    ramhűtő sünik-et meg lehet venni és elég felragasztani (ph-n én 80ft/db áron vettem)

A referencia 5770-en sincsenek ram hűtő sünik, de nem szokott gond lenni vele, az én karimon se nagyon melegek a sünik játék közben, nemhiszem hogy nélkülük gond lenne.
  • blackcalibra
    Mivel ez a kártya ezzel a hűtéssel van így nem nagyon van választás.
    Ez van.
  • strebacom
    "Gépházban orkán tombol"-az nem ugyanaz, ezt te is tudod, a hütöcsere helyett vettem volna olyat amin a ramok is hütve vannak gyárilag, mert a buherával ugrik a gari.....
  • blackcalibra
    Gépházban orkán tombol, ráadásul hűtőt is lehet cserélni rajta ha arról van szó, de szerintem nem lesz ezzel gond.
  • blackcalibra
    Hűha, az érdekes lesz.
    De majd fogok írni valamit a kártyáról, sok hasznát nem fogjátok venni annak a beszámolónak.
  • strebacom
    Ha arról van szó, ami képen van akkor nincs a ramokon hütés, miért jó ez ???
  • MerlinW

Kérünk majd részletes beszámolót róla:)
  • lang14
    Vtx 4850, ezek szerint jó vétel.