AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
SAPPHIRE 11169-06-20R HD5830 1GB GDDR5 XTREME PCIE Webshop Ár: 27.331Ft

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10
Off: mivel ez mar az "eszaki sarkkor", es jon a nyar, megint "egesz nap" vilagos lesz... -.- Ejfelkor lemegy a nap, hajnali 3-kor meg felkel.
Saor Alba
En is. De a cimborad szerint elfogult vagyok es suket.
Szoval a Gigabyte kicsit "hanyagabb" lenne az alkatreszekkel mint az XFX...?
Saor Alba
És kikérem magamnak ezt a hályogozást,szerintem inkább neked nõtt a szemedre csak más színben.
A házról. Ilyen van
Két nagy ,3 db 9 centis venti plusz a tápé.
Ha valami jól szellõzik az ez. A vinyók hõje el sem ér az alaplap közelébe pl.
És ebben a házban szokott 75-80 körül lenni a hõmérséklete,ez persze változik a kinti hõmérséklet viszonyában. Ekkor 50-60% között mozog a venti.
Megnéztem. A ref hûtés alapon 24% on megy tényleg hangtalan mondhatni.
30 -35 % ig ez így is marad. 40 tõl már hallani,50 nél hangos.
Fölötte már kár is beszélni róla.
Rájöttem, hogy uralkodni nem is nehéz, csak trónhoz jusson az ember ebbe a tolongásba.
Nem tartom lehetetlennek, hogy a GTX580 halkabb...
www.smart-bus.hu
Saor Alba
A referencia 6950@6970 nálam is irdatlan hangos és meleg. ArmA2 alatt van, hogy fülesen keresztül behallom a hangját, mert feltekeri magát 70-75%-ig... 😊
www.smart-bus.hu
Saor Alba
Aggódsz ,mintha te fizetnéd😊
DE tudod mit. Fogalmazzunk úgy ,hogy az nem érdekel.
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
(am tudjuk h Kifli = pixxel = w77d = Tirexi)
All hail the double x!
[Gigabyte AORUS 360B] [I5 8500 3,0 Ghz] [2x8GB CORSAIR DDR4 2666 Mhz] [Aorus GTX1060 6GB] [ZALMAN NEO+THERMALTAKE SMART 550W] [WIN10 64bit] "Best game player" Uplay: Dear0ne
Saor Alba
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
All hail the double x!
Saor Alba
Jöhetsz itt a grafikonokkal , én meg most jövök a szomszédból , a ref 580 as teljes terhelésnél max 70 fok és halkabb. Hályog ide vagy oda.Te csak nézegesd a grafikonokat😊) Piros hályogon keresztül😊)
És még mindig gyorsabb😊) Ja meg drágább is :XD.
A zoldhalyog gyogyithatatlan...? <#vigyor>#vigyor> Kar hogy nem mentettem el, a 6970-e mokkolt 6950 74 fokos volt max.
Saor Alba
Csak jeleznem hogy a GTX 580 eseteben is nyavajogni fogsz, mert terhelve az se igazan csondes... <#vigyor>#vigyor>
Saor Alba
Saor Alba
www.smart-bus.hu
www.smart-bus.hu
Azért a ref tulajokat megkérném ,hogy tegyék már manuálisra azt a venti szabájozást és adjanak neki 50% ot. Kíváncsi vagyok a véleményekre😊
All hail the double x!
Saor Alba
50% nál igenis hangos. Ha ez nem hangos valakinek akkor menjen fülészetre ,javallom.
Csak azért se küldök képet a házamról,meg a belsejérõl,mert ennek semmi köze a hanghoz. Lehet meglepõdnél amúgy😊
A reteknek félre magyarázni azt amit ír az ember ,ha neked éppen nem tetszik .