90029
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Egyébiránt, volt egy barátosném, aki galád mód elmesélte, hogy járt korábban, előttem egy sráccal, akinek amikor felállt volt vagy 8-9 cm-es.

A hüvelycsatorna 10-11 cm...
  • Solt
    Érthető... ki tudja hozni az emberből az állatot a látvány is, meg azok a hangok is... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Szemét! :)
  • IMYke2.0.0.0
    Túl, de én nagyon bántam, hogy nem gyütt össze. :)
  • pxxl
    nem ért le odáig?
  • Solt
    Remélem azért túl élte! :D

GTX580: Az a TDP nem a GF110-re vonatkozik... ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Látom senki sem vette észre elsőre: "...mint a GeForrce 480"
    Tényleg így van, nem én fotóboltoztam.
    A cikk írójának freud-i elszólása :)

• IMYke2.0.0.0
    A deepthroat-ot egyszer próbáltuk ki a legutóbbi asszonykámmal - fel kellett adni...
  • Blum
    Emellé akkor már fűtés sem fog kelleni.
  • IMYke2.0.0.0
    Forrás: Hozzászólásokat ajánlom mindenki figyelmébe :))))))))

Ja, és kiemeltem a LÉNYEGET! :)

• Solt
    A csokis pipa? Hmm... első pár randin ki kell derülnie, hogy bírja-e, különben nincs folytatás... :D Türelmi idő kizárólag mély torok esetén van! :D
  • pointer4
    A "seggből szájba"-t hány hét után szoktad erőltetni? :)
  • SZilaJMaGGoT
    Nekem többet ér a jó módúság a büszkeségemnél... :D
  • Solt
    Szerintem egy a lényeg... mivel tökéletes ember nincs, így olyan párt kell keresni, akinek még a hibáiba is szerelmesek tudunk lenni! :) Ha pedig ez fordítva is így van, akkor elmondható, hogy megvan életünk értelme! ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Korántsem - így van. Tolerancia nélkül az egész kapcsolatosdi nem ér semmit.
  • divshaggy2009
    ugyérzem ez tul filozofális lett...:D
  • divshaggy2009
    igy van valamilyen szinten tolerálnod is kell a másik reakcioit bizonyos dolgokra főleg ha azok nemigazán teccenek neked ez az együttéléshez tartozik meg a kapcsolathoz és valamilyen szinten a két ember toleranciája tartja őket össze. és ha ez elveszik megromlik az egész...
  • IMYke2.0.0.0
    Pfujjj, engem ne tartson el senki - na jó, egy ideig elviselném, de nagyon sokáig nem :) Férfiúi 'biszkeség tesvírem', vagy mifene :)

• IMYke2.0.0.0
    Basszus, ezeket egyszer össze kellene gyűjteni és "SG.hu-s örökérvényű igazságok" vagy valami ilyesmi címmel kiadni!
  • SZilaJMaGGoT
    Annál már csak az a jobb, ha gáré tart el... :D
  • IMYke2.0.0.0
    Az első két komoly kapcsolatomban feszengtem is rendesen az elején [és most nem a pukizásra gondolok] - hiába, a kapcsolatokat is úgy kell megtanulni kezelni, mint a kétkerekűeket: egyensúlyérzék és bátorság kell hozzá.

Egyensúlyozni a női idegekkel, érzékenységgel, vágyakkal, pénzzel, bátran bánni minden mással :)
  • divshaggy2009
    de ha kap vmit aminek örül azt mégjobban dijjaza azis biztos:P:)
  • divshaggy2009
    főleg akkor ha azt elis bassza magaára és még több kell neki:D és ha nem adsz neki azt meghálálja az ágyban este az kurvaélet:D:D:D
  • Solt
    Na igen... ebben is van valami! :)
  • IMYke2.0.0.0
    [...]eddig kimerül pár kufircban és 2-3 hétben:D"

• divshaggy2009
    ennyi:D
  • MerlinW
    Nő sem olyan drága játékszer, ha már van önálló keresete:)
  • Solt
    Van benne valami... kapcsolatnak azt lehet nevezni, ahol már bátran mersz a párod előtt fingani! :D Odáig csak ismerkedési fázis... :D
  • divshaggy2009
    azon má tulvagyunk bambán meg csak ő szokott nézni:) deee igen ez bolhafing de az eddigiekhez képest ez haladás:D:D számomra nagy ugrás az 5 hónap eddig kimerül pár kufircban és 2-3 hétben:D
  • SZilaJMaGGoT
    Gratulálok drága tesvérem! :) Irigyellek ám!
  • IMYke2.0.0.0
    Ha ezt nem írod le... de leírtad. :()
    5 hónap egy kapcsolatban bolhafing.
    Azt sem tudjátok még egymásról, hogy mit gondol a másik, amikor bandzsán bámul a másikra... és még szellenteni sem mertek egymás előtt :)
  • Solt
    A nőknek egy titka van... az első pár alkalommal olyan alaposan meg kell rakni, hogy lábra állni is alig tudjon. Onnantól kezdve szúrással, vagy a szúrás megvonásával gyakorlatilag kezes báránnyá nevelhetők! :D
  • divshaggy2009
    5 honap:D
  • divshaggy2009
    nekemis van/talán marad is de ideje lenne egy szoftverfrissitésnek mert már visszabeszél... csak az a gáz h ahhoz meg tul jó nő h dobjam:D
  • pxxl
    nekem is csak 1 komoly volt/van, de az már 5 éve tart :)
  • divshaggy2009
    teljes mértékben megértelek, nekem a gép csak hobbi átléptem azt a kort amikor a gép volt az első most a nők kerültek előtérbe, de ezekszerint nem ajánlod a dual vga-t énis inkább huzok 1 drágább vga felé...
  • Solt
    Összetett kérdés ez kérem szépen... egy igazán jó nő ugyanúgy drága játék, mint egy igazán jó vga. :)

Ürítés céljából nyilván könnyebb nőt találni, mint mondjuk megvenni egy 5870-t! :D Viszont, ha az 5870 analógiáját keresed nőben, az nem 100000.- Ft lesz! :D Vegyük azt a példát, hogy 100000.- Forintért legalább egy évet ( inkább 2-3 ) elvagy egy 5870-l.

A képen látható fekete hajú ATI-s szépségre a 100000.- Forint ha két hónapig kitartana, akkor nagyon optimista voltam, és azt kell feltételezni, hogy kurva jók vagyunk az ágyban! :D

Szóval a nő a legdrágább játékszer... viszont a legélvezetesebb is! :) Mint vga esetében itt is igaz az, hogy a belépő szinttel nem érdemes foglalkozni. :D

De egy dolog biztos... ha egy meglett férfi embernek nem egy nő, vagy nem a családja a legfontosabb, ott súlyos gondok vannak. A számítógép kiváló kiegészítő, vagy szabadidős elfoglaltság... de, hogy valakinek ez legyen a mindene, az számomra abszurdum.

Biztos alapos oka van annak, ha valaki ilyet mond, de, hogy őszinte legyek, soha nem szeretném ezt megérteni! :)
  • divshaggy2009
    most 1 fos nvidia kari van benne a gépbe legolcsobb volt:D
  • divshaggy2009
    de a vicet félretéve összetok kapcsolni crossfire-be 2 db hd 5670 es karit? GA-H57M-USB3-al????