AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont olyasmirõl is olvasok, hogy ugyanúgy tudja frissen tartani a Steam a drivert, mint pl a játékaimat.
Ehhez pedig a "Just select 'Update AMD Video Drivers' from the 'Steam' menu at the top of your Steam client." lépés szükségeltetik nekem, ilyen menüpont viszont nálam nincs a Steam menüben.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
[merlinw.org]
Mennyire fontos neked a jó halk hûtés.
(azé jó hûtésbõl a jûtés elég durva elírás XD)
Egy segítséget szeretnék kérni... szerintetek egy Sapphire Radeon HD5770 Vapor-X 1GB DDR5 PCI-E -os megér annyival többet, mint amennyi a sima
Sapphire Radeon HD5770 1GB 128bit DDR5 PCI-E (SPHEHD5770HD1G) ?? Mert ugye a Vapor-X az csak a hûtés ha jól tudom... 😊 Válaszokat elõre köszönöm!
Lenovo Y500 iPhone 5S BMW E30
Ott lesz a menüben, akár a store oldalon, fent steam/check for video driver updates
Pedig olvastam itt fórumon, hogy valaki már frissítette.
Aki frissítette, az hogyan csinálta?
Steam acc: kange82
Köszi!
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Forza.
Nemrég váltottam nV-rõl és nem igazán boldogulok még a beállításokkal, ebben szeretném kérni a segítségeteket.
Az volna a problémám, hogy pár játéknál, ha CCC-ben be van kapcsolva az AA, akkor rettentõ rossz/zavaró "effektet" produkál a kártya.
Ilyet:
Mit kéne változtatnom a beállításokban?
10.9-es Catalyst van fent.
Elõre is köszi!
<#nezze>#nezze><#hehe>#hehe>
Next PC upgrade: 2022
All hail the double x!
Az egy dolog, hogy ahogy a maják templomaiban, ebben az angol építményben is van egy ablakrés, melyen keresztül az év csak egy bizonyos szakában látható a nap, de voltaképp misztifikálva van a hely.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Attól mert hogy ott véget ér a maja naptár nem azt jelenti hogy világ vége lesz.Visszajönnek majd a segítõink (földönkívüliek és megnézik majd mit alkottak az elfajzott népek mivé lettek.De csak röhögni fognak hova nem fejlõdtünk.
Ez kb olyan hogy nyomozzák miért készült a Stonehenge.Arra senki nem gondolt hogy csak heccbõl építették,mert csak?
van a 4870, aminél drágább az ugyanolyan teljesítményû 5770, aminél kicsit megintcsak drágábban ott lesz az ugyanolyan teljesítményû 6570(?) ... 😄
Forza.
jóóó angolosok ezt le tudnák nekem fordítani? MErt nem teljesen értem assze 😄😄😄
"Grimey industrial devious future ninja techbots wrapped in tinfoil and thrown down the stairs, only to be ran over by a steamroller and hung out to dry."
Hopp össze is állt a kép😊
[merlinw.org]
Ugyane el lett játszva az 5xxx megjelenésekor is, HD5770 majdnem ugyanolyan teljesítményû mint 4870, csak kicsit drágább, 4870 pedig még mindig kapható újonnan.
😄DDDDDDDDDDDDDddddddddd
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Haver meg akart 6x ezer körül 5870-et (nem használtan).Mondtam neki elõbb vonják ki.És tessék!
Mert olvastam, hogy a kliens tetején a Steam menüpont alatt lenne rá lehetõség az egyik menüponton, de nálam csak ilyen "Check driver..." menü vanm, amire megnyílik a hivatalos oldal, ahonnan drivert lehet kézileg szedni.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Forza.
www.smart-bus.hu
Pontosan mennyivel is gyorsabb (cégtõl nem jönnek be a linkelt képek), valaki számszerûsíthetné pls.!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Crysis: 5870 vs 6870
Heaven: 5870 vs 6870 Figyelem a HD5870-en AA nélkül futott és AF is csak 4x volt.
Egyenlõre csak ez a 3 teszt szivárgott ki,de úgy tünik a HD6xxx széria egymagos csúcskártyája,O.C és komolyabb driver optimalizáció nélkül,már most köröket ver elõdjére."
fotográfik kolomp edisön :D
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep