AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már így szóba jött a gépcsere,akkor nekem is lenne pár kérdésem.
A gépem:
-Alaplap:Asus P5Q Deluxe
-CPU:QuadCore Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz
-VGA:ATI Radeon HD 4890
-RAM:2x 2 GB DDR2-1100 DDR2 SDRAM
Elég lenne nekem is csak a VGA-t lecserélni?
És ha igen,akkor mikor és melyikre?(a mikor-t azért kérdezem,mert egyik ismerõsöm azt mondta,hogy õsz elõtt nem érdemes!)
Még így is van egy hónapom.
A probléma az, hogy a CPU csak 2 magos - és bár tudom, hogy sok minden nincs optimalizálva a 4 magra (sem), de azért (sajnos) egyre több játéknál olvasni az optimális teljesítményhez szükséges konfigurációknál (a tapasztalatokról nem is beszélve), hogy 4 mag kell hozzá, egy erõs középkategóriás VGA mellett...
Nehéz a döntés 😞
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Notice: Úgyse nagyon jön most mást game a DNF-en kívül az meg a látott videók alapján nem lesz egy grafikai orgazmus.
Az tény, hogy a 4850-el FullHD-ban sok kompromisszumot kell hozni. Megértem, ha a VGA-t lecseréli a többivel várni kellene.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Imy is inkább vehetne 6970et sandy helyett - jobban járna...
Forza.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
"He who makes a beast out of himself gets rid of the pain of being a man" - Dr Johnson
Az egy merõben új proci lesz ,lehet lesznek gyermek betegségei, azt jó kivárni amíg megoldódnak. Szerintem a buldózer talán év végére lesz olyan állapotban ,hogy érdemes legyen vásárolni.Az AMD üzlet politikáját ismerve ,egy igen hosszú távú fejlesztést tudsz eszközölni ha rá teszed a voksod.
Intel max 2 év és váltanak. De az biztos ,hogy bõszen van teljesítmény az I5 sandy alatt. Erre mérget vehetsz. Ha intel mellett döntesz max fülig ér majd a szád😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
S mikor kerül emberi léptékûvé az ára?
Aztán meg, azért még jó néhány tesztet is meg kellene várni arról a "ráverésrõl"...
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Saor Alba
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Még csak körvonalazódik a terv, nem akarom túlságosan beleélni magam, nehogy arcra essek.
VGA persze ATI (nekem az marad - a neve is -, örökre), a lehetõségekhez mérten egy 6950-es.
Asus P7P55D | Intel I5 750 | ASUS HD7950-DC2T 3GB | 4GB Kingston HyperX 1600MHz |
Gépcsere mellett döntöttem. Semmiféle más topikban nem bízom, csak itt és most teszem fel a kérdést. Ezt a gépet (a mostanit gépemet) egy öreg havernak 80.000 Ft-ért kínáltam fel, és 1 hónapon belül össze is kaparja rá a pénzt (ígérte). Átvertem (akaratlanul), vagy õ járt jól?
Ház: Cooler Master Elite 331
Táp: CHIEFTEC GPS-550A 550W
Alaplap: Gigabyte GA-P35-S3G
CPU: Intel Core 2 Duo E8400 (3 GHz)
RAM: OCZ Golden Series 4 GB (DDR2, 1066 MHz)
VGA: Sapphire Radeon HD4850 (512 M😎
HDD: WD 320 GB
Monitorom, és a másik 3TB-nyi HDD-t, meg kiegészítõket persze nem adom.
Nem röhög szegény gépen! 😊
Indítsd el csökkentett módban a wint, írd be a futtatásba, hogy "msconfig" és ott lehet a következõ indítás esetén kikapcsolni mindent, csak azt nem amit futtatni szeretnél ... Most nemtom pontosan melyik lenne neked jó, ki kell tapasztalni ... Így nem csökkentett módban indul a gép, de nem indulnak el azok a dolgok amiket te nem akarsz ...
Persze csak saját felelõsségre!!!
\"A - A - woodhorse - A - woodhorse sheep ...\"
Hibátlanul mûködött a dolog.Ja és egy közel 2 éves rendszer volt.
A fene se tudja néhol mi miért mûködik ,máshol meg miért nem.
Bár tegnap elõtt az AMD cucc kikerült és ment bele intel ,gondoltam megpróbálom hátha ezt is megeszi a Win7 ,de dobálta a kék halált derekasan a cucc😊 Mégse úsztam meg.
Mellesleg eltünt egy vinyóm a win alatt😊 bios látta még az eszközkezelõ is,de a saját gépben nem volt sehol.
Több óra küszködés után megint ujj win és most már látja.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Igaz már egy hete megvan, de ma jöttem haza pestrõl. Úgyhogy az elmúlt egy órában elõször az nvidia, majd az ti, majd ismét az nvidia fejlesztõket szidtem 😄
A következõ történt:
-valami nem okés a 5770-el, megy gariba
-kapok egy 8600gt-t beteszem a helyére, megy minden gond nélkül
-visszakaptam a kártyát, betesz, a win7 logoig jutok, ottmeghal a rendszer, és megfagy a kép. A háttérben mennek a dolgok, mert halottam hogy érzékeli az új hw-t, meg mikor beírom a jelszavam bejelentkezik
Ok csökkentett mod, ati profilok meg stream sdk fentvan, ok akarná törölni, de az installer csökkentett modban nem elérhetõ -.-
Nv cuccokat lepucoltam term már elõtte.
Most ráengedtem driver sweepert még1x, talált még pár nv fájlt. Reboot...
A gond ugyanez.
Vissza csökkentett modba, ucsó ccc leszed, megpróbálom telepíteni. Ez sem jön össze, a rendszeranÁlizálás résznél hibákat dob ki (gondolom az installer+csökkentett mod kombo)
Végül eszközkezelõbõl, frissítettem a vga drivert. Az online szar szerint naprakész volt, ha megadtam a C:/Ati mappát, akkor frissített. Reboot...
Vééégre bejön.
Nos, elõször szidtam az nvidiát, hogy a kurvaanyukat, hogy vga csere után nem mûködik az ati kártyám.
Majd az atit szidtam, hogy mi a faszom az, hogy nemképesek olyan installert összerakni, ami mûködik csökkentettmodban.
Majd megint szidtam az nvidiát, és megfogadtam, nem rakok többet a gépbe ilyen szart 😄
A win reinstall már igen érik, de szerda-csütörtök környékére ígérték a terrás hdd-m, azt még megvárom. A mostani hdd-n már nem férek el, még úgy se, hogy már töröltem mindent ami nem kell -.-"
Szerk.: Illetve voltál. 😊
Saor Alba
Soha életemben, addig és azóta se! Kalcium tablettáznom kellett, és 2 napig nem lehettem kinn 10 percnél tovább a napon!
Itthon pedig órákig vagyok kinn, fejfedõben, gond nélkül.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Saor Alba
Dél-Baranya, határmente (Drávaszabolcs határõrközség szomszédságában, a határhoz még közelebb).
Itt mindig jobb idõ szokott lenni, mint máshol - de most a napsütést ez az átkozott "wind" (<#hehe>#hehe> - kihagyhatatlan volt) semlegesíti.
Solten: 15 fokra "hot"-oznak?! Úristen, mi lenne ott, ha mondjuk az itteni 22 fokot éreznék? 😊
Persze, tudom, óceáni éghajlat, és emellett még északi, de hát na.
Ne aggodj, holnapra mar szarra fogsz foni a sajat veritekedben. 😄
Saor Alba
Maximum Video Card Size: 530 mm
Nem bízzák a véletlenre 😊
Jakuza: Jahhh, hogy az. Azt ignoráltam aztán ennyi.
Amugy igen, en is hasznalom, de ennek vajmi keves koze van ehhez a dologhoz. 😄
Tegyél fel adblock plust, ha jól tudom FFet használsz. 😄 Mondjuk nekem Opera van, de itt sem látok semmilyen hírdetést <#eplus2>#eplus2>
http://goo.gl/gd6Zi5
Mielott meg elkezdenel kotekedni, igen en nem egy adott motorra ertettem az igenyesseget, hanem altalanositva a fejlesztocsoportokra, akik odafigyelnek arra, hogy mit csinalnak.
Ha egybõl alánkrakják a "jót", késöbb mit fognak mutatni?😊
Ugyan ez van az autó iparban is, fordulós lámpák, meg állitható telók...holott a citroen megcsinálta anno már az olyan lámpát a ds3-ba is évtizedekkel ezelött...mostmeg feláras és "ujdonság"!
Ha megkapnánk egy 3D-s rombolható környezetet egy jó motorral a mai harwereken, jövõre mibõl élnének meg ezek, és a lánc többi résztvevõi?<#smile>#smile>písz
Forza.
Lusták, idõszûkében dolgozók, maximum - de a motor lehetõségeit nem használják ki, az biztos.
"azt áruld el, ha az UE3 mindent tud (lol!), a dice minek irt magának egy frosbitet?"
Ha tudnám, akkor bizonyosan a DICE munkatársa lennék.
azt áruld el, ha az UE3 mindent tud (lol!), a dice minek irt magának egy frosbitet?
Forza.
A motor adottságai fantasztikusak - és nem attól "egyen kinézetûek" a vele készült játékok, mert nem lehet azt csinálni vele, amit csak akarsz, tudsz... ugye érted?
Rombolható környezet is készíthetõ vele. Csak akarni kell(ene).
UE3-ban miért néz ki minden játék tök hasonlóan? (felületek! ezért mondják is 1-1 játékra, hogy tipikus UE. egyencsillogás és társai.)
és ha már cryengine - UE3 engines játékot kérek, ahol említésre méltó az AI !
szerintem ennyit a tökéletességrõl: az UE enginnek _mások_ a hibái, mint a frosbite/crye-nek
Forza.
a korábban fosozott crysis lassan legendává válik, csak mert a második kijött konzolokra és nem szaggatja magát a szarrá egy gtx580ason, miközben a balfelsõben ott egy DX12 logó
Forza.
Az, hogy dilettánsok próbálkoznak vele, más dolog.
A CryEngine 2, vagy Frostbite 2.0 a közelébe sem kerülhet (csak MerlinW kollégánkat idézhetném, minden szavát) - és az utólagos DirectX 11-tõl pedig ne várj csodát, és úgy nem fogsz csalódni.
crysis 2-höz pedig most már hivatalosan is jön a dx11 peccs kíváncsi vagyok rá...
GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..