AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
MSI Tomahawk B550, AMD RYZEN 5 5600X, Kingston Fury 16GB 3200MHZ, ASUS STRIX GTX 970 4GB, Samsung 980 Pro 1TB
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Mike szerelte össze nekem, nekünk, de teljesen új a vízhûtés, valami reserator 2-es, ha jól olvastam le :-D. Mindegy is, mert amióta sikerült feltennem az új kártya driver-t (remélem jól írom), azóta semmi gond, illetve töröltem azokat, melyeket mostanában tettem fel, mert nem szükségesek annyira.
A kártya hõmérséklete is jó, jelenleg 20 fok, és játékok alatt sem megy 40 fölé. Engem kimondottan zavart a ventilátorok zümmögése, most mindent víz hût. Majd ha hazaér, akkor megkérdezem, hogy mire kell figyelni, bár azt mondta, hogy ezzel jó darabig nem lesz gondunk.
Csak a nő½ tudja mi a szép:)
Egy nem bõségszarus felhasználónak, mint nekünk, bizony ez az áramfogyasztás bõségesen jó lenne (még sok is, csak nézõpont kérdése - jelene esetben egy GTX-szel szembehelyezve), a játékélmény mellé.
http://goo.gl/gd6Zi5
Saor Alba
Saor Alba
A képzelőerő sokkal fontosabb, mint a tudás. A tudás behatárolt, még a képzelőerő felöleli az egész világot. És csak két dolog végtelen: a világegyetem és az emberi hülyeség.
fotográfik kolomp edisön :D
Az lenne a kérdésem hogy ugye kijott a catalyst 10.7 és ez már támogatja a VLC player legujabb kiadásának a funkcinoit
a kérdésem az lenne ezt hogy tudom kihasználni??
Szoval a VLC és a karim hogy kapcsolodik össze?
Ha már egy sima avi filmet nézek akkor megy?
Vagy vmit be kell kapcsolnom?
A 10.7 rõl olvastam, hogy problémákat okozott! Nektek is volt hasonló tapasztalat?
ASUS M5A97-LE R2.0, AMD FX 8320E, 2x4GB DDR3 1866MHz, ASUS R7 265 2GB, Chieftec CTG-500-80P, Win7 SP1 x64
Mit mondtak azok, akik összerakták, hány óránként kell ellenõrizni a rendszert?
Köszike.
\"Force is a Powerful Ally and a Terrible Foe\"
Olyan problémám lenne, hogy néha zöldes-szürkés képet kapok, és ilyenkor nem tudok mást csinálni, mint teljesen kikapcsolni a gépet. :-(
Mi lehet a gond, hiszen szinte még új a kártya?
Köszönöm a segítséget, ha lesz. :-)
Szóval nem tudjátok, miért nem engedi! Esetleg tegyek próbát az asus-nál? Bekopogok, hátha tudnak némi infot adni errõl.
Azért köszönöm segítségeteket!
Probalkozhatsz esetleg a mobility modder-el (link), azt hiszem a 9.12-es desktop driver az amivel mukodott, de lehet hogy a 10.1-el is.
Saor Alba
Amugy ha ilyen "koca jatekos" vagy, az AMD Llano tokeletes lesz majd a szamodra. Konyhanyelven szolva, a CPU-ba lesz integralva egy kb. HD 4670 erossegu GPU. Lesznek btw gyengebb vagy lehet hogy eppen erosebb valtozatai is.
Saor Alba
Azon gondolkodok újrarakom az egészet, hátha csak valami catalyst összeakadás, stb..