AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Amire fõleg szükségem van úgy érzem, hogy egy 4 magos processzor.
Köszönöm szerintem ez így jó lesz.
Mellesleg azt meglehet tenni, hogy ugye garanciális a cpu és bemegyek azt mondom szeretnék egy újat és számítsák be. Vagy ilyen esetben mi a teendõ?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Azért ide írok, mert itt legalább hozzáértõk fordulnak meg.
Szóval adott egy konfiguráció.
MSI 770-G45
X2 240
4GB Kingmax 1600MHz
Sapphire HD5750 512MB
Corsair CX400
a többi azt hiszem nem érdekes a kérdésemhez.
Szóval a lehetõ legolcsóbban nagyon max. 50k kellene némi fejlesztés amit tényleg az. Mivel a processzor garanciális még éppen ezért arra gondoltam, hogy ahol vettem megpróbálom egy PhenomII X4 840-re becserélni persze ráfizetéssel. Valamint vennék egy HD5830-t. Mi a véleményetek?
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
580 azért az 580😊 nem hiszem,hogy pariban lennének.
Azért kíváncsi vagyok rá mennyivel jobb,azt még kimérem de utána mehet az 50 es. 64 ért vettem 59 ért eladom,ha érdekel valakit.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
A konzolosok majd kapnak egy ezen minõségen alulit/közelit.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Amúgy olyan minõsége van a játéknak, kiléptem a sátorból, és az a táj, ahogy élt... megkockáztatnám azt a kijelentést hogy na ez van bõven a konzolok minõsége fölött, csak félek, hogy én ugye nem láttam mindent, és máris rám támadnának, hogy de az xyz is tud ilyet.....
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
Töbségben 28-32FPS csak az zavar mikor ok nélkül leesik 20-22 re aztán visszaáll.
Asus P8P67 B3, Intel Core I5 2400, Sapphire 280x 3GB. CORSAIR 8192MB Vengeance DDR3 1600MHz, 500GB HDD, CORSAIR CX430W v2, Panasonic 94CM Plazma TV, Rendszer: Windows 8.1 PRO X64
Saor Alba
4 magos CPU nagyon kell már sajnos a játékoknak, és akkor viszont új VGA is kéne, és egy kisebb SSD is jól jönne = v-a-g-y-o-n!!!
De, az igazat megvallva, az a 4850-es már tényleg kezd karcsú lenni.
Ebben az évben már bizonyosan.
Imy: Végül is, hogy döntöttél?! Most akkor maradt a géped és nem adtad el kollégádnak? Jahhh, már Rád férne egy jó kis AMD Radeon.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
(Te mondtad még régen,hogy neked jó úgyis..)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
"@CatalystCreator Andrew D
Catalyst 11.5a hotfix will be updated later to RC3 (tomorrow) - it fixes performance for Brink (single GPU)"
from Tripper. 😊
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
( annyiért ajándék az 580! )
www.smart-bus.hu
Driver-el vannak gondok, de BSoD-nak nem illene jelentkeznie. Gondolom AB meg összehányta Magát, amikor a driver telepítés kihúzta alóla a széket, ergó a VGA-t.
Ill. ha jól értem, akkor most mégsem akarsz 1,2,3-ra megválni a 6950-tõl, hanem elõbb kipróbálod az 580-ast és utána döntöd el, hogy melyik marad?!
(Én tuti OS reinstall-t csinálnék az 580-al; majd a 6950-el is. Többek között az ilyen bosszúságoktól is megkíméli Magát az ember.)
Mennyi lenne a 6950 ára, amiért rögtön megválnál tõle?! <#worship>#worship>
Mentségemre legyen ,hogy eszembe nem jutott ,hogy ez beleszólhat,bár az elsõ kék után lekapcsoltam. Azért is siklottam el a dolog felett,mert utána is voltak anomáliák ,miután már nem ment az AB,de ez valószínûleg az összekuszált sikertelen telepítésnek köszönhetõ már.
Minden esetre a driverekkel kapcsolatban még mindig fenntartásaim vannak .
Megversenyeztetem a résztvevõket és gyõzzön a jobbik😊
Ráadásul 80 ért kapom az 580 ast , ha nem kell max eladom.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
#71283: Telepítés alatt is aktív volt az MSI AB?! Akkor szerintem van rá sansz, hogy nem a driver-el lesz probléma, hanem inkább ezzel. Ha mást nem is, azért ilyen 3rd party alkalmazásokat illene lelõni a telepítés idejére.
Aludva 1et rá, szerintem adj még egy esélyt egy korrekt(!) driver telepítésnek.
Most volt idõm feltenni amit link-eltem a #71235-ban. Kipróbálni ma már nem lesz idõm game alatt, de telepítés hiba nélkül lement. Most rátelepítettem az elõzõ hotfix driver-e.
www.smart-bus.hu
Ilyet én nem tapasztaltam, mert a generic driver akkor is feltelepül. Bár igaz hogy utoljára talán 11.2-nél volt szükségem rá.
http://goo.gl/gd6Zi5
Az -1 program, és többet nem is kell vele foglalkozni
Akkor most mi lesz, nV vagy marad pl. egy OS reinstall, vagy driver pucolgatás? 😊
Hogy mik maradtak ki eddig az én életembõl😊
Onnan fell kell tenni a drivert, de csökkentett modban a telepítõ nem mûködik, így az eszközkezelõben kell drivert frissíteni, az ati mappa kiválasztásával, ha csak simán frissítettem, azt írta a legfrisebb van fent...
Úgyhogy driversweeperel egy ideje óvatosan kell bánni, engem is akkor lepett ez meg, mikor nvidia kártyát visszacseréltem ati-ra, és lepucoltam mindenféle drivert
Nem vagom miert mivel siman felulirja a regit. En soha nem uninstalalltam, csak ratelepitettem minden gond nelkul.
Saor Alba
És az egyik az istennek sem akart eltûnni, ragaszkodott a helyéhez a dög😊
Valami a driver telepítésénél összeakadhatott a 11.4 és 11.5 ben ,aztán halmozódott a problema.
A driverekkel viszont nem vagyok kibékülve. És ezt nem lehet megmagyarázni nekem,hogy majd a következõ,vagy az az utáni jó lesz. Nem vagyok egy csodavárós típus😊
Saor Alba
Nem hisztiztem😊 csak a tényeket közöltem.
Ati sys tököm tudja milyen hiba volt az oka😊
"10 eve lattam utoljara kek kepernyot, XP-n..."
Na de nem lehet mindenki ilyen ügyes mint te😊
Nem rossz otlet, meg egyeb tanfolyam is szoba johet ha mar egy kis BSOD miatt ekkora hisztit levagtal... <#hehe>#hehe> <#wink>#wink>
(amugy milyen op.rendszerrel kuzdesz, ~10 eve lattam utoljara kek kepernyot, XP-n...)
Saor Alba
Mióta összeraktam a gépet egy szem kék ,meg semmiféle halál nem volt.
Meg mi az a USER error😊 Driver frissítés! Mindjárt beiratkozom egy tanfolyamra😊
Drivert is csereberéltem már ,de mindig letöröltem a régit az Instal Managerrel.
Most Fatal tanácsát követve nem. Osztán kezdõdött az alant leírt mûveletsor😊
De e fölött szemet is hunyok,DE!!!! Azt nekem ne magyarázd meg,hogy a kiadott legújabb driver szarabb teljesítményt kell ,hogy okozzon,mint a régebbi. És ami a vicc,hogy máshol meg látható javulást. Régen is kontárok voltak a programozóik,ez úgy tûnik nem változott😊)
Na mind 1 ,veszek zõdet oszt meglátom.
Meggyozodesem hogy marketing okokbol leteznek total hibamentes peldanyok is.
Saor Alba
- a moddolt kartyad meg se olyan problemamentes, stabil
- geped tobbi alkatreszevel van valami hardver illetve szoftveres problema (lehet ez akar az op.rendszer is)
- user error
Na most mivel egyertelmuen hasrautesszeruen kijelentetted hogy ez csakis driver problema lehet, eros a gyanum a harmadikra... 😊 Onnek tenyleg Nvidia valo... 😊))
Saor Alba