AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legyen kreatív akinek kell, majd megírom Neki. 😊
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Csinald csak meg te magad. 😄DD
http://www.techpowerup.com/rbe/
Turorial az oldalon elerheto, mint ahogy rengeteg modositott vagy gyari BIOS file a VGA kartyakhoz.
Sry de nincs kedvem most irkalni magyar leirast, meg kulonben is, aktivizald te is kicsit magad. :L
Nem tudtok vhol magyar nyelvû leírást arról, hogyan kell flash-elni VBIOS-t?! Semmi kedvem leírni. Nem Nekem, másnak lenne rá szüksége, de egy részletes How To...-t semmi kedvem megkreálni. 😞
(Olyan érdekelne, hogy BOOT USB kulcsos - hogyan kell olyat is kreálni, stb... ha 1általán létezik ilyen leírás) <#nemtudom>#nemtudom>
<#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
www.smart-bus.hu
( Solten! Laca is kér Radeon logót! 😄 )
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Remélem jó lesz.De ha nem hát addig zrikállak amíg veszel egy másikat:XD
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Mind1 nem mérvadó az arc. Jelzem az új bétával majdnem tökéletes lett. London felett full maxon még alacsonyan is 30-40 fps ,de többször 50. Van mikor 80.
www.smart-bus.hu
CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178
@Laca: Elõbb winfos telepítés... 😊
www.smart-bus.hu
Lássuk a medvét. Azonnal csinálj belõle 70 est.
www.smart-bus.hu
(akkora a ház, hogy ha kiraknak az albérletbõl szerintem beköltözünk oda)
Nem vagyok a passzív hûtés híve én sem.
6850HD-nál a dupla ventilátor 35%-os fordulatszám alatt szinte hangtalanul suhan, húzásnál felrakom 77-85%-ra, akkor meg nagyrészt túlordibálja a játék, úgyhogy nincs gond.. 😊
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Egy idõben használtam én is a 3850-emet passzívan (=venti kábelét kihúztam 😄). Úgy jó 18-20°C-al volt melegebb,mint ventivel. Bajom nem volt vele,csak valaki itt a topikban mondta,hogy hosszútávon nem jó ötlet,úgyhogy inkább visszadugtam.
Na meg a kis szutyok házban,annyira közel van egymáshoz a vinyó és a VGA,hogy a VGA fûtötte a HDD-t. 😄
wapolok
wapolok
Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
"A HD 6850 SCS3 névre keresztelt videokártya végre elnyerte végleges formáját, így most már hivatalos megjelenésére sem kell sokat várnunk. A 2010 novemberében bemutatott modellhez képest a mérnökök végeztek némi átalakítást a PCB kialakításával kapcsolatban, így tökéletesítve a terméket, hogy az stabilan és megbízhatóan mûködhessen. A hûtõ összesen öt darab, rézbõl készült hõcsõvel rendelkezik, amelyek egy nagyméretû, alumínium lamellákból álló tömbnek továbbítják a GPU által termelt hõt. A videokártya egyetlen egy hattûs PCI Express tápcsatlakozó alkalmazását követeli meg a stabil mûködéshez.
A 40 nm-es Barts GPU 960 stream processzorral rendelkezik és 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódik az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához. A GPU a referenciának megfelelõen 775 MHz-es magórajelen ketyeg, a memóriachipeknél pedig 4 GHz-es effektív órajelet alkalmaznak.
Egyelõre nincs pontos információ azzal kapcsolatban, hogy mikor jelenik meg az újdonság és mennyibe fog kerülni, de a pletykák szerint most már nem kell sokat várni a termék hivatalos bejelentéséig."
ipon.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Manapsag siman atlehet irni az erteket es visszaegetni a BIOS-t, hogy 2D ill. 3D vagy mas modban, milyen orajelen menjen a kartya, sot meg az alap ventillator fordulat ertekeket is modositani lehet.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
a referencia 4850 ugytudom 500ra veszi vissza a gpu frekit csak, a zafir dualslotosa unikum volt
Forza.
Jelenleg egy 4850-m van es azt szeretnem lecserelni.
Ezen csak 2 aktiv kijelzo lehet. KEt monitor megy rola es hozza van kotve egy TV, de nem tudom ugy megoldani, hogy egyszerre mind a harom kijelzot kulon vezerelje. Vagy a TV-t es az egyik monitort, vagy pedig a ket monitort tudom csak egyutt meghajtani.
Azt tudom, hogy a 6850 tamogatja az Eyefinity technologiat, de engem az erdekelne, hogy az is mukodik e, hogy mas mas teljesen kulonallo kepet is kepes e megjelenitteni 3 mas kijelzon ? Tehat nem egy kep lenne harom megjelenitore kiterjesztve.
-en ment a kártya mikor frissitettem a kakalisztet és a ventifordulat miatt feltettem az ATT-t, aztán visszaállitottam az eredeti értékeket, de win alatt még mindig csak 500 magorajálet mutat a current értéknél ezért kérdeztem hogy visszavesz e a frekiböl 2D alatt és ha igen akkor hol lehet ezt kiiktatni, hogy csak egy orajelen menjen állandoan és az a referencia értékek legyenek.
ez melyik sapphire amugy? a ref modell?
nekem a dualslotos 160/250mhzre szedte a gpu/ramot!
Forza.
illetve, hhogy mindegyik visszaáll 2d-alatt GPU 500mhz memoria 993-ra?
Mert nálam valamiért az alaporajelen is jelennek meg kis fekete háromszogek 3d-alatt.
Fennt van az ATT a ventifordulatszám szabályzása miatt és az a bajom hogy kakaliszt driverbe a 625/mhz van peállitva ,de att-be mindig elálitodit hiába mentem el.
okozhatja ezt a problémát hogy a 2 progi nem fér meg egymással?
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
De jelenthet newtonmetert és nautical milest is, csak nem a gyártás technológiánál. 😄
Jakuza és i2k leírták a lényeget 😊Ö
minnel kisebb a gyartas technologia annal tobb chipet lehet kihozni egy wafferbol, tehat olcsobb az eloallitas es a technologiai elonyokkel is jarhat, mint kisebb fogyasztas stb.
http://en.wikipedia.org/wiki/Wafer_(electronics)
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Hámozom a lényeget:
nanométer (jele nm) – a méter milliárdodrésze (1×10−9 m)
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.