AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KranaZoli
Ez mondjuk nem az, de mind1. 😊 Különben meg Mi vagyok Én magyar nyelvû Radeon BIOS flash-elõs tutorial megalkotó?! 😄

Legyen kreatív akinek kell, majd megírom Neki. 😊

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Jakuza001
Magyar nyelvut ?
Csinald csak meg te magad. 😄DD

http://www.techpowerup.com/rbe/

Turorial az oldalon elerheto, mint ahogy rengeteg modositott vagy gyari BIOS file a VGA kartyakhoz.

Sry de nincs kedvem most irkalni magyar leirast, meg kulonben is, aktivizald te is kicsit magad. :L

KranaZoli
Sziasztok!

Nem tudtok vhol magyar nyelvû leírást arról, hogyan kell flash-elni VBIOS-t?! Semmi kedvem leírni. Nem Nekem, másnak lenne rá szüksége, de egy részletes How To...-t semmi kedvem megkreálni. 😞

(Olyan érdekelne, hogy BOOT USB kulcsos - hogyan kell olyat is kreálni, stb... ha 1általán létezik ilyen leírás) <#nemtudom>

<#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Ha most lenne kedvem költeni a gépre egybõl rendelnék egyet 😄

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

kifli
Õ is Giga 6950@6970

www.smart-bus.hu

Solten
Solten
Ohm, Lacae milyen manufakturabol valo?

Saor Alba

Óóó... holnap majd bombázlak kérdésekkel!!! 😊) Jó éjt!

( Solten! Laca is kér Radeon logót! 😄 )

www.smart-bus.hu

Her Laca
Jó😊 Akkor megyek én s aludni,lévén csak miattad maradtam gépközelben😊<#wave>

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Majd holnap fejezem be... reggel kelnem kell! 😞

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na???? Mennyi ideig tart az a win telepítés?
Remélem jó lesz.De ha nem hát addig zrikállak amíg veszel egy másikat:XD

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Solten

Saor Alba

Ennyi...

www.smart-bus.hu

Her Laca
Ezt meg elfelejtettem. Ne húzd az idõt , csapj bele a lecsóba😊 Füstöljön az a kártya:XD

Her Laca
Kedvem lenne írni egy két sort de lusta vagyok regisztrálni.
Mind1 nem mérvadó az arc. Jelzem az új bétával majdnem tökéletes lett. London felett full maxon még alacsonyan is 30-40 fps ,de többször 50. Van mikor 80.

Jobb lett volna, ha valami hozzáértõ teszteli! 😄

www.smart-bus.hu

CoD:MW3 - Nok3dli Steam: Nokedliasd BattleTag: Nokedli#1178

Köszi! 😊

@Laca: Elõbb winfos telepítés... 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Na ne már😊
Lássuk a medvét. Azonnal csinálj belõle 70 est.

morcosqtya
Grat! <#eljen>

Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.

Na megvan a Giga 6950-m! 😊 Kéretik egy Radeon logó... 😊

www.smart-bus.hu

morcosqtya
Nálam meg olyan távol vannak, hogy nem is látták még egymást szerintem.. 😊)
(akkora a ház, hogy ha kiraknak az albérletbõl szerintem beköltözünk oda)

Nem vagyok a passzív hûtés híve én sem.
6850HD-nál a dupla ventilátor 35%-os fordulatszám alatt szinte hangtalanul suhan, húzásnál felrakom 77-85%-ra, akkor meg nagyrészt túlordibálja a játék, úgyhogy nincs gond.. 😊

Szerintem olyan 70-80deka körül lehet.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Hûti,hûti,de akormekkora benga lamellákkal is burkolják körül a VGA-t,soha nem lesz olyan jó a hûtés,mint egy aktív hûtéssel ellátott társánál.
Egy idõben használtam én is a 3850-emet passzívan (=venti kábelét kihúztam 😄). Úgy jó 18-20°C-al volt melegebb,mint ventivel. Bajom nem volt vele,csak valaki itt a topikban mondta,hogy hosszútávon nem jó ötlet,úgyhogy inkább visszadugtam.

Na meg a kis szutyok házban,annyira közel van egymáshoz a vinyó és a VGA,hogy a VGA fûtötte a HDD-t. 😄

még mindig bannolva, azért üdvözlet!

wapolok

szevasztok

wapolok

Kíváncsi lennék a súlyára!!! :-)

Enermax850w; ASUS Prime H770-PLUS D4; i9-14900; 128GB RAM; ASUS RX 6750; Sams 970EVO+ 250GB; SoundBlaster Zx Win11Pro

Jah és a hang HDMI-n megy a TV-re.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

Sziasztok mostanában olyan gondom van hogy játszok valamivel és egyszer csak megfagy egy percre elsötétül a kép majd visszajön de hang nincs. Én GPU hõfokra gyanakszom. Sapphire 5750 512 es és most mértem rajta 64°c-t ez normális? Hûtõ 48°% on pörgött. CPU-t is teszteltem az max 60°C volt. Jah és MSI Konbustorral teszteltem DX9 ben. DX11 ben meg 60°C volt.

Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64

morcosqtya
szerinted lehûti? <#ravasz1>

'Nyád 😄

"A HD 6850 SCS3 névre keresztelt videokártya végre elnyerte végleges formáját, így most már hivatalos megjelenésére sem kell sokat várnunk. A 2010 novemberében bemutatott modellhez képest a mérnökök végeztek némi átalakítást a PCB kialakításával kapcsolatban, így tökéletesítve a terméket, hogy az stabilan és megbízhatóan mûködhessen. A hûtõ összesen öt darab, rézbõl készült hõcsõvel rendelkezik, amelyek egy nagyméretû, alumínium lamellákból álló tömbnek továbbítják a GPU által termelt hõt. A videokártya egyetlen egy hattûs PCI Express tápcsatlakozó alkalmazását követeli meg a stabil mûködéshez.

A 40 nm-es Barts GPU 960 stream processzorral rendelkezik és 256-bites adatsínen keresztül kapcsolódik az 1 GB-nyi GDDR5-ös fedélzeti memóriához. A GPU a referenciának megfelelõen 775 MHz-es magórajelen ketyeg, a memóriachipeknél pedig 4 GHz-es effektív órajelet alkalmaznak.

Egyelõre nincs pontos információ azzal kapcsolatban, hogy mikor jelenik meg az újdonság és mennyibe fog kerülni, de a pletykák szerint most már nem kell sokat várni a termék hivatalos bejelentéséig."

ipon.hu

[HUN]FaTaL
És az én XFXem is unikum ezekszerint, mert ez meg 150/200ra (150/400) veszi le az órajelet. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

pxxl
én is 😊

All hail the double x!

Jakuza001
BIOS fuggo. Atol fugg az UVD es egyeb modok hogy vannak beallitva.
Manapsag siman atlehet irni az erteket es visszaegetni a BIOS-t, hogy 2D ill. 3D vagy mas modban, milyen orajelen menjen a kartya, sot meg az alap ventillator fordulat ertekeket is modositani lehet.

IMYke2.0.0.0
Jól tudod - nekem egy slotos referencia Sapphire-om van, és nem veszi lejjebb.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

arty
ventifordulatot tud a CCC is szabályozni (mármint állandót vagy profilonkéntit)

a referencia 4850 ugytudom 500ra veszi vissza a gpu frekit csak, a zafir dualslotosa unikum volt

Forza.

Jakuza001
Hany aktiv kijelzo lehet egy 6850-en ?

Jelenleg egy 4850-m van es azt szeretnem lecserelni.
Ezen csak 2 aktiv kijelzo lehet. KEt monitor megy rola es hozza van kotve egy TV, de nem tudom ugy megoldani, hogy egyszerre mind a harom kijelzot kulon vezerelje. Vagy a TV-t es az egyik monitort, vagy pedig a ket monitort tudom csak egyutt meghajtani.

Azt tudom, hogy a 6850 tamogatja az Eyefinity technologiat, de engem az erdekelne, hogy az is mukodik e, hogy mas mas teljesen kulonallo kepet is kepes e megjelenitteni 3 mas kijelzon ? Tehat nem egy kep lenne harom megjelenitore kiterjesztve.

repvez
az alap refhütös kivitel.
-en ment a kártya mikor frissitettem a kakalisztet és a ventifordulat miatt feltettem az ATT-t, aztán visszaállitottam az eredeti értékeket, de win alatt még mindig csak 500 magorajálet mutat a current értéknél ezért kérdeztem hogy visszavesz e a frekiböl 2D alatt és ha igen akkor hol lehet ezt kiiktatni, hogy csak egy orajelen menjen állandoan és az a referencia értékek legyenek.
arty
a fekete háromszögeket okozhatja, hogy az ATT hülye frekire kényszeriti a kártyát...

ez melyik sapphire amugy? a ref modell?

nekem a dualslotos 160/250mhzre szedte a gpu/ramot!

Forza.

repvez
valaki tudna nekem mondani valamit arrol hogy alapbol mekkora frekin mennek a GPU és memoria orajelei a sapphir 4850-esen és mennyi volton:
illetve, hhogy mindegyik visszaáll 2d-alatt GPU 500mhz memoria 993-ra?
Mert nálam valamiért az alaporajelen is jelennek meg kis fekete háromszogek 3d-alatt.
Fennt van az ATT a ventifordulatszám szabályzása miatt és az a bajom hogy kakaliszt driverbe a 625/mhz van peállitva ,de att-be mindig elálitodit hiába mentem el.
okozhatja ezt a problémát hogy a 2 progi nem fér meg egymással?
[HUN]FaTaL
Az m^2 (itt nem lehet asszem felsõindexbe tenni), lakáshírdetéseken kívül sehol nem jelölik nmnek 😄

Solten
newton meter <#alien> <#alien2>

Saor Alba

arty
a legegyértelmûûb: a négyzetméter kimaradt! 😄

Forza.

MR ME
köszi mindenkinek 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[HUN]FaTaL
Jelen esetben nanométert.

De jelenthet newtonmetert és nautical milest is, csak nem a gyártás technológiánál. 😄

Jakuza és i2k leírták a lényeget 😊Ö

Jakuza001
nanometer
minnel kisebb a gyartas technologia annal tobb chipet lehet kihozni egy wafferbol, tehat olcsobb az eloallitas es a technologiai elonyokkel is jarhat, mint kisebb fogyasztas stb.

http://en.wikipedia.org/wiki/Wafer_(electronics)

MR ME
akkor jól gondoltam, köszi 😊

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

IMYke2.0.0.0
nanométer - WIKI, a csaj, aki biztosan tudja

Hámozom a lényeget:

nanométer (jele nm) – a méter milliárdodrésze (1×10−9 m)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Például - de Neked az úgysem fog megfelelni: a sorozat középsõ gombjait erõsen kell megnyomni = cserébe nem csinál semmi faxxágot játék közben, ha véletlenül ráujjazol...