AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kicsit visszatérve a garanciális kérdésre. A héten jár le az egy hónap, és még nem kaptam vissza a G940-t. Mik a pontos jogaim? Visszakérhetem a pénzt?
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Ha igazad lenne, akkor 5760*1080-ban meg se moccanna sok játék.
Az 1GB VRAM alap esetben elég 1920x1080-hoz. DE! A játék fejlesztõk már egyre jobban csesznek rá és nem ürítik a VRAM-ot. Ha szar a game engine-je, akkor 2GB-nál is lesz szaggatás; töltögetés; game közben (nem pálya töltésre gondolok) hanem amikor nem illene semmit sem töltenie, de mégis mert akkor fogy el pl. az 1GB; vagy 2GB és üríti a VRAM-ot és tölti az újabb adagot. <#szomoru2>#szomoru2>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Tranzisztorok száma 1700 millió, bár azt nem tudom számít-e..
Tehát ebben a tesztben nem az OC verzó hanem a referenciamodell adatait hozzák (gondolom), viszont a teszt pedig kifejezetten az OC-rõl szól(na).
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"Shader, textúrázó, ROP tekintetében van valami aktuális objektívnek mondható "referencia mennyiség" (konkrét darabszámok) amire azt mondják, hogy na annyitól már jó, illetve x-nél több meg már nagyon jó??"
Kategoriak szerint shaderek eseten elmondhato hogy pl. a beugronal a 320-400 mar jonak szamit. Kozepkategorianal a ~700-800. Ettol felfele, minel tobb, annal jobb 😊
Saor Alba
Shader, textúrázó, ROP tekintetében van valami aktuális objektívnek mondható "referencia mennyiség" (konkrét darabszámok) amire azt mondják, hogy na annyitól már jó, illetve x-nél több meg már nagyon jó??
(%-osan gondoltam, úgy kb..)
Ahogy Kifli is leirta, ugyan magasabb orajelu a 4890 GPU-ja, de kevesebb shader, texturazo es egyeb egyseg van benne az 5850-hez kepest.
Saor Alba
Pl 4890-bõl jött ki olyan verzió, ami 1ghz-n járt, egy hd5850 mégis simán veri 725 mhz-val.
A memória busz szélességének, pedig a kártya teljesítményének arányában kell nõnie, pl hiába raknának egy 5770 128 helyett 512-es buszt, nem lenne sok változás. Memória szintúgy, gyorsabb gpu-hoz gyorsabb memória kell, hogy a gpu max teljesítményét ki lehessen használni.
A memória méret, felbontástól függ, minél nagyobb a textúrák felbontása, annál több adatot kell egyszerre tárolnia.
A teljesítmény (végeredmény) szempontjából mekkora szerepe (részaránya) van az órajelnek, a memória órajelnek, a memóriának (1Gb), és a memóriacsatornának (64 vs 256 bit)?
"A Radeon HD 6670 teljesítménye egyébként a Radeon HD 4830 és 4850 között lesz, ami 60 wattos TDP fogyasztás mellett kifejezetten hízelgõ tempó."
Jol hangzik...
Saor Alba
ez a magyar win7tel elõfordul, de ez nem jelent problémát
HDMI kábellal meg nem szokott gond lenni.
http://goo.gl/gd6Zi5
HDMI kábeltõl miért hülyül meg a w7? (Asus EAH4770)
Nemrég vettem hogy össze köthessem a monitort a géppel és a szín nagyon gyatra lett, a felbontás át állt 1080-p értékûre amivel nincs is bajom.
Ami még szemet vetett hogy a w7 nem normális boot folyamatot mutat hanem a vista féle zöld csík futosgál.
eddig VGA csatlakozással ment ott töéletes votl csak gondoltam korszerûsítek, de lehet valamit nem vettem figyelembe?
Haverom is múltkor váltott AIMP-ra (nagy zene mániás),mondta,hogy milyen fasza. De végülis maradtam Winampnál. De most nagyon felkúrta az agyam. Uninstall is megvolt már 😄
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Tetszik amúgy,jó kis cucc ez.
Kis állítgatás itt-ott és tökéletes 😊
.ape kiterjesztésû zene fájlokat hogy a rossebbe játsszam le Winamppal?
Leszedtem hozzá már vagy 25 plugint,egyikkel sem játssza le,WMP-hez való plugin persze egybõl jó. Csak rohadtul utálok WMP-vel zenélni,szóval örülnék,ha mondanátok valami okosat! 😊
[merlinw.org]
g73jh, sapphire 6970, amd 1090t, crosshair 4 formula, vertex 2 120gb, 8gb corsair 1600mhz
Saor Alba
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Intelek vannak integrálva, nvidia pedig nemtudom...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Notebook: Lenovo ideapad Y580 Gamer
Még 9.xx es van.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Next PC upgrade: 2022
64bites mem interfész - egy 4850-ben 256-bites van
gondolom 800mhz 512mb ddr2 ram - egy 4850-ben 1000mhz ddr3 van
igen, ez egy mai alsó-közép kártya teljesítményének egyhuszada...
Forza.
Adott az alaplap az aláírásomban, tegnap éjfél körül nyugodtan zenét hallgattam és gondoltam megyek aludni, ma reggel mikor felkelek, azt írja hogy "Hangszórók : Nincs csatlakoztatva" És az 5.1 csak búg,serceg. Próbáltam már driver uninstall/installt meg bios ba letilt felold, egyszóval mondhatni mindent. De mindenre ezt írja ami a hátsó panelbe van bedugba, mikrofon, bemenet, kimenet.... Elvileg egyik sincs csatlakoztatva... Idegességemben már szétszedtem az egész gépet, kipucoltam átnéztem, de semmi eltérést nem tapasztaltam külsõleg a Realtek chipnél meg sehol.
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -