90029
-
#63394 -
#63393 Egyébiránt, volt egy barátosném, aki galád mód elmesélte, hogy járt korábban, előttem egy sráccal, akinek amikor felállt volt vagy 8-9 cm-es.
A hüvelycsatorna 10-11 cm...
-
Solt #63392 Érthető... ki tudja hozni az emberből az állatot a látvány is, meg azok a hangok is... :D -
#63391 Szemét! :) -
#63390 Túl, de én nagyon bántam, hogy nem gyütt össze. :)
-
#63389 nem ért le odáig? -
Solt #63388 Remélem azért túl élte! :D
GTX580: Az a TDP nem a GF110-re vonatkozik... ;) -
#63387 Látom senki sem vette észre elsőre: "...mint a GeForrce 480"
Tényleg így van, nem én fotóboltoztam.
A cikk írójának freud-i elszólása :)
-
#63386 A deepthroat-ot egyszer próbáltuk ki a legutóbbi asszonykámmal - fel kellett adni... -
Blum #63385 Emellé akkor már fűtés sem fog kelleni. -
#63384 Forrás: Hozzászólásokat ajánlom mindenki figyelmébe :))))))))
Ja, és kiemeltem a LÉNYEGET! :)
-
Solt #63383 A csokis pipa? Hmm... első pár randin ki kell derülnie, hogy bírja-e, különben nincs folytatás... :D Türelmi idő kizárólag mély torok esetén van! :D -
#63382 A "seggből szájba"-t hány hét után szoktad erőltetni? :) -
#63381 Nekem többet ér a jó módúság a büszkeségemnél... :D -
Solt #63380 Szerintem egy a lényeg... mivel tökéletes ember nincs, így olyan párt kell keresni, akinek még a hibáiba is szerelmesek tudunk lenni! :) Ha pedig ez fordítva is így van, akkor elmondható, hogy megvan életünk értelme! ;) -
#63379 Korántsem - így van. Tolerancia nélkül az egész kapcsolatosdi nem ér semmit.
-
divshaggy2009 #63378 ugyérzem ez tul filozofális lett...:D -
divshaggy2009 #63377 igy van valamilyen szinten tolerálnod is kell a másik reakcioit bizonyos dolgokra főleg ha azok nemigazán teccenek neked ez az együttéléshez tartozik meg a kapcsolathoz és valamilyen szinten a két ember toleranciája tartja őket össze. és ha ez elveszik megromlik az egész... -
#63376 Pfujjj, engem ne tartson el senki - na jó, egy ideig elviselném, de nagyon sokáig nem :) Férfiúi 'biszkeség tesvírem', vagy mifene :)
-
#63375 Basszus, ezeket egyszer össze kellene gyűjteni és "SG.hu-s örökérvényű igazságok" vagy valami ilyesmi címmel kiadni!
-
#63374 Annál már csak az a jobb, ha gáré tart el... :D -
#63373 Az első két komoly kapcsolatomban feszengtem is rendesen az elején [és most nem a pukizásra gondolok] - hiába, a kapcsolatokat is úgy kell megtanulni kezelni, mint a kétkerekűeket: egyensúlyérzék és bátorság kell hozzá.
Egyensúlyozni a női idegekkel, érzékenységgel, vágyakkal, pénzzel, bátran bánni minden mással :)
-
divshaggy2009 #63372 de ha kap vmit aminek örül azt mégjobban dijjaza azis biztos:P:) -
divshaggy2009 #63371 főleg akkor ha azt elis bassza magaára és még több kell neki:D és ha nem adsz neki azt meghálálja az ágyban este az kurvaélet:D:D:D -
Solt #63370 Na igen... ebben is van valami! :) -
#63369 [...]eddig kimerül pár kufircban és 2-3 hétben:D"
-
divshaggy2009 #63368 ennyi:D -
#63367 Nő sem olyan drága játékszer, ha már van önálló keresete:) -
Solt #63366 Van benne valami... kapcsolatnak azt lehet nevezni, ahol már bátran mersz a párod előtt fingani! :D Odáig csak ismerkedési fázis... :D -
divshaggy2009 #63365 azon má tulvagyunk bambán meg csak ő szokott nézni:) deee igen ez bolhafing de az eddigiekhez képest ez haladás:D:D számomra nagy ugrás az 5 hónap eddig kimerül pár kufircban és 2-3 hétben:D -
#63364 Gratulálok drága tesvérem! :) Irigyellek ám! -
#63363 Ha ezt nem írod le... de leírtad. :()
5 hónap egy kapcsolatban bolhafing.
Azt sem tudjátok még egymásról, hogy mit gondol a másik, amikor bandzsán bámul a másikra... és még szellenteni sem mertek egymás előtt :)
-
Solt #63362 A nőknek egy titka van... az első pár alkalommal olyan alaposan meg kell rakni, hogy lábra állni is alig tudjon. Onnantól kezdve szúrással, vagy a szúrás megvonásával gyakorlatilag kezes báránnyá nevelhetők! :D -
divshaggy2009 #63361 5 honap:D -
divshaggy2009 #63360 nekemis van/talán marad is de ideje lenne egy szoftverfrissitésnek mert már visszabeszél... csak az a gáz h ahhoz meg tul jó nő h dobjam:D -
#63359 nekem is csak 1 komoly volt/van, de az már 5 éve tart :) -
divshaggy2009 #63358 teljes mértékben megértelek, nekem a gép csak hobbi átléptem azt a kort amikor a gép volt az első most a nők kerültek előtérbe, de ezekszerint nem ajánlod a dual vga-t énis inkább huzok 1 drágább vga felé... -
Solt #63357 Összetett kérdés ez kérem szépen... egy igazán jó nő ugyanúgy drága játék, mint egy igazán jó vga. :)
Ürítés céljából nyilván könnyebb nőt találni, mint mondjuk megvenni egy 5870-t! :D Viszont, ha az 5870 analógiáját keresed nőben, az nem 100000.- Ft lesz! :D Vegyük azt a példát, hogy 100000.- Forintért legalább egy évet ( inkább 2-3 ) elvagy egy 5870-l.
A képen látható fekete hajú ATI-s szépségre a 100000.- Forint ha két hónapig kitartana, akkor nagyon optimista voltam, és azt kell feltételezni, hogy kurva jók vagyunk az ágyban! :D
Szóval a nő a legdrágább játékszer... viszont a legélvezetesebb is! :) Mint vga esetében itt is igaz az, hogy a belépő szinttel nem érdemes foglalkozni. :D
De egy dolog biztos... ha egy meglett férfi embernek nem egy nő, vagy nem a családja a legfontosabb, ott súlyos gondok vannak. A számítógép kiváló kiegészítő, vagy szabadidős elfoglaltság... de, hogy valakinek ez legyen a mindene, az számomra abszurdum.
Biztos alapos oka van annak, ha valaki ilyet mond, de, hogy őszinte legyek, soha nem szeretném ezt megérteni! :) -
divshaggy2009 #63356 most 1 fos nvidia kari van benne a gépbe legolcsobb volt:D
-
divshaggy2009 #63355 de a vicet félretéve összetok kapcsolni crossfire-be 2 db hd 5670 es karit? GA-H57M-USB3-al????