AMD Radeon Series
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ne adj igazat. Neked sokba kerül, nekem meg éppen van.
Saor Alba
Next PC upgrade: 2022
Next PC upgrade: 2022
<#pias>#pias>
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
unzip ; touch ; finger ; mount ; gasp ; yes ; umount ; sleep
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
(Bf3 & Bfc2): ZotyAdry/GFace: zotya10001 ︻┳═一 // Dirt 3-és 2 LIVE: Medox771121//
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Köszi...<#idiota>#idiota><#bohoc>#bohoc>
Tényleeg!!:-))
Nekem HD5830-am van kaphatok én is logót??<#buck>#buck>
szoptam pár órát, mire kiderült, hogy egy ilyen (11.9 cap4) okozta, hogy 10 mp-ig ment jol a játék, utána 10mp-ig 6fps... aztán megint jó és megint nem. volt fent vagy 3 CAP profil, egyesével le kellett szednem... az egyiket ráadásul elõtte repairelni kellett, azaz leszedni a netrõl, installert inditani, repair.
utána lehetett rendesen uninstallálni, elõtte a gép resetelt, ha próbáltam! ilyet is ritkán látok win7 alatt, de ma volt párszor... 😞
soha többet nem teszek fel CAP-ot (hacsak nem lesz 2 kártyám, ami eléggé kizárt...)
Forza.
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Ezken a helyeken marad egy csomo konyvtar, amit nem tudok letorolni:
C:\Windows\winsxs
C:\Windows\System32\DriverStore\FileRepository
\"Nem a gyozelem, a reszvetel, hanem a fontos!\" avagy \"Nem a gyozelem, hanem az oszinte reszvetem.\"
Siman torolni se tudom, legmagassabb jogosultsaggal sem...
Nálam a metódus így néz ki: régi drivert mindennel együtt leszedek, ráeresztem a driver sweepert is, majd restart, utána pedig egy alapos registry és gép pucolás, majd új driver fel cakk-pakk mindennel együtt. De ahogy látom és hallom, hogy másoknál hogyan viselkedik a 12.1-es driver, ezért én ezt kihagyom...
Annyi különbséggel hogy én pluszba felrakom a CAP-t is, ami CF-hez kell...
Eddig mindig egymasra pakolgattam az ujabb drivereket, sose volt gondom vele.
Most sokak tanacsara gondoltam, h kiprobalom, h sweeperrel leszedek mindent es ugy teszem fel a 12.1-et. Leszedtem a drivereket, reboot, 12.1 instal elindit, befejezi az instalt, de utana nem jon fel az a dialog, h ujra akarja inditani a gepet... gondolom, h segitek neki, ujrainditom, de igy sincs fent se driver, se cata. Ezt megcsinaltam parszor, de semmi... Most feltettem a 12.1 preview-t, most van driver, de nincs cata. Mit rontottam el, adjatok tanacsot, hogy varazsoljam fel a catat. Koszi!
Hozzátenném azért hogy ez a helyenkénti 2 kártyás lassulási jelenség esetlegesen betudható a processzornak is, elképzelhetõnek tartom hogy néha nem ártana legalább egy i5 750-es vagy 760-as, ergo egy rendes 4 magos. De a BF3 alatti teljesítmény engem meglepett, 2x5770 és az i3 röccenés mentesen hajtja ki a játékot.
Pontosan nem emlékszem rá (badarságot meg nem akarok fecsegni), de tavaly egy bizonyos driver verzióval nálam is érdekes teljesítmény csökkenés történt, a hab a tortán a kék halálozás volt. Mondom wtf, a kártyák makk egészségesek, elõzõ szoftverrel semmi gond nem volt. Utána persze visszapakoltam az elõzõ verziót és megszûnt a jelenség, és azóta sem jött elõ. Most legutóbb is igazából csak a BF3 miatt frissítettem a drivert, de régebbi játékok esetén is érezhetõ lett a különbség pl. Crysis esetén.
Amúgy nem tudom, lehet nálam szar valami, csak gyanús, hogy sokan írtak teljesítmény csökkenésrõl. Ebben a topikban olvastam, hogy az egyik hónapban teljesítmény növelés, a másikban meg javítások, stb, áros páratlan, csak nem tudom milyen leosztásban, meg ez egyáltalán mûködik-e még az Atinál. Minden esetre ezek szerint a páratlan hónap a teljesítmény csökkentésé...
Az eddigi 300-350-es fps érték helyett sikerült az rFactort beszuszakolni a 20-as értékre egy visszajátszásnál, ahol volt gumifüst is.😄
Gondoltam ez így nem jó, szétnéztem a játékbeállításoknál. Volt pár dolog, általában teljesítményre állítgattam, most visszatornászkodta magát az fps olyan 160-200 körülire.
Kérdés, hogy akkor most várjam nagy reményekkel a 12.2-est, vagy esetleg van még valami ami javítaná a teljesítményt, és a gyári alapértelmezettre való bökéssel elcsesztem? Nem vártam olyan nagyon nagy javulást, de ugye abban azért reménykedhet az ember, hogy a 6870-bõl nem csinál a driver megint 4850-et.😄
★ 汤姆 李
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Hogy repül az idõ..mintha csak tegnap lett volna,hogy beszúrtad ide a képeket 😊)
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
-kapcsoló átkapcsol -bekapcs -kapcsoló vissza-régi bios vissz -örül
www.smart-bus.hu