AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Akkor ez sima kábel TV-hez nem is jó? :'(
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Nappaliban a TV úgyis bedöglött,akkor oda átmenne az enyém. Közben vettem új monitort,ami tökéletes lenne napi 1-2 órát TV-zni + szabad helyem is lenne. 😊
Ha jó árban lesz,akkor már veszem is!
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
http://goo.gl/gd6Zi5
Én még az ALL IN WOONDER-es idõkre is emlékszem.. régi szép idõk.. hjaa <#nyes>#nyes>
3.14159265358979323846264338327950288419716939937510582097494459230781640628620899862803482534211706798214808651328230664709384460955....
"A termék a földi sugárzású televízió és rádióadások vételére tökéletesen alkalmas. A csomagban a szükséges kellékek között találunk egy hordozható UHF/VHF antennát, viszont a távirányító már csak opcionális tartozék (Microsoft MCE távirányító a hozzá tartozó vevõvel), azaz nem jár minden csomaghoz, csak a 11167-18-40R termékkóddal ellátott kiadáshoz. A TV tuner segítéségével nem csak a különbözõ adások megtekintésére van mód, hanem igény esetén természetesen rögzíthetjük is azokat. Extra szolgáltatás, hogy a FlexiStream szoftver használatával az adott PC-t stream szerverként is használhatjuk, vagyis a TV tuner által fogott adásokat távoli eléréssel bárhonnan megtekinthetjük egy másik asztali- vagy mobil számítógép, illetve arra alkalmas mobil készülék segítségével. A Mirics által kifejlesztetett FlexiTV és FlexiStream technológiák lényege az, hogy a TV tuner által vett adást a Radeon HD 5570-es GPU az Accelerated Paralell Processing eljárás segítségével dekódolja és tömöríti, így az adásfolyam könnyedén megnézhetõ internetkapcsolaton keresztül szinte bárhonnan."
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Nem olvastam különösebb problémáról egyik ATI-s topic-ban sem a 11.01-el kapcsolatban.
A 11.1-es driverrel nincs semmi gebasz?
10.12-es egy hulladék volt...
Zokni-szandál kombó úgy látom nem csak itthon óriási nagy divat. <#hehe>#hehe>
Megérkezett a 22-es Benq LED monitorom.
Huhh. Már ez is egy más dimenzió.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
www.smart-bus.hu
Ha ennek a duplája eltelik, akkor már lehet hivatkozni erre:
"A javítás a fogyasztónak jelentõs kényelmetlenséget nem okozhat."
Kicsit gumi jogszabály, de ennyi idõ után már a bíróság a te javadra dönt. Legalábbis ezt olvastam jogi fórumokon. Szóval, ha szarnak az ember fejére, érdemes ezzel az asztalra csapni. Én nem fogok tétlenül hónapokat várni egy olyan termék használatára, amiért súlyos tízezreket fizettem.
www.smart-bus.hu
imyke: ezerszer inkább egy vetítõ, mint ezek a kávás megoldások ... borzalom zavaró. persze játék közben lehet belefeletkeznék és "eltûnne"...
Forza.
Köszi a tippet.
www.smart-bus.hu
gurubefree: a látómezõ a lényeg - minél többet tölt ki 1 darab monitor úgy, hogy nem a kibaszott kávát kell bámulni, annál jobb.
ゾルターン
ゾルターン
Ha rohadt gazdag lennék, akkor pixxel barátunk által linkelt 6500 dolláros megoldásnak lennék híve.
Vagy még kettõ 27"-es Samsungnak a mostani mellé.
De hogy en is hozza tegyek :
alig fizettem tobbet ezert a 3 monitorert mit 1 eve 1db monitorert. Ha nem 24" vettem volna kevesebb lett volna mint £200-nal. Ezek tudataban es maga ez elmeny .. nekem tetszik.
ゾルターン
Ilyenkor szokták megsz*patni a kedves vevõt, hogy aláíratnak veled egy papírt, hogy átvetted, és visszaadják szarul. Akkor megint beviszed, és kezdõdik a 30 nap elõröl.
All hail the double x!
ゾルターン
All hail the double x!
ゾルターン
ゾルターン
ゾルターン
All hail the double x!
Forza.
( ha már cserélsz, akkor 6950 alá ne add szerintem... )
www.smart-bus.hu
hmm 25 jól hangzik. lehet le kellene cserélni egy 6850 mondjuk 😊 egy PhenomII 940BE elég hozzá nem?
All hail the double x!