AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MagicTune... <#wilting>#wilting><#levele>#levele>
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Nem igazán tudom, hogy mire nem elég egy alap 6950-es viszont korrekt hûtõvel, ami valóban hûvösen tartja a kártyát és még halk is...
Inkább mínusz pár FPS, ill. ahova nem elég a 6950, oda vagy erõsebb gép kell, vagy vmi nincs rendben a játékkal, vagy tökmind1 milyen VGA lesz alatta akkor is meglesznek a betegségei.
AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
www.smart-bus.hu
És a Photoshop sem rinyál.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
- Install, uninstall probléma mentes, ha a hivatalos utat járjuk...
- IPS panel, színkalibrálás, gond letudva! 😊
www.smart-bus.hu
Ja, és nincs gond vele az Ati Tray Tools segítségével.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
A shaderek nem hiszem ,hogy befolyásolók lennének ,inkább az órajel.
ellenben most hekkeltem egy ventit a ház oldalára ami fújja a kártya alá a levegõt és olyan 5-10 fokkal hûvösebb lett .
Az a baj ezekkel a kártyákkal,a ref re gondolok,hogy hangosak ha terhelve vannak sajnos,és hûvösnek sem mondhatóak. Még az 580 as is hûvösebb,és halkabb.
Bár azt olvasom ,hogy a 80 fok az teljesen rendben van.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Ill. gondolom 6950-est mod nélkül is fel lehet húzni órajelekben a 70-es szintjére, ahogy az 5850-est is 5870-esre.
Mondjuk azon töprengek,hogy a biosában kéne átírni a venti vezérlést,de pl ehhez is suta vagyok 😊
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
mert nekem igen, dos alatt semmit nem kellett feloldogatni, hekkelni...
Forza.
Mint mondottam ,mióta össze raktam a vasat egy fia kék,meg zöld,meg semmilyen halál nem volt.
A kártya hibátlan ,bõven bírja a 70 es értékeket,játéknál max 80 fokos,mondjuk nem egy halk azt meg kell adni.
Én nem is akartam 50 esként használni soha ,hiszen azért vettem ezt mert nagy valószínûséggel 70 es ként használható.
Ha nem lett volna nagyjából biztos a dolog akkor 70 eset veszek de már inkább 580 at.
Engem az bosszant,hogy pl a 11.4 essel jó a repszimem,a 11.5 össel nem ,viszont avval meg komoly változást látok az Arma II ben.
Na most akkor éppen mikor mivel játszom azt a drivert tegyem fel?😊)
Na én ilyen egyszerû dolgokra gondolok. 😊
a driver nem hibátlan, de szvsz a legtöbb gond a ccc-vel van: lassan indul, csomo embernek installal/uninstallal is gondja van (ezek egyrésze .net framework miatti) és nekem pl évek óta gond a színrendszer: bármit választok, 5 perc után visszaugrik az elõzõre. mire erre rájöttem: belövöd a jót (full RG😎 és apply, majd átlövöd direkt egy rosszra (pl 4:2:0ycbcr) és apply. pár perc és "visszaugrik" fullrgb-re és bódogság... 😞((
Forza.

[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
www.smart-bus.hu
Ha õ tüskés én sün vagyok😊
A driverek meg nem szarok! <#crazya>#crazya> Nem hibátlanok, és akad néha gond, de, hogy szarok lennének az túlzás! 😉
www.smart-bus.hu
Mondtam ,hogy én voltam a balfék,ha a szemed másra is használnád nem csak a csipa növesztésre lehet el is olvastad volna. MSI AB!!!!!!
A "mókolt " kártyának semmi baja. Mi több ezt sose mondtam.
A driverek szarok,és ez tetszik neked vagy sem így van.
Nos asszem akkor így rendben is volnánk.😊
www.smart-bus.hu
All hail the double x!
addigis marad a "mókoltam és kékhalálozik a windózom és dögöjjönmegmindenki" 😊
Forza.
mellesleg nálam is annyi az amd-s driverfrissétés, hogy next next finish. az tény, hogy a tavaly évvégi AF-el szopást sose felejtem el ezeknek a balfaxoknak 😞
Forza.
(nem mellesleg, ezen a 32bites win8 sem fog elfutni)
Forza.
Na megérdeklõdtem, hogy bevennék-e a cput meg vga-t. Semmi akadálya sincs azt mondták. Szerintetek mennyibe számolnák be? Tehát X2 240 és Hd5750 cseréje PhenomIIX4 955 és hd 5830 extrem-re.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
semmi tesztprogram nem lesz ha megjön a kártya, és az fps-t sem fogom kuksolni, eljutottam oda, hogy van egy jó videókártya a gépemben, futnak a játékok
belefáradtam már ebbe a mérlegelésbe 😄
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Boot után 5 perccel már 60 C fokos volt a GPU.
Mert az idő elszáll mint a fing, de én szépen öregszem mint a Sting.
Mennyire komoly kártya?
15 perc cs után úgydöntöttem rábaszom a szekrényben lévõ 8cm-es ventit, nehogy behaljon ezis 😄
A grafikon alapján az 5770 15%-al lassabb ugye az 5750 meg még lassabb az elõbbinél szóval egy jó 20%-os gyorsulást azért tapasztalni fogok. Azért az nem rossz. + még a processzor is jóval-jóval gyorsabb lesz. Nagyon leg leszek elégedve, köszi mindenkinek.
!be hard, be ruthless! Origin: H4NZo
ASrock P4I45GV / 2x512MB DDR @ 333MHz / MSI NX Geforce 6600GT 128MB GDDR3 OC / Intel Pentium 4 Prescott @ 3.5GHz / Maxtor 40GB HDD / Mercury 450W / LG 560N / Windows XP SP3
Saor Alba
Átmenetileg kaptam helyette egy nVidia GTX 260 OC-t.. 😊
Esett is az élményindex..
DirectX 11-et nem támogatja hardveresen, így a 3DMark sem indul el.. (gondolom egy korábbi DX10-esre írt menne)