90029
  • blackcalibra
    Milyen AMD proci passzolna egyébként ehhez az 1gigás 5770hez?
    Gondolom ez a 5200-as kétmagos nem igazán van egálban a kártyámmal.
  • Solt
    Proci is... nálam azért volt különbség a 8800GT meg a 4870 közt... ;)
  • IMYke2.0.0.0
    Nem szóltam.

• [HUN]FaTaL
    FSXhez proci kell, tökmindegy milyen vga van alatta. 1GB VRAM és kész :)
  • MerlinW
    Ööö miért?
  • Solt
    Arma2, FSX, ami így hirtelen eszembe jut... plusz ugye a több monitoros okosságok...
  • IMYke2.0.0.0
    A "Radeon Graphics"-on bukott el a képeket "prezentáló"...
  • MerlinW
  • pointer4
    Igen, sovány q6600.
  • mflex #63425
    De ha jól emlékszem, akkor Te több monitoron használod, ugye? Akkor neked tényleg érdemes váltani.
    Milyen procid van?
  • pointer4
    Nekem pl kellene, mert az 5870-el csak 40-50 fps van autós játékban. Az pedig kanyarodni kevés. Viszont procit is kellene cserélnem.
  • mflex #63423
    Na, itt meg a másik agyvelőgyulladás jön!
  • mflex #63422
    Én, rögtön lecserélem a zászlós VGA-t, új 69708989889999-re, csak egy valamit mondjon meg nekem valaki, hogy van-e értelme? Olyan játék, mint a HALO baszik megjelenni pc-re, azonkívül a legtöbb ocsmány konzol port.

Pár napja a laptopon újra kinyomtam a halo 1-et, óriási élmény volt, a hangulat verhetetlen, a poénok messze a legjobbak, a "ragadós" plazma gránát a kedvencem, eszembe sem jutott közben, hogy valami csúcs grafikájú fossal játsszak.

Ez az új 6XXX széria egy oltári népbutítás, még az 5870-et sem tudták igazából megizzasztani, csak azért, hogy 20-30 FPS-sel többet mutasson közben, aki meg erre élvez annak úgy kell. Ennek ellenére rögtön lecserélem, mert szinte alig kerül majd valamibe (nekem).
  • Kontrakcio
    hacucc! PS! -.-
  • MR ME

• Dobronski
    Meguntam.
  • Zoliz
    Nyúlj be neki és kóstoltasd meg azzal, azt jobban fogja csípni, mert a homoság, az önzés és önimádat benne van a modern tinikben.
  • pointer4
    Tök jó, hogy mindig ezzel a 6 portos kártya képével hírdetnek, élőben meg 4 hónap késéssel érkezik a 4 portoshoz képest. :D
  • Solten
    Jovo hettol forgalmazza a masodik generacios DX11-es kartyait az AMD.

(Anandtech, Engadget)
  • IMYke2.0.0.0
    És mindezt úgy, hogy fogalmuk sincs voltaképpen, mi ellen küldik harcolni ezt az elfuserált "szörnyeteget" :)))
  • Solten
    No, a legujabb zold futotest hamarosan a piacon? :)
  • IMYke2.0.0.0
    Logo???
  • IMYke2.0.0.0
  • IMYke2.0.0.0
    Egyik barátnőmbe nagyon bele voltam esve - csak ez tartott mellette, mert különben, az elején legalábbis, úgy 1 éven át, olyan volt, mint egy kidöntve száradó fa.
    Na, 1 évnyi ilyen-olyan "edzésekkel" - nem hagytam szárazon - aztán rájött, mitől is döglik a légy.
    Azt még el kell mondjam, hogy kifogásként azt mondta, hogy nem szereti 'annak' az állagát, ízét, és a "saját" illatát sem érezni, amikor visszacsókolnám utána...
    Na, ez változott meg :)
  • Dobronski
    facepalm
  • Solten
    gay
  • Solten
  • pointer4
    "- vagy nem élvezik a szexet, mert azt sem tudják, hogy kell."

Ilyennel sokkal találkoztam. Aszongya, ő nem sz*pik, meg ne is ny*ljam ki, egyiket sem szereti.
    Na ilyenkor mondtam, hogy akkor főzzél valamit, azt többet sose lássalak. Persze a szúrást nem hagyhattam ki :D
    Bölcs kollégám mondja mindig,
    "Mindenkitől azt kell elfogadni, amit jó szívvel adni tud." :D illetve, hogy "válogatós fa*z disznóba való" :D
  • IMYke2.0.0.0
    A nők érdekes véleményen vannak ebben a témakörben:
    - vagy azt mondják, hogy a mérete nem számít
    - vagy azt, hogy számít, de a "Tiéd pont jó, sőt..."
    - vagy kussolnak, és közben az előző kapcsolatukra gondolnak
    - vagy nem élvezik a szexet, mert azt sem tudják, hogy kell.
    :)))
  • IMYke2.0.0.0
    Rafinált, és ügyes.
  • pointer4
    Nekem előjött az első randin, hogy 18cm-er alatt, szóba se áll senkivel. Kis füllentéssel, kihúztam magam :D Sikított így is :D
    Na most ebben még az az érdekes, hogy ő a gyermekem anyja :D
  • IMYke2.0.0.0
    Csak akkor lesz - de adj' isten, hogy tévedjek! - baj, amikor az ilyen lánykáknak valami komoly dolgot is véghez kell(ene) vinniük: mondjuk a saját életüket egyengetni, tenni is azért valamit, hogy ne abszolút függésben [pasi, pénz] éljék le az életecskéjüket, 1-2-3 poronty legyártásával.
    Ezért tisztelem azokat a nőket [ilyeneket is favorizálok amúgy], akik céltudatosak az életben, tanulnak, ha kell dolgoznak, és hosszútáv-terveznek, nem vakon az éjszakába élnek.
  • divshaggy2009
    egyszer az én fejem is benő és a korombeli lányokkal kezdek:_D:D:D
  • divshaggy2009
    egy baj van a mostani lányokkal hogy túl korán érnek lásd (16 lessz a nőm) és simán kinéz 20-nak én 22 leszek de azért ennek is megvannak az előnyei és sajnos a hátrányai és abbol több van :S:D de mit lehet tenni fiatalság bolondság még az a jo h mély torka van és pengén dug... :D kezdetnek elég ennyi
  • divshaggy2009
    ez beteg de vicce:D:D
  • IMYke2.0.0.0
    Hú, lehet, hogy grebber... á, nem akarom ezt hinni :)(
  • IMYke2.0.0.0
    Dagadt is a... májam, rendesen a büszkeségtől :)
  • IMYke2.0.0.0
    Én a korlátozások nélküli [az ATI új nagy zászlóshajója ellen harcba küldeni kívánt] VGA miatt emeltem ki a mondandót: voltaképp az aktuális X2-es ellenfele fogyaszt majd annyit, mint 2 GTX480-as, úgy, hogy a jelenleginél 30%-al erősebb ATI-val kell szembenéznie :)
  • Solt
    Szerencsétlen... azzal még a szemüket sem lehet kiszúrni! :D Kicsit megnő a bozont, oszt nem tudja melyik szőrszállal pisil... :D

Na mondjuk egy ilyen esetben megérteném, ha valakinek a gép lenne a mindene! :D :D
  • pxxl
    jó téma szex elött