90029
-
divshaggy2009 #63354 annyi időre félretom tenni a gépet:D
-
#63353 XDDD bezony! -
divshaggy2009 #63352 azért 1 jokis nedves ....-nál nincs jobb még 1 quad core i5 se :D:D:D -
divshaggy2009 #63351 :D:D:D állat -
#63350 a tudomány mai állása szerint, ezt kérlek tedd hozzá :D -
divshaggy2009 #63349 de sajnos nőre is szükség van mert a géped nem dugodhatod meg:D -
divshaggy2009 #63348 de igaz ami igaz 1 gép jobb befektetés mint 1 nő:D -
divshaggy2009 #63347 aztaku..a ez durván elment a nők felé:) -
#63346 Hálistennek ott még nem tartok, meg tartós kapcsolatom is csak egy volt eddig... XD A többi csak numera, s ha így vesszük, akkor egy vga többet ér mert tovább használom... :D -
Blum #63345 Csak a nőt még tartsd is el :)
[Jobbesetben meghálálja....:D) -
#63344 Azé nőt szerezni könnyebb mint pénzt vga-ra... :D -
#63343 Nincs neki, nem is akar:) Kíváncsi lennék arra a pillanatra, mikor öreg korában visszagondol milyen tartalmas élete is volt:) Mondjuk fogalma sincs mit hagy ki, így talán kevésbé fog fájni:) -
Blum #63342 Oh bro'....get a life. -
#63341 Hát, "fú hádé"-ban már jobban megmutatja a foga fehérjét a 4850-es [nekem csak 512-es].
Két mag mellett is jól érzi magát, s el tudom képzelni, hogy a 4 mag sokat segítene neki az erőlködésben a híresen rosszul megírt játékok esetében.
A "Burnout Paradise: Ultimate Box-ra feltettem az NBSeries-t, és még jobban is fut, "fú de hádéban", mint korábban.
-
#63340 Nemsoka fogok full HD monitort venni, uh az erdekelne... Tehat ha ugy nincs nagy kulonbseg, akkor nem cserrelek... -
#63339 felbontástól is függne
nagyobb felbontásban kevésbé, de 1280x1024-ben vagy 720p-ben vagy 1360x768-ban tuti lenne jelentős gyorsulás, pláne a 4 magot kedvelő játékok esetén (pl gta4, dirt2, f1 2010) -
#63338 Mindig rajta van az oldala természetesen, az oldalán is van venti.
Nekem is így a legjobb.
Most csak a szerelgetés miatt volt levéve egy gyors teszt erejéig, meg el is kellett mennem "Y" elosztóért, mert így a ház elejében lévő ventinek nem tudtam bizsert adni. -
#63337 Még csak most volt rá időm, előbb be se tudtam volna rakni.
De amúgy én sem szoktam várni, de nem ez az első. -
#63336 Most van egy 4850 1Gb-os kartyam, hozza egy 3.3 Ghz-en mukodo E6750. Az a kerdesem, h tapasztalnek-e szamottevo gyorsulast egy Q6600-as procival, persze annak az orajelet is megemelnem egy kicsit... -
#63335 hát igen, ezt már máshol is hangoztattad SGn, tapsolt is mindenki utánad -
#63334 Alapfelállás, hogy egy hétköznapi, nem vízhűtéses számítógépházban elöl-hátul minimum 8, de inkább 10-12 cm-es ventilátor(ok) csücsül(nek).
Ha az alapfelállás megállja a helyét, akkor bizony, a meleg levegőnek esélye sincs, ha az oldallap a helyén van - ugyanis, porszűrt levegő elől be, majd HDD-rackek, olvasók, alaplap (és így RAM-ok, VGA) felett a 12 cm-es venti felé, és ki a házból.
Jobb házak, vagy bölcsebb felhasználók lassú forgású oldal-ventilátort is tesznek, hogy "biztos ami zicher".
Gazdag júzerek a passzív tápegység mellett minden másra vízhűtést tesznek :)
-
#63333 Igen, a TV nálunk is megy jó hangon, de ne egy monoton zúgás menjen :D
8 évig épp elég felhangosodó ventilátor idegesített fel, és nem is épp olcsó mulatság egy-fél évente kidobálni őket. 5 éve vízhűtés megy, hidegebbek az alkatrészek és csöndesebbek, nem is hibásodnak meg olyan hamar :D
De az akkor sem urban legend, hogy a ház oldalának levételével ne hülne a gép belseje. Ami megreked meleg a ramokon, az egyből kihúz felfele. Szóval akkor vagy én nem városban lakom, vagy legenda leszek :D -
#63332 nekem van 5db 120-as, 1db 80-as, 1db 40-es, plusz a vga-n is megy a ventillátor 20%-on, és olyan szépen alszanak h csak na :) alig van hangja. csak értelmes ventillátort kell venni ;)
egyébként meg a gyereket nem szabad hozzászoktatni hogy csengben aludjon, mert később problémák lesznek belőle. mi sosem hallgatunk el mikor alszik, persze nem ordibálunk, de nincs síri csend, megy a tv stb :) -
#63331 Jóóóó, akkor a szobában lehessen aludni akor is, ha bevan kapcsolva a gép :P
Pl a gyereknek, pl az asszonynak :P -
#63330 "Egy darab ventilátor sincs benne, szeretnék aludni mellette"
#63324 -
#63329 Mitől lenne? Egy darab ventilátor sincs benne, szeretnék aludni mellette.
Ja nem, 1 van, a tápban. -
#63328 Akkor baj van a házaddal.
-
#63327 Nekem jobban melegszik, ha rajta van a ház oldala. -
#63326 -
Solt #63325 Ilyenkor érti meg az ember, hogy a természet mennyire csodálatos... kiválóan működik a kontraszelekció! :D -
#63324 no comment :) -
#63323 A ház oldalát mihamarabb pakold vissza - egy normális háznak épp ezzel ártasz: az elől beszívott levegő így voltaképp oldalra távozik/hat és a hatásfok csökken.
Azt az urban legendet felül kellene vizsgálni már, hogy a lenyitott házban jobban hűlnek a cuccok. Amennyit nyerne vele, dupláját veszti a hűtők hatásfokán, és a por mennyiségén.
-
#63322 Egy nő csak kolonc lenne a nyakamon munka miatt így is keveset tudok gépezni,úgy meg pláne. -
#63321 te kis tirexi fan ne kövesd a mestert és állj át a sötét oldara! -
Solt #63320
Őszinte részvétem! -
#63319 én nem szoktam várni napokat :D hazaviszem, megvárom míg felmelegszik (ha hideg van kinnt), ez kb egy gyors wc, cigi+kv, aztán ha ül valaki a gép alött akkor szolídan jelzem h szétkapnám a cuccot aztán már be is ugrik az újdonság :D -
#63318 Még csak ma reggel raktam be a kártyát a gépbe, még meg sem hajtottam, egyedül a Heaven Benchmark 2.1 progival teszteltem.
Először a 4670, aztán az 5770.
Több mint 2x annyi pontot adott a végén, összehasonlíthatatlan FPS értékeke mellett az 5770 egyből DX10-ben.
Mivel a monitorom eléggé behatárolja a dolgokat(1280x1024 max. felbontás) így meghajtani még csak nem is tudom rendesen, melegedni egyáltalán nem melegszik. Egyelőre nyitott gépházzal(-2 ventilátor) alapjáraton 40 fok körül van a CCC szerint, terhelés alatt sem nagyon ment fel, de ezt még nem is néztem pontosabban.
Win maradt a régi egyelőre, eddig oké minden, de gondolom azért az lenne az igazi ha az is új lenne, mielőtt beraktam a kártyát ATI programok le, kikapcs, új kártya be, új legújabb meghajtó és go.
Szóval nem rossz kis kártya ez, de még gyakorlatilag ki sem próbáltam. -
#63317 Egyáltalán nem.Nekem a gép mindenem! -
#63316 Bízom benne, hogy csak viccelsz. -
#63315 Kellene a ráknak inkább valami nagyon brutál VGA olcsón