90029
-
#63434 Milyen AMD proci passzolna egyébként ehhez az 1gigás 5770hez?
Gondolom ez a 5200-as kétmagos nem igazán van egálban a kártyámmal. -
Solt #63433 Proci is... nálam azért volt különbség a 8800GT meg a 4870 közt... ;) -
#63432 Nem szóltam.
-
#63431 FSXhez proci kell, tökmindegy milyen vga van alatta. 1GB VRAM és kész :) -
#63430 Ööö miért? -
Solt #63429 Arma2, FSX, ami így hirtelen eszembe jut... plusz ugye a több monitoros okosságok... -
#63428 A "Radeon Graphics"-on bukott el a képeket "prezentáló"...
-
#63427 -
#63426 Igen, sovány q6600. -
#63425 De ha jól emlékszem, akkor Te több monitoron használod, ugye? Akkor neked tényleg érdemes váltani.
Milyen procid van? -
#63424 Nekem pl kellene, mert az 5870-el csak 40-50 fps van autós játékban. Az pedig kanyarodni kevés. Viszont procit is kellene cserélnem. -
#63423 Na, itt meg a másik agyvelőgyulladás jön! -
#63422 Én, rögtön lecserélem a zászlós VGA-t, új 69708989889999-re, csak egy valamit mondjon meg nekem valaki, hogy van-e értelme? Olyan játék, mint a HALO baszik megjelenni pc-re, azonkívül a legtöbb ocsmány konzol port.
Pár napja a laptopon újra kinyomtam a halo 1-et, óriási élmény volt, a hangulat verhetetlen, a poénok messze a legjobbak, a "ragadós" plazma gránát a kedvencem, eszembe sem jutott közben, hogy valami csúcs grafikájú fossal játsszak.
Ez az új 6XXX széria egy oltári népbutítás, még az 5870-et sem tudták igazából megizzasztani, csak azért, hogy 20-30 FPS-sel többet mutasson közben, aki meg erre élvez annak úgy kell. Ennek ellenére rögtön lecserélem, mert szinte alig kerül majd valamibe (nekem). -
#63421 hacucc! PS! -.- -
-
Dobronski #63419 Meguntam. -
Zoliz #63418 Nyúlj be neki és kóstoltasd meg azzal, azt jobban fogja csípni, mert a homoság, az önzés és önimádat benne van a modern tinikben. -
#63417 Tök jó, hogy mindig ezzel a 6 portos kártya képével hírdetnek, élőben meg 4 hónap késéssel érkezik a 4 portoshoz képest. :D -
#63416 Jovo hettol forgalmazza a masodik generacios DX11-es kartyait az AMD.
(Anandtech, Engadget) -
#63415 És mindezt úgy, hogy fogalmuk sincs voltaképpen, mi ellen küldik harcolni ezt az elfuserált "szörnyeteget" :)))
-
#63414 No, a legujabb zold futotest hamarosan a piacon? :) -
#63413 Logo???
-
#63412 -
#63411 Egyik barátnőmbe nagyon bele voltam esve - csak ez tartott mellette, mert különben, az elején legalábbis, úgy 1 éven át, olyan volt, mint egy kidöntve száradó fa.
Na, 1 évnyi ilyen-olyan "edzésekkel" - nem hagytam szárazon - aztán rájött, mitől is döglik a légy.
Azt még el kell mondjam, hogy kifogásként azt mondta, hogy nem szereti 'annak' az állagát, ízét, és a "saját" illatát sem érezni, amikor visszacsókolnám utána...
Na, ez változott meg :)
-
Dobronski #63410 facepalm -
#63409 gay -
#63408 -
#63407 "- vagy nem élvezik a szexet, mert azt sem tudják, hogy kell."
Ilyennel sokkal találkoztam. Aszongya, ő nem sz*pik, meg ne is ny*ljam ki, egyiket sem szereti.
Na ilyenkor mondtam, hogy akkor főzzél valamit, azt többet sose lássalak. Persze a szúrást nem hagyhattam ki :D
Bölcs kollégám mondja mindig,
"Mindenkitől azt kell elfogadni, amit jó szívvel adni tud." :D illetve, hogy "válogatós fa*z disznóba való" :D -
#63406 A nők érdekes véleményen vannak ebben a témakörben:
- vagy azt mondják, hogy a mérete nem számít
- vagy azt, hogy számít, de a "Tiéd pont jó, sőt..."
- vagy kussolnak, és közben az előző kapcsolatukra gondolnak
- vagy nem élvezik a szexet, mert azt sem tudják, hogy kell.
:)))
-
#63405 Rafinált, és ügyes. -
#63404 Nekem előjött az első randin, hogy 18cm-er alatt, szóba se áll senkivel. Kis füllentéssel, kihúztam magam :D Sikított így is :D
Na most ebben még az az érdekes, hogy ő a gyermekem anyja :D -
#63403 Csak akkor lesz - de adj' isten, hogy tévedjek! - baj, amikor az ilyen lánykáknak valami komoly dolgot is véghez kell(ene) vinniük: mondjuk a saját életüket egyengetni, tenni is azért valamit, hogy ne abszolút függésben [pasi, pénz] éljék le az életecskéjüket, 1-2-3 poronty legyártásával.
Ezért tisztelem azokat a nőket [ilyeneket is favorizálok amúgy], akik céltudatosak az életben, tanulnak, ha kell dolgoznak, és hosszútáv-terveznek, nem vakon az éjszakába élnek.
-
divshaggy2009 #63402 egyszer az én fejem is benő és a korombeli lányokkal kezdek:_D:D:D -
divshaggy2009 #63401 egy baj van a mostani lányokkal hogy túl korán érnek lásd (16 lessz a nőm) és simán kinéz 20-nak én 22 leszek de azért ennek is megvannak az előnyei és sajnos a hátrányai és abbol több van :S:D de mit lehet tenni fiatalság bolondság még az a jo h mély torka van és pengén dug... :D kezdetnek elég ennyi -
divshaggy2009 #63400 ez beteg de vicce:D:D -
#63399 Hú, lehet, hogy grebber... á, nem akarom ezt hinni :)(
-
#63398 Dagadt is a... májam, rendesen a büszkeségtől :) -
#63397 Én a korlátozások nélküli [az ATI új nagy zászlóshajója ellen harcba küldeni kívánt] VGA miatt emeltem ki a mondandót: voltaképp az aktuális X2-es ellenfele fogyaszt majd annyit, mint 2 GTX480-as, úgy, hogy a jelenleginél 30%-al erősebb ATI-val kell szembenéznie :)
-
Solt #63396 Szerencsétlen... azzal még a szemüket sem lehet kiszúrni! :D Kicsit megnő a bozont, oszt nem tudja melyik szőrszállal pisil... :D
Na mondjuk egy ilyen esetben megérteném, ha valakinek a gép lenne a mindene! :D :D -
#63395 jó téma szex elött