AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

everest is 8x mutat

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

IMYke2.0.0.0
Ha egyik pillanatról a másikra tette = GPU-Z a hülye.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

a GPU-Z eddig 16x 2.0 mutatott most meg 8x 2.0 ez mitõl van?

MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB

aha értem

IMYke2.0.0.0
az nVidia 16x-osa = ATI 8x-osával. Ráadásul, ATI-é más elven is mûködik.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

És?

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

mert nvidiának 16x van

Mert minek több?

Sziasztok! Hogyan hogy az ATI-nál csak 8x elsimítás van?

Ohh mér adtad akkor el? Nemhogy eljegyezted volna <#szomoru1><#pias><#pias>

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

berczely
Sikerült eladnom a kártyám 17000Ft-ért!<#smile>pápá HD4850!Szerettelek!

Solten
<#alien>

Saor Alba

MerlinW
Jaja, és még józanításra is alkalmas😊 Víz, amiben a halak b***nak😊

[merlinw.org]

Solten
😊) No igen, a viz az hatekony cucc hutesben.

Saor Alba

MerlinW
20/40 az szép😊

[merlinw.org]

Brand
Szia!:-)
Mike szerelte össze nekem, nekünk, de teljesen új a vízhûtés, valami reserator 2-es, ha jól olvastam le :-D. Mindegy is, mert amióta sikerült feltennem az új kártya driver-t (remélem jól írom), azóta semmi gond, illetve töröltem azokat, melyeket mostanában tettem fel, mert nem szükségesek annyira.

A kártya hõmérséklete is jó, jelenleg 20 fok, és játékok alatt sem megy 40 fölé. Engem kimondottan zavart a ventilátorok zümmögése, most mindent víz hût. Majd ha hazaér, akkor megkérdezem, hogy mire kell figyelni, bár azt mondta, hogy ezzel jó darabig nem lesz gondunk.

Csak a nő½ tudja mi a szép:)

[HUN]FaTaL
Azt hittem sokallod 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

IMYke2.0.0.0
Épp ez a lényeg számomra: egy "csúcs" géppel együtt fogyasztana ennyit.
Egy nem bõségszarus felhasználónak, mint nekünk, bizony ez az áramfogyasztás bõségesen jó lenne (még sok is, csak nézõpont kérdése - jelene esetben egy GTX-szel szembehelyezve), a játékélmény mellé.

[HUN]FaTaL
Teljes rendszer fogyasztása, nem a VGAé. i7 meg nem tudom mi van még benne, ráadásul az is húzva. Alap i7 TDP 130 watt ha jól emlékszem.

735W<#idiota> ez már tényleg annyit fogyaszt mint egy atomerõmû.. meg úgy is fût 😄

IMYke2.0.0.0
Újfen meglátva ezt a grafikont, sírva-hálálkodva fogadnék el most egy HD5870-est... "csak" 325 W...

Solten
Egyeb kellemetlen hir a zoldeknek: Az NVIDIA elvesztette a Rambus elleni harcot

<#alien>

Saor Alba

Solten
Ott mar leirtam a velemenyem, most itt nem karomkodnek 😊 Figyelemre melto hogy a GTX 480 SLI mennyire sokat zabal:

Saor Alba

Kösz.Jómagam is így gondoltam.

[HUN]FaTaL
Baromság, minden benne van, most raktam fel friss winre.

A 10.7es driver teljes értékû,igaz?Úgy értem,benne van minden ami kell.Hmm?Volt egy ismerõs,aki szerint csak hibajavítást tartalmaz és tisztán a 10.7 felrakásánál pl. a vga illesztõprogiját sem rakja fel...

Sharks
Valaki nem tudja esetleg, hogy miért pörög 50%-on a venti folyamatosan? (10.5-ös driver) Kicsit kezd idegesíteni...

A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.

[HUN]FaTaL
Csak olyan filmekkel megy, aminek a codecje támogatja a DXVA-t. Ezek általában a HD-k.

valami régebbi driverekkel volt ez a gond az 5xxx sorozatnál

fotográfik kolomp edisön :D

R3TR0
Hali!

Az lenne a kérdésem hogy ugye kijott a catalyst 10.7 és ez már támogatja a VLC player legujabb kiadásának a funkcinoit

a kérdésem az lenne ezt hogy tudom kihasználni??

Szoval a VLC és a karim hogy kapcsolodik össze?

Ha már egy sima avi filmet nézek akkor megy?

Vagy vmit be kell kapcsolnom?

Nekem személy szerint semmi bajom vele.

[HUN]FaTaL
Na mindenre gondoltam, csak szoftveres hibára nem. 😊 Tovább meg nem olvastam a topicot. 😊

IMYke2.0.0.0
A vízhûtése nem halt meg - driver volt a ludas.

[HUN]FaTaL
Elképzelhetõ, hogy hibás a kártya, vagy az, hogy a vízhûtés behalt, bár ezzel 0 tapasztalatom van.

Sziasztok!

A 10.7 rõl olvastam, hogy problémákat okozott! Nektek is volt hasonló tapasztalat?

ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64

IMYke2.0.0.0

IMYke2.0.0.0
Akkor túlmelegedés tuti kizárva - legfeljebb, ha a vízpumpa beadná a kulcsot... vagy ha a vízkeverék elfogyna a tartályból.
Mit mondtak azok, akik összerakták, hány óránként kell ellenõrizni a rendszert?

Brand
5870, de szerintem valami más lehetett itt a gond, mert vízhûtést szereltek rá, most az elõbb direkt kipróbáltam ott ahol elõszokott fordulni, és most jó. :-) Én, nõ létemre nem nagyon értek hozzá, csak a kisfiammal játszunk néha, bár sok driver-t raktam fel az utóbbi idõben, talán az nem tetszett neki.

Köszike.

Brand
Felszenvedtem az új drivert, most úgy néz ki jó lesz.

roblee
Milyen kari, milyen hûtés? Ha passzív, akkor kellõképpen meg van oldva a ház levegõkeringetése?

\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"

SZilaJMaGGoT
Túlmelegszik?

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

Brand
Sziasztok Fiúk! :-)

Olyan problémám lenne, hogy néha zöldes-szürkés képet kapok, és ilyenkor nem tudok mást csinálni, mint teljesen kikapcsolni a gépet. :-(

Mi lehet a gond, hiszen szinte még új a kártya?

Köszönöm a segítséget, ha lesz. :-)

roblee
Ezekrõl tudtam, hogy nem támogatja, pont ezért nem értem, miért nem képes "felrakódni" nekem. Teszek egy próbát a modderrel, egyébként már gondoltam rá, de még nem jutottam el, hogy meg is tegyem.
Szóval nem tudjátok, miért nem engedi! Esetleg tegyek próbát az asus-nál? Bekopogok, hátha tudnak némi infot adni errõl.
Azért köszönöm segítségeteket!

Solten
Toshiba, Sony es Panasonic notikat nem tamogatja a Catalyst Mobility driver, mivel ezen gyartok nem adtak "aldasukat" hozza.

Probalkozhatsz esetleg a mobility modder-el (link), azt hiszem a 9.12-es desktop driver az amivel mukodott, de lehet hogy a 10.1-el is.

Saor Alba

roblee
mobility radeon HD4570

kifli
milyen kártya van a notiban?
roblee
Nem tudnátok megmondani miért nem tudom felrakni az ati oldalán lévõ ccc-t az asus notebookomra? Csak az asus saját driverét engedi felrakni. Már mindenhogyan próbáltam, de semmi sem használt. Régi 9.7-es verziójú van fent. Kezdek teljesen kiakadni. <#falbav><#help>

Solten
1080p-t is nezegethetsz vele, tudja az Avivo HD-t.

Amugy ha ilyen "koca jatekos" vagy, az AMD Llano tokeletes lesz majd a szamodra. Konyhanyelven szolva, a CPU-ba lesz integralva egy kb. HD 4670 erossegu GPU. Lesznek btw gyengebb vagy lehet hogy eppen erosebb valtozatai is.

Saor Alba

Evil
Hát olyan 85C körül, de eddig is annyi volt kb, húzva meg nemvolt soha 😊

Azon gondolkodok újrarakom az egészet, hátha csak valami catalyst összeakadás, stb..

azt csak ironikusan írtam.. 😄