AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GA-H57M-USD3 | Core i5-760 | 4 GB kigston 1600 Mhz Hasíííít:P
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
[jobbesetben meghálálja....😄)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
[merlinw.org]
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Két mag mellett is jól érzi magát, s el tudom képzelni, hogy a 4 mag sokat segítene neki az erõlködésben a híresen rosszul megírt játékok esetében.
A "Burnout Paradise: Ultimate Box-ra feltettem az NBSeries-t, és még jobban is fut, "fú de hádéban", mint korábban.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
nagyobb felbontásban kevésbé, de 1280x1024-ben vagy 720p-ben vagy 1360x768-ban tuti lenne jelentõs gyorsulás, pláne a 4 magot kedvelõ játékok esetén (pl gta4, dirt2, f1 2010)
Forza.
Nekem is így a legjobb.
Most csak a szerelgetés miatt volt levéve egy gyors teszt erejéig, meg el is kellett mennem "Y" elosztóért, mert így a ház elejében lévõ ventinek nem tudtam bizsert adni.
De amúgy én sem szoktam várni, de nem ez az elsõ.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ha az alapfelállás megállja a helyét, akkor bizony, a meleg levegõnek esélye sincs, ha az oldallap a helyén van - ugyanis, porszûrt levegõ elõl be, majd HDD-rackek, olvasók, alaplap (és így RAM-ok, VGA) felett a 12 cm-es venti felé, és ki a házból.
Jobb házak, vagy bölcsebb felhasználók lassú forgású oldal-ventilátort is tesznek, hogy "biztos ami zicher".
Gazdag júzerek a passzív tápegység mellett minden másra vízhûtést tesznek 😊
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
8 évig épp elég felhangosodó ventilátor idegesített fel, és nem is épp olcsó mulatság egy-fél évente kidobálni õket. 5 éve vízhûtés megy, hidegebbek az alkatrészek és csöndesebbek, nem is hibásodnak meg olyan hamar 😄
De az akkor sem urban legend, hogy a ház oldalának levételével ne hülne a gép belseje. Ami megreked meleg a ramokon, az egybõl kihúz felfele. Szóval akkor vagy én nem városban lakom, vagy legenda leszek 😄
egyébként meg a gyereket nem szabad hozzászoktatni hogy csengben aludjon, mert késõbb problémák lesznek belõle. mi sosem hallgatunk el mikor alszik, persze nem ordibálunk, de nincs síri csend, megy a tv stb 😊
All hail the double x!
Pl a gyereknek, pl az asszonynak 😛
Ja nem, 1 van, a tápban.
www.smart-bus.hu
Azt az urban legendet felül kellene vizsgálni már, hogy a lenyitott házban jobban hûlnek a cuccok. Amennyit nyerne vele, dupláját veszti a hûtõk hatásfokán, és a por mennyiségén.
Next PC upgrade: 2022
All hail the double x!
Õszinte részvétem!
www.smart-bus.hu
All hail the double x!
Elõször a 4670, aztán az 5770.
Több mint 2x annyi pontot adott a végén, összehasonlíthatatlan FPS értékeke mellett az 5770 egybõl DX10-ben.
Mivel a monitorom eléggé behatárolja a dolgokat(1280x1024 max. felbontás) így meghajtani még csak nem is tudom rendesen, melegedni egyáltalán nem melegszik. Egyelõre nyitott gépházzal(-2 ventilátor) alapjáraton 40 fok körül van a CCC szerint, terhelés alatt sem nagyon ment fel, de ezt még nem is néztem pontosabban.
Win maradt a régi egyelõre, eddig oké minden, de gondolom azért az lenne az igazi ha az is új lenne, mielõtt beraktam a kártyát ATI programok le, kikapcs, új kártya be, új legújabb meghajtó és go.
Szóval nem rossz kis kártya ez, de még gyakorlatilag ki sem próbáltam.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Ezt jó lenne dekódolni... nem vágom...
www.smart-bus.hu
"AMD's latest graphics processors is just around the corner, and one of the first of them is the Radeon HD 6800 series. The value version of it is the Radeon HD 6850, its most probable specifications have surfaced. To begin with, HD 6850 is based on AMD's new Barts GPU, built on the 40 nm process. The source mentions that the SKU will have 800 stream cores enabled, from earlier reports we're lead to believe that these stream cores are individually more complex than AMD's traditional 5D (4 simple + 1 complex) approach to unified shaders. There is a 256-bit wide GDDR5 memory interface holding 1 GB of memory, the card uses 5 GT/s memory chips, so the memory should be clocked around 1200 MHz (or 4800 MHz effective), if not more. The core is clocked at 775 MHz. Its FOB (freight on board) price is expected to be US $175. Power is drawn from a single 6-pin PCI-E power connector, the draw is expected to be less than 150W. Partners have the option of using a premium blower-type cooler, or a cost-effective heatsink-type cooler. The latter had been pictured a while back, posted below for reference."
6950 (5850 "utódja")
6970 (5870 "utódja")
6990 (x2) (5970 "utódja")
Szóval a 6850/70 az már "középkategóriás"
Persze ezek még nem hivatalos dolgok de igen valószínû, hogy így lesz.
Holland Webshop árai
Hát ha valóban csak a GTX 460 ellenfelei akkor drágák! De várjuk ki a végét!
Next PC upgrade: 2022
És három másodperc múlva vált, hogy up to date. Mert ugye a 10.09 van fent. De azt hiszem ez csak az Atival megy most még csak, de javítsatok ki.
10.08-ról ezzel frissítettem fel, végigmegy egy csík, hogy letölti, és bejött az Ati install ablaka.