AMD Radeon Series

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ezt a FasterFox-ot eddig nem is ismertem. Hihetetlenül gyors lett így a Mozilla,pedig töltök fel folyamatos 3MB/sec-el.

unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep

Szintén FF4-et használok. Alapból sem egy lassú jószág, de nekem fent van a Faster Fox kiegészítõ, ami turbóra van állítva... szóval majdnem egy szempillantásnyi az oldalbetöltés sebessége, letöltés FF-ben is teljes sávszél majdnem... egyszóval: gyors... 😄
kifli
én amradok az ff4-nél
megszoktam az ff-et, és a 4 már nem is olyan lassú mint a 3.6. NEm kell várni pár percet indítás után 😄
[HUN]FaTaL
Semmivel nem lomhább a Chromenál. De legalább van normális reklámszûrési lehetõség, nem akadnak össze a funkciók egymással és normálisan beállítható rajta gyakorlatilag minden. 😊

http://goo.gl/gd6Zi5

Solten
Operaval tolnam en is ha nem lenne lomhabb a Chromenal.

Saor Alba

Nekem így néz ki. Hogy kéne kinéznie?

MSI 870-C45|AMD Phenom II X4 955 Black Edition|Sapphire Radeon HD 6950 2GB|Kingston HyperX 4*2GB DDR3 1600Mhz CL9 Blu KIT|FSP Blue Storm Bronze 500W www.powerfm.hu www.zoo.webkontakt.hu

[HUN]FaTaL
Használtam azt a fostalicskát, kösz nem. Buta, mint a segg. Majd ha belehet állítani olyan apróságokat, hogy:

- Hova települjön
- Mennyi cachet zabálhat fel

és akkor ennél részletesebb beállításokról nem is álmodtam... Inkább nézem a szürke dobozt, simán tudok írni így is.

Jakuza001
Azert kerrdeztem mert nekem is egy FSP FSP400-60GHN-80+m van.

Igaz csak egy C2D-vel, viszont ugy gondolom ha csrelnek egy 2500k-ra, akkor tuti kellen egy uj tap, bar ugy vagyok vele, most mar megvarom a buldozert.

Kikérem magamnak! 😄 ( opera )

Nem furmarkolok... ha játékok alatt bírja marad, ha csak egyszer is újraindul csere! 😊

www.smart-bus.hu

Solten
<#rinya> Nincs mese, at kell ternetek Chrome-ra... <#vigyor> <#wink>

update: Operaval nalam oke, egyedul Explorellel benazik.

Saor Alba

Én meg sem lepõdök rajta... 500W-os táppal hajtok 2db 5770-est, és minden zavartalanul mûködik... 😊
[HUN]FaTaL
Itt is szürke a szövegmezõ, állítsd be rendesen. 😊

(Opera)

Solten
Sejtem mi a gond. Explorert hasznalsz? Atyaeg... 😊

"Egyébként meglepett, hogy a 400-s FSP BS2 elviszi a 6970-t... 😊"

Engem is 😊 Engedj ra egy furmark-ot, ha azt kibirja, nem kell a tapegyseg miatt aggodnod.

Saor Alba

Annyira nem lényeg, inkább megyek repkedni! 😄

Egyébként meglepett, hogy a 400-s FSP BS2 elviszi a 6970-t... 😊

www.smart-bus.hu

Solten
A szovegmezonek kisse atlatszonak kellene lennie. Engedelyezd az arnyekolas-effektet a kurzornal 😊

Saor Alba

Szürke a szövegmezõ, és annál egy picit sötétebb csak a kurzor... alig látni merre van! 😄

Tuti összefügg a szövegmezõvel, mert eddig nem ilyen volt! 😊

www.smart-bus.hu

Solten
Lehet hogy ez a valasz nem fog megnyugtatni: fogalmam sincs 😊 Nalam feher.

Saor Alba

😄 Igeeeeen... miért lett ilyen? 😊

www.smart-bus.hu

Solten
Szurke a kurzora kollega? 😊) 😉

Saor Alba

[HUN]FaTaL
Akkor no problem. 😊

Csekkoltam, ott minden rendben kerek 4,00Gb RAM-ot ír, tehát akkor aggodalomra semmi ok...

Köszi a segítséget! 😊
Q9550 @ 3.6 GHz

Csak egy vinyóm van, és egyelõre viszi a 400-s FSP BS2 😊

www.smart-bus.hu

Jakuza001
Milyen gepbe lett ?

Én Ipon mániás vagyok! 😊) Õ lesz majd az áldozat! 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Her Laca
Még nyitva vannak a boltok😊 iszkiri egy 650 es ért😊 Pólusban tuti az Aqua😊 Fogyjon az a pénz ,fogyjon😊
Amúgy örülök😊

Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.

Itt vagyok! 😊 Siekrült a moddolás, most tölti a steam a CoD-ot... 😊 Viszont a tápom tuti nem fogja bírni. 😊

www.smart-bus.hu

Her Laca
Hol van Solt?
Csak nem történt baj a moddolás közben?Aggódom.

[HUN]FaTaL
Ja giga lapod van. Award biosokon máshogy hívják.

Ne az élményindexet nézd hanem a rendszer tulajdonságainál, ha csak annyit ír, hogy mennyi ramod van és nincs zárójelben másik érték akkor jó.

Nos kis kutakodás után a BIOS-ban azt vettem észre hogy olyan funkció nincsen hogy memory remap, de a BIOS látja mind a 4096Mb RAM-ot, mivel kiírja, idõzítéssel, mindennel cakk-pakk. Viszont legalább átállítottam a HPET-t 32-rõl 64-re...

Tehát a helyzet az hogy A BIOS látja, az op- rendszer nem... illetve mint ahogyan az elõbb említettem, az all cpu meter gadget 3959-et ír összes memóriára, az élményindex csak 3,87-et. Na én ezt nem értem...
Húú,akkor bocsánat. Érdemes volt felkelnem 😊

Amúgy még anno 4GB RAM-al,nekem is kevesebbet jelzett-3,91-et azt hiszem-de nem kerítettem nagy feneket a dolognak.

Köszi a gyors választ! 😊
[HUN]FaTaL
"Volna egy nem igazán témába vágó kérdésem... nem rég felraktam a 64bites Win7-et (Ultimate). Élményindex alapján a telepített 4Gb RAM-ból mégis csak 3,87Gb ami használható. Ez most normális, vagy van valami gebasz? "

BIOSban memory remap featuret kapcsold be.

#70385: Hülyeség, amit most írtál. 😊 Az egészet látja a hddnél is csak a kedves gyártók 1000-el számolják, hogy mekkora a vinyó, az OS meg normálisan, 1024el így jön ki a különbség.

Nincs azzal gond,olyan ez mint a vinyóknál,ott sem látja azt a bizonyos adatmennyiséget az adott program vagy épp a Win.

Üdv az Uraknak!

Volna egy nem igazán témába vágó kérdésem... nem rég felraktam a 64bites Win7-et (Ultimate). Élményindex alapján a telepített 4Gb RAM-ból mégis csak 3,87Gb ami használható. Ez most normális, vagy van valami gebasz? A dolog pikantériája viszont az hogy az All CPU Meter gadget szerint 3959Mb-ot lát a Win... most akkor melyik mond igazat?

Sosem használtam még eddig 64bites op. rendszert, nem igazán ismerem még...
Her Laca
"De, ha már szóba jött Solten... Uram! Nem látom a kurzóóóóóóóórt!!! 😄 Mi ez a szürke bigyó? 😄"

Milyen szürke?😊 Milyen kurzor?

Her Laca
Ez mit csinál?
Lehet hasznos lehet.

Her Laca
Na hajrá😊 Én is veszek magamhoz ,folyékony kenyeret.

ok... megkajálok, oszt nekifutok... bár terhelve tuti lekapcsol majd a 400W-s tápom! 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Igy van. Ahhoz ne nyúlj ,csak ha gebesz van akkor átkapcsolod értelem szerûen kikapcsolt gépnél ,akkor a másik biosról bekapcsol a videó kártya. Ha már felállt a rendszer akkor nyugodtan visszakapcsolsz ,és visszaírod az eredetit.

A bios kapcsoló alapon marad? Hogy van ez? A jelenlegi állásában lévõ biost írjuk felül, és, ha tré van akkor váltunk a másikra? 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Van kettõ giga az egyik 880 as órajelû a másik 900. Én a 880 ast választottam,ne kísértsük a jó istent😊

Her Laca

Azt vágom, csak az õ neve után kérdeztél rá a moddolásra... félre értettem akkor! 😄

Szedem... melyik biost tetted rá? A giga 6970-t?

www.smart-bus.hu

Her Laca
Õ adta a logót😊
Na Ati winflash legújabb. asszem 2.0 .1.14 es

Gyönyörû... 😄

Pont most küldtem pivátot... 😊

( bár semmi bajom Solten mesterrel, de, ha még egyszer összekeversz vele, a saját halottamnak foglak tekinteni! 😄😄 )

De, ha már szóba jött Solten... Uram! Nem látom a kurzóóóóóóóórt!!! 😄 Mi ez a szürke bigyó? 😄

www.smart-bus.hu

Her Laca
Mit tettetek velem😊 Radeon Logó.XD.
Solten ,Solten😊
Na mi a helyzet azzal a moddolással. Megöl a kíváncsiság.

Jakuza001
Neked biztos. 😄

KranaZoli
Akkor meg rossz oldalt link-eltél be. 😊

Nyáhhh! <#worship>

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

Jakuza001
Ez pont az, csak a tutorial utolso lapjan van leirva, hogyan kell visszairni a BIOS-t 😄