AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
megszoktam az ff-et, és a 4 már nem is olyan lassú mint a 3.6. NEm kell várni pár percet indítás után 😄
http://goo.gl/gd6Zi5
MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu
- Hova települjön
- Mennyi cachet zabálhat fel
és akkor ennél részletesebb beállításokról nem is álmodtam... Inkább nézem a szürke dobozt, simán tudok írni így is.
Igaz csak egy C2D-vel, viszont ugy gondolom ha csrelnek egy 2500k-ra, akkor tuti kellen egy uj tap, bar ugy vagyok vele, most mar megvarom a buldozert.
Nem furmarkolok... ha játékok alatt bírja marad, ha csak egyszer is újraindul csere! 😊
www.smart-bus.hu
update: Operaval nalam oke, egyedul Explorellel benazik.
Saor Alba
"Egyébként meglepett, hogy a 400-s FSP BS2 elviszi a 6970-t... 😊"
Engem is 😊 Engedj ra egy furmark-ot, ha azt kibirja, nem kell a tapegyseg miatt aggodnod.
Saor Alba
Egyébként meglepett, hogy a 400-s FSP BS2 elviszi a 6970-t... 😊
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Tuti összefügg a szövegmezõvel, mert eddig nem ilyen volt! 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Köszi a segítséget! 😊
Csak egy vinyóm van, és egyelõre viszi a 400-s FSP BS2 😊
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Amúgy örülök😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
www.smart-bus.hu
Csak nem történt baj a moddolás közben?Aggódom.
Ne az élményindexet nézd hanem a rendszer tulajdonságainál, ha csak annyit ír, hogy mennyi ramod van és nincs zárójelben másik érték akkor jó.
Tehát a helyzet az hogy A BIOS látja, az op- rendszer nem... illetve mint ahogyan az elõbb említettem, az all cpu meter gadget 3959-et ír összes memóriára, az élményindex csak 3,87-et. Na én ezt nem értem...
Amúgy még anno 4GB RAM-al,nekem is kevesebbet jelzett-3,91-et azt hiszem-de nem kerítettem nagy feneket a dolognak.
BIOSban memory remap featuret kapcsold be.
#70385: Hülyeség, amit most írtál. 😊 Az egészet látja a hddnél is csak a kedves gyártók 1000-el számolják, hogy mekkora a vinyó, az OS meg normálisan, 1024el így jön ki a különbség.
Volna egy nem igazán témába vágó kérdésem... nem rég felraktam a 64bites Win7-et (Ultimate). Élményindex alapján a telepített 4Gb RAM-ból mégis csak 3,87Gb ami használható. Ez most normális, vagy van valami gebasz? A dolog pikantériája viszont az hogy az All CPU Meter gadget szerint 3959Mb-ot lát a Win... most akkor melyik mond igazat?
Sosem használtam még eddig 64bites op. rendszert, nem igazán ismerem még...
Milyen szürke?😊 Milyen kurzor?
Lehet hasznos lehet.
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Szedem... melyik biost tetted rá? A giga 6970-t?
www.smart-bus.hu
Na Ati winflash legújabb. asszem 2.0 .1.14 es
Pont most küldtem pivátot... 😊
( bár semmi bajom Solten mesterrel, de, ha még egyszer összekeversz vele, a saját halottamnak foglak tekinteni! 😄😄 )
De, ha már szóba jött Solten... Uram! Nem látom a kurzóóóóóóóórt!!! 😄 Mi ez a szürke bigyó? 😄
www.smart-bus.hu
Solten ,Solten😊
Na mi a helyzet azzal a moddolással. Megöl a kíváncsiság.
Nyáhhh! <#worship>#worship>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10