AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
www.smart-bus.hu
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Saor Alba
www.smart-bus.hu
Ez elvárható lenne, igen. Tudod mennyit szenvedtem HI-FI témában (és másban) is mire az X-edik felsõkategóriás eszközöm is beadta a kulcsot? Vettem a még drágábbat, még nagyobb névtõl, és az meg mástól dobta be a törölközõt... egy vagyont ráköltöttem erre a baromságra.
Értem a csalódottságodat, de ne légy elbizakodott, hogy márkaváltás után nem érhet hasonló (vagy eltérõ) probléma/baj egy másik, újabb, szebb, jobb terméknél.
Sajnos ilyenek ezek.
A gépekben nem lehet megbízni.
Az emberekben meg mondjuk mégúgyse.. 😊
Csak hideg fejjel!
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
www.smart-bus.hu
Ha fent hagytad volna 11.4-t a hivatalos 11.6-ig, semmi gond nem lenne! 😊 Csak ugye itt rengeteg driver van, van mivel baszakodni, próbálkozni, míg NV kiadott fél évente egyet, ami olyan volt amilyen. Ha jó volt, akkor jó volt fél évig, ha nem, akkor így jártál...
Nekem közvetlen tapasztalatom van ugye mindkettõvel, mert mindig váltogatom õket, de az égadta egy világon semmi különbséget nem látok driverek terén... 😊
www.smart-bus.hu
Ezt vedd halálosan komolyan. Soha nem melegedett túl a kártyám,pedig a net tele volt ezzel is ,hogy mit tudom én milyen driver ezt okozza.Soha semmi bajom nem volt NV driverrel.erre a nagy esküt bármikor leteszem😊
www.smart-bus.hu
http://goo.gl/gd6Zi5
Azt azért beláthatod,hogyha kiadnak egy új drivert akkor elvárható,hogy az ugyanúgy mûködjön legalább mint az elõzõ. NV nél ez szokott.
Asszem nem kell azt túl ragozni.
És még a 98-as játékokat is ugyan igy kezelte, és még kezeli most is.Ráadásul az NV probál a felhasználok igényeire reagálni, mivel most is kiadott egy olyan javitást a driverében ami a gondokat javitja ebben a 98as dx6os játékban.Az ATI val szemben akinek még mindig w7+ATI kártya párositásnál átlátszanak a modellek és a texturák és igy játszhatatlan az egész. (Openfalcon a játék)
Na ezen leestem a székrõl. Az API teljesen nyílt, minden adott hozzá, hogy drivert lehessen fejleszteni. Véletlenül sem az AMD hibái a driverek, hát persze...
Linuxra tökéletesek a driverek mi? Elárulom NEM. Sokkal szarabbak mint winen, ennyit errõl. Semmi köze az oprendszer forráskódjának ahhoz, hogy mennyire lehet rá fejleszteni.
www.smart-bus.hu
a 6950@6970 átalakítás pedig nem mûködik 100%-ban minden kártyánál!
Az Nv logoval megaldott jatekokhoz (amiknek fejlesztoit megvettek kilora) meg szep hogy volt ilyen support... 😊)) Ez se mukodott minden jateknal (NFS Wantedre egy nyomi elsimitast se lehetett raeroltetni, atival meg sokkal szebb volt a latvany), most meg mar abszolute nem fog.
Saor Alba
Ahhoz kepest siman mokkoltad 6970-re a kartyadat, egy driver telepites miatt sirankozol... <#rolleyes>#rolleyes> Problemad hattereben valoszinuleg ez allhat, szep hogy van ez moddolasi lehetoseg, de ez meg nem jelent 100% garanciat; Eppen emiatt a gyartot hibaztatni rendkivul intelligens dolog... 😊
"Kérlek szépen,NV nél elmondom a menetét a driver frissítésnek.
Letöltöd,elindítod,feltelepíted ,és használod."
Ja igy mukodik nalam is ~5 eve az Ati kartyakkal.
Saor Alba
Tehát nem 2,4 Gbit, hanem 2,4 Mbit/sec...
Szép is volna a 2,4 Gb... 😊
Krana:
Nem tudok erre mit mondani.. igazad lehet (közig téma), de hosszútávon csak kell valami megoldás.. valamikor majd észbekapnak. Kénytelenek lesznek.
Nagy OFF és ezzel befejeztem:
Itt a munkahelyemen jelenleg én veszek íróeszközt saját fizetésembõl, én hozok tollat, és NINCS SZÉKEM!! <#eplus2>#eplus2><#nevetes1>#nevetes1>
Otthonról hoztam be egy karosszéket a munkahelyre, mert a cég nem ad.
Ha ezt veszem alapul, felmerül ugye annak a jövõbeni lehetõsége, hogy nekem kell majd vennem számítógépet is bentre... 😊)
Ha ezeket a gépeket cirka 2-3 éven belül full lecserélik az egész Közigazgatásban, akkor Én 3x-os fizetést fogok kapni Euró-ban. Esélye a nullához konvergál. Adófizetõk pénzét nem erre fogják eltapsolni, ha 1x már úgyis el kell majd tapsolni...
És ez csak 1 szegmens. Amíg ilyen vasakon dolgoznak 2x ezer emberek egy országban, és a WinXP akkora szeletet foglal a tortából amekkorát foglal, ... lógjon már bele a bilibe azoknak a keze akik szerint az Win8 biztos azért nem lesz x64 only mert MS-nál ne tudnák ezt megoldani?! Sokkal inkább azért, mert többek között Mi (is) itt Közép Kelet Európában olyan PC-ken dolgozunk, hogy komolyan mondom siralmas és szánalmas... Ha MS akarná holnap lehetne x64 a Win8, ami cca. kitenné a felhasználók 10%-át, vagy még annyit se.
És igen, zárt forráskódú OS-re a büdös életben nem fognak korrekt driver-eket írni. Kivétel lehet ez alól MS driver. Pl. AMD is azért szív, mert nem képesek driver-t írni, vagy inkább azért mert MS nem hozza a tudomásukra, hogy mégis milyen alap rutinokra, ... kellene azt a redves driver-t megírni... Áhhh, nem akartam Én már ezt tovább vinni. FÁKKK!
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Két munkatársnõmnek még ennél is szarabb gépe volt.
Aztán, köszönhetõen a Körjegyzõ Asszony felvilágosultságának, totális újítás történt... lehet kapaszkodni... XP SP3-at futtatni képes AMD X2-esekre.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Lerohadnak a gépek, 512 rammal és a kormányzati hálót 2,4 Gb sávszéllel használja egyazon idõben 50 ember a szervezeti egységnél... a programok egy országos kormányzati hálón keresztül egy központi adatbázist használnak. És ez csak egyetlen megyei szerv.
Na szépen hangzik?
Mert minden pontban igaz.
Közben írtál, akkor már az se. 😄
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Én nem vacakolok , kapott egy esélyt ,mivel annyi jót mondtak róla,de nem vált be. Mindenesetre jó a hardver azt meg kell hagyni,fõleg amennyibe kerül.
AMD Catalyst 11.5a Hotfix (8.85.6 RC2 - May 12)
Csak van mikor az ember vmi hasonlóképp érzi Magát allesz-cuzammen az egész PC-s "világtól". Lehet Laca is vmi hasonlót érzett, amikor a lentiek történtek vele. <#smile>#smile>
biztos lemerûlt az elem a robogójába
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
Per pillanat az a szerencse, hogy jók a fermi-k. Ja-ja, hiába olcsó(bb) egy vas, ha a driver (támogatás) több sebbõl vérzik alatta.
Kedvelem az olyan hsz-eket, amelyekben egyik fél sem ócsárolja a másikat és mind1ik elmondja a pro/kontra érveket. (sajnos a kevesebb ár, kevés) Érdekes olvasni ezeket az nV driver hsz-eket. (ugyanis amirõl beszélünk - elnézését a vallásos tag-októl! semmi több, csak "egy darab vas") <#worship>#worship>
Ui.:
AMD most driver terén is ugyebár több változtatást lépett meg. Elõször új bõr; aztán az állítólagos újraírt 3D-s rutin-ok nulláról kezdve(?!); majd az AMD Vision Center és Catalyst Control Center "szétválása"... AMD-s; Intel-es CPU-tól függõ felület és szolgáltatások; ... Ez szerintem sok egyszerre fõleg az elõzményeket tekintve, hogy mennyire álltak a fejlesztõk a helyzet magaslatán, amikor többen arról írtak, hogy nincs AF régebbi generációs kártyákkal... Ez sem volt rég.
Magával a vassal nekem sincs semmi bajom, de ha nem váltoik a helyzet akkor nálam is NV lesz a következö .
Letöltöd,elindítod,feltelepíted ,és használod. Soha ,ismétlem soha semmi bajom nem volt velük . És még az effektív régebbi kártyákra is jótékony hatással voltak.
Jut eszembe. Emlékeztek ,hogy egy két éve azon volt a vita,hogy a 4850 es jobb mint a GTX250? Minap linkelt egy PH-s tesztet a milyen gépet fórumba egy srác. Érdekes volt nézni. 2010 es 2.havi a teszt. Nem hiszem ,hogy a hardver javult ennyit😊
De figyu! nV driver-ei ennyire stabilak, vagy mi?! Tényleg a büdös életben nem volt még nV kártyám. Most jók a Fermi-k így látok benne fantáziát. 580 Nekem drága, de egy 560Ti; 570 már érdekesebb és elérhetõbb jószágok.
Mit tudnak az nV driver írói, amit az AMD-sek nem?! Költõi kérdés. 😉